6 apper for å speile iPhone-skjermen

Hvis du vil se bildene og videoene dine eller spille spill på storskjerm, er skjermspeiling en fin måte å gjøre det på fra iPhone.

På denne måten kan du vise det som er på iPhone-skjermen rett på PC-en, TV-en, projektoren eller skjermen. Det kan være nyttig av ulike grunner: presentasjoner, seminarer, se en film eller strømme.

Selv om «speiling av iPhone-skjermen» kan høres ut som en komplisert ting å gjøre, er det faktisk ikke så vanskelig. Faktisk, med appene jeg vil liste opp i denne artikkelen, blir oppgaven som et stykke kake.

Før vi dykker ned i listen, la oss lære litt mer om skjermspeiling generelt.

Hva er skjermspeiling?

Som nevnt før refererer skjermspeiling til å duplisere smarttelefonskjermen på en større skjerm, for eksempel dataskjermen.

Denne teknologien fungerer over en WiFi-tilkobling, der smarttelefonen og enheten med større skjerm må kobles til samme nettverk for å speile skjermen. Flertallet av teknologiene lar deg koble til trådløst, noe som er ganske kult.

I dag kommer de fleste enheter, inkludert iPhone, med innebygd støtte for skjermspeiling. For iOS-enheter er det mulig via en funksjon kalt AirPlay, som gir deg en enkel og intuitiv løsning for å speile skjermen din.

Men for å speile skjermen med AirPlay, trenger du en Apple TV. Hvis du ønsker å caste iPhone-skjermen på Apple TV, er det en enkel og enkel prosess.

Men hvis du vil speile det på datamaskiner, enten det er på macOS eller Windows, må du laste ned en ekstra tredjepartsapp for å få det til å fungere. Det er mange apper å velge mellom, men noen av de beste er listet opp nedenfor.

Wondershare MirrorGo

Et veldig avansert verktøy, Wondershare MirrorGo lar deg speile iPhone-skjermen og kontrollere den fra datamaskinen.

  9 beste arabiske kanaler på Kodi

Det er superenkelt, og alle som ikke engang er teknisk kunnskapsrike kan bruke denne programvaren til sin fordel. Du kan også ta opp iPhone-skjermen og ta skjermbilder med ett klikk.

Slik speiler du iPhone-skjermen på din Windows-PC ved å bruke dette verktøyet:

Trinn 1: Last ned og installer Wondershare MirrorGo på datamaskinen din.

Trinn 2: Åpne Wondershare MirrorGo og trykk på «iOS».

Trinn 3: Åpne iPhones kontrollsenter og trykk på «Skjermspeiling».

Trinn 4: Trykk på «MirrorGo».

iPhone-skjermen vil begynne å speile på datamaskinen din umiddelbart. Du kan bare laste ned denne programvaren på Windows per nå.

LonelyScreen

Den første på listen er en enkel app kalt LonelyScreen.

Denne appen lurer i utgangspunktet AirPlay til å tro at datamaskinen din er en Apple TV, slik at du kan speile skjermen. Det beste er at det er tilgjengelig for både Windows og macOS.

Her er trinnene for å speile iPhone-skjermen til en Windows-datamaskin ved hjelp av AirPlay og LonelyScreen:

Trinn 1: Last ned og installer LonelyScreen på datamaskinen din.

Trinn 2: Åpne LonelyScreen og trykk på tittelen for å endre navnet på AirPlay-serveren din. Jeg kalte den «Test» for dette eksemplet.

Trinn 3: Fra iPhone, åpne kontrollsenteret og trykk på «Skjermspeiling». Hvis du har iPhone X eller nyere, trekk ned kontrollsentermenyen fra øverst til høyre, eller hvis du har iPhone 8 eller tidligere, dra den opp ved å sveipe den opp fra bunnen.

Trinn 4: Når du trykker på skjermspeiling, vil du se den nye LonelyScreens tittel, som du nettopp ga nytt navn. Gå videre og trykk på det.

