tipsbilk.net

6 løsninger for å sikkerhetskopiere dine Synology NAS-data til skyen

En Network Attached Storage (NAS) hjelper deg enkelt å sikkerhetskopiere viktige filer. Det er den perfekte sikkerhetskopieringsløsningen for brukere som ønsker personvern, kontroll og pålitelighet.

Du kan velge å bruke den som lagringsplass, synkroniseringsstasjon for datamaskinen din, eller som en plattform for å streame media på ditt private nettverk.

Engangskonfigurasjonsgebyret for en NAS kan være dyrere enn å abonnere på en skylagringstjeneste. Imidlertid kan du til slutt ende opp med å betale mer for skylagring. På den annen side er det bare en engangsinvestering i minst et halvt tiår med en NAS.

Så, er det bare kostnadene ved lagring som gjør NAS til et populært alternativ for bedrifter? Spesielt når du tar Synologi NAS som et solid alternativ for denne artikkelen.

Vel, det er noen flere grunner til at Synology NAS er det foretrukne alternativet for mange bedrifter:

Selv om det både brukes av enkeltpersoner og bedrifter, velger bedrifter det for å holde ting i orden.

NAS gir rask og enkel tilgang til dataene fra nettverket. Enten bedriften din har et dedikert IT-team eller ikke, kan hvem som helst bruke en NAS-enhet uten å trenge teknisk ekspertise. Du kan se installasjons-/oppsettvideoen for å se den selv:

  De beste stedene å kjøpe et domenenavn

Det er også et pålitelig alternativ sammenlignet med skytjenester. Et strømbrudd kan forstyrre virksomheter hvis de stoler på en skylagringstjeneste. Med en NAS har du alltid tilgang til dataene, så lenge det ikke er fysisk skade på enheten.

I tillegg kan NAS-enheter enkelt skaleres opp for å legge til mer lagring.

Hvis disse fordelene ikke tvinger en bedrift, kan kanskje en 5-års garanti og en mulighet til å forlenge den forsegle avtalen?

Ja, du får profesjonell støtte (erstatning) for NAS-enhetene dine hvis ting går sørover av en eller annen grunn, noe som er sjeldent.

Derfor gjør disse fordelene at den passer perfekt for små og mellomstore bedrifter i det minste.

Hvorfor trenger du en sky-sikkerhetskopi av Synology NAS?

Uansett merke eller kapasitet til en NAS-enhet, ligger en enorm mengde viktige data i en NAS-enhet mens den favoriserer den fremfor en skytjeneste.

Så du har ikke en sikkerhetskopi for dataene som er lagret utenfor stedet, noe som vanligvis er tilfellet med en skylagringstjeneste.

Derfor, for å få mest mulig ut av det, vil du kanskje velge en skylagringsløsning for Synology NAS for en ekstra sikkerhetskopi.

De beste løsningene for å sikkerhetskopiere Synology NAS-dataene dine til skyen

Sikkerhetskopiering av Synology NAS-data til skyen bør gi deg trygghet.

Du kan imidlertid ikke bare bruke hvilken som helst skylagringstjeneste for det. Du må sørge for at skyløsningen støtter Synology NAS og kan tilby viktige funksjoner for å holde dataene beskyttet til enhver tid.

Noen av alternativene du kan prøve inkluderer:

ElephantDrive

ElephantDrive tilbyr innebygd integrasjon med ulike NAS-enheter, inkludert Synology. Du kan få pakken fra Synology Package Center.

  8 kryptokurs for å bli bedre på handel

Hvis du vil ha et enkelt alternativ for å sikre dataene dine i en skylagringsplattform, er ElephantDrive en god kandidat.

Det kan være lurt å sjekke om Synology NAS-modellen din støttes og deretter utforske de tilgjengelige abonnementsalternativene.

C2 lagring

C2 lagring er et offisielt tilbud fra Synology. Hvis du heller ikke vil stole på tredjepartstjenester og ønsker et sømløst støttealternativ for maskinvaren og skyen din, kan C2 Storage være et godt valg.

Den støtter et bredt spekter av funksjoner som integritetssjekker, kryptering, synkronisering på tvers av nettsteder og mer for å holde dataene beskyttet og tilgjengelig på tvers av hele nettverket. Du vil også finne versjonskontrollerte sikkerhetskopier for finmaskede restaureringer.

Du kan velge dens 30-dagers gratis prøveversjon og gi den et spinn.

IDrive Synology Backup

IDrive gir en skylagringsplattform som du kan koble til ved å bruke Synology Backup-appen fra IDrive. Du må velge riktig modell av Synology-enheten før du laster ned en pakke som passer dine behov.

Sikkerhetskopiene er kryptert, og du kan planlegge automatiske sikkerhetskopierings-/gjenopprettingsjobber. Den støtter også e-postvarsler og manuell sikkerhetskopiering/gjenoppretting ved behov.

For en premie kan du også velge Express-tjenesten, som lar deg utføre masseoverføringer raskere enn du vanligvis forventer.

Amazon S3 Glacier-lagring

Hvis du allerede bruker noen av Amazons AWS-tjenester eller ønsker å utforske dem, kan du S3 Brelager tjenesten skal være fordelaktig.

Det kan være utrolig billigere enn andre alternativer. Prisen for lagring er imidlertid ikke enkel. Prisen vil avhenge av dataene som overføres, lagres og i henhold til regionen som er vert. Så du må sjekke Amazon S3s priser å vite mer om det.

  Slik tar du skjermbilder på en iPhone X, XR, XS og XS Max

I motsetning til andre løsninger vil det ikke være den mest brukervennlige opplevelsen. Derfor må du kanskje se på dokumentasjonen og Synologys offisiell anbefaling for at den skal settes opp riktig.

Backblaze B2 NAS Cloud Backup

Backblaze B2 er en topprangert skylagringstjeneste skreddersydd for sikkerhetskopiering.

Det beste med det er at det støtter innebygd integrasjon med flere NAS-enheter, inkludert Synology. Så du kan sømløst sikkerhetskopiere dataene dine til Backblaze B2.

Med Backblaze får du en av de bransjeledende sikkerhetsfunksjonene for å holde kontoen din og skydataene så trygge som mulig.

Wasabi Cloud NAS

Wasabi Cloud NAS er et spennende alternativ hvor du ikke har en grense for skylagring, altså bunnløs lagring.

Med andre ord, du vil velge en betal-som-du-gå-modell der lagringen vokser, og budsjettet ditt skaleres opp. Det vil hjelpe deg å spare kostnader på ubrukt plass eller planlagt lagringsplass.

Du får for eksempel et abonnement på 5 TB data, men du bruker aldri så mye plass. Så i stedet for å betale for ekstra kostnader, betal for det du bruker, og gå utover eventuelle abonnementsgrenser når virksomheten din krever det.

Alt går til skyen

Det er den digitale æraen hvor alt går til skyen, enten det er backup, streaming, lagring eller et arkiv for forskning.

Så det er fornuftig å ha en sikkerhetskopi av dine lokale lagringsdata på skyen for enkelhets skyld. Selvfølgelig kan skyen aldri erstatte å ha en fysisk lagringsstasjon, men den kommer med sine fordeler.

De fleste av de anbefalte skyløsningene bør passe til ulike brukstilfeller, men du bør kun velge de som oppfyller kravene dine.

x