25 beste morsdagsgaver til din teknisk kunnskapsrike mor for alle budsjetter

Morsdagsgaver for ethvert budsjett.

Tekniske gadgets er overalt. Fra barn til eldre, det er knapt noen som ikke er i løkken. Grunnen er at de er super nyttige og en uatskillelig del av moderne livsstil.

Så når det kommer til å gi noen noe som helst, er det disse som tar forsetet i tankene mine.

Og siden morsdagen er i horisonten, forstår jeg at du deler den samme følelsen og leter etter en perfekt gave for å gjøre dagen hennes og vise din takknemlighet for den verden hun betyr for deg.

For å hjelpe deg med å ta et enkelt valg, har jeg delt denne listen inn i fire kategorier:

  • Under $50
  • $50 til 100$
  • $100 til $200
  • Over $200

La oss starte med det første.

Under $50

#1. Apple AirTag

Apple AirTag hjelper med å finne ting eierne glemmer, forutsatt at de har minst én Apple-enhet til, for eksempel iPhone, MacBook osv.

Man kan feste denne lille tingen til nøklene, vesken, etc., for å spore plasseringen på Finn min-appen. Viktigere, dette må være innenfor Bluetooth-rekkevidden til en Apple-enhet for at funnet skal fungere.

Du kan imidlertid også finne den ved hjelp av Apple-enheter som tilhører andre på Finn mitt nettverk. I tillegg forblir all slik kommunikasjon kryptert og personvernvennlig.

Denne har en innebygd høyttaler og presisjonsfunn, som gjør underverker for å fortelle den nøyaktige plasseringen.

Den har et utskiftbart batteri som vanligvis varer et år, og har IP67 vann- og støvbestandighet.

Du kan også få den med en tilpasset gravering hvis du kjøper den direkte fra Apple.

#2. Mini Air Fryer

Denne luftfrityreren fra Instant Pot Store kan være hennes daglige driver med 4-i-1-funksjonalitet, som gjør den egnet for steking, gjenoppvarming, steking og luftsteking.

Hvis du er ny med luftsteking, regnes dette som et ikke-oljeaktig alternativ til frityrsteking.

Denne spesifikke kommer med lynrask forvarming og et utmerket temperaturområde på 120 til 400 ° F. Dessuten; du får en non-stick oppvaskmaskinvennlig kurv og brett.

I tillegg er Instant Pot-appen (tilgjengelig på iOS og Android) der for å hjelpe henne med å utforske de beste airfryer-oppskriftene. Denne frityrkokeren lar deg også stille inn tilpassbare programmer og har EvenCrisp-teknologi for jevn oppvarming.

Til slutt får du også sikkerhetsfunksjoner som overopphetingsbeskyttelse, auto-off osv., for ekstra trygghet.

#3. Ekko Dot

Smarte hjem er den nye normalen. Så hvis hun har tatt spranget eller er på nippet til å gjøre det, kan denne Amazon Echo Dot 5. generasjonen være en flott gave.

Det beste med denne Echo Dot er displayet som indikerer klokkeslett, vær, sangtitler, alarmer osv.

Men i kjernen er den viktigste brukssaken å fungere som et smarthusknutepunkt ved integrasjon med andre kompatible smarte apparater. Spesielt har denne innebygde bevegelses- og temperatursensorer for automatisk deteksjon og handling deretter.

Dessuten kan hun bruke dette til å spille av lydinnhold fra Amazon Music, Apple Music, Spotify osv. I tillegg støtter Echo Dot også Bluetooth-tilkobling for å fungere som en standard trådløs høyttaler.

Og dette utgjør et godt team med andre kompatible Echo Dot-enheter for å forvandle hjemmet ditt til et miniteater.

Til slutt sørger en mikrofonknapp for at den ikke lytter «utilsiktet».

#4. Instant Print-kamera

KODAK Printomatic skal fange øyeblikkene med sine 2*3 tommers utskrifter på en gammeldags måte.