Trinn 5: Åpne LonelyScreen-appen på datamaskinen din, og du vil legge merke til at iPhone-skjermen din blir speilet på den med en gang.

Trinn 6: For å ta opp det du ser på den, trykk på den røde sirkelen, og den begynner å ta opp.

  Strøm Kodi på Googles dongle

Du kan se opptakene dine ved å klikke på mappeikonsituasjonen nederst til høyre.

Trinn 7: Når du er ferdig med alt, trykk på «Stopp speiling» på iPhone, og det vil stoppe prosessen.

Prosessen er den samme for macOS-brukere.

Mirroring360

Mirroring360 kommer med muligheten til å speile og ta opp iPhone-, Android-, iPad-, Chromebook-, Windows- og macOS-skjermer trådløst på datamaskinen din.

Det kan være nyttig for ulike formål, inkludert presentasjoner, pedagogiske leksjoner, møter, spill og andre.

Med deres dyrere abonnement kan du også legge til opptil 40 deltakere og ha et skjermdelingsmøte for å demonstrere alt som er på skjermen din. Det beste er at deltakerne ikke trenger å laste ned noe. Bare del den unike lenken med dem, så er du i gang.

Mirroring360s entry-level plan koster en engangsinvestering på bare $11,99, som er et godt utgangspunkt for å få føttene våte med denne programvaren.

ApowerMirror

Et trendy valg, ApowerMirror er ofte det første valget for folk når det kommer til skjermspeiling.

Den tillater skjermspeiling med lyd for iOS- og Android-enheter ved bruk av vanlig speilingsteknologi. Du kan caste enhetens skjerm via USB eller WiFi for en forsinkelsesfri og sanntidsopplevelse.

Denne programvaren lar deg speile opptil 4 enheter samtidig til PC-en din, og du kan også spille iPhone/Android-spill på datamaskinen uten emulator. Den leveres med forhåndsinnstilte virtuelle taster for å gi deg bedre kontroll over spillytelsen din.

Dessuten kan du ta et skjermbilde, skrive eller tegne notater på tavlen og ta opp skjermen. Det er mange flere funksjoner du kan utforske ved å laste den ned med en gang.

LetsView

Et gratis skjermspeilingsverktøy for iPhone og iPad, LetsView har over en million fornøyde kunder som har speilet skjermen på sin Windows- eller macOS-datamaskin.

Med denne programvaren kan du ta opp skjermen eller aktivere deling med andre i sanntid mens du forklarer noe på tavlen.

  Hvordan konvertere tekst til datoverdier i Microsoft Excel

Bortsett fra det har den filbeskyttelse og en eksklusiv nettleser som du kan få tilgang til populære nettsteder med med bare et klikk og merke viktige punkter med en pensel mens du deler skjermen med andre.

LetsView er høyt rangert blant kunder, så jeg anbefaler absolutt å sjekke denne ut, og du kan laste den ned helt gratis.

AnyDesk

Det er en stund siden AnyDesk kom ut sammenlignet med noen av de andre verktøyene i denne listen, men det har sikkert opprettholdt et stabilt rykte, siden det gjør en god jobb med å speile iPhone til PC-en din.

Faktisk kan du også speile PC-en din til iPhone eller andre enheter, for eksempel macOS, Android og Linux.

Selv om den har mange fantastiske funksjoner og tillater speiling på flere måter, forblir AnyDesk veldig brukervennlig, selv for personer med minimal teknisk kunnskap. Du kan laste den ned gratis med en gang og prøve alle funksjonene.

Konklusjon 😎

Verktøyene ovenfor vil gjøre det enkelt å speile iPhone-skjermen på datamaskinen eller TV-en ved hjelp av bare WiFi. Alle av dem har lett å forstå brukergrensesnittet, og et flertall av dem lar deg bruke det gratis, til å begynne med.

I slekt:

Sjekk iPhone, iPad og MacBook batteritilstand med disse 7 verktøyene

Hvordan skjermopptak på iPhone

7 apper for å overvåke databruk på din iPhone

x