tipsbilk.net

5 beste skybaserte VAPT for små til mellomstore bedriftssider

Netthandelslandskapet har blitt dramatisk styrket i nyere tid av fremskritt innen Internett-teknologi som gjør det mulig for mange flere mennesker å koble seg til Internett og gjøre flere transaksjoner.

I dag er mange flere bedrifter avhengige av nettsidene deres for en viktig inntektskilde. Derfor må sikkerheten til slike nettplattformer prioriteres. I denne artikkelen vil vi ta en titt på en liste over noen av de beste skybaserte VAPT (Vulnerability Assessment and Penetration Testing)-verktøyene som er tilgjengelige i dag, og hvordan de kan utnyttes av en oppstart, små og mellomstore bedrifter.

For det første må en nettbasert eller e-handelsbedriftseier forstå forskjellene og likhetene mellom Vulnerability Assessment (VA) og Penetration Testing (PT) for å informere din beslutning når du tar valg om hva som er best for din bedrift. Selv om både VA og PT tilbyr komplementære tjenester, er det bare subtile forskjeller i hva de har som mål å oppnå.

Forskjellen mellom VA og VT

Når du utfører en sårbarhetsvurdering (VA), har testeren som mål å sikre at alle åpne sårbarheter i applikasjonen, nettstedet eller nettverket er definert, identifisert, klassifisert og prioritert. En sårbarhetsvurdering sies å være en listeorientert øvelse. Dette kan oppnås ved bruk av skanneverktøy, som vi tar en titt på senere i denne artikkelen. Det er viktig å utføre en slik øvelse fordi den gir virksomheter en kritisk innsikt i hvor smutthullene er og hva de må fikse. Denne øvelsen er også det som gir nødvendig informasjon for bedrifter når de konfigurerer brannmurer, for eksempel WAF-er (Web Application Firewalls).

På den annen side er en penetrasjonstesting (PT) øvelse mer direkte og sies å være målrettet. Målet her er ikke bare å undersøke applikasjonens forsvar, men også å utnytte sårbarheter som har blitt oppdaget. Hensikten med dette er å simulere virkelige cyberangrep på applikasjonen eller nettstedet. Noe av dette kan gjøres ved hjelp av automatisert verktøy; noen vil bli oppregnet i artikkelen og kan også gjøres manuelt. Dette er spesielt viktig for at virksomheter skal kunne forstå risikonivået en sårbarhet utgjør, og best mulig sikre slik sårbarhet fra mulig ondsinnet utnyttelse.

  Hvordan låse opp alle objekter i Sims 4

Derfor kunne vi rettferdiggjøre det; en sårbarhetsvurdering gir innspill til gjennomføring av penetrasjonstesting. Derfor er behovet for å ha fullfunksjonsverktøy som kan hjelpe deg å oppnå begge deler.

La oss utforske alternativene…

Astra

Astra er et skybasert VAPT-verktøy med full funksjon med et spesielt fokus for e-handel; den støtter WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal, Magento, PrestaShop og andre. Den leveres med en rekke applikasjoner, skadelig programvare og nettverkstester for å vurdere nettapplikasjonens sikkerhet.

Den kommer med et intuitivt dashbord som viser en grafisk analyse av trusler som er blokkert på nettstedet ditt, gitt en bestemt tidslinje.

Noen funksjoner inkluderer.

  • Søknad Statisk og dynamisk kodeanalyse

Med statisk kode og dynamisk analyse, som sjekker en applikasjons kode før og under kjøretid for å sikre at trusler fanges opp i sanntid, noe som umiddelbart kan fikses.

Den gjør også en automatisert applikasjonsskanning for kjent skadelig programvare og fjerner dem. På samme måte kontrollerer filforskjeller for å autentisere integriteten til filene dine, som kan ha blitt modifisert av et internt program eller ekstern angriper. Under skanningsdelen for skadelig programvare kan du få nyttig informasjon om mulig skadelig programvare på nettstedet ditt.

Astra gjør også automatisk trusseldeteksjon og logging, som gir deg et innblikk i hvilke deler av applikasjonen som er mest sårbare for angrep hvilke deler som blir mest utnyttet basert på tidligere angrepsforsøk.

  7 beste dokumenthåndteringsprogramvare for SMB i 2022

  • Betalingsgateway og infrastrukturtesting

Den kjører pen-testing av betalingsgateway for applikasjoner med betalingsintegrasjoner – likeledes Infrastrukturtester for å sikre sikkerheten til applikasjonens holdingsinfrastruktur.

