tipsbilk.net

Hvordan finne ut hvor noen jobber gratis

Noen ganger vil folk gjerne vite hvordan de kan finne ut hvor noen jobber gratis, det kan være forskjellige grunner til at folk ønsker å finne noens arbeidsplass. Det kan være på grunn av at folk ønsker å overraske noen ved å møte opp på arbeidsplassen deres, eller folk kan søke etter noens arbeidsadresse fordi de kanskje trenger å kreve inn en gjeld fra personen. Det kan uansett være vanskelig å manuelt søke etter noens arbeidsadresse, men det trenger ikke nødvendigvis være vanskelig, du kan nå søke på nettet for å finne noens adresse uten at de vet. finner det vanskelig å bestemme. Ved å følge veiledningen kan du lære mer om teknikkene som kan hjelpe deg å finne noens arbeidsadresse gratis. Så la oss komme i gang.

Hvordan finne ut hvor noen jobber gratis

Her har vi listet opp de mulige metodene for å finne ut noens arbeidssted.

Metode 1: Bruk søkemotorer

Søkemotorer er en av de enkleste måtene for folk som lurer på hvordan de skal finne ut hvor noen jobber gratis siden det er enkelt og kan gi resultater veldig raskt, å utføre dette er viktig for å vite hvordan man finner ut om noen jobber for et selskap.

  • De fleste søkemotorer kan bringe tilfeldig informasjon med samme navn og nummer, det kan ta litt tid å sortere gjennom all informasjon på samme tid.
  • Du kan også begrense søket ved å oppgi noen ekstra detaljer som personens adresse osv.
  • Noen av søkemotorene du kan bruke er Google, Bing, Safari, Duckduckgoetc.

Metode 2: Spør familiemedlemmer

Du kan også vite hvordan du kan finne ut hvor noen jobber gratis ved å spørre et familiemedlem, å spørre ulike familiemedlemmer er en god måte å bekrefte detaljene om noen på, hvis du kjenner en person som er en kollega til personen du søker etter , kan du sikkert be dem om å vite om arbeidsadressen for å finne noens arbeidssted.

Metode 3: Søk på sosiale medier

Nettsteder for sosiale medier er navet der folk stort sett er koblet sammen. Det krever mer tålmodighet når du søker via sosiale medier da det kan være litt tidkrevende. Det beste stedet å søke er LinkedIn, LinkedIn er nettstedet for å søke etter folk som jobber på et kontor.

  Hvordan formatere hevet eller senket tekst i Word eller PowerPoint

LinkedIn kalles også et profesjonelt nettsted for sosiale medier; disse lar deg søke etter noen gjennom plattformen og få arbeidsdetaljene. Denne metoden er en gratis teknikk og er en levedyktig løsning for folk som lurer på hvordan de kan finne ut hvor noen jobber gratis.

Du kan se etter noens arbeidserfaring på LinkedIn-plattformen og andre detaljer. Du kan også finne folks arbeidsadresser på Facebook også, selv om det er sjelden noen tar med arbeidsplassen og adressene deres, er det verdt å søke på i tilfelle du ikke finner informasjon på LinkedIn alene.

Metode 4: Bruk People’s Search-nettstedet

Ved hjelp av et profesjonelt søkeverktøy eller nettsted kan du avdekke tonnevis med informasjon om en person i løpet av sekunder. Verktøyet gjør det mulig ved å sile gjennom milliarder av poster og gir personlig informasjon, kontaktdetaljer og ansettelsesopplysninger, og alle disse vil være nøyaktige og oppdaterte. Å søke etter disse postene er også helt legitimt. Følgende er noen få personer som søker på nettsteder for å finne noens arbeidssted.

Merk: Noen myndigheter begrenser søk etter arbeidsadresser eller poster for å utføre ansettelse eller andre formål som sagt i Fair Credit Reporting Act (FCRA).

1. TruthFinder

TruthFinder er en av de beste som søker på nettsteder som brukes til bakgrunnssjekker. Søk etter raske offentlige registre garanterer deg ikke bare tilgang til grunnleggende bakgrunnsinformasjon og kontakter, men gir deg også en persons kriminelle historie. Du kan også finne dyptgående detaljer som ekteskapslisenser, skilsmissebevis og barnebidrag.

1. Gå til TruthFinder offesiell nettside.

2. Skriv inn det fulle navnet på personen du søker etter og klikk på SØK NÅ-knappen for å utføre et dybdesøk på personen.

3. Det er også filteralternativer for å filtrere ut effektivt, filtre som by og stat er tilstede for å begrense søkeresultatene.

4. Vent noen øyeblikