6 Pålitelig TYPO3-vert for små og mellomstore bedrifter

Å velge en webhotellleverandør som du kan stole på er det første trinnet for å bygge et vellykket TYPO3-nettsted for virksomheten din.

Og når du gjør det riktig, får du massevis av fleksibilitet og tilpassbare alternativer for å lage et vakkert og kraftig nettsted.

En annen viktig faktor du må være oppmerksom på er innholdsstyringssystemet (CMS) for nettstedet ditt. Jeg kan ikke understreke nok kraften i innhold i denne digitalt drevne tidsalderen.

Å skape en online kundebase er ikke bare et valg, men et behov, og det er mulig med innhold av høy kvalitet som målgruppen din lengter etter. Og når det kommer til CMS, har du kanskje lyttet til gode ting om WordPress.

Det er sant, men det er visse begrensninger i kjerneprogrammeringen som kan begrense deg i tilpasning og fleksibilitet, blant andre faktorer.

For dette er det et utmerket alternativ, og det er TYPO3.

TYPO3 er et CMS som hjelper deg med å tilpasse mer, tilbyr flere innstillinger for flere brukere og kan håndtere større nettsteder.

La oss grave dypere for å finne ut mer om TYPO3 og hvorfor dette kan være et godt WordPress-alternativ for deg.

Hva er TYPO3?

TYPO3 er et PHP-basert åpen kildekode og gratis web content management system (CMS).

Den ble opprinnelig skrevet av en dansk utvikler, Kasper Skårhøj, i 1997. Målet med å lage TYPO3 CMS var å utvikle et system som kunne skille innhold og design fordi nettsteder begynte å bli mer komplekse enn noen gang.

For øyeblikket er den utviklet av 300+ bidragsytere. Den har et stort globalt fellesskap med rundt 900 medlemmer. TYPO3 er flott for nettsteder, nettapplikasjoner og intranett. Den støtter nettsteder i alle skalaer, fra små til multinasjonale selskaper.

I følge Wikipedia brukes TYPO3 i 500k+ installasjoner for tiden. Det finner bruk i mange globale organisasjoner, med et flertall av dem fra tysktalende land. Viktige nettsteder basert på TYPO3 er Airbus, Air France, det tekniske universitetet i Berlin og mer.

Noen av dens unike funksjoner:

 • Svært skalerbar nok til å støtte store bedrifter
 • Støtter tusenvis av utvidelser for å utvide funksjonaliteten
 • Tilbyr større redaksjonell kontroll
 • Gir tilpasset, detaljert tilgang
 • Utvider uovertruffen støtte til flerspråklige arbeidsområder
 • Støtter ulike innholdstyper som bilder, tabeller, skjemaer, ren tekst, multimedia, etc.
 • Den kjører på alle operativsystemer og enheter.
 • Tilbyr lynrask nettstedhastighet for bedre engasjement og konverteringer
 • Sikker plattform og respekterer brukerens personvern
 • Støttet av et levende fellesskap og et solid kommersielt økosystem

Hvordan skiller det seg fra WordPress?

Som jeg sa, kommer WordPress med visse begrensninger for å tilpasse det eller øke fleksibiliteten. Men samtidig er det utmerket for nybegynnere som ikke har kodekunnskap.

Dette er grunnen til at mange foretrekker WordPress på grunn av dets enkelhet og brukervennlighet. WordPress er utmerket for alle som ønsker å starte en enkel blogg, hobbyside, porteføljeside, liten bedriftsside, bedriftsside, etc.

Men hva med kodeeksperter som trenger litt mer fleksibilitet og funksjonalitet for å få nettstedet deres til å se akkurat det de drømte om?

TYPO3 kan hjelpe dem mye.

Du må «henge ut» med TYPO3 og forstå hvordan det fungerer. Deretter kan du kontrollere bedriftsstyringssystemene dine, teste nye ting over produksjonsnettstedet og så videre.

