5 beste utendørs skjermprojektorer av 2024 for morsomme kvelder

Ingen kan nekte for de helsemessige fordelene ved å oppholde seg utendørs, og alle er enige om at sosialt samvær er bra for både hjernen og kroppen, så aktiviteter som kan kombinere begge deler er mer enn velkommen.

Et godt eksempel er når du organiserer en utendørs filmkveld med venner eller familie, siden det er det nærmeste man kan være på kino uten å betale billett.

En nøkkelkomponent til en perfekt utendørs filmkveld er imidlertid kvaliteten på videoprojektoren din, siden den kan lage eller ødelegge hele kvelden.

Dessverre er ikke alle videoprojektorer gode for bruk på utsiden, og selv om det ikke er en dedikert kategori for slike videoprojektorer, er det noen spesifikasjoner som gjør dem bedre i jobben enn andre.

Hvis du ikke har en videoprojektor ennå, eller du har en som nærmer seg slutten av holdbarheten, er det mest sannsynlig at du surfer på Internett etter nye modeller du kan kjøpe.

Hvis du planlegger å bruke projektoren hovedsakelig til utendørsaktiviteter, fortsett å lese nedenfor for å se nøyaktig hva du trenger å se etter når du velger.

I tillegg har vi også inkludert en liste over videoprojektorer som vi anser som perfekte for utendørs bruk.

Hvordan velger jeg en god utendørs videoprojektor?

Å vite hvordan du velger riktig videoprojektor kan gjøres enkelt hvis du tar hensyn til disse variablene:

Hvor ofte ser du filmer utendørs
Skjermens lysstyrke og størrelse

Projektor lerret

Lydutgang
Strømkilde
Videokilde

1. Hvor ofte ser du filmer utendørs?

Det er de som ser film i hagen sin en gang i måneden, og det er de som gjør det annenhver kveld, og avhengig av hvilken kategori du faller i, bør du bestemme om oppsettet ditt må organiseres på en mer permanent måte eller i en måte som gjør det enkelt å pakke sammen.

Hvis du er en hardcore bakgårdscinefil, er et mer permanent oppsett det riktige valget for deg, selv om visse forberedelser må gjøres for å holde utstyret trygt, siden det vil være ute 24/7.

På grunn av dette er din hovedanliggende å fullstendig værbestandig hele oppsettet, inkludert projektoren, videokilden, lydsystemet, projeksjonsskjermen, strømuttak og mer.

Du trenger imidlertid bare å lagre de mer klumpete eller sensitive komponentene, som betyr projektoren, videokilden og eventuelle lydkomponenter, siden resten av dem enten enkelt kan bæres eller er motstandsdyktige som standard.

Dessverre snakker vi om utstyr som kan koste til og med tusenvis av dollar når du legger sammen alle komponentene, så hvis du vil være helt trygg, anbefaler vi at du får profesjonell hjelp når du installerer et permanent projeksjonsoppsett.

På den motsatte enden av spekteret, hvis du sjelden gjør noen filmkvelder ute, bærer du alt utstyret fra innsiden til hagen din og tilbake igjen april ikke være en så stor sak.

2. Skjermens lysstyrke og størrelse

2.1. Skjermens lysstyrke

Den andre tingen man må se etter når man leter etter en god videoprojektor er skjermens lysstyrke og projeksjonsstørrelse den kan tilby, og de av dere som allerede eier en videoprojektor for innendørsmiljøer vil gjerne vite at kravene er stort sett det samme.

Men husk at det er forskjeller mellom å projisere en film i et mørkt rom og å gjøre det ute, selv om natten.

For eksempel vil måneløse netter i et område som er langt unna lysforurensning, som et sted på landsbygda der selv de minste stjernene er synlige i nærheten, føles akkurat som et mørkt rom med gardinene trukket for, så du trenger ikke en projektor med for mye lysstyrke.

På den annen side, hvis du bor i en storby på et sted der selv netter bare virker svake på grunn av lysforurensning fra den lokale byen, trenger du en virkelig kraftig projektor.

Til slutt er det enkelte variabler som man må vurdere, for eksempel om det er skyer på himmelen som gjør alt enda mørkere, eller om det er fullmåne, i så fall må du øke lysstyrken igjen.

Derfor anbefaler vi at når det gjelder skjermens lysstyrke, velger du en videoprojektor som har en lyseffekt på 800+ lumen, siden dette er mer enn nok til å håndtere svak omgivelsesbelysning og gi deg en stor nok skjermstørrelse.

Gjennom dette kriteriet alene har vi utelukket de fleste lommestørrelser eller bærbare videoprojektorer, men igjen, kanskje det ikke var det du lette etter hvor som helst.

Merk: Corey Majeau fra Homedit anbefaler at du får en videoprojektor som går langt over 800 lumen, siden de fleste enheter vanligvis lider av tap i bildekvalitet når du stiller den inn på høyeste lysstyrkeinnstilling.

2.2. Skjerm størrelse

Selv om skjermens lysstyrke virkelig er en veldig viktig faktor av de ovennevnte grunnene, ikke glem at du ikke må gi avkall på skjermstørrelsen, siden enhver grusom videoprojektor kan kaste et bilde, selv om dagen.

For å gjøre det må du imidlertid ha bildet på størrelse med en liten PC-skjerm.

Hvis du skal projisere en film i hagen din, er sjansen stor for at du sannsynligvis vil ha litt avstand mellom deg og skjermen, så du trenger et sted rundt 80+ tommer i skjermstørrelse.

2.3. Kasteavstand

Enkelt sagt er kasteavstanden i utgangspunktet avstanden videoprojektoren din kan kaste bildet fra på skjermen, og avhengig av dine behov er disse delt inn i 4 kategorier:

Standard kast – lar deg kaste et 90-tommers bilde med god lysstyrke over en avstand på ~10 fot
Langt kast – flott for de med store projektorskjermer, et stort publikum og en stor bakgård.
Kort kast – flott for trange steder, og et utmerket valg generelt siden publikum vil sitte bak det, og ingen vil noen gang blokkere bildet hvis de noen gang reiser seg
Ultrakort kast – disse projektorene kan plasseres på bare tommer for fortsatt å oppnå de samme bildeparametrene, selv om finjustering av posisjoneringen for å få bildekvaliteten, vinkelen og størrelsen kan være en skikkelig hodepine, noe som gjør dem mest nyttige for permanent oppsett

3. Projektorskjerm

Det første noen gjør når de kjøper en ny projektor er å teste den ut på den første flate hvite overflaten de kan se, og dette inkluderer vegger, hengende laken, siden av en bygning eller til og med sidedøren til en stor varebil (bare så lenge den ikke er blank).

Det er imidlertid en grunn til at dedikerte projektorskjermer finnes, og det er vanligvis fordi de gir den beste bildekvaliteten og belysningen som er tilgjengelig, spesielt når du kjøper en som er spesielt laget for å være kompatibel med videoprojektormodellen din.

  Hvordan lage et nettstedskontaktskjema med Google Forms

Dessuten, siden denne komponenten er veldig forenklet og ikke har noen bevegelige eller forbrukbare deler (du bare spretter lys av den), vil den mest sannsynlig overleve videoprojektoren noen ganger, så å investere i en høykvalitets en er flott i lang sikt, uansett om du er ute etter et permanent eller midlertidig bakgårdsoppsett.

Når vi snakker om projektorskjermer av høy kvalitet, foruten den åpenbare størrelsen, er den ene kvaliteten du må se etter noe som kalles gain, som er noe som kan øke skjermens lysstyrke uten at du faktisk trenger å få projektoren til å ha en høyere skjermlysstyrke .

3.1. Hva er gevinst?

Gain er i utgangspunktet vinkelen som skjermen reflekterer lyset fra projektoren tilbake til publikum i, og det er veldig viktig spesielt hvis du er typen som organiserer store filmkvelder med mange på besøk.

Som et eksempel vil en 1.0 gain-skjerm reflektere lys likt i alle retninger over en 180-graders visningsvinkel, noe som gjør den perfekt for større folkemengder, mens forsterkninger høyere enn 1.0 vil gjøre bildet lysere innenfor den vinkelen og dimmere utenfor den, så brukere som vil være helt til venstre eller helt til høyre på skjermen vil ikke nyte filmen i samme kvalitet.

3.2. Skjermoppløsning

Få mennesker vet at det ikke er projektoren som dikterer bildekvaliteten den kan kaste, siden skjermen også må kunne støtte 4K-bilder, så i tilfelle du surfer eller kjøper en ny skjerm, sjekk om de oppfyller disse kriteriene eller ikke.

Noen dyrere projektorskjermer støtter til og med 8K, men igjen har vi allerede nevnt at skjermprojektorer har veldig lang levetid, så det kan like gjerne gå for den beste du har råd til.

3.3. Størrelsesforholdet

Spillefilmer har vanligvis et sideforhold på 16:9, mens eldre filmer og sitcoms går for TV-lignende 4:3, så avhengig av hva du skal se, sørg for at du får en skjerm som kan imøtekomme dine behov.

På den annen side kan du alltids bare gå for en standard 4:3-skjerm, og ganske enkelt projisere 16:9-videoen din på den som en mindre bildestørrelse slik at den passer, men det ville vært bortkastet.

Lyd utgang

En god filmopplevelse handler ikke bare om videoen, det handler også om lyden også, og hvis du og gjestene dine ønsker å kose deg i full utstrekning, må du være nøye med lydutstyret du har , uavhengig av hvilket oppsett du har i hagen din.

For eksempel kommer mange videoprojektorer med innebygde høyttalere, men vi vet alle at når du prøver å stappe så mange funksjoner inn i en liten enhet, blir kvaliteten på hvert verktøy tvilsom.

Dette er tilfellet med lydhøyttalerne i videoprojektorer, siden modellene blir mindre og mindre, men bakgårdsfilmkvelder krever at du har lydhøyttalere som virkelig kan sette ut litt bom.

Når det er sagt, er det beste valget ditt i dette tilfellet å få et sett med pålitelige utendørshøyttalere, så lenge du ser på hva slags tilkoblingsmuligheter videoprojektoren din støtter.

For eksempel kommer mange videoprojektorer ikke med noen type lydport, siden designerne april tror du skal koble høyttalerne til videokilden i stedet for videoprojektoren.

Når det gjelder hvilken type høyttaler du bør få, forutsatt at du har både analoge eller digitale lydutganger eller støtte for Bluetooth-høyttalere, bør du alltid gå for kablet tilkobling.

Dette er fordi mens Bluetooth-tilkobling april gir deg større frihet til å plassere utstyret ditt og færre kabler å forholde seg til, er det store forskjeller mellom videobehandling og lydbehandling på forskjellige enheter, noe som kan føre til tap av synkronisering mellom de to.

Merk: Husk at mens et kraftig lydsystem sørger for en flott filmkveld innenfor rammen av huset ditt, er naboene dine april liker det ikke, så hold volumet nede til akseptable nivåer.

Strømkilde

Siden utendørs videoprojektorer må ha høye nivåer av lyseffekt, vil batteridrevne ikke kutte den, selv om de er annonsert for å vare i hele lengden av en film, og dette er mest fordi mange videoprojektorer begynner å dempe lyset når batterinivåene når visse terskler.

Dessuten vil mindre videoprojektorer ikke ha tilstrekkelig lysstyrke for en filmkveld i bakgården, selv når du kobler dem til vekselstrøm, så nok en gang er alternativene sterkt redusert i antall.

Merk: Strømuttak og naturen blander seg ikke så godt, så med mindre ledningene er den eneste delen av projeksjonsoppsettet du tar med deg hver natt, er det best å få et profesjonelt installert utendørsuttak i nærheten av utstyret plassering.

Videokilde

Nå som du har projektoren, skjermen, lydsystemet og strømkilden i gang, er det eneste som mangler i oppsettet for å starte utendørs filmkvelden en videokilde, og denne april være en av de viktigste komponentene av dem alle.

Det er mange måter du kan koble en videoprojektor til en videokilde, inkludert:

Bærbare datamaskiner
USB-stasjon
Flash-kort
DVD-spillere
Streaming-pinne
Wi-Fi-tilkobling
Trådløse HDMI-sett osv

Merk: For de av dere som har videoprojektorer som støtter Wi-Fi-tilkobling, vurder å skaffe en god Wi-Fi-forlenger eller et mesh-nettverksoppsett, siden videoprojektoren vil være utenfor, langt unna husets hovedruter.

Hvilken projektor er best for meg?

Til slutt koker det hele ned til personlige preferanser, men hvis du ønsker å ha det gøy og få gjestene dine til å kose seg når du ringer dem for en kveld med filmtitting, ta i betraktning kriteriene som vi har nevnt ovenfor.

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen, har vi også satt sammen en liten liste over videoprojektorer som, etter vår personlige mening, ville være perfekte for utendørs filmkvelder.

Disse videoprojektorene ble valgt og rangert basert på funksjonene deres, hvor gode de er for utendørs projeksjoner, prislappen og mer, alt slik at du kan ta en mer informert beslutning om ditt neste store kjøp.

Hvilke er de beste utendørs videoprojektorene?

TMY V08 720P Native projektor
ViewSonic X10-4K projektor
BenQ TH685 1080p spillprojektor
ViewSonic PX701HD
DR. J Professional HI-04

La oss se hvordan alle disse står opp mot hverandre og markedet. Nedenfor har du korte anmeldelser av de beste utendørs videoprojektorene:

1. TMY V08 720P Native projektor

Funksjoner:

Toppen av listen er TMY V08 720P Native Projector, en kompakt videoprojektor som har en veldig kraftig lyskilde på 6500 lumen, og som også har full 1080p-støtte, noe som betyr at du og gjestene dine vil kunne se alle detaljer i en film på høy klarhet også.

Den forbedrede 3LCD-fargekalibrerings- og -justeringsteknologien forbedrer fargekvaliteten til tidligere modeller, og bringer mer realistiske og levende farger til publikum.

Når det gjelder skjermstørrelse, kan denne modellen håndtere alt mellom en 32-tommers og en 220-tommers projeksjon før noen form for tap av kvalitet oppstår, og den støtter både 4:3 og 16:9 sideforhold, så begge spillefilmene og TV-sitcoms vil være en fryd å se på.

Lampens levetid er estimert til et sted rundt 60.000 timer, og den minimale skjermforsinkelsen gjør den perfekt for filmer, videoer, spill, bilder, fester og TV-programmer. Det som imidlertid gjør denne videoprojektoren til et kupp er det faktum at du også får en 100-tommers projeksjonsskjerm i esken, slik at du ikke lenger trenger å kjøpe en separat.

Den kommer også med innebygde høyttalere av høy kvalitet, og selv om de er flotte for innendørs, anbefaler vi likevel at du får separate for din utendørs filmopplevelse.

  Hva betyr "FOMO", og hvordan bruker du det?

En av de største problemene når du bruker en videoprojektor av noe slag er støyen som den innebygde viften lager, og hvor mye den fortsatt klarer å varmes opp, noe som enkelt kan holdes i lukkede rom. Imidlertid er TMY V08 720P Native Projector bygget med materialer av høy kvalitet som reduserer viftestøyen alene med 80 % sammenlignet med tidligere modeller.

Tilkobling:

Når det gjelder tilkobling, støtter denne modellen følgende porter:

VGA
USB-hodetelefonport
TF-kortspor
HDMI
AV

Merk: Esken leveres også med én AV- og én HDMI-kabel.

Dette brede utvalget av tilkoblingsmuligheter gjør denne videoprojektoren ideell for stort sett alle direkte inngangskilder, som PC-er, nettbrett, TF-kort, bærbare datamaskiner, DVD-spillere, smarttelefoner, spillkonsoller, V Sticks/Boxes og USB-flash-stasjoner

Kjennelse

Lampen er kraftig, den kan projisere over en veldig stor skjerm, den kommer med egne projeksjonsskjermer, og materialene er bygget for å vare, så alt i alt anser vi at TMY V08 720P Native Projector fortjener vår # 1 plass.

Du kan kjøpe TMY V08 720P Native Projector fra Amazon, siden vi også la merke til at den ofte er på salg, så hvem vet, kanskje du får den beste videoprojektoren til et kupp!

2. ViewSonic X10-4K projektor

Funksjoner

Det neste elementet på listen vår er en videoprojektor som legger vekt på bildekvalitet og en konkurranse for kompakte rom, og selv om den fortsatt gir en solid utendørs videoprojektor, er det en flott investering hvis du liker å se filmer innendørs også. Dette er mest på grunn av hvor kompakt den er, vekten og det faktum at den har et håndtak, så det blir lettere å bære frem og tilbake mellom hus og bakgård.

En annen funksjon som gjør den flott for innendørs er tilstedeværelsen av høyoppløselige Harman Kardon-høyttalere som vil gi deg en ekte teateropplevelse.

Med skarp Ultra HD 3840 x 2160-oppløsning (4K) og støtte for både HDR- og 3D-innhold, betyr det å ha denne videoprojektoren at både du og publikum vil nyte noe av den beste bildekvaliteten de april noen gang har opplevd, mye bedre enn det fra kino.

Når det gjelder bildekvalitet, faller denne videoprojektoren inn i kategorien for kort avstand, og lar den projisere en 100-tommers skjerm i 4K-kvalitet fra så lite som 6 fot unna.

Tilkobling

Det er stort sett ingen type tilkobling som denne videoprojektoren ikke har, siden den inkluderer følgende:

HDMI
USB Type-C
USB 2.0/3.0
blåtann
Stemmekontroll via Amazon Alexa og Google Assistant
Wi-Fi som lar deg streame innhold fra stort sett alle plattformer, for eksempel Netflix

Dette brede utvalget av alternativer gjør produktet ideelt for de som verdsetter komfort, så vel som de som allerede har et hus fullt av smarte enheter.

Kjennelse

Med et så bredt spekter av funksjoner, innebygde verktøy og tilkoblingsmuligheter, er det bare naturlig at du sannsynligvis spør deg selv hvorfor denne videoprojektoren ikke tok vår første plass, og svaret er enkelt:

Ikke alle kan fullt ut dra nytte av alle funksjonene, halvparten av dem er ganske ubrukelige utendørs (for eksempel Wi-Fi-tilkoblingen, med mindre du har en Wi-Fi-forlenger), og prislappen er litt høy.

Ikke desto mindre, hvis du har budsjettet til å overse disse ulempene, så fortsett og skaff deg ViewSonic X10-4K-projektoren.

3. BenQ TH685 1080p spillprojektor

Funksjoner

Ikke alle som kjøper videoprojektorer for friluftsliv har film i tankene, ettersom noen brukere synes det er veldig hyggelig å spille videospill på storskjerm i stedet, og det er derfor dedikerte spillvideoprojektorer har fått mye popularitet de siste årene.

BenQ TH685 1080p Gaming Projector er en slik enhet, siden den kommer med lav latens på 8,3 ms ved 1080p/120Hz lavt inngangsforsinkelse, innebygd spillmodus og spilllydmodus som finjusterer lyd og bilder, og LumiExpert-funksjonene deres bidrar til å beskytte øynene dine fra belastning over lange spilløkter.

Den er også konsollkompatibel, spesielt med den nyeste PS5 på 1080p med 120Hz og 4K 2160p med 60Hz.

Selv bildekvaliteten uten spill fortjener ros, siden den enkelt kan håndtere 1080p 4K HDR-klart innhold, den har en lysstyrke på 3500 ANSI lumen, og har en standard kasteavstand, og er i stand til å projisere 100-tommers bilder fra 8,2 fot. borte.

