9 måter å fikse Sims 4 på som ikke kan starte skjermkort

Sims 4 er ikke bare populært, men et fantastisk livssimuleringsspill elsket av millioner av brukere. Spillet er det fjerde i The Sims-serien og er en oppfølger til Sims 3. I Sims 4 kan du lage personlige karakterer med forskjellige utseende, personligheter og ambisjoner. Ikke bare det, men du kan endre klesstilen til Sims-karakterene i henhold til humøret ditt. Det er et perfekt spill for å skape en fancy verden. Du kan ha en karakter med en hensikt, egenskap og ambisjon i livet alt etter deg. Og av alle disse grunnene har simmene vært en av favorittene blant videospillspillere. Men midt i alt dette har Sims 4-spillere møtt problemer med skjermkortet mens de startet spillet. Hvis du er en videospillspiller som står overfor det samme problemet, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å fikse Sims 4 som ikke kan starte skjermkortfeil. Så prøv disse løsningene og bli kvitt problemet umiddelbart.

Måter å fikse Sims 4 Kan ikke starte skjermkort

Det er en myriade av årsaker som er ansvarlige for å forårsake skjermkortfeilen og resultere i forstyrrelser mens du starter spillet. La oss kort se på disse feilårsakene:

 • Den første årsaken som ofte er årsaken til den nevnte feilen er utdaterte Sims 4, som hvis den ikke oppdateres regelmessig med de nye programvareversjonene kan føre til mange problemer.
 • Hvis systemkravene ikke er oppfylt, kan det forårsake sims 4 skjermkortfeil.
 • Datafeil kan også føre til at spillet fryser eller problemer som skjermkortfeil med Sims 4. Dette problemet er lett å løse ved hjelp av strømsyklusen til systemet.
 • En korrupt eller problematisk Windows-oppdatering kan også forårsake problemer med hvordan systemet fungerer og dets funksjonalitet.
 • Den utdaterte grafikkdriveren er også en grunn til at noen av spillene som Sims 4 ikke fungerer som de skal på systemet ditt.
 • Bortsett fra systemkrav, er det også avgjørende å sikre at spillprogramvaren samsvarer med programvaren til systemet ditt, da det kan være kompatibilitetsproblemer. Du kan prøve å kjøre kompatibilitetsmodus i slike tilfeller.
 • Origin er en av hovedplattformene der Sims 4 spilles. Plattformen gir et alternativ der du kan aktivere Origin inne i spillet. Denne funksjonen har blitt rapportert å forårsake problemer med spillet, og det er best å deaktivere den for å unngå Sims 4-skjermkortfeilen.
 • Den siste grunnen til å ha blitt rapportert for å resultere i den nevnte feilen er vindusmodus. I dette har Sims 4 blitt sett å fungere skikkelig i vindusmodus kun på grunn av funksjonsfeil.

Flere metoder kan hjelpe deg med å starte Sims 4 uten problemer. Men før vi begynner med dem, sørg for at du har en sterk internettforbindelse for å kjøre spillet og at du er logget inn som administrator på systemet ditt. Når de nevnte kravene er oppfylt, kan du begynne med rettelsene gitt nedenfor:

  Microsofts kromdrevne kant har en mørk modus, her er hvordan du aktiverer den

Systemkrav for å spille Sims 4

Det første du må huske på er å sjekke om systemet ditt oppfyller minimumskravene som kreves for å kjøre Sims 4. Disse kravene sikrer at spillet er kompatibelt med maskinvaren til enheten det skal spilles på. Spillet trenger kun å oppfylle minimumskravene, men det anbefales alltid å oppfylle de anbefalte kravene for å kjøre spillet effektivt.

 • Minimumskravene som kreves for at CPU-en skal kjøre Sims 4 er Intel Core 2 Duo E4300 eller AMD Athlon 64 X 2 4000+ (2,0 GHz Dual Core kreves hvis du bruker integrert grafikk), mens Intel Core i5-750 eller AMD Athlon X4 er de anbefalte kravene .
 • RAM nødvendig for minimumskrav er 2 GB, mens anbefalt er 4 GB.

 • Deretter kommer operativsystemet som er Windows XP for minimumskrav og 64-biters Windows 7, 8 eller 8.1 i henhold til anbefalte krav.
 • Den neste er skjermkortkrav som er NVIDIA GeForce 6600 eller ATI Radeon X1300 eller Intel GMA X4500 for minimum og NVIDIA GeForce GTX 650 eller bedre for anbefalt.
 • Pixel shader for minimumskrav er 3.0 og anbefalt er 5.0.