 • Selv om den kan drive små nettsteder perfekt, er TYPO3 mer egnet for bedrifter med sine avanserte funksjoner.
 • Den bruker en trestruktur for sider og innlegg, mens WordPress gjør det i en liste.
 • Installasjonen kan bli tøffere for TYPO3 siden den er designet for erfarne utviklere, mens WordPress er superenkelt å installere og bruke for alle.
 • TYPO3 har sikkerhet i bedriftsklasse og funksjoner som revisjonslogger, sikkerhetsgjennomgang, tilgangsbehandling osv. WordPress er det mest brukte og vanlige CMS-systemet; derfor litt risikabelt sikkerhetsmessig, og plugins og temaer fra tredjeparter kan være sårbare for angrep.
 • TYPO3 er svært utvidbar, så det er ingen problemer med å koble til noen applikasjoner. Når det gjelder WordPress, kan bruk av for mange plugins eller temaer redusere nettstedet.
  Du sveiper sannsynligvis feil på iPhone X, her er hvordan du gjør det riktig

Men å velge en av dem er et spørsmål om bruk, ferdighetsnivå og personlige preferanser.

Så hvis du har valgt TYPO3, er det en mulighet for å komme i gang med selvadministrert hosting eller bruke en administrert webhotelltjeneste. Sistnevnte refereres til, slik at du ikke trenger å administrere alt og konsentrere deg om å utvide virksomheten din mer.

Og for å velge en TYPO3 administrert vertstjeneste, her er noen av de pålitelige vertene du kan gå for.

A2 Hosting

Få en finjustert, superrask webhotelltjeneste fra A2 Hosting skreddersydd for å møte dine unike krav. Ikke bekymre deg for fluktfrekvenser, konverteringsfrekvenser og SEO-rangeringer hvis du har valgt A2 Hosting.

Det er fordi de er vert for nettstedet ditt på deres høyytende SwiftServer-plattform med optimaliserte servere. De gir deg fleksibiliteten til å velge en serverplassering du foretrekker, sammen med en LiteSpeed-server og gratis SSD-er.

Du kan også velge en Turbo Server-drevet plan som tilbyr 20 ganger raskere sidelastingshastighet enn vanlige servere. Turbo-serverne deres inkluderer AMD EPYC-server og NVMEe-stasjoner. Som et resultat kan du forvente 9X høyere trafikk, 3X raskere skrive-/lesehastigheter, 2X raskere TTFB og 40 % raskere CPUer.

I tillegg til dette vil du ikke finne problemer med å sette opp TYPO3-programvaren. Bare bruk Softaculous fra kontrollpanelet og installer det med ett klikk, så er du i gang. De vil også varsle deg med en automatisk e-post når en ny versjon av TYPO3-programvaren er tilgjengelig. Du kan til og med oppdatere programvaren uten problemer med ett klikk.

Den evigvarende sikkerhetspraksisen som A2 Hosting tar i bruk kan bidra til å forhindre cyberangrep. De tilbyr HackScan Protection gratis for å redusere hacking før de forårsaker problemer. Funksjoner inkludert i sikkerhetssettet deres er en dobbel brannmur, brute force-forebygging, KernelCare omstartløse oppdateringer, forsterket DDoS-beskyttelse og mer.

A2 Hosting er utviklervennlig siden oppstarten i 2003. Derfor tilbyr de mange versjoner av forskjellig utviklingsprogramvare, inkludert både eldre og nyeste. Kommer til deres Guru-støttetjeneste, som er utmerket, og de gjør også GRATIS kontomigrering. De garanterer 99,90 % serveroppetid for å gjøre nettstedet ditt svært tilgjengelig og pålitelig.

A2 Hosting er en av de rimeligste TYPO3-nettvertene, med priser fra så lave som $2,99/måned (når fakturert for 3 år) for 1 nettsted, 100 GB SSD en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Skyveier

Bruk Skyveier å distribuere TYPO3-applikasjoner uten bekymringer og utnytte den beste ytelsen fra ledende skyleverandører som AWS, DigitalOcean, GCP, Linode og Vultr for å drive appene dine. Å installere TYPO3-apper på nettskyleverandøren du velger, er enkelt med noen få klikk.

Velg PHP-applikasjonen som er tilgjengelig under rullegardinmenyen; navngi prosjektet, serveren og applikasjonene, og administrer alt enkelt. Du kan også velge serverplasseringer, spesifikasjoner og starte nettstedet ditt. Den lar deg åpne den konfigurerte Composer for å installere TYPO3 CMS.

Opplev lynrask ytelse og utrolig sidelastingshastighet ved å bruke deres SSD-baserte hosting for å akselerere forretningsprosessen din. De bruker en optimalisert applikasjonsstabel ved bruk av forhåndskonfigurerte systemer som Nginx, Apache, PHP-FPM, etc. Integrer med CloudwaysCDN for å tilby en eksepsjonell brukeropplevelse uansett hvor de besøkende befinner seg.

