tipsbilk.net

6 beste regnskapstilknyttede programmer for å støtte og tjene penger

Vet du at det finnes tilknyttede regnskapsplattformer man kan se etter? Hvis ikke, la oss hjelpe deg med listen.

Affiliate markedsføring har kommet opp som favorittinntektsmodusen for de fleste markedsførere. De må tjene penger på bloggen sin, og de er gode å gå for å få en passiv inntekt. Det beste er at det ikke er noe å tape med tilknyttede programmer.

Det finnes også økonomiske tilknyttede programmer som man kan bruke til å tjene penger på bloggene sine. Bloggere eller utgivere som skriver om økonomirelaterte emner kan velge riktig program, søke på det og bli godkjent. Etter den endelige godkjenningen kan de starte med markedsføring i henhold til retningslinjene.

Synes du det er et mareritt å velge riktig regnskapspartnerprogram?

Vel, det vil ikke være frustrerende hvis du vet hvordan og hvor du skal begynne. Her er noen av regnskapstilknyttede programmer som du kan begynne med for å tjene penger.

ZarMoney

ZarMoney er en skybasert bokførings- og regnskapsløsning. Den har funksjoner på bedriftsnivå som dekker ulike aspekter, for eksempel fakturering, nettbetalinger, fakturering, bankforbindelser og omsetningsavgift.

Når du anbefaler denne løsningen til publikum, vil du bli belønnet med provisjoner på opptil $60 for betalte registreringer og $10 for gratis. Deres tilknyttede program har noen av de beste konverteringsratene sammenlignet med andre lignende løsninger.

  Hva er Area 51 IPTV og er det trygt å bruke?

Melio

Melio er en av de beste kreditor- og debitorløsningene på markedet.

Med muligheten til å foreta internasjonale betalinger, betale med kredittkort – selv til leverandører som ikke godtar dem, og så mye mer, er det ikke rart at flere og flere registrerer seg hver dag.

Nå kan du tjene penger på det. Melio tilbyr $500 for enhver regnskapsfører/bokholder som blir med og $200 for hver bedrift. Det utgjør en ganske stor kontantbelønning. Ta en titt på alt du kan tjene på deres side for tilknyttede program.

Sage

Sage er fullpakket med funksjoner som dreier seg om utgiftssporing, fakturering og rapportering.

Det er flott for frilansere og selvstendig næringsdrivende som nettopp har startet selvstendig og ser etter det riktige verktøyet for å utføre alle regnskapsoppgavene. Det er ganske rimelig og gjør det praktisk ved å være tilgjengelig fra nettet, iOS og Android-enheter.

Sage betaler ut provisjon for hver gratis prøveversjon og salg som genereres fra henvisningene dine. For gratis prøveversjoner tjener du $5, og for salgskonverteringer tjener du 7 % av det totale beløpet.

De følger en 30-dagers policy for informasjonskapsler og gir deg friheten til å velge mellom en rekke forskjellige valutaer som du vil at provisjonene dine skal sendes ut i.

  Du må bytte ut AirPods på $ 160 hvert par år

Inntektene dine sendes direkte til bankkontoen din uten forsinkelser i det hele tatt, noe som ytterligere beviser at deres tilknyttede program er like punktlige som tjenesten deres.

QuickBooks

Flott for bedrifter og individuelle regnskapsførere, QuickBooks kan spore utgifter, bankavstemming og overvåke økonomiske rapporter, blant annet.

Publikummet ditt vil takke deg for at du anbefaler denne tjenesten til dem, mer fordi du vil kunne gi spesialrabatter til dem som en affiliate. Du kan bruke lenker og bannere for å markedsføre tjenesten deres og tjene opptil 40 % på hvert vellykket salg.

Zoho bøker

Et ideelt valg for små bedrifter, Zoho bøker er en intuitiv skybasert regnskapsprogramvare som håndterer alle regnskapskravene deres på en enkel måte.

Du kan registrere deg for å være en affiliate for Zoho og markedsføre denne supernyttige regnskapsprogramvaren til publikum for provisjon i retur for hvert kvalifisert salg.

Det begrenser ikke antall salg du kan referere til og hvor mye du kan tjene på en måned. Dessuten er det ingen krav til minimumssalg. Du kan begynne med en gang ved å bruke markedsføringsmidlene som følger med og få betalt rett til PayPal-kontoen din.

  Lagre automatisk bilder og videoer mottatt i iMessage [Jailbreak]

FreshBooks

FreshBooks er dobbel bokføringsprogramvare som støtter fakturaer, estimater, tidsregistrering, utgifter, prosjekter og mer for frilansere og enhver bedrift.

Det er så mye mer som publikum vil elske å prøve ut. Du kan registrere deg som en affiliate og begynne å spre ordet for opptil $200 i provisjon per salg.

Det krever minimal innsats å sette opp og kjøre, spesielt med det forhåndslagde reklamemateriellet for høye konverteringer.

Det beste med FreshBooks tilknyttede program er at de betaler opptil $10 selv for gratis prøveregistreringer. Du kan også nyte en 120 dagers informasjonskapselperiode for hvert klikk for å hjelpe deg med å maksimere inntektene dine.

Konklusjon 👩‍🏫

Dette er de beste regnskapstilknyttede programmene som kan hjelpe deg å tjene penger uten å bruke mye krefter. Det er mange ting man må huske på når man går videre med affiliate markedsføring. Sørg derfor for å lese vilkårene og betingelsene sammen med hvordan de kan være til nytte for deg. Nå som du er klar, dykk inn i regnskapstilknyttede programmer og begynn å tjene. 💰

Du kan også være interessert i å lese om de beste chat- og helpdesk-tilknyttede programmene.

x