Tilkobling

Dessverre er tilkobling noe der BenQ TH685 1080p Gaming Projector kommer til kort, siden den i tillegg til å være konsollkompatibel, har bare ett HDMI-spor.

Heldigvis trenger du ikke bekymre deg for at du ikke har et sted å koble til høyttalerne eller headsettene dine, siden projektoren kommer med en integrert høykvalitets 5-watts høyttaler fra treVolo som også har en innebygd equalizer.

Disse høyttalerne vil dessverre ikke være like effektive utendørs, så vurder å kjøpe en god utendørshøyttaler likevel.

Kjennelse

Hvis du er interessert i spilling, vil du elske dette produktet, og hvis du vil spille spillene dine ved siden av huset ditt, kan du gjøre det like bra, så lenge du husker at inndatametodene dine er begrenset, og at lyden ikke blir så skarp som den ville gjort inne i stua.

Hvis vi har trigget din indre spiller med dette produktet, fortsett og sjekk BenQ TH685 1080p Gaming Projector på Amazon, og kanskje dra nytte av sesongtilbudene deres.

4. ViewSonic PX701HD

Funksjoner

ViewSonic er kjent for å lage flotte videoprojektorer, og du kan se det ved det faktum at dette er deres andre oppføring på listen vår, selv om funksjonene alene gjør at den fortjener sin plass.

Bildekvaliteten er utmerket, den er 1080p-kompatibel, og den kan projisere på en skjerm på opptil 300 tommer før noe kvalitetstap blir merkbart, noe som effektivt gjør det flott for folk som kan projisere en film på siden av huset deres.

Når vi snakker om det, vil miljøer med lite lys ikke være et problem takket være lysstyrken på 3500 lumen, og fargene vil heller ikke bli påvirket fordi denne projektoren støtter eksklusiv SuperColor-teknologi og tilbyr et bredt fargespekter for vakker bildegjengivelse på alle overflater og i alle lysnivåer.

Som med vår forrige oppføring, gir ViewSonic PX701HD også en god spillprojektor takket være den reduserte 16 ms input latency, som lar deg ta raske avgjørelser basert på det du ser på kort tid.

En ulempe med denne projektoren, eller i det minste er det en ulempe hvis du sammenligner den med noen av de beste oppføringene våre, er at den har en lampelevetid på bare 20.000 timer, og mens du trenger mange filmer og spilløkter for å brenne gjennom det, fant vi ut at det virkelig var verdt å nevne.

Tilkobling

Tilkobling er ikke et problem med denne videoprojektoren, siden den fullt ut støtter strømmetjenester og enheter som Roku, Fire TV stick og Chromecast, og du kan koble den til eksterne enheter via USB, VGA og dobbel 3D-klar HDMI, sistnevnte som lar projektoren vise 3D-bilder direkte fra 3D Bluray-spillere.

Kjennelse

Alt i alt er denne enheten utmerket hvis du verdsetter bildekvalitet, høye nivåer av lysstyrke og nøyaktige farger fremfor alt annet., men ikke glem at den er godt utstyrt for spilling eller TV-titting innendørs takket være kompatibiliteten med streaming enheter og de innebygde høyttalerne.

Hvis du bestemmer deg for å få din egen ViewSonic PX701HD, kan du gå videre og besøke Amazon-siden, og du kan til og med sjekke ut noen av de andre ViewSonic-produktene mens du er i gang.

  Slik bruker du Finn min-appen til å søke etter luftbrikker i nærheten av deg

5. DR. J Professional HI-04

Funksjoner

Bare fordi DR. J Professional HI-04 er den siste på listen vår, betyr ikke nødvendigvis at den er dårlig, siden den allerede er bedre enn alle andre oppføringer på markedet som ikke en gang kom med på listen vår i det hele tatt.

Denne modellen er en komplett oppgradering sammenlignet med den forrige DR J videoprojektoren, hvor de forbedret ikke bare lysstyrken, men også kontrasten i bildet, og de kaster nå også inn en 100-tommers projektorskjerm som en ekstra bonus.