Den har en primærsensor på 5 MP og et vidvinkel f/2-objektiv. Én enkelt lading fungerer for 25 utskrifter, og den kan ta bilder mens du skriver ut de forrige for non-stop action.

En lyssensor komplementerer dette hendige kameraet som slår på blitsen automatisk i innstillinger med lite lys.

Dette Instant Print-kameraet bruker Kodaks eget Zink-fotopapir, som betyr at det ikke er blekkpatroner, tonere osv. for å komme i gang. I tillegg er utskriftene vann- og rivebestandige, og flekker.

Imidlertid kan man også lagre bildene på (opptil 256 Gb) microSD-kort. Dessuten er dette et kompakt design som kommer i mange iøynefallende farger.

#5. Shiatsu massasjeapparat

Shiatsu er en japansk teknikk for å påføre fingertrykk ved å bruke forskjellige stiler for å massere uten å bruke oljer, kremer osv.

Den har åtte dypvevsmassasjenoder for å trøste nakke, skuldre, rygg, arm og fot. I tillegg til det simulerte fingertrykket, hjelper den milde oppvarmingen musklene dine til å bli stress- og spenningsfri.

Denne Shiatsu-massasjen lar deg endre hastigheten og retningen du foretrekker. I tillegg har den en automatisk retningsbryter som slår inn hvert 60. sekund.

  Hvordan designe visittkort ved hjelp av Microsoft Word

Dessuten slår den seg automatisk av etter 15 minutter, så du må bekymre deg for å sovne midtveis. Det beste med denne massasjeapparatet er portabiliteten. Du kan bære den hvor som helst siden den fungerer med en vanlig strømadapter og til og med en billader.

Og du kan gi denne massasjeapparatet til å prøve risikofritt med dens 30-dagers pengene-tilbake-policy og 1-års erstatningsgaranti.

#6. iPhone batterideksel

Hvis moren din eier noen av iPhone 14 Pro, iPhone 14, iPhone 13 Pro eller iPhone 13, kan dette batteridekselet gi henne rundt 160 % ekstra spilletid.

Kommer med et 8000 mAh batteri, fungerer dette telefondekselet som en mini powerbank som alltid er festet til telefonen din. Den støtter kablet og trådløs lading, og når du gjør det, fylles telefonens batteri opp først.

LED-indikatoren på baksiden indikerer batterinivået og strømknappen er for å starte/stoppe ladingen.

Ikke bare reservekraft, men dette telefondekselet tar også beskyttelse på alvor med sitt harde skall og myke gummimateriale. Dessuten kan kundene prøve dette med 30-dagers retur og 24-timers kundeservice.

#7. Trådløs ladestasjon

Denne 3-i-1 trådløse ladestasjonen fungerer med flere iPhone-modeller, Airpods, iWatch-serien og noen få Samsung- og Google Pixel-telefoner.

Ladestasjonen drives av en 18W Quick Charge 3.0-adapter. Dessuten gir trådløs lading omtrent 10W til telefoner, 5W til AirPods 2 og 3W til Apple Watch.

Det beste med denne trådløse laderen er sikkerhetsprotokollene den leveres med. Du får beskyttelse mot overstrøm, overlading og overspenning for å sikre at dingsene forblir funksjonelle.

Dessuten forteller den innebygde LED-indikatoren om ladestatusen til tilkoblede enheter. Selv om den er kompatibel med mange telefonmodeller, er det foreskrevet å sjekke nøye før du kjøper denne enheten.

Under $100

#1. Android TV Stick

MECOOL KD3 er en funksjonstung TV-pinne for å konvertere din standard TV til en smart en.

Denne Widevine L1-sertifiserte TV-dongelen leveres med et Google-sertifisert Android OS og støtter YouTube, Netflix, Disney+, Prime Video, etc., i 4K HDR rett ut av esken.

I tillegg har denne Dolby Atmos og er kompatibel med dual-band WiFi og Bluetooth 5.0.

KD3 har også en innebygd Chromecast og har en dedikert Google Assistant-knapp for enkel stemmestyring.

På maskinvarefronten får du 2 Gb DDR4 RAM, 8 Gb eMMC-lagring og en 64-bits quad-core Amlogic S905Y4 CPU for jevn ytelse.

Totalt sett kan denne TV-pinnen være den perfekte morsdagsgaven for enhver underholdningskyndig person.

#2. Digital bilderamme

AEEZO bilderamme er så magisk som du kan forestille deg en vanlig bilderamme. Du kan gi dette i gave til moren din, noe som hjelper henne med å minne henne om de vakre og minneverdige øyeblikkene hun nøt i livet.

Basismodellen har en 10,1-tommers IPS HD-berøringsskjerm med en oppløsning på 1280*800. Den digitale rammen støtter også lysbildefremvisninger og har en funksjon for automatisk rotering, noe som gjør den kompatibel med portrett- og landskapsbilder.

Dessuten kan man justere det foretrukne lysstyrkenivået og planlegge hvilemodus.

Denne har 16 Gb innebygd minne og er WiFi-aktivert. Den støtter også USB-kort (opptil 64 Gb) og USB-stasjoner for bildebehandling. WiFi-funksjonaliteten støttes gjennom Frameo-applikasjonen som er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Til slutt får du livstids teknisk støtte, ett års garanti og rask kundeservice for å feilsøke eventuelle uforutsette problemer.

#3. Hengelås med fingeravtrykk

Sikkerhet og enkelhet definerer denne fingeravtrykkhengelåsen fra Prezlock. Den er multifunksjonell og kan lagre 100 fingeravtrykk. Så praktisk talt kan en hel familie bruke dette.

Og å være en fingeravtrykkaktivert digital enhet betyr ikke at den er mindre sterk enn konvensjonelle låser. ASTM Grade 3 er vurdert og kan ta opptil 1000 pounds med trekkkraft, noe som gjør det anstendig trygt for innenlandske bruksområder.

For sammenheng er ASTM Grade 6 den sikreste kommersielt tilgjengelige hengelåsen.

Sjakkelen består av kraftig legert metall og har PVD-belegg for å gi rustmotstand. I tillegg har låskassen et TPU-hus for ripebestandighet.

Det beste er de to mekaniske (backup)-tastene som lar denne smarte låsen fungere som en tradisjonell og er hendig i en nødssituasjon.

Den har et 300 mAh oppladbart (Type-C) batteri. Spesielt forblir den låst med et tomt batteri og gjenopptar normal drift med en USB-strømkilde.

Mens moren din også kan bruke denne innendørs, er den IP65-klassifisert for utendørs bruk.

#4. Fitbit Fitness Tracker

Fitbit Luxe er for mødre som bryr seg om sin fysiske form mer enn noe annet. Dette smarte bandet har mange funksjoner som holder deg informert og hjelper deg å holde deg frisk.

Den sporer:

  • Søvnkvalitet
  • Hjertefrekvens (hvile og aktivitet)
  • Stressnivåer
  • Skritt gikk
  • Pustefrekvens osv.

Denne har innebygde stresshåndteringsverktøy som tar deg gjennom veiledet pusteøkter og informerer deg om den avslappende tiden med Fitbit-appen. Du får også en søvnscore hver dag som kan hjelpe deg å forstå faktorene som påvirker søvnen din og forbedre kvaliteten.

Man kan pare denne treningssporeren med smarttelefonen for å bli varslet om tekst-, anrops- og in-app-varsler.

  Har Ninja Air Fryer en tilbakestillingsknapp?

Den har opptil 5 dagers batterilevetid og 50 meter vanntetthet.

Vær oppmerksom på at noen av funksjonene kun er tilgjengelige for Fitbit premium-brukere, som også kommer som en 6-måneders introduksjonsprøve med denne trackeren hvis den aktiveres innen 60 dager etter enhetens aktivering.

#5. Blink smart sikkerhetskamera

Dette er en pakke med to Blink Mini (selv om du også kan få en) for overvåking av innendørs sikkerhet.

