9 omfattende studentengasjementplattformer for å tilby læring i verdensklasse

Hver lærer fokuserer på elevengasjement og anser det som det endelige målet med undervisning. Under tradisjonell undervisning var det likevel litt lett å holde på elevens oppmerksomhet. Er det det samme i nettbasert læring også? Vel, egentlig ikke.

Etter hvert som alt beveget seg mot nettbasert læring, begynte også elevenes oppmerksomhet å mangle. Engasjementet til hver elev i læringsaktiviteter falt i betydelig grad.

Enkelt sagt er elevengasjement en elevs vilje og nysgjerrighet til å delta i læringsprosessen. Med alt på nett, blir studenter ofte sett på å gjøre andre oppgaver selv når forelesningene pågår. Dette har påvirket utdanningen negativt.

For å gjøre det enkelt for lærere og også interessant for studenter, finnes det ulike plattformer for elevengasjement. Lærere bruker flere strategier for engasjement i klasserommet for å holde elevene engasjert. Før vi går videre, la oss forstå mer om studentengasjementplattformer.

Hva er en studentengasjementsplattform?

Studentengasjementplattformer er den beste måten å fange opp individuelle innspill fra hver student. Når en student samhandler, blir dataene lagt opp i enhetlige profiler. Dette bidrar til å utvikle en personlig opplevelse for hver student. Fakultetet kan også generere helhetlig innsikt for hver student for å spore deres prestasjoner.

Hvis du prøver å forstå elevene dine bedre, kan du få en perfekt idé med disse plattformene. Dataene er delt mellom forskjellige berøringspunkter som oppmøte, interaktive aktiviteter, daglige innsendinger og mer. Med disse dataene kan du komme opp med verdifull innsikt for hver student.

Viktigheten av klasseromsengasjement midt i pandemien

Med pandemien som rammer verden, har utdanning lidd mye. Studenter står overfor mange vanskeligheter i nettbasert utdanning. De er ikke i stand til å takle læringsmønstrene og måtene. Virkningen er klart synlig på elevenes faglige prestasjoner og resultater.

Dette er grunnen til at klasseromsengasjement har blitt ekstremt viktig. Ansikt til ansikt læring er veldig effektivt, og læreren kan bedømme elevenes lærings- og engasjementsnivå. Saken er ikke den samme med nettbasert læring.

Lærere og institusjoner prøver mange måter for aktivt engasjement i klasserommet, og studentengasjementplattformer er de mest vellykkede.

Strategier for engasjement i klasserommet

Koble læring med virkelige scenarier

Hver student får det samme spørsmålet flere ganger – «Kommer jeg noen gang til å bruke dette?» Når du er i stand til å svare på dette spørsmålet, vil klassen din kunne forstå det bedre. Læring kan være morsomt og lett forståelig når lærerne forbinder det med virkelige situasjoner. Å bruke virkelige case-studier og eksempler interesserer alltid studentene.

Finn ut felles interessepunkter.

I stedet for å bygge interesse fra bunnen av, er det bedre å finne ut felles interessepunkter for studenter. Du kan bruke denne interessen i læringsprosessen din til å engasjere alle. Det beste eksemplet er å gi noen eksempler eller beregninger knyttet til spill. Vanligvis er et flertall av studentene interessert i spill. Du kan bruke dette som et eksempel for å komme i kontakt med elevene mye effektivt.

Dette vil hjelpe deg med å engasjere dem og bygge et sterkere forhold til elevene. Klassen din vil vente på dine forelesninger og aktiviteter.

Oppmuntre elevene til å dele fremgang regelmessig.

Når det å dele og presentere ideer foran klassen blir normalt for alle elever, vil du se en enorm forbedring i klasseromsengasjementet. Å dele vanlige arbeider vil gjøre elevene ansvarlige, og de vil også få høre fra andre enn lærerne sine.

  Slik sletter du Skype-kontoen din

Hvis du merker at elevene har sceneskrekk, kan du til og med inkludere gruppearbeid for bedre resultater. Studentene kan få gruppeaktiviteter for å lage presentasjoner der hvert medlem presenterer en del. Dette vil forbedre deres binding så vel som deres ferdigheter.

Fordel oppgaver med sjekkpunkter

Dette er en klassisk teknikk for studenter så vel som ansatte i enhver bedrift. Hvis du belaster elevene fra begynnelsen med alle oppgavene, vil de sannsynligvis bli forvirret eller miste interessen. Dette er grunnen til at det er viktig å dele opp større oppgaver i mindre som er oppnåelige.

Elevene skal ta det som et løp med seg selv når det er sjekkpunkter. De vil prøve å fullføre alle oppgavene én etter én for å komme i mål. Med alle instruksjonene klare i forskjellige trinn, er det mindre sannsynlig at elevene kommer av sporet.

Oppmuntre vennlige konkurranser

Du kan bruke forskjellige spill i klassen eller til og med bruke gamifiserte læringsprogrammer for å få elevene til å engasjere seg i vennlige konkurranser. Det er mange nettplattformer som Kahoot, hvor du kan teste elevene dine i klasserommet og blant elever fra hele verden.

Dette er en plattform hvor elevene skal få lære om vennskapskonkurranser. Det vil også hjelpe dem å innse hvor de står foran andre. Dette er en av de klassiske aktivitetene i klasserommet fordi det fungerer ganske bra.

Oppdater de tradisjonelle nettbaserte leksjonsmetodene

Det vil ikke være noen endringer i fakta og tall fra historien, men du kan bruke en annen tilnærming til å skildre dem. I stedet for å bruke de samme PDF-filene hver eneste gang for å forklare kapitlene, er det bedre å bruke litt innovasjon. Du kan for eksempel spille inn en video som forklarer visse komplekse emner for å gjøre det enkelt for elevene å forstå.

Institusjonene kan lage infografikk for lange historier for å gjøre dem lett minneverdige for studentene ved hvert trinn. Utvikle engasjerende presentasjoner med forskjellige animasjoner for å fange elevenes oppmerksomhet. Hvis det er noe viktig du vil at elevene skal huske, kan du lage en plakat for å vekke oppmerksomheten deres.

I tillegg til disse er det mange andre engasjementstrategier i klasserommet som du kan bruke både som individuell lærer og institusjon. Neste gang du tenker på hvordan elevengasjement ser ut i klasserommet, kan du få svaret på det med disse strategiene.

Dette handlet om måtene du kan forbedre engasjementet på, selv i nettkurs. La oss nå hoppe på noen verktøy for å hjelpe deg å gjøre det samme effektivt.

Bloket

Bloket er en trivia- og anmeldelsesspillplattform som lar lærere være vertskap for spill for klassene deres. Læreren kan velge et sett med spørsmål og bestemme seg for en unik spillmodus. Senere vil en kode bli generert av Blooket. Elevene kan bruke denne koden til å bli med i dette trivia-spillet på enhetene sine. Siden det er et bredt utvalg av spill for lærere å velge mellom, blir det en utmerket engasjementsaktivitet for elevene.

Elevene motiveres til å delta og presterer godt gjennom belønning for riktige svar. Undervisning kan være uanstrengt ved hjelp av Blookets kraftige Set Builder. Å importere settet med spørsmål er ganske enkelt for lærerne. På toppen av det kan lærere til og med bruke det utmerkede settet med spørsmål laget av andre brukere fra Discover-siden.

Hele prosessen med å være vert for et trivia-spill er ganske enkel. Et spørsmålssett må velges, etterfulgt av å velge en spillmodus. Når elevene blir med og svarer på spørsmålene, analyserer læreren resultatene basert på hver enkelts prestasjoner. Bloket er en utmerket studentengasjementplattform.

Tilstedeværelse

Hvis institusjonen din tilbyr læringsmuligheter i verdensklasse til studentene dine, så Tilstedeværelse er et perfekt valg. Presence kommer med et intuitivt og vakkert grensesnitt. Studentengasjement blir ganske enkelt for lærere ved hjelp av dette fantastiske verktøyet. Her håndterer programvaren den vanskelige delen av ledelsen, og institusjoner trenger kun å fokusere på studentengasjement ved hjelp av dette verktøyet.