Bildekvaliteten er førsteklasses, med en 1920×1080 støttet oppløsning, et sideforhold på 4:3 og 16:9, kontrastforhold på 2000:1 og en skjermstørrelse på hvor som helst mellom 32 og 176 tommer med en projektoravstand på 5 til 15 fot, selv om det ikke anbefales at du bruker denne modellen til ting der skarpe bilder er nødvendig, for eksempel dokumenter og lysbildepresentasjoner.

Materialene er også bygget for å vare, med en lampelevetid på godt over 40.000 timer, og mens den april ikke har noen innebygde høyttalere, vi har allerede fastslått at du ikke trenger dem for mye uansett, og siden den veier litt over 3 pund, bærer den den inn og ut av huset for filmkvelder innendørs og utendørs vil være et stykke kake.

Tilkobling

Tilkobling er et av områdene der denne videoprojektoren skinner, spesielt siden den kan brukes til å projisere innhold fra følgende enheter:

PC-er
TV-boks
Nettbrett
Bærbare datamaskiner
SD kort
Chromebook
Smarttelefoner
Minnepenn
Blueray DVD-spiller
Videospillkonsoller

Takket være denne overfloden av alternativer, kan stort sett enhver aktivitet der en skjerm normalt er nødvendig, enkelt utføres ved hjelp av DR. J Professional HI-04.

Kjennelse

Vi avslutter listen vår over beste utendørs videoprojektorer, DR. J Professional HI-04 er likevel et solid valg for alle som elsker å blande magien fra kino og den friske luften i naturen på en enkelt natt, og dette er ganske enkelt takket være kvaliteten på bildet, det brede utvalget av tilkoblingsmuligheter tilgjengelig, og chassisets lette konstruksjon.

For å kjøpe DR. J Professional HI-04, bare besøk DR. J Professional Amazon-side og sjekk ut prisen, samt de andre modellene de har.

Andre nyttige enheter for utendørs videoprojektorer

Som vi har nevnt før, til tross for at mange av videoprojektorene på listen vår allerede har et innebygd sett med høyttalere, vil de bare ikke kutte det når du tar dem ut.

Mer så, de av dere som ønsker å minimere kabelhåndtering kan også gå for modellene som tilbyr Wi-Fi-tilkobling, men du trenger fortsatt hjelp av en solid Wi-Fi-forlenger hvis projektoren vil være langt unna. ruteren inne i huset.

Uansett, fant vi det passende å legge til en utendørs høyttaler og en Wi-Fi-forlenger til listen vår, bare slik at du ikke kaster bort tid på å lete etter dem selv.

Netgear Wi-Fi Extender AC1200

Funksjoner

Kraften til Wi-Fi-forlengeren du trenger er sterkt avhengig av hva slags trådløs ruter du eier, hvor den er plassert i huset ditt, og hvor langt unna huset er videoprojektoren plassert. Uansett vil du ikke like å gå for en utvider som vil oppleve hyppige signalfall, så vi anbefaler at du får en Wi-Fi-forlenger fra en veletablert produsent, Netgear er en av dem.

Filmkveldene dine vil gå problemfritt takket være 1200 MBps toppytelse som den tilbyr ved å bruke dual band og patentert FastLane-teknologi, noe som gjør den ideell ikke bare for videostreaming, men også for uformelle spill.

Det er enkelt å konfigurere det siden det er universelt kompatibelt med alle trådløse rutere, gatewayer eller kabelmodem med Wi-Fi, og når det gjelder tilgang til det, fungerer det bra med Microsoft Internet Explorer 8.0, Mozilla Firefox 20 eller nyere, Safari 5.1, eller Google Chrome 25.0-nettlesere eller høyere, og å installere det fysisk er også enkelt siden alt du trenger som en forutsetning er et gratis strømuttak for å forsyne den med strøm.

Kjennelse

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig Wi-fi-forlenger som vil øke hjemmesignalet ditt slik at du kan nyte uavbrutt timer med filmprojeksjoner utenfor huset, er denne enheten definitivt det du trenger.

