tipsbilk.net

5 grunner til at 24-tommers iMac er den beste stasjonære Apple selger

Viktige takeaways

  • 24-tommers iMac har en elegant design, flere fargealternativer og en høykvalitets 24-tommers 4,5K Retina-skjerm, noe som gjør den til et visuelt tiltalende valg for moderne skrivebordsoppsett.
  • iMac kommer med et 1080p FaceTime-kamera, et system med seks høyttalere og mikrofoner i studiokvalitet, som gir imponerende lyd- og videofunksjoner uten behov for eksternt tilbehør.
  • M3-brikken tilbyr eksepsjonell ytelse for daglige oppgaver og støtter funksjoner som maskinvareakselerert strålesporing, noe som gjør den egnet for den gjennomsnittlige brukeren.

Selv om potensielle Mac-kjøpere har flere alternativer å velge mellom, skiller iMac seg ut fra utvalget som den eneste alt-i-ett-maskinen. Nedenfor vil vi liste noen overbevisende grunner til hvorfor 24-tommers iMac er den beste stasjonære Apple selger.

1. 24-tommers iMac har en flott skjerm og design

Bildekreditt: eple

iMac har alltid vært ikonisk utseendemessig, og i 2021 fikk den en massiv designoverhaling som vi ikke har sett før fra Apple. 24-tommers iMac har en veldig elegant design med hvite rammer foran. Denne designendringen var mulig på grunn av effektiviteten til Apples silisium. Siden iMac ble dramatisk tynnere, er den også overraskende lett.

I en tilbakeringing til regnbuen Apple-logoen kommer 24-tommers iMac i flere farger: sølv, blå, rosa, grønn, lilla, oransje og gul. 24-tommers iMac har en tofarget design, der baksiden av maskinen har en mørkere farge mens fargen på haken og stativet er blekere i sammenligning.

Med et bredt utvalg av farger kan du velge en datamaskin som passer din stil og preferanser. Samlet sett ser designet bra ut med de fleste moderne skrivebordsoppsett, og du kan velge en farge som passer til miljøet du vil plassere den i.

  Hvordan sjekke hvilket grafikkort (GPU) som er i PC-en

Når det gjelder skjermen, har iMac en 24-tommers 4,5K Retina-skjerm, som støtter 500 nits lysstyrke og P3-farge. Skjermstørrelsen ligger mellom de eldre Intel-baserte 21,5-tommers og 27-tommers iMacene, som er en god mellomting for vanlige brukere. Totalt sett er det en skjerm av høy kvalitet som passer for brukerne den er rettet mot.

Selv om det kanskje ikke virker over toppen på papiret siden det mangler spesifikasjoner som Liquid Retina XDR og ProMotion 120Hz, er skjermen utmerket for daglige dataoppgaver og er en av iMac-ens beste funksjoner.

2. Imponerende kamera, høyttalere og mikrofoner

24-tommers iMac tilbyr tre funksjoner som mange forbrukere anser som viktige for en daglig datamaskin: et innebygd kamera, mikrofoner og høyttalere. FaceTime-kameraet i iMac har en 1080p-oppløsning, som er en fantastisk forbedring fra kameraet som var i forrige 21,5-tommers iMac.

Zoom- eller FaceTime-samtalene dine vil se klarere og generelt bedre ut enn forrige generasjon. Hvis du foretrekker et bedre kamera, kan du også bruke iPhone-kameraet med Mac-en, forutsatt at du har installert macOS Ventura eller nyere. De fleste vil imidlertid klare seg fint med det innebygde kameraet.

Når det gjelder høyttalerne, har 24-tommers iMac et system med seks høyttalere som støtter romlig lyd som mange andre Apple-enheter. Høyttalerne støtter også Dolby Atmos, en utmerket standard for å forbedre filmseeropplevelsen.

Til tross for at den er en relativt liten og tynn datamaskin, leverer iMac-høyttalerne utmerket lydkvalitet som er klar selv ved høyt volum. De fleste klarer seg fint med de innebygde høyttalerne. Du trenger ikke å kjøpe eksterne høyttalere for å få eksepsjonell kvalitet.