 • Vertex shader 3.0 kreves for minimum og 5.0 for anbefalt.

 • Et lydkort kreves.
 • Den ledige diskplassen som trengs er 10 GB.
 • Dedikert video-RAM 128 MB er minimumskravet mens 1024 MB er et anbefalt krav.

Metode 1: Start ruteren på nytt

Det neste du må gjøre for å forsikre deg om at du ikke trenger å møte skjermkortfeilen igjen mens du starter Sims 4, er å slå på systemet og sjekke internettforbindelsen. Power cycling hjelper til med å slå av systemet, noe som resulterer i å bli kvitt midlertidige konfigurasjoner. Så i tilfelle det er et problem med konfigurasjonene, hjelper denne metoden med å løse det. Ikke glem å sjekke internettforbindelsen din og hvor sterk den er.

1. Fjern strømkabelen til ruteren og systemet. Trykk og hold inne strømknappen i omtrent 5 sekunder.

2. Vent nå i 2-3 minutter og tøm strømmen helt.

3. Etter en stund kobler du ledningene til ruteren og systemet igjen for å starte PC-en på nytt.

Foto av Compare Fiber på Unsplash

4. Når systemet er på, start spillet og se om feilen Sims 4 kan ikke starte skjermkortet er løst.

Metode 2: Oppdater grafikkdriveren

Den neste viktige metoden for å fikse Sims 4 skjermkortfeil er å sørge for at alle grafikkdriverne til systemet er oppdatert. Oppdatering av grafikkdriveren vil hjelpe med jevn drift av spillet og viktigst av alt, ingen skjermkortfeil. Start derfor med oppdateringen på enheten din ved hjelp av vår guide 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10.

Metode 3: Reparasjonsspill

Sims 4 på enheten din kan ha korrupte spillfiler som forårsaker videospillfeilen. I et slikt tilfelle må du reparere spillet i Origin for at det skal starte problemfritt. Du kan reparere den i selve Origin-programvaren ved å bruke trinnene nevnt nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv Origin og klikk på Åpne.

2. Klikk nå på Mitt spillbibliotek fra sidepanelet.

3. Høyreklikk deretter på Sims 4 for å åpne en meny.

4. Velg Reparer spill fra menyen.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonsprosessen.

6. Start til slutt PC-en på nytt og start spillet på nytt for å sjekke om feilen Sims 4 kan ikke starte skjermkortet er løst.

Metode 4: Deaktiver In-Game Origin

Som diskutert i årsakene ovenfor, kan funksjonen der du kan aktivere Origin i spillet være en fremtredende årsak til at Sims 4 ikke kan starte skjermkortfeil. Siden Origin er en av hovedplattformene der Sims 4 spilles, er denne funksjonen ganske nyttig for å få tilgang til ulike Origin-tjenester i spillet, men den kan også være en bråkmaker og få spillet til å halte eller forstyrre spillstarten. Derfor blir det viktig å deaktivere denne funksjonen som kan oppnås ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Start Origin-applikasjonen på systemet ditt.

2. Klikk deretter på Origin-menyen øverst til venstre som vist.

3. Velg nå alternativet Applikasjonsinnstillinger fra rullegardinmenyen som vist.

4. I ORIGIN IN-GAME-fanen slår du på bryteren for Enable Origin In Game.

5. Til slutt klikker du på Lagre for å bruke endringene.

Metode 5. Endre kompatibilitetsinnstillinger

En enkel metode for å sikre at du ikke støter på skjermkortfeil eller andre problemer mens du starter og spiller Sims 4-spillet, er å kjøre det i kompatibilitetsmodus. Denne metoden er også en rask løsning for alle problemer med etterslep og frysing.

Merk: Legg til en Sims 4-snarvei på skrivebordet.

1. Høyreklikk på Sims 4-snarveien på skrivebordet og klikk på Egenskaper.

2. Naviger til kategorien Kompatibilitet og merk av for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

3. Velg nå operativsystemet ditt fra rullegardinmenyen, i dette tilfellet er det Windows 8.

4. Klikk deretter på Bruk for å lagre endringene som er gjort.

5. Velg til slutt OK for å avslutte.

Metode 6: Kjør spillet i vindumodus

Den neste metoden i listen er å kjøre spillet i vindusmodus. Det er mulig å møte problemet i Sims 4 der det ikke kan kjøres i fullskjermmodus, enten på grunn av interne innstillinger eller på grunn av en ekstern faktor. Windowed-modus hjelper dermed spillerne til å kjøre den uten Sims 4-skjermkortfeil. Bruk følgende trinn for å kjøre Sims 4 i vindusmodus:

1. Høyreklikk på Sims 4-snarveien på skrivebordet og klikk på Egenskaper.

2. Åpne nå fanen Snarvei og legg til en –w i mållinjen.