Du kan kjøpe Netgear Wi-Fi Extender AC1200 fra Amazon, og du vil gjerne vite at den offisielle Netgear-butikken der tilbyr modeller som er enda kraftigere, selv om vi bare anbefaler deg å kjøpe dem hvis du virkelig trenger det, ellers er det bare å kaste penger ut av vinduet.

Polk Atrium 4

Funksjoner

Gjennom hele artikkelen vår prøvde vi å forklare viktigheten av utendørs høyttalere i motsetning til de innebygde høyttalerne som videoprojektorer kommer med, og hvis du har bestemt deg for å kjøpe et slikt system, er det ingen måte du kan gjøre det bedre enn Polk Atrium 4 når det gjelder ytelse/kostnadsforhold.

Dette utendørs høyttalersystemet ble designet for å installeres hvor som helst, uansett om vi bare snakker om å plassere det på plenen i bakgården, ved et basseng, på terrassen eller en solrom, siden det er bygget for å ikke bare vare, men også levere høyest mulig lydkvalitet.

Polk Atrium leverer bredere lydspredning og en overraskende kraftig bass, alt takket være den 4 1/2-tommers mineralfylte Dynamic Balance-polymerkjeglen og en 3/4-tommers eloksert aluminiumskuppel-diskant med gummiomslutning, alt mens den støttes av 80W ren kraft.

Selvfølgelig, hvis du har sans for form og ikke bare funksjon, vil du nyte høyttalerens design siden den er så elegant som mulig uten å ofre lydkvaliteten.

Når vi snakker om design, er det også enkelt å installere denne høyttaleren, noe som gjør den til et ideelt valg for de av dere som foretrekker flyttbare oppsett i motsetning til permanente. Alt du trenger å gjøre er å bruke ett-klikks-speed-lock-monteringsbraketten, og du vil glede deg over en enkel anti-skli enhåndsinstallasjon, som gir deg en stor grad av fleksibilitet når det gjelder høyttalerplassering.

Sist, men ikke minst, må du vite at Polk Atrium 4 er bygget for å vare stort sett uansett vær du kaster på den, fra ekstrem varme til kraftig regn, spesielt siden de overgår grunnleggende industrielle og militære spesifikasjoner for miljømessig utholdenhet.

Dessuten fokuserer den generelle konstruksjonen på disse høyttalerne på holdbarhet, med gullbelagte 5-veis bindingsstolper for de sikreste, pålitelige tilkoblingene, og aluminiumsgitter og brakett, med rustfritt stål og messingutstyr betyr at du aldri vil se et snev av rust på høyttalerne.

Kjennelse

Alt i alt, hvis du vil ha et utendørs høyttalersystem som er slitesterkt, pent og passer godt med resten av hjemmekinoanlegget ditt, trenger du ikke lete lenger. Du kan kjøpe Polk Atrium 4 fra Amazon, og de har også annet lydutstyr også, så lenge du surfer i Polk-butikken.

Beste utendørs videoprojektorer: Konklusjon

Som vi har nevnt tidligere i begynnelsen av denne artikkelen, er det mange variabler som må tas i betraktning når du velger en god videoprojektor for å se filmer utendørs, og det er derfor listen vår inneholder et så stort utvalg av produkter.

Noen av dere leter kanskje etter en videoprojektor som er ypperlig for spilling, mens andre vil ha en videoprojektor som gir best mulig bildekvalitet. På den annen side, noen brukere april være på utkikk etter projektorer som har så mange funksjoner innebygd som mulig, mens andre leter etter den mest budsjettvennlige løsningen ennå.

Uansett, én ting er sikkert: den perfekte videoprojektoren for deg er definitivt der ute, og til syvende og sist spiller det ingen rolle om et bilde er litt kornete enn du ønsker, eller om viften er litt bråkete, akkurat så lenge du og dine venner og familie har det bra til slutt.

Hvilke videoprojektorer bruker du til å se filmer utendørs? Fortell oss hvilke modeller du synes fortjener en plass på listen vår ved å gi oss tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor, så ser vi over forslagene dine og legger dem til i listen vår så snart som mulig.