50+ beste PC-spill uten grafikkort 2023 – (Toppliste Windows)

Leter du etter de beste PC-spillene uten grafikkort? I dag liker hver og en av oss å spille videospill. Fordi de er en stor stressavlastere. Konsoller som Playstation og Xbox er dedikerte enheter for spill. Disse gir en av de beste opplevelsene til brukerne. Men alle kan ikke kjøpe en dedikert enhet for spillformål, bare de kan spille PSP-spill med tredje programvare. Det er da PC kommer til unnsetning. Fordi vi enkelt kan spille spill på PC også, er det også vanlig tilgjengelig i alles hus.

Det er en viss myte som går rundt at du trenger et grafikkort for å spille spill på en PC. Det er ikke helt sant. Ja, et grafikkort vil øke kvaliteten på spillingen og grafikkortet. Men det er ikke obligatorisk. For noen spill er det, ikke alt for dem. Man kan fortsatt spille spill på en PC uten grafikkort. Det betyr at hvis du har en PC med standard konfigurasjon, så kan du spille spill på den også.

I dag skal vi representere beste spill for PC uten grafikkort. Under opprettelsen av listen har vi lagt vekt på spilling, funksjoner, kompatibilitet og andre funksjoner som gir den beste opplevelsen. Rangeringene er også gitt i henhold til det. Hvert av disse spillene vil være ganske effektive på en standard PC uten grafikkort. Naviger enkelt til en av dem gjennom følgende liste:

Beste uten grafikkortspill for PC.

 • Assassin’s Creed.
 • Need For Speed: Høy innsats.
 • Need for Speed ​​Underground.
 • GTA Vice City.
 • Grand Theft Auto San Andreas.
 • Max Payne.
 • Sjekk komplett tabell
 •   Slik sikrer du din Windows 7-PC i 2020

  1. Assassin’s Creed.

  Assassin’s Creed er et av de mest populære spillene som ikke krever støtte for grafikkort for å spille. Likevel gir dette interaktiv grafikk.

  Det er et eventyrspill, og det gir deg mye nysgjerrighet når du fullfører oppdragene, og de neste utfordrende oppgavene er spennende. Dette spillet ble utgitt for Windows, PS3 og Xbox. Hovedpersonen i spillet er Desmond Miles.

  2. Need for Speed ​​High Stakes.

  Need for Speed ​​er et annet populært racingspill, og vi kan spille dette uten et grafikkort. Disse spillene gir deg mye glede i racing. I dette spillet konkurrerer racerbilen din med andre i veldig høy hastighet.

  Spillet gir attraktive scener av veier, åser, skoger osv. Det gir også den virtuelle opplevelsen av å kjøre bilen, og du kan også øke eller redusere hastigheten på kjøretøyet ditt for å konkurrere med fienden. Prøv det en gang og se resultatene.

    Sjekk systemkompatibilitet for Windows 11 med Health Check-appen

  3. Need for Speed ​​Underground.

  Need for Speed ​​Underground er en annen forenklet versjon av Need for Speed, som også kan spilles uten grafikkort. Dette spillet gir deg attraktive scener med byveier, underjordiske veier og skoger.

  I dette spillet må du vinne løpet for å øke omdømmet ditt, og til slutt kan du utfordre profesjonelle syklister til å nyte mer moro. Dette spillet gir deg fantastisk grafikk med attraktive farger og design. Du liker dette spillet.

  4. GTA Vice City.

  GTA Vice city er et annet populært spill blant barn. Det er et eventyr som gir deg forskjellige typer oppdrag å fullføre. I dette spillet er du fri til å bevege deg hvor som helst, og du kan ta med deg alt fra bybilen, våpen, busser, lastebiler osv.

  Spillet tilbyr deg også forskjellige juksekoder for å gjøre det mer enkelt når du er i trøbbel. Dette spillet er basert på historien om en tyv som kan gjøre alt for penger. Spillet gir deg attraktiv grafikk med forskjellige scener.

  5. GTA San Andreas.

  GTA San Andreas er det mest kjente PS2- og PC-spillet, som lastet ned tusenvis av ganger av PC-brukere. Disse spillene gir deg attraktiv grafikk, og deretter Vice City og den større verden å utforske. Det lar deg aktivere forskjellige juksekoder som No politi, våpen, flygende biler, helse, etc.

    11 toppverktøy for å overvåke Windows-servere i 2022

  Du kan fullføre forskjellige oppdrag og vinne forskjellige mengder penger. Spillet gir deg mer moro når politiet er bak deg, og du må rømme fra politiet ved å bruke forskjellige triks. Prøv det når du glemmer alt etter å ha spilt det.

  6. Max Payne (Serie).

  Max Payne er et annet eventyrspill. Spillet gir deg bakgrunnsmusikk av beste kvalitet, attraktiv grafikk og mange forskjellige oppdrag med forskjellige utfordringer. Historien om en detektiv som må sortere ut forskjellige oppdrag for å finne forskjellige ledetråder for å fullføre oppgaven.

  Hovedpersonen i spillet er Max Payne. Spillet tilbyr deg forskjellige typer våpen og kuler. Den tilbyr også forskjellige scener av skygger og lys i området for kriminelle.

  Her er noen flere tilgjengelige spill som kan spilles uten grafikkort.

  PC-spill uten grafikkort

  Liste over PC-spill uten grafikkortCounter Strike-serienCall of Duty-serienAge of Empires 1-3Project IGI 1-2Freedom FightersPrince Of Persia: Sands Of Time SeriesPortal 1 & 2EA Cricket 07FIFA 14Need For Speed-serienMafia – The City Of Lost HeMedal-serien, The City Of Honle, He, Medal AssaultMinecraftWarcraft SeriesGunpointBurnout: ParadiseHalf-Life 2Delta Force Black Hawk DownRome Total WarMedal of Honor SeriesThe Incredible HulkFar CryHitman: Blood MoneyDeadpoolSniper Elite 1 & 2Pro Evolution SoccerThimbleweed ParkHearthstonePlantsTo4HZombienTilBredenPlants 1Bretal achSubnauticaDonut CountyReturn of the Obra DinnStar Control: OriginsTotally Accurate BattlegroundsCrossCodeCelesteDUSKPrototype 1 & 2

  Avslutningsvis håper vi du liker denne listen over beste uten grafikkort for PC. Del disse spillene med vennene dine også. Fortell oss også ditt favoritt rite PC-spill i kommentarene nedenfor, slik at vi også kan legge dem til listen.