  Hvordan koble til Frontier trådløs ruter eller modem

Cloudways tilbyr optimaliserte caching-løsninger som Memcached, Varnish og Redis for å sikre raskere og stabil ytelse. Serverne deres kommer med PHP 7 og HTTP/2 for å sikre sikker ende-til-ende-kommunikasjon fra applikasjoner til besøkende.

Deres administrerte TYPO3-hosting tilbyr sikkerhet til dine servere og nettsteder med dedikerte brannmurer for å filtrere ondsinnet trafikk og blokkere dem. Cloudways kommer også med automatisk helbredende servere for å takle vanlige serverproblemer samtidig som den beskyttes mot plutselige krasj.

De beskytter alle kontoer med 2-faktor-autentisering og gir sikkerhet mot uautorisert tilgang og inntrenging. Bortsett fra alle disse sikkerhetsfunksjonene, tilbyr Cloudways IP-hvitelisting for kun å ha pålitelig trafikk, enkel SSL-installasjon GRATIS, og høy tilgjengelighet av automatiserte og on-demand sikkerhetskopier.

Cloudways muliggjør sømløs vertikal skalering av RAM og lagring uten å endre serverspesifikasjoner. Du kan velge mellom over 55 globale datasentre, få flere PHP-versjoner som PHP 5.6 og PHP 7.x, og bytte dem basert på kravene.

Cloudways støtter Git-integrasjon, server- og applikasjonskloning, iscenesettelsesområde og URL-er, og sikker SSH- og SFTP-tilgang. Samarbeid effektivt ved å legge til teammedlemmer, tildele roller og bruke én enkelt konto for å administrere flere team.

Cloudways-planer starter på bare $10 per måned for 1 GB RAM, 25 GB lagring, 1 CPU og 1 TB båndbredde.

Platform.sh

Få mest mulig ut av din TYPO3-hosting ved å velge Platform.sh. Fra smidig utvikling til produksjon på bedriftsnivå for TYPO3-prosjekter, hjelper det deg å finne måter å finne en feilfri webhotellopplevelse. Fremskynd TYPO3-prosjekter og ta med utviklerne dine enkelt med denne verten.

Den administrerer driften og infrastrukturen din for å hjelpe deg med å fokusere teamet ditt på å utvikle flotte koder, teste dem og lansere nettsteder. Platform.sh er i stand til å lage en eksakt produksjonsreplika slik at du kan teste hver kodeendring, og når du er fornøyd, kan du starte den.

Skaler opp eller ned med ynde uten å involvere noen nedetider med den solide infrastrukturen til Platform.sh. Deres tyske region gir deg overholdelse og datasikkerhet på toppnivå. I tillegg får du effektiv applivssyklusadministrasjon og solid infrastruktur.

Platform.sh styrker TYPO3-utviklerne dine ved å tilby verktøy som Git for å konfigurere serverklyngen automatisk og administrere prosjekter direkte fra terminalen din. Alt du gjør i Platform.sh-brukergrensesnittet, kan du også gjøre det i terminalen ved å bruke deres kommandolinjegrensesnitt.

Siden de tilbyr Composer-støtte, trenger du ikke fortsette å sjekke leverandørkatalogen. Bare trykk på composer.json og la dem håndtere resten.

FastComet

Den administrerte TYPO3-verten av FastComet hjelper deg å holde fokus på viktige aspekter av virksomheten din og vokse den eksponentielt mens de håndterer alt annet. Ytelse over all forventning og nyttige funksjoner er noen av de få tingene som gjør FastComet til et klokt valg.

Få tilgang til databasen og filene dine med 300 % ekstra hastighet ved å bruke en SSD-bare sky sammenlignet med ikke-SSD-nettvertstjenester. FastComet bruker gratis Cloudflare CDN for å distribuere innhold hvor som helst i verden. De bruker også det kraftigste og mest populære hostingkontrollpanelet – cPanel for enkel hostingkontoadministrasjon på 29 språk.

FastComet tilbyr optimert TYPO3-hosting, inkludert løsninger som FastGuard for sikkerhet, RocketBooster (lakkbasert Cachewall) for hastighet, LiteSpeed-cache og Observer Resource Monitoring.