  Hva er forskjellen mellom Min bildestrøm og iCloud-bilder?

Hele utdanningsprosessen forenkles med forbedret ledelse. Hver elevs involvering kan spores gjennom smartenheter og kortsveip. Bortsett fra det, gjør de tilpassede rapportene det ganske enkelt å identifisere trender og atferd til hver elev.

Tilstedeværelse styrker læring i verdensklasse med sin eksistens på campus.

Orah

Orah er en annen plattform som forener data og handlinger. På daglig basis engasjerer elevene seg i ulike mennesker rundt seg, fra lærere til foreldre. Nå er det forskjellige faktorer som påvirker en elevs vekst, men det er ikke lett å spore denne veksten basert på flere input. Det er her Orah kommer inn i bildet.

Orah samler inn data fra flere kilder og gir et helhetlig syn på elevenes fremgang. Dette synet gjør det enkelt for lærere og foreldre å komme opp med måter som kan hjelpe barnet på den beste måten. Det skaper også en unik profil for hver student for å holde dataene samlet og organisert.

Disse dataene gir verdifull innsikt i studentens atferd og hjelper medarbeiderne til å ta de riktige avgjørelsene. Orah lar deg skape en personlig opplevelse og vurdere hver elevs vekst ved hjelp av deres handlinger og innspill.

Nearpod

Nearpod er en one-stop-løsning for behov for studentengasjement. Den gir ulike interaktive verktøy og ressurser for å gjøre undervisningen litt enklere. Det er en enkelt plattform med flere måter å undervise på, inkludert interaktive lysbilder, interaktive videoer, gamification og andre engasjementsaktiviteter.

Enten læringen er online, offline eller hybrid, kan du forvente at engasjementet øker med denne plattformen. På toppen av det er Nearpod koblet til mange verktøy du allerede bruker. Ved hjelp av disse ressursene blir det ganske enkelt selv for institusjonene å bruke dette verktøyet.

Nearpod gir også sanntidsinnsikt for hver student basert på samspillet mellom studentene. Samspillet kan være i leksjoner, videoer og til og med spillbasert læring. Resultatene er ganske tydelige om hver elevs fremgang med denne enkeltplattformen.

Google Classroom

Google Classroom er et alt-i-ett stedsverktøy for å administrere flere klasserom på en enkelt destinasjon. Det beste med denne plattformen er at den er ganske enkel å bruke, og ethvert ikke-teknisk fakultet kan også venne seg til det veldig enkelt. Hver lærer kan forberede og planlegge oppgaver og oppgaver for elever på tvers av flere klasser.

Siden alt er koblet til Google, vil ikke tilgjengelighet og sikkerhet være et problem. Det er elevenes gjøremålslister og også lærernes å gjennomgå sider merket på kalenderen for å gjøre det enkelt for alle å holde timeplanen. Elevene kan til og med sende inn et bilde av leksene sine direkte til lærerne.

Læring er lett tilgjengelig med Google Classroom. Google Classroom er kompatibel med nettversjonen så vel som applikasjoner. På toppen av det kan studentene også få tilgang til alt studiemateriellet veldig enkelt. Det er også det rette verktøyet for samarbeid ettersom studentene jobber i samme dokument. Fakultetet kan til og med starte en interaktiv økt ansikt til ansikt gjennom det innebygde Google Meet-alternativet om nødvendig.

Dumphuske

Dumphuske skaper en kraftig læringssløyfe mellom elever, familier og lærere. I hele denne loopen bruker elevene de innebygde verktøyene på Seesaw for å fange opp alt de vet. Lærere får denne innsikten fra dashbordet til hver elev for å forstå hver elevs fremgang og finne ut hvordan de kan undervise bedre. På slutten av loopen er familiene som tar en titt på barnets læring og kan også engasjere seg med skolene for å se hvordan de kan forbedre seg.