  Slik flytter du Logic Pro Sound Library til en ekstern stasjon

iMac har også det Apple kaller mikrofoner av studiokvalitet, som selskapet først introduserte sammen med 2019 16-tommers MacBook Pro. Mikrofonene er flotte for FaceTime-samtaler eller når du trenger å gjøre et enkelt stemmeopptak.

De gir ikke akkurat samme kvalitet som en dedikert mikrofon som du kobler til en datamaskin, men de er mer enn egnet for ikke-profesjonell bruk.

3. M3-brikken er kraftig nok for de fleste brukere

Bildekreditt: eple

Det er ingen hemmelighet at Apple silisium iMac er for den vanlige forbrukeren, men ikke undervurder ytelsen. Denne iMac-en kommer med M3-brikken, akkurat som 14-tommers M3 MacBook Pro. Selv om M3 ikke er like dyktig som M3 Pro- og M3 Max-brikkene, passer den 24-tommers iMac-målgruppen.

Til sammenligning tilbyr M3-brikkesettet kun mindre forbedringer i forhold til M2 når det gjelder CPU- og GPU-ytelse (20 prosent raskere). M3-prosessoren leverer imidlertid fortsatt eksepsjonell ytelse for det brukere elsker å gjøre på iMac-ene sine, samtidig som den holder maskinen stillegående og strømeffektiv.

M3-prosessoren muliggjør også maskinvareakselerert ray tracing for støttede spill, sammen med andre funksjoner som Dynamic Caching og mesh shading. Derfor mister du ikke noen av disse funksjonene ved å bruke den grunnleggende M3-brikken fremfor de kraftigere alternativene.

Hvis du trenger mer å overbevise om M3 iMac er nok for deg, var den første Apple silisium-iMac med den eldre M1-brikken kraftig nok til å erstatte Quinn Nelsons – en rekke Snazzy Labs – Mac Pro tilbake i 2021.

Du kan også konfigurere M3 iMac med opptil 24 GB enhetlig minne (RAM), noe som er nok for akkurat dette skrivebordet, og opptil 2 TB SSD-lagring. Totalt sett er M3-brikkens ytelse absolutt mer enn nok for den gjennomsnittlige brukeren denne maskinen har som mål å vinne over.

  Hvordan sortere lister i Python

4. 24-tommers iMac kommer med alt du trenger

Bildekreditt: eple

Et viktig aspekt ved iMac skiller den fra resten av Apples stasjonære datamaskiner: den kommer med alt du trenger. iMac er en alt-i-ett-datamaskin, noe som betyr at den har alle komponenter i en stasjonær datamaskin uten å måtte foreta flere kjøp eller bruke tid på å undersøke de beste alternativene.

Med iMac får du en skjerm, en datamaskin, mikrofoner, høyttalere, et FaceTime-kamera, en mus og et tastatur. Når du sammenligner iMac med Mac mini, som ikke har de fleste installasjonsbehov bortsett fra en enkelt høyttaler, er den ekstra kostnaden for iMac verdt det for det du får.

5. iMac gir mye for pengene

Bildekreditt: Apple/YouTube

En ting som er undervurdert med 24-tommers iMac er verdien. For $1 299 får du en kraftig datamaskin sammen med en flott skjerm, fantastiske høyttalere, et 1080p FaceTime-kamera og utmerket ytelse, selv med basismodellen. Alt i et umulig tynt, attraktivt design som skiller seg ut på skrivebordet ditt.

Selv de avanserte konfigurasjonene til 24-tommers iMac er rimelige, med ekstra lagringsplass, flere porter og et Touch ID-tastatur. I tillegg vil du sannsynligvis kunne finne maskinen på salg fra butikker som Amazon eller Best Buy for å få et enda bedre tilbud i fremtiden.

Alt i alt er 24-tommers iMac en fantastisk datamaskin for sin startpris.

24-tommers iMac er vanskelig å gi fra seg

Selv om resten av Apples stasjonære datamaskiner er flotte produkter, skiller 24-tommers iMac seg ut i utvalget av grunnene nevnt ovenfor. Det gir mye for prisen Apple tar, spesielt med tanke på at det er en alt-i-ett-maskin.

Hvis du vil ha en datamaskin med en flott skjerm og kraftig ytelse som følger med alle eksterne enheter du trenger, trenger du ikke lete lenger enn til 24-tommers iMac.

x