Astra kommer med en nettverkspenetrasjonstest av rutere, svitsjer, skrivere og andre nettverksnoder som kan utsette virksomheten din for interne sikkerhetsrisikoer.

På standarder er Astras testing basert på store sikkerhetsstandarder, inkludert OWASP, PCI, SANS, CERT, ISO27001.

Invicti

Invicti er en bedriftsklar middels til stor bedriftsløsning som har en rekke funksjoner. Den kan skryte av en robust skannefunksjon som er varemerkebeskyttet som Proof-Based-Scanning™-teknologi med full automatisering og integrasjon.

Invicti har et stort antall integrasjoner med eksisterende verktøy. Den integreres enkelt i problemsporingsverktøy som Jira, Clubhouse, Bugzilla, AzureDevops, etc. Den har også integrasjoner med prosjektstyringssystemer som Trello. På samme måte med CI (Continuous Integration) systemer som Jenkins, Gitlab CI/CD, Circle CI, Azure, etc. Dette gir Invicti muligheten til å bli integrert i SDLC (Software Development Life Cycle); Derfor kan byggerørledningene dine nå inkludere en sårbarhetssjekk før du ruller ut funksjoner på forretningsapplikasjonen din.

Et etterretningsdashbord gir deg innsikt i hvilke sikkerhetsfeil som finnes i applikasjonen din, deres alvorlighetsnivåer og hvilke som er fikset. Den gir deg også informasjon om sårbarheter fra skanneresultater og mulige sikkerhetshull.

Holdbart

Tenable.io er et bedriftsklar nettapplikasjonsskanneverktøy som gir deg viktig innsikt i sikkerhetsutsiktene til alle nettapplikasjonene dine.

Det er enkelt å sette opp og begynne å løpe. Dette verktøyet fokuserer ikke på bare en enkelt applikasjon du kjører, men alle nettappene du har distribuert.

Den baserer også sårbarhetsskanningen på populært OWASP Top Ten Vulnerabilities. Dette gjør det enkelt for enhver sikkerhetsgeneralist å starte en nettappskanning og forstå resultatene. Du kan planlegge en automatisert skanning for å unngå en repeterende oppgave med å manuelt skanne programmer på nytt.

Pentest-verktøy skanner gir deg full skanningsinformasjon om sårbarheter du kan se etter på et nettsted.

  10 Polygon (MATIC) NFT-markedsplasser å kjøpe/selge på

Den dekker nettfingeravtrykk, SQL-injeksjon, skripting på tvers av nettsteder, ekstern kjøring av kommandoer, lokal/ekstern filinkludering, etc. Gratis skanning er også tilgjengelig, men med begrensede funksjoner.

Rapportering viser detaljer om nettstedet ditt og de ulike sårbarhetene (hvis noen) og deres alvorlighetsnivåer. Her er et skjermbilde av den gratis «Light» Scan-rapporten.

I PRO-kontoen kan du velge skanningsmodusen du vil utføre.

Dashbordet er ganske intuitivt og gir et sunt innblikk i alle skanninger som er utført og de varierende alvorlighetsgradene.

Trusselskanning kan også planlegges. På samme måte har verktøyet en rapporteringsfunksjon som lar en tester generere sårbarhetsrapporter fra skanningene som er utført.

Google SCC

Sikkerhetskommandosenter (SCC) er en sikkerhetsovervåkingsressurs for Google Cloud.

Dette gir Google Cloud-brukere muligheten til å sette opp sikkerhetsovervåking for sine eksisterende prosjekter uten ekstra verktøy.

SCC inneholder en rekke native sikkerhetskilder. Gjelder også

  • Cloud Anomaly Detection – Nyttig for å oppdage misformede datapakker generert fra DDoS-angrep.
  • Cloud Security Scanner – Nyttig for å oppdage sårbarheter som Cross-site Scripting (XSS), bruk av klartekstpassord og utdaterte biblioteker i appen din.
  • Cloud DLP Data Discovery – Dette viser en liste over lagringsbøtter som inneholder sensitive og/eller regulerte data
  • Forseti Cloud SCC Connector – Dette lar deg utvikle dine egne tilpassede skannere og detektorer

Det inkluderer også partnerløsninger som CloudGuard, Chef Automate, Qualys Cloud Security, Reblaze. Alle disse kan integreres i Cloud SCC.

Konklusjon

Nettstedets sikkerhet er utfordrende, men takket være verktøyene som gjør det enkelt å finne ut hva som er sårbart og redusere risikoen på nettet. Hvis ikke allerede, prøv løsningen ovenfor i dag for å beskytte nettvirksomheten din.

x