5 grunner til å bruke klare data for proxy- og nettskrapingbehov

Bright Data er i hovedsak en nettdataplattform som lar brukerne samle inn og analysere offentlig tilgjengelige data ved å bruke nettskraping og andre metoder på en etisk og juridisk kompatibel måte.

Bright Data tilbyr løsninger som tilpassede datasett og en IDE for nettskraping. Ideen bak tilpassede datasett er at du kan få tilgang til dataene når du trenger det. Du kan betrakte det som data som en tjeneste.

Kvaliteten, ytelsen og leveringen av dataene administreres av Bright Data, så du trenger ikke å bekymre deg for det. Du trenger heller ikke bekymre deg for strukturen på nettsiden, for Bright Data tilpasser koden etter endringene i sidestrukturen.

Du kan utvikle din egen nettskraperapplikasjon ved å bruke Bright Datas integrerte utviklingsmiljø (IDE).

Dette var en rask titt på hva Bright Data er og hva det brukes til, men la oss nå se på hvorfor du bør bruke Bright Data for dine krav til nettskraping.

Fullmaktsadministrasjon

Proxyer er et viktig krav for å skrape data fra nettet fordi de lar deg maskere IP-adressen din slik at du ikke blir blokkert av serveren du henter dataene fra.

Ved å bruke Bright Data proxy-løsninger kan du overvinne IP- og plasseringsbegrensninger fra hele verden og få den beste proxy-administrasjonen som er i samsvar med personvernloven.

Typene proxyer som tilbys av Bright Data inkluderer:

 • Anonyme proxyer: Disse proxyene maskerer posisjonen din så vel som IP-adressen for å forhindre at du blir blokkert.
 • Roterende proxyer: De endrer konstant den maskerte IP-adressen slik at du ikke blir blokkert for å sende for mange forespørsler fra samme IP-adresse. De kan også brukes til å skrape data fra hvor som helst i verden.
 • Delte proxyer: Disse proxyene er nyttige når du har flere administratorer eller flere personer som sender forespørsler fra samme IP-adresse. De kommer med et 24/7 live supportsystem.
 • Dedikerte proxyer: De kalles ofte private proxyer, noe som betyr at de kun er tilordnet én enkelt bruker.
  En enkel [But Comprehensive] Guide

Personvern er en viktig ting å vurdere når du arbeider med data på nettet. Du må sørge for at dataene du samler inn har vært tillatt for offentlig bruk. Dette er grunnen til at mange land har innført databeskyttelses- og personvernlover for å beskytte innbyggerne sine mot datatyveri.

Bright Data tar vare på personvernet til sine brukere. Når en applikasjon bruker Bright Datas SDK, ber den brukerne om deres samtykke til å dele enhetens ledige ressurser.

I følge Bright Data, «Hver nye Bright Data Residential/mobilkunde er grundig undersøkt og må godkjennes av en compliance officer for å sikre at deres brukssituasjon oppfyller våre strenge standarder. Bright Datas dyptgående innføringsprosess krever at klienter deler sin nasjonale ID og signerer vår samsvarserklæring blant forskjellige andre identitetsbekreftelsesteknikker.» Det samles heller ikke inn personopplysninger når du velger å være en del av Bright Data-nettverket.

Datasett og administrasjon

Med tilpassede datasett kan du be om at et datasett skal leveres på forespørsel, eller du kan også planlegge det. Dataene du får kan lastes ned i flere formater, og du kan lagre dataene på skyen ved å bruke Google Cloud, Amazon, Azure eller andre skytjenesteleverandører.

  Hvordan administrerer du den hørbare kontoen din

En nøkkelfunksjon ved tilpassede datasett er at du kan vedlikeholde datasettet basert på den stadig skiftende nettsidestrukturen.

Integrert utviklingsmiljø

Det som er fascinerende med Bright Data er at det tilbyr et integrert utviklingsmiljø der du kan utvikle din egen nettskraper på få minutter ved å bruke allerede eksisterende maler.

Bright Data IDE-maler

Etter at du har valgt en mal, kan du få koden, og du kan teste den der. Du kan for eksempel gi et valg du ønsker og kjøre koden for å få en forhåndsvisning. Jeg har brukt en YouTube-mal som eksempel, men du står fritt til å velge hva som helst fra listen.

Malinndata i Bright Data IDE

Du kan også endre koden i henhold til dine krav.

SERP Data API

SERP står for Search Engine Results Page. Ved å bruke SERP-data kan du finne ut hva som rangeres på en søkemotor basert på et søk. Bright Datas SERP API lar deg transformere SERP-dataene til nyttig informasjon som du kan bruke til å analysere og forbedre ditt eksisterende produkt eller tjeneste.

Søkemotorene som støttes av SERP API inkluderer:

 • Google søk
 • DuckDuckGo Søk
 • Bing-søk
 • Yandex-søk
 • Du kan prøve SERP API ved å bruke en lekeplass levert av Bright Data.

    Hvordan transformerer IoT-enheter bygningsautomatiseringsindustrien?

  Bright Data SERP API Playground

  Du får også en forhåndsvisning av dataene du får for et bestemt søk, sammen med koden som må utføres.

  Bright Data SER API Playground

  Du kan lære mer om API-konfigurasjonsalternativene ved å klikke på «API Guide»-fanen ved siden av «Playground»-fanen.

  Søkemotorer endrer seg mye i løpet av en gitt tid, så API-en tilpasser seg endringene i strukturen til søkemotorresultatene og transformerer dataene til nyttig HTML- eller JSON-utdata, og det er derfor du bør bruke en SERP API i stedet for å vedlikeholde din egen. server. Brukstilfellene til SERP API inkluderer markedsundersøkelser, søkeordsporing, prissammenligning, business intelligence, etc.

  Konklusjon

  Bright Data er en kraftig og alt-i-ett nettdataplattform for alle dine nettdatakrav. Den er full av funksjoner, effektiv, rask, pålitelig og enkel å konfigurere og bruke. Du kan spare deg selv massevis av tid ved å bruke API og SDK levert av Bright Data i stedet for å vedlikeholde din egen server og kode.

  Men hvis du ikke er fornøyd med Bright Data, kan du sjekke noen alternativer, for eksempel Oxylabs.

  x