11 AI Face Swap-verktøy for perfekte og profesjonelle resultater

Har du noen gang forestilt deg hvordan ansiktet ditt ville se ut på andre? Vel, praktisk talt er det umulig, men én ting er sikkert: ting som ikke nesten er mulig kan gjøres kunstig oppnåelig.

Ja, du leste det riktig – AI har du dekket. Ansiktsbytte har konsekvent vært en populær trend på tvers av sosiale medier. Folk lager innhold, bytter ansikter med kjendiser og legger det ut på sosiale medieplattformer.

Du kan raskt endre utseendet ditt til å se yngre, eldre eller baby-ansiktet ut, eller hvorfor ikke se ut som en av vennene dine, familiemedlemmer, kjæledyr eller kanskje en kjent person? I denne artikkelen vil vi se på noen av de populære AI-ansiktsbytteverktøyene for perfekte og profesjonelle resultater. Men før vi dykker ned i listen, la oss lære mer om AI-ansiktsbytte.

Hva er en AI-ansiktsbytte? 👱🏼‍♂️👱🏼‍♀️

Ideer og oppfinnsomhet er ubegrensede med fremveksten av kunstig intelligens. Vi pleide en gang å lene oss tilbake og bruke dager på å bringe fantasien til live. Men etter hvert som tiden gikk, ble oppgavene mye raskere og mer praktiske. Enten det er for å lage design, finne svar på problemer eller umiddelbart bytte ansikt.

En AI-ansiktsbytte bruker en datasynsteknikk som tar bildet eller videoen av en eller flere personer og bytter den med den andre. Dette er mulig på grunn av dype læringsalgoritmer som generative adversarial networks (GAN).

Denne aktiviteten er morsom fordi du kan se ut som hvem som helst og produsere innhold. Du kan lage humoristiske eller dype falske videoer for å skape noens inntrykk eller etterligne noen. Sammen gjør disse elementene det til en utbredt trend på tvers av sosiale medier.

En gang sa en vis mann: «Med stor makt følger stort ansvar.» Med alle privilegiene som AI gir til bordet, må det være en begrensning. Videre er det viktig å vite når og hvorfor du skal bruke AI-ansiktsbytte.

Når og hvorfor bruke AI-ansiktsbytte?

AI-ansiktsbytte kan brukes på ulike oppgaver, inkludert underholdning og praktiske jobber. La oss ta en titt på noen av eksemplene.

Underholdning

Hvis du liker å bla gjennom sosiale medier som jeg gjør, har du sannsynligvis sett noen innholdsskapere som inkluderer kjendisansikter i kreasjonene deres. Det er en deepfake, tross alt! Å lage innhold ved hjelp av deepfake er blant de mest populære bruksområdene for AI-ansiktsbytte.

For å lage morsomme bilder, videoer, gif-er eller til og med memer, erstatter folk ansiktene sine med ansiktene til kjente mennesker, dyr og til og med gjenstander. Du vil finne millioner av slike innlegg på internett. Mulighetene er uendelige, og det samme er innholdet.

Film industri

Ansiktsbytte vil til slutt bli brukt i underholdningsverdenen, og det vil skje snart. Skuespillere kan ganske enkelt bytte utseende og gi seg selv et yngre eller eldre utseende ved bruk av ansiktsbytteteknologi.

Bruken av denne teknologien vil minimere mengden tid og penger brukt på proteser og kosmetikk. I tillegg kan VFX-artister som bruker måneder på å maksimere arbeidet sitt, også bli produktive og lynraske arbeidere.

  Slik sletter du målkonto

Personvern

Noen ganger vil du ikke røpe identiteten din; derfor er det viktig å beskytte identiteten din. Videre er vi klar over at personvern i dag er en illusjon. Ansiktsbytte kan redde dagen under noen omstendigheter.

Ved å skjule ansiktene sine i bilder eller videoer ved hjelp av teknologi for ansiktsbytte, kan folk beskytte personvernet sitt. Dette er spesielt nyttig når det er en sjanse for gjengjeldelse mot de involverte personene.

Digital markedsføring

Det er tydelig at AI også har hjulpet mange bedrifter og digitale markedsføringsbyråer. Dessuten bruker digitale markedsføringsbyråer AI-ansiktsbytteteknologi i kampanjen deres for å markedsføre produktene og tjenestene deres. Merker kan bruke denne teknologien til å lage unike og fengende annonser for å fange folks oppmerksomhet og skape merkebevissthet.

Men det er viktig å huske at ansiktsbytteteknologi også kan brukes med ondsinnethet. Det er enkelt å lage villedende dype falske videoer som kan brukes til å formidle villedende detaljer eller skade. Vi må være forsiktige med hva vi ser eller hører siden internett er fullt av slikt villedende innhold. Bruken av denne teknologien må være moralsk og ansvarlig.

Vet du hva klokken er? På tide å dykke ned i den fantastiske ansiktsbytteteknologien. 🎭 Med det sagt, la oss dykke ned i listen.