3. Velg deretter Bruk og klikk på OK.

4. Start nå Sims 4 igjen for å se om Sims 4-skjermkortfeilen er løst eller ikke.

Metode 7: Deaktiver mods

Mods bidrar til å forbedre spillopplevelsen i Sims 4 ved å legge til flott innhold. Mods hjelper brukeren med å få tilgang til funksjonene i spillet som vanligvis ikke er tilgjengelige. Men noen ganger kan mods skape problemer for spillet, hvorav en er skjermkortfeil, derfor er deaktivering av mods det beste valget i et slikt tilfelle.

1. Åpne Filutforsker på systemet ditt ved å trykke Windows + E-tastene samtidig.

2. Finn installasjonsmappen for Sims 4.

3. Åpne den og søk etter mappen Sims 4 Mods.

4. Velg Mods-mappen og klikk på Flytt til-knappen.

5. Velg Skrivebord i Flytt til-rullegardinmenyen.

6. Start nå PC-en på nytt og se etter feilen ved å starte spillet. Hvis du fortsatt møter problemet, prøv neste metode.

Metode 8: Endre skjermkortinnstillinger

Den siste metoden vi har kommet over er å lage en spillprofil for grafikkortet ditt for å løse skjermkortproblemet. Du må sørge for at spillet kjører på grafikkortet for å forbedre spillopplevelsen og for å kjøre spillet uten feil. Dette er utsatt for PC-brukere som har en grafikkbrikke sammen med et grafikkort som har et dedikert minne. Følgende trinn vil hjelpe deg med å lage en høyytelses spillprofil for GPUen din:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn NVIDIA Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Klikk nå på Administrer 3D-innstillinger fra sidemenyen.

3. Klikk på kategorien Programinnstillinger.

4. Klikk deretter på Legg til og velg den kjørbare filen for The Sims 4.

5. Nå, under Spesifiser innstillingene for denne programdelen, finn og klikk på Strømstyringsmodus.

6. Sett den til Foretrekk maksimal ytelse.

7. Klikk på Bruk for å lagre endringene som er gjort.

Metode 9: Installer Origin på nytt

Hvis ingenting ser ut til å passe deg og du fortsatt sliter med Sims 4 som ikke kan starte problemet med skjermkort, kan det være nyttig å installere Origin på nytt. Noen ganger kan korrupt Origin-installasjon forstyrre arbeidet og lanseringen av spillene. Så lagre påloggingsdetaljene dine, kopier Sims 4-mappen til et annet sted, og avinstaller programmet for å installere det på nytt. Når appen er avinstallert, følg trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Angi Vis etter > Kategori, og klikk deretter på Avinstaller et program under Programmer-menyen som vist.

3. Velg nå Origin fra listen og klikk på Avinstaller som vist.

4. Igjen, klikk på Avinstaller for å bekrefte.

5. Klikk nå på Avinstaller-knappen i Origin Uninstall-veiviseren.

6. Vent til Origin Uninstallation-prosessen er fullført.

7. Til slutt klikker du på Fullfør for å fjerne appen fra enheten og start deretter datamaskinen på nytt.

8. Last ned Origin fra sin offesiell nettside ved å klikke på Last ned for Windows-knappen, som vist.

9. Vent til nedlastingen er fullført og kjør den nedlastede filen ved å dobbeltklikke på den.

10. Klikk her på Install Origin som vist.

11. Velg installasjonssted… og endre andre alternativer i henhold til dine krav.

12. Deretter sjekker du sluttbrukerlisensavtalen for å godta den og klikker på Fortsett som illustrert nedenfor.

13. Den nyeste versjonen av Origin vil bli installert som vist.

Nå, oppdater applikasjonen, og når den har oppdaget spillet, start den for å sjekke om feilproblemet er løst.

***

Vi håper at guiden vår hjalp deg grundig med å løse Sims 4 som ikke kunne starte skjermkortfeil. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor hvilken av metodene som hjalp deg mest. Du kan også sende inn dine spørsmål eller verdifulle forslag som vi kan lese.

x