Du får også de nyeste versjonene av MySQL og PHP, SSD-only cloud, HTTP/2, Opcode caching, Let’s Encrypt SSL og optimalisert statisk innholdsbehandling. Alle dataene dine er trygge med ukentlig og daglig sikkerhetskopiering GRATIS, sammen med effektive migreringer av e-poster, filer og databaser uten nedetid.

  Slik aktiverer du rutenettvisningen for Google Meet

De tilbyr også gratis domeneoverføring og lar deg bruke det i ett år. Integrer FastComet med 450+ tilgjengelige apper på sekunder og få ubegrenset prioritert støtte 24/7. Prisene deres starter på $3,95/måned.

InterServer

InterServer er også et godt alternativ hvis du leter etter en TYPO3-vertsleverandør for å bygge et svært skalerbart nettsted. De tilbyr delt, dedikert og VPS-hosting for TYPO3. Alle pakkene de tilbyr inkluderer et 1-klikks installeringsskript, som du kan bruke til å sette opp nettstedet ditt.

Denne plattformen sørger for at nettstedet ditt kjører med enestående hastighet og stabilitet ved å bruke bransjeklassede praksiser og løsninger. InterServer utnytter ultra-SSD-lagring for raskere nettstedshastighet. De garanterer også 99,90 % oppetid, slik at nettstedet ditt forblir tilgjengelig for brukerne mesteparten av tiden.

InterServers team oppdaterer alle plugins og TYPO3 kjerneprogramvare, og sørger for at det ikke er plass igjen for sikkerhetssårbarhet. Videre tilbyr de InterShield-beskyttelse for å sikre nettstedet ditt mot angrep.

I tillegg til dette får du maksimalt 30 sikkerhetskopier daglig av nettstedet ditt for å sikre at du ikke mister data. De utfører også GRATIS sidemigrering hvis du allerede bruker TYPO3-hosting fra andre vertsleverandører. Du kan integrere med 450+ skyapper, få ubegrensede e-postkontoer, ubegrenset båndbredde og lagringsplass.

TMDHosting

TMDHosting er kjent for sin overlegne ytelse og eksepsjonelle hastighet for fullt administrert TYPO3 webhotell. De tilbyr GRATIS installasjon av TYPO3-programvare, og hvis du trenger å migrere nettstedet ditt, kan deres dedikerte overføringsteam også gjøre dette gratis.

Du kan utvide vertsfunksjonene dine for TYPO3 for å legge til nye ved å installere hundrevis av nyttige plugins hver måned GRATIS. For å forbedre nettstedets estetikk kan du velge en mal du ønsker og la dem installere den for deg.

Med deres 10+ erfaring innen webhotell, tar TMDHosting seg av TYPO3-programvareoppdateringene dine for å hjelpe deg med å utnytte bedre ytelse, hastighet og sikkerhet. De gir Softaculous for enkle 1-klikks installasjoner for 300+ applikasjoner, gratis Cloudflare CDN for å distribuere innhold til kundene dine med raskere sidelastingshastigheter og pålitelighet.

TMDHosting tilbyr Intel-drevne SSD-stasjoner og tre lag med cache – APC, opCache og Varnish for 20 ganger raskere sidelasting og bidra til å forbedre SEO-rangeringene dine. Du kan dra nytte av Spam Experts, en ledende e-postsikkerhetsprogramvare som er integrert i vertsplanen din GRATIS, slik at du kan ha en spamfri webhotelltjeneste.

I tillegg til dette tilbyr de en nettbasert brannmur fra BitNinja for å blokkere trusler på nettet. Administrer filene, e-postene og applikasjonene dine ved å bruke det kraftige kontrollpanelet, cPanel, inkludert i alle planene deres. De tilbyr GRATIS daglige og ukentlige sikkerhetskopier av filene dine for å sikre datasikkerhet og utføre datagjenoppretting.

TMDHosting tilbyr også en 99,99% oppetidsgaranti. Prisene deres starter fra $2,95/måned med en 60-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

Ikke gjør en skrivefeil mens du velger en TYPO3 webhotellløsning for å styrke nettstedet og virksomheten din 😎.

Vennligst velg en av TYPO3-vertsleverandørene jeg nevnte ovenfor og begynn å administrere innholdet ditt uten bekymringer for å ta innholdsspillet ditt til neste nivå sammen med forretningsverdien din.

x