Ansiktsbytter

Hvis du leter etter et gratis og brukervennlig verktøy som utnytter kraften til kunstig intelligens for å identifisere ansikter på fotografier, så er FaceSwapper definitivt verdt å sjekke ut.

Denne banebrytende programvaren lar deg enkelt bytte ansikter med hvem du velger, enten det er en kjendis, en venn eller til og med et familiemedlem. Med dens avanserte ansiktsgjenkjenningsteknologi kan du enkelt lage fantastiske og realistiske ansiktsbytter som vil forvirre deg!

Så hvis du vil ha det gøy med bildene dine, prøv FaceSwapper i dag og se hvilke utmerkede resultater du kan oppnå.

Deepswap

Deepswap, som tar ting til et nytt nivå, er en annen på listen. Du kan manipulere videoer og gifs i tillegg til bilder med dette programmet. Har du noen gang forestilt deg hvordan det ville være å spille en kjent skuespiller i favorittfilmene dine? Det kan oppnås med bare noen få klikk ved å bruke Deepswap.

For eksempel, fordi Titanic er en av favorittfilmene mine, vil jeg gjerne spille Jack Dowson, spilt av Leonardo DiCaprio, i stedet. Ansiktet mitt og videoklippet er alt som kreves. På bare tre enkle trinn vil Jack Dowson se ut som meg. Jeg vil legge det ut på sosiale medier siden det er underholdende.

Nøyaktigheten til Deepswap gjør det til et av de mest populære verktøyene på listen vår. Ved å bruke den gratis deepfake online-appen kan brukere enkelt lage deepfakes på datamaskiner eller mobile enheter. I tillegg gir nettsiden ferske besøkende 50 % rabatt.

Faceswapper.ai

Faceswapper.ai er et av verktøyene der du raskt kan lage ansiktsbyttebilder. Det gir bildet ditt et sjarmerende utseende ved å animere det litt.

Du trenger bare å laste opp bildet ditt eller bildet du vil redigere ved å bruke dette enkle grensesnittet. Det faktum at verktøyet tilbyr alternativer for både mannlige og kvinnelige ansikter er den mest nyttige funksjonen. Du kan velge mellom mer enn 20 ansikter hvis du ikke har et annet bilde.

  Kom i gang med strikking med disse 6 hekleappene

De modifiserte bildene dine vil være tilgjengelige i løpet av sekunder, og du kan raskt laste dem ned med bare ett klikk.

Verktøyet er gratis, men noen ganger kan resultatene være bisarre. I tillegg kan du bruke disse bisarre resultatene til å dra praktiske vitser på vennene dine.

Pixble

Et av de mest avanserte verktøyene for ansiktsbytting av kunstig intelligens på listen vår er Pixble. Pixble er blant de beste i bransjen takket være sin nøyaktighet og overbevisende deepfakes-bilder.

Pixble bruker kunstig intelligens for å oppdage ansikter i bilder og automatisk kartlegge ansiktsdetaljene til andre ansikter du velger. 3D-representasjonen av ansiktet gjør erstatningen mer presis og realistisk.

For eksempel har Pixble deg dekket hvis du har et bilde tatt på skrå eller sidelengs. Resultatene er ganske overbevisende. Du må imidlertid betale selv om du kan bruke verktøyet gratis. Basert på resultatet, som ser ut til å være rettferdig.

Swapface.org

Swapface.org kommer med et futuristisk brukergrensesnitt, og denne programvaren tar ting til et helt nytt nivå. Tenk deg at du blar gjennom en streamingplattform, og du ser Tom Cruise streame et videospill. Sjokkerende? Vel, med Swapface er det bare mulig med noen få klikk.

Først må du laste ned programvaren fra nettstedet og installere den på systemet ditt. Det anbefales å sjekke minimumskravet til systemet før du installerer det for best resultat.

Rett etter å ha fulgt noen få enkle trinn, kan du enkelt bytte ansikter med kjendiser eller med noen andre. Swapface støtter også virtuelle kameraer fra Unity og OBS. Når du bruker Skype, Zoom, Teams, Meet eller andre Live Streaming-apper, kan du bruke et virtuelt kamera for å bruke realistisk deepfake som kamerautgang.

Alle slike funksjoner gjør det til et populært valg blant streamere, og det er vanskelig å skille mellom hvilken som er ekte eller dypfalsk.

Picsart

Vi har sett hvordan man kan forandre folks ansikter i bilder og videoer. Flere alternativer er tilgjengelige i Picsart, inkludert objektmanipulering. Hva med et bilde av din elskede hund med hjelm? Interessant? Det er det Picsart handler om.

Picsart, en pioner innen redigeringsfeltet, avanserte redigeringsfeltet ved å bruke kunstig intelligens (AI). Ved å bruke en prosess kalt «inpainting», eller erstatte bestemte områder av et bilde, lar Picsart AI Replace-verktøyet deg velge et hvilket som helst element i bildet ditt og få det erstattet med et AI-generert.

Picsart er et av de mest utmerkede verktøyene siden alt fungerer raskt og presist, inkludert ansiktsbytte, endring av hårfarge og manipulering av objekter. Til tross for at det er et gratis verktøy, har Picsart Gold mange flere alternativer og kreativitet. En syv-dagers gratis prøveversjon av Picsart Gold er også tilgjengelig.

DeepAR

Neste på listen er DeepAR; i dette tilfellet står AR for Augmented Reality. Ved hjelp av AR er du i stand til å oppleve den virkelige verden på en fascinerende og magisk måte. Du kan utveksle ansikter med andre mennesker i sanntid med DeepAR ansiktsbytteverktøyet, som kan gi morsomme og overraskende resultater.

Du og vennene dine kan for eksempel raskt bytte ansikt. Det er ikke nødvendig for deg å legge til bilder eller videoer. I tillegg kan du bruke en følelsesdetektor, bruke filtre og endre hårfarge. I tillegg vil DeepAR snart legge til kroppssporing.

  9 beste mekaniske tastaturer for Mac-brukere

Innenfor verktøyets andre funksjoner er virtuelle sko-, klokke- og smykkerprøver, samt AR-aktiverte videosamtaler. Disse elementene har allerede begynt å transformere elektronisk shopping; fremtiden har kommet.

FaceHub

FaceHub tilbyr ansiktsbytting av bilder og videoer og har et enkelt brukergrensesnitt. Et av de enkleste verktøyene på denne listen lar deg laste opp et bilde av deg selv og velge en modell fra en liste over alternativer for å bytte ansikter med.

Du kan også laste opp et annet bilde hvis du ikke vil velge modell. Hurtigmodus og Pro-modus er de to alternativene verktøyet tilbyr. Det er imidlertid noen forskjeller mellom de to.

Resultatene kan være hyggelige, men de kan også av og til være helt rare. Hvis du bruker gratisversjonen, vil du motta et vannmerke på bildet ditt. Å betale vil imidlertid gi tilgang til flere modeller og bilder av høyere kvalitet.

Webit.ai

En annen gratis løsning for ansiktsbytte er Webit.ai. Du er ikke pålagt å bruke penger eller kredittkort. Alt du trenger er en Webit-konto. Nettappens evne til å hele tiden oppdatere og forbedre funksjonene er et av de viktigste salgsargumentene.

Webit.ai kunngjorde nylig en «Deep»-modus som gjør det mulig å overføre dypere ansiktstrekk fra kilde til målansikter, inkludert endring av ansiktsformen. Ansiktsbytte i videoer støttes også. I tillegg er resultatene enestående og tidvis morsomme. For eksempel kan vi se Billie Eilish med utseendet til Leonardo DiCaprio.

Facemagic.ai

Mottoet til Facemagic.ai er «Bare en selfie, og du kan bli en stjerne». Med bare en selfie kan du raskt lage ansiktsbytter takket være verktøyets banebrytende AI-teknologi. Ethvert individ kan ta på seg hovedrollen i sin favorittfilm og til og med være vitne til seg selv som forteller kjente replikker.

Du vil bli overrasket over de forbløffende resultatene av ansiktsbyttet som er laget ved bruk av banebrytende ansiktsgjenkjenningsteknologi og prosessering av data fra Deep Neutral Network. Du kan raskt og nøyaktig generere bilder, videoer og gifs.

For å produsere uventede utfall og dele dem på sosiale medier, last ned appen fra Google Play Store eller App Store.

Swapstream.ai

Sist men ikke minst er det Swapstream.ai, et skybasert verktøy. I tilfelle du vil unngå å installere programvare på enheten din, kan Swapsteam.ai hjelpe. Du kan raskt endre ansikter for live-feedene dine i nettleseren din ved å bruke det skybaserte verktøyet.

Resultatene er overraskende, og verktøyet hevder å være 99% nøyaktig. Videre kan du gjøre alt dette i tre enkle trinn. Du må først laste opp en kildevideo, deretter legge til et ansikt og til slutt bestemme hvilken kilde du vil kringkaste til.

Verktøyet støtter en rekke strømmeplattformer, inkludert Twitch, Facebook, YouTube og andre. Den skybaserte teknologien tilbyr en gratis prøveversjon, men du må betale for å bruke den til sitt fulle potensial.

Konklusjon

Det bør være tydelig at denne teknologien vil påvirke fremtiden vår. Jeg håper de tidligere nevnte verktøyene for ansiktsbytte vil være til nytte for dine behov. Det er viktig å huske at teknologien bare skal brukes av produktive eller morsomme årsaker, og at den aldri skal misbrukes. Du må også sørge for at du ikke møter juridiske problemer for å bruke ansiktet til en kjendis/politiker.

Du kan også være interessert i disse AI-bakgrunnsgeneratorene.