Den har en 1080p Full HD-utgangsskjermoppløsning, nattsyn osv. I tillegg inkluderer funksjonslisten toveis lyd for å snakke gjennom til kjæledyret ditt eller noen i rammen med Blink Home Monitors-appen.

Den tillater innstilling av bevegelsesdeteksjonssoner og varsler i sanntid i tilfelle den oppdager noen.

Oppsett er også ganske enkelt. Bare slå på kameraet, koble det til WiFi og følg instruksjonene på skjermen i Blink Home Monitors-appen.

Denne har to alternativer for lagring. Det ene er et skyabonnement som også har en 30-dagers gratis prøveperiode. Den andre er lokal lagring som fungerer med Blink Sync Module 2 (selges separat) for å lagre opptakene på en smarttelefon.

Og du kan gi talekommandoer med hvilken som helst Alexa-aktivert enhet for live view, til-/frakoble enheten og mer.

#6. Nextmug

Dette smarte kruset er for å opprettholde den ideelle temperaturen for hver drink moren din liker så lenge hun liker.

Nextmug har tre forhåndsinnstillinger for temperatur: varm, varm og rør, som man enkelt kan stille inn med de opprinnelige kontrollene. Dessuten kommer den med en dockingstasjon og et innebygd batteri for å bruke den på farten.

Dette smarte kruset kan inneholde opptil 14 oz av enhver drink og er ergonomisk utformet for et komfortabelt hold. I tillegg kommer dette med et lokk mot søl for å holde den foretrukne temperaturen over lengre tid når den brukes uten dokkingstasjon.

Det beste med dette kruset er plug-and-play-operasjonen uten noen smarttelefonapplikasjon eller noe annet, noe som gjør den mer egnet for eldre.

#7. Kroppsfettskala

Denne vekten fra Ablegrid vil garantert bli din mors favoritt hvis hun er en treningsentusiast. Det kan hjelpe henne å følge med på 16 parametere for kroppssammensetning i hennes nådeløse streben etter å holde seg i form.

Kroppsvekt, BMI, muskelfrekvens, kroppsfett, muskelmasse, beinmasse, hjerteindeks, kroppsalder osv., er noen få beregninger den viser på den store LCD-fargeskjermen. I tillegg støttes analysen bedre i Fitdays smarttelefon-app.

Denne applikasjonen kan automatisk registrere 24 brukere og hjelpe dem med å spore fremgangen deres når de går på vekten. Man kan sette treningsmål, overvåke fremgang, sammenligne og eksportere dataene i CSV-format.

Den fungerer også feilfritt uten applikasjonen, og dataene blir synkronisert når de er koblet til via Bluetooth. Det er et innebygd oppladbart batteri som er kompatibelt med alle Type-C USB-ladere.

På den tekniske siden er den bevæpnet med autokalibrerte sensorer og avansert bioelektrisk impedansanalyseteknologi for å få de mest nøyaktige kroppssammensetningsresultatene.

I tillegg til den opprinnelige applikasjonen, er den kompatibel med andre treningsapper på tvers av plattformer som Fitbit, Google Fit, Apple Health og Samsung Health.

#8. iDOO Hydroponics voksende system

Hydroponics er en hagemekanisme uten bruk av jord, perfekt for innendørs plantasje. Denne fra iDOO er et ende-til-ende-dyrkingssett med alt inni for å dyrke 12 planter om gangen.

Den har en 4,5-liters tank, kunstig lys, vifte, simulert jord og to vekstmoduser som passer best for grønnsaker, frukt/blomster. I tillegg er denne høydejusterbar opptil 11,3 tommer.

iDOO voksepotter har også automatisk av/på-funksjonalitet for sin vifte, vannpumpe og simulert sollys. Dessuten gjør dens kompakte design den perfekt til små rom som kjøkkenet.

#9. Solstråle oppvarmet kroppspute

Sover moren din side- eller mage? Hvis ja, vil denne komfortable kroppsputen være en god tjeneste, spesielt for noen i kaldt klima.

Den har tre varmeinnstillinger: lav, moderat og høy, og en 10-timers automatisk av-funksjon.