  Hvordan laste ned en streaming video

Seesaw skildrer ulike multimodale verktøy, som video, collage, tegning og opptak, og mye mer. Elevene kan bruke disse verktøyene på den måten som fungerer best for dem. På toppen av det har Seesaw også mange klasseromsengasjementaktiviteter som hver lærer kan velge basert på emne, nøkkelord og klassetrinn.

En annen utmerket ting med Seesaw er at den er tilgjengelig på alle enheter, inkludert Android, iOS, Amazon Kindle og Chrome Nettmarked.

ClassDojo

ClassDojo er en annen utmerket plattform som forbinder lærere med elever og deres familier. Dette hjelper mye med å bygge klasseromsfellesskap. Det er mange verdifulle verktøy i ClassDojo-verktøysettet. På toppen av det kan elevene utvikle sine egne digitale porteføljer ved å legge til bilder og videoer av arbeidet sitt.

En utmerket ting med ClassDojo er at den er kompatibel med alle enhetene. Dette verktøyet er helt gratis for lærere. Hvis det er noen kunngjøringer, kan lærerne dele dem direkte med elevene så vel som deres foreldre gjennom denne plattformen. Hvis en lærer ønsker å gjøre en elevs oppførsel oppmerksom på foreldrene sine, kan de til og med sende dem en privat melding via dette verktøyet.

Hver melding kan oversettes til 30+ språk direkte gjennom denne plattformen. Det er et perfekt verktøy for å øke engasjementet blant studenter.

Kahoot

Elever elsker å ha sunn konkurranse med klassekameratene sine. Ingenting kan være bedre for å øke engasjementet blant studenter enn trivia og spørrekonkurranser. Kahoot er den perfekte plattformen for å være vertskap for spørrekonkurranser om ethvert emne og på alle språk. Det er et ganske kjent navn når det kommer til å holde quiz. Det er mange konkurranser som bruker denne plattformen for å være vertskap for konkurransens innledende runder.

Det er ganske enkelt å være vert for et live-spill på Kahoot. Du trenger bare å bruke noen minutter på å være vert for spillet om et hvilket som helst emne og velge hvilket som helst språk. Du kan være vert for spillet på en stor skjerm eller til og med gi live Kahoot-kodene til alle spillerne for å bli med fra deres eksterne enheter. Etter hvert som elevene taster inn PIN-koden, vil de kunne delta i quizen.

Kahoot er en ganske intuitiv studentengasjementplattform med muligheten til å organisere trivia rundt ulike emner. På toppen av det kan du til og med la barnet ditt delta i de offentlige online spillene for å teste kunnskapen deres. Etter hvert som testen er over, kan læreren se hvordan hver elev har prestert og jobbe deretter.

Minne om

Minne om er en utmerket plattform som har blitt utviklet ved å ha elever, lærere og familier i tankene. Det beste med Remind er at det er toveis kommunikasjon mellom lærere og foreldre for å opprettholde riktig utdanning og vekst for hver elev. En annen god ting med Remind er at den er ganske enkel å bruke og bli kjent med.

Remind hjelper til med å ta utdanning til neste nivå og ikke begrense den til klasserommene. Hvis det er en viktig kunngjøring, kan lærerne bruke Remind for å gi den videre til elever og foreldre. Selv ressursene er lett tilgjengelige for studenter gjennom denne plattformen.

Remind er det perfekte stedet for å gjøre læring effektiv og enklere for lærere og elever.

Konklusjon

Elevenes engasjement er veldig viktig for å se hvordan de vokser og utvikler seg i klassen. Nettkurs fikk en hit når det kom til studentengasjement. Det var her institusjoner og lærere bestemte seg for å bruke studentengasjementplattformer og bruke ulike studentengasjementstrategier for å gjøre ting enklere.

Velg de beste studentengasjementsplattformene for institusjonen din fra listen ovenfor.

Du kan også være interessert i School Management Software.

I slekt:

8 beste digitale sertifikatprodusenter og -utstederplattformer for å belønne studenter og ansatte.

x