3 Frozen Flame Server Hosting for jevn spilling

Hvis du er en fan av fantasy-overlevelsesspill, vil du også elske Frozen Flame, et episk fantasyspill satt i verden av døende drager.

Utstyrt med flere nivåer, funksjoner og konstante forbedringer, sikrer dette spillet at lidenskapelige spillere aldri blir lei av spillingen. Det øker stadig utfordringene for å holde spenningsfaktoren i spillet i sjakk.

I motsetning til andre fantasy-spill i verdensrommet, går Frozen Flame en mil foran med å gjøre spillet til en fantastisk brukeropplevelse.

Det er imidlertid alltid en god idé å være vert for et flerspillerspill som dette på en server for å nyte det best mulig.

Dette innlegget vil dekke alt du trenger om Frozen Flame og de beste serverhostingsalternativene for den jevneste spillingen.

La oss hoppe rett inn i det.

Introduksjon til Frozen Flame

Frozen Flame er et RPG-spill for overlevelsesfantasi-utforskning i åpen verden. Dette spillet er en blanding av utforskning, overlevelse, intense oppdrag og oppdrag. Du trenger teamarbeid, planlegging og overlevelsesinstinkter for å beseire sjefene i spillet.

Den er utviklet av Dreamside Interactive og er utgitt for tidlig tilgang for øyeblikket, som vil kjøre i 12 måneder, hvoretter utviklerne vil gi ut det endelige produktet.

Gameplay

Du vil oppleve et episk fantasy-eventyrspill satt i det magiske landet Arcana som en gang ble styrt av Dragons.

Landet er nå plaget med ekstreme værforhold og forbannede skapninger, styrt av de ansiktsløse, ansvarlige for denne tilstanden i landet, en gang levende, magisk og velstående.

Flammen er en magisk kraftkilde som du kan bruke til å utnytte energien din for å bygge opp styrken din til å møte sjefene i spillet.

I motsetning til andre overlevelsesspill, har Frozen Flame klart definerte oppdrag og mål i konkurransen, som låser opp nye styrker som du kan bruke til å ta ned sjefer og monstre i veien.

Du må huske at i dette spillet er ikke overlevelse det eneste målet – du må redde verden fra monstre som sprer forbannelsen over landet.

Dette spillet tilbyr i sin natur en dyp rollespillopplevelse sammen med unike utforskninger i landet.

Frozen Flame har 4 hovedkomponenter som gjør den uimotståelig for alle der ute:

 • Shape the Destiny of the World: Du er en av få mennesker som er velsignet med dragers kraft og har evnen til å stoppe forbannelsen. Så, samle ferdigheter, ressurser og allierte for å beseire Faceless – den som er ansvarlig for å spre forbannelsen.
 • Oppdag de gamles kunnskap: Forfedrene dine var store maktvesener som formet dette landet med store ferdigheter. Utnytt energien deres for å samle kraft og kunnskap, slik at du kan velge din vei i dette spillet med et fullt utviklet rollespill-system.
 • Reimagined Survival Experience: Bygg en festning som hjelper deg med å lagre ressursene og eiendelene dine langs ulike oppdrag. Den gir deg og ditt parti sårt tiltrengt beskyttelse mot harde vintre og støtter deg til å overleve under iskalde netter.
 • Endre reglene: Hvis du er vert for en server, kan du endre spillets regler for å forbedre spillopplevelsen.
  (FIKSET) Apt-get-kommandoen ble ikke funnet på Mac

En av de kuleste fakta om dette spillet er at det ikke er avhengig av klasser for å utvikle karakteren din. Din vekst og utvikling avhenger av antall oppdrag og oppdrag du fullfører.

Du må merke deg at i Frozen Flame må du være oppmerksom på dag- og nattsyklusen i riket. Skapningene har maksimal kraft om natten, noe som gjør dem mer farlige og aggressive.

Du må finne ut ulike teknikker for å holde laget ditt og deg selv i trygg bukt. I tillegg kan du enkelt bytte fra ett våpen til et annet ved hjelp av Hotbar.

Objektiv

Hovedmålet med dette spillet er å danne allierte og beseire sjefer og ondskapsfulle monstre i en tredjepersons kamprolle. Det foregår i et forbannet land, og du må fullføre oppdraget uten å miste livet.

Hovedmålet ditt er å nå Citadel, kjempe mot ansiktsløs og stoppe forbannelsen fra å spre seg over landet.

En ny utfordring åpner seg med hver ny verden, så det er viktig å utnytte teammedlemmenes styrker der det er nødvendig og utvikle deg mer etter hvert som du går videre inn i spillet.

Det er også viktig å fullføre oppdragene og målene med minimalt tap for å utnytte den gode energien som er igjen i riket.

Ytterligere funksjoner og oppdrag

Dette spillet kommer med 3 forskjellige flerspillermoduser:

 • Local Co-op – for opptil 4 spillere
 • Privat server – for opptil 10 spillere
 • Offentlig server – for opptil 50 spillere

Den lar deg også ta på deg tilfeldige utfordringer rundt i sonen som ikke er en del av hovedoppdraget.

Det flotte med dette spillet er at siden det er tilgjengelig for tidlig tilgang, er vanlige feilrettinger, forbedringer og oppdateringer pågående prosesser basert på tilbakemeldinger fra nåværende brukere.

  22 beste generatorer for falske e-postadresser

Systemkrav

Nå som du er kjent med spillet, la oss få vite minimum systemkravene for å kjøre spillet jevnt på datamaskinen din.

 • Bit: 64 bit
 • OS: Windows 10
 • Prosessor: Intel Core i-5 2310/ AMD FX – 6300
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 970/ATI Radeon R9-serien
 • DirectX: Versjon 11
 • Lagring: 10 GB

Frozen Flame er for øyeblikket kun tilgjengelig for Windows-brukere, og du kan laste den ned via steam tidlig tilgang.

Les også: Beste gratisspill på steam

Hvorfor trengs hosting for Frozen Flame?

Som diskutert tidligere, tilbyr Frozen Flame en særegen fordel for spillere som spiller spillet på en server. Når du spiller gjennom en server, kan du øke antall spillere i laget ditt uten å bekymre deg for noen hikke.

Og det blir bedre enn det – du kan også endre spillets regler for å utvikle personlige opplevelser for vennene dine.

Du kan lage en ekstra utfordring for din egendefinerte fest eller et tilpasset spill som kan justere hvordan du har tenkt å spille det. Denne fritiden er flott for å skape et unikt perspektiv i henhold til dine preferanser.

Her er noen tilleggsfordeler med å bruke Frozen Flame-serververt:

#1. Bedre ytelse

En av de største fordelene med Frozen Flame som kjører på en server er den jevne opplevelsen. Det hjelper med å øke lastehastigheten og eliminerer forsinkelser slik at du kan spille spillet uten frustrasjon.

Dette betyr også at du kan beholde frykten for å være ute av spillet på grunn av lav tilkobling.

#2. Forbedret sikkerhet

Serverhosting hjelper deg med å unngå hackere, skadelig programvare og korrupte filer du kan ende opp med å installere på datamaskinen din. Dessuten holder den deg trygg mot DDoS-angrep, som er veldig vanlig i spill.

#3. Dedikert støtte

Hvis du sitter fast hvor som helst, eller noe går galt, vil du ha en dedikert støttetjeneste som vil hjelpe deg 24×7. De kan også hjelpe deg med å gjenopprette spillfremgangen din hvis du blir utestengt fra kontoen din.

La oss nå hoppe på den beste Frozen Flame-serververten du kan bruke for den jevneste spillingen.

Overlevelsesservere

Survival Servers er en av de mest pålitelige vertstjenestene for spillservere, og du kan sømløst være vert for Frozen Flame på den.

Den er klarert av et stort fellesskap av spillere og kommer med et serveradministrasjonspanel som du kan bruke til å konfigurere og tilpasse spillserveren din.

  Hvordan skjule private bilder og videoer på iPhone eller iPad

Den gir deg full FTP-tilgang og lar deg bytte plass når som helst. Du kan også legge til administratorer med et enkelt klikk, nyte full databasetilgang på ett sted og få tilgang til spennende tredjepartsverktøy for å forbedre opplevelsen.

Alle deres vertsservere kommer med DDoS-beskyttelse og øyeblikkelig oppsett.

Citadel-servere

Du kan umiddelbart sette opp en vertsserver med Citadel Servers og begynne å spille Frozen Flame med den beste ytelsen.

Noen av de mange funksjonene til denne vertstjenesten inkluderer:

 • Passlåsing av server og endring av kart
 • Integrert backup
 • NVMe SSD-drivere
 • Robuste prosessorer ment for høy ytelse
 • Planlagte serverskript og sikkerhetskopier
 • Ulike tilgjengelige mods i deres nyeste versjoner

Citadel Servers gir nettverksdekning på rundt 18 steder over hele verden, inkludert London, Dallas, Tokyo og Sydney.

GPORTAL

Den offisielle vertsplattformen til spillet svinger seg inn på listen – GPORTAL. Den lar deg leie serveren med dem for å være vert for Frozen Flame i en kampanje for opptil 24 spillere online.

Den har 10 spilleautomater for å spille spillet sømløst og har noen av de beste funksjonene på en vertstjeneste.

GPORTAL har DDoS-beskyttelse og 50 GB backupplass for å lagre spillet og konfigurasjonene dine. Du kan også bytte mellom andre spill ved hjelp av Gamecloud-funksjonen.

Hvis du er borte eller har spørsmål når du har kjøpt vertstjenesten, kan du kontakte deres 24×7 billettassistanse for å få hjelp i en håndvending. Alle servere som er satt opp via denne tjenesten kan gå online umiddelbart uten å vente.

Siste ord

Frozen Flame er et flott spill som kombinerer mange spills styrker for å gi deg en rik spillopplevelse i en verden av eventyr, utforskning og fantasi. Det er en god idé å forbedre opplevelsen ved å hoste den på en server for å nyte dets fulle potensial.

Deretter kan du sjekke ut disse fantastiske Barotrauma-serververtsalternativene.

x