Denne puten måler 54*20 tommer og har et maskinvaskbart bomullstrekk og 100 % polyesterfyll.

Alt i alt en enkel, men gjennomtenkt gave på denne morsdagen for å glede henne med enestående komfort.

$100 til $200

#1. Echo Show 8

Amazon Echo Show 8 (2. generasjon) er en smart skjerm integrert med Alexa og et 13 MP frontkamera.

Den har en 8-tommers HD-berøringsskjerm og stereohøyttalere for non-stop underholdning.

I tillegg til underholdning har Echo Show 8 en rekke bruksområder, hvorav det beste er videosamtaler med auto-framing. En annen måte moren din kan bruke Echo Show på er ved å prøve ut nye oppskrifter, TV-serier, filmer, musikk, nyheter osv., med strømmetjenester som Prime Video, Netflix, Spotify og så videre.

I tillegg kan denne smartskjermen også fungere som en smarthjemhub for å kontrollere kompatible smartenheter med talekommandoer.

Dessuten kan den også fungere som en digital ramme med Amazon Photo, som er en ubegrenset bildelagringstjeneste for Prime-medlemmer.

Til slutt er den utstyrt med en mikrofon, en kameraavslåingsknapp og en fysisk kamerautløser.

#2. Apple TV 4K

Apple TV 4K bringer programvareflytende, som er signaturen til alle Apple-enheter, til den store skjermen. I tillegg får du støtte fra tonnevis av andre strømmetjenester (Disney+, Prime Video, Netflix, HBO Max, ESPN, etc.) innebygd for allsidig underholdning.

  12 beste verktøy for å lage minneverdige videokollasjer

Men hovedattraksjonen til denne enheten er integrasjon med sine egne Apple-tjenester som Arcade, Fitness+, Music og TV+.

Denne drives med 4K Dolby Vision, HDR 10+, en dedikert Siri-knapp, og har muligheten til å fungere som en smarthushub for Apple-smartenheter.

Basert på tilkobling kommer dette i to varianter: WiFi og WiFi + Ethernet.

Så hvis hun er dypt inn i Apple-økosystemet, vil denne Apple TV-en være en fin gave som kan vare i mange år fremover.

#3. Miko fotmassasjeapparat

Med hele dagen på jobb er det ingenting som er mer trøstende enn en fotmassasje. Og dette shiatsu fotmassasjeapparatet fra Miko er så nært som det kan komme en menneskelig berøring.

Den har forskjellige moduser for å passe ens krav. I tillegg gjør eltesimuleringen, de variable varme- og trykkinnstillingene det enda mer avslappende.

Du får også en trådløs fjernkontroll for enkel betjening.

Dessuten er massasjekamrene brede nok til å tillate fri bevegelse og målrette mot stressede steder.

Spesielt er den egnet for alle med en fotstørrelse på opptil 13 og kommer med ett års garantidekning.

#4. Venom Go

Venom Go fra Hyperice er en ultrabærbar varme- og vibrasjonsmodul du kan plassere hvor som helst på kroppen din for å massere og slappe av.

I tillegg til allsidigheten er de ni kombinasjonene av varme- og vibrasjonsmønstre for å jevne ut såre muskler. Enheten leveres med tre selvklebende puter, som man kan gjenbruke opptil 20 ganger hver.

Den har innebygde kontroller og støtter Bluetooth-tilkobling til Hyperice-applikasjonen for å kontrollere flere slike enheter.

Basert på varmenivåene kan batterilevetiden svinge mellom 30 minutter til en time.

Til slutt gjør TSA-godkjenningen for håndbagasje at den kan brukes nesten hvor som helst.

#5. Smart Ring

Hvis et smartbånd eller en smartklokke er for mye for din mors smak, er her en mer subtil måte å gjøre det på – smart ring. Denne fra Fitiger kommer i den minste formfaktoren, som enkelt glir inn i en finger for å spore og rapportere treningsparametere.

Den beste funksjonen er en pulsmåler, men den kan også varsle deg om uregelmessige oksygennivåer i blodet. I tillegg har den en skrittellerindeks for å indikere kaloriforbruket mens du beveger deg, og søvnindeksen forteller om hvor lyd du sov.

Den kan fungere non-stop i tre dager uten lading. Dessuten kan du være trygg på at den er IPX8 vann- og svettetett.

Til slutt kan du kjøpe dette uten risiko med dens 90-dagers pengene-tilbake-policy og 12-måneders garanti.

Over $200

#1. Sammenleggbar tredemølle

Denne 2-i-1 sammenleggbare tredemøllen fra BiFanuo er egnet for treningsøkter hjemme og på kontoret.

Den støtter hastigheter fra 0 til 7,5 mph, som er egnet for gåing, jogging og løping. Denne tredemøllen støttes av en 5-lags støtdempende mekanisme og et anti-skli belte for sikker drift.

Dessuten sikrer den høyeffekts 2,25 HK børsteløse motoren støyfri funksjon ved alle hastighetsinnstillinger. LED-skjermen viser hastighet, distanse, tid og antall kaloriforbrenninger.

Og du kan plassere smarttelefonen i den medfølgende telefonholderen og bruke fjernkontrollen til å justere hastigheten.

Det beste er at det ikke trenger noen installasjon og kan enkelt brukes og transporteres uten eksperthjelp.

#2. Smart speil

I tillegg til listen over smartenheter er en smart pakkefunksjon for baderomsspeil som dimmebare LED-lys, værmeldingsskjerm, antidugg osv.

Dette LED-speilet av høy kvalitet har ingen flimring eller mørke hjørner og har en lampelevetid på 50 000 timer.

I tillegg har dette smarte speilet 2 års garanti på de elektriske komponentene.

Selskapet sørger også for robust pakking. Og hvis kunden finner den skadet, må de kontakte kundeservice for å få en erstatning uten å sende tilbake det defekte produktet.

#3. iRobot Robo-Vacuum

Med sin effektive smarte kartlegging sjekker iRobot Robo-Vaccum alle de riktige boksene for å holde lokalene rene. Den har en non-stop kjøretid på 75 minutter, og den starter på nytt fra det nøyaktige punktet den ble avbrutt etter en full batteriutlading.

Den renser i rader, og du kan begynne å bruke den når som helst eller på en fastsatt tidsplan. Denne robotstøvsugeren bruker en patentert smussdeteksjonsteknologi, og dens opprinnelige sensorer sørger for at den ikke setter seg fast noe sted.

Dessuten antyder dette de nødvendige rengjøringsøktene basert på omgivelsesforholdene.

I tillegg fungerer dette bra med Google Assistant og Amazon Alexa, som hjelper stemmekontroll av rengjøringsoperasjoner. Du får også anslag for rengjøringstid for hvert rom i iRobot Home-appen og kan sette den til å rengjøre når du forlater og stoppe øyeblikket du kommer tilbake.

Til slutt, automatiske programvareoppdateringer gjør det mer intelligent med hver oppdatering.

#4. Presisjonskomfyr

Hvis du ikke er klar over det, kan du sous vide en teknikk for å tilberede måltider i restaurantstil med maten utsatt for jevn temperaturbehandling fra alle kanter. Denne presisjonskomfyren fra Anova hjelper deg å oppnå nettopp det ved å unngå under- eller overkoking.

Det beste er at denne teknikken fungerer for de fleste oppskrifter som finnes på Anova-applikasjonen. Enheten inkluderer en Anova-kokebeholder som er skreddersydd for sous vide-stilen.

Så hvis du har lett etter en unik morsdagsgave, ikke søk mer, siden dette er det!

Morsdagspesial!

Ikke fortell meg at du fortsatt leter etter den gaven!

Du kan imidlertid bokmerke denne siden og la oss fortsette jakten hvis den handlekurven er tom.

Når feires morsdagen?

Morsdagen feirer morsrollen globalt på forskjellige datoer i mars og mai.

Når er morsdagen i 2023?

I 2023 faller morsdagen 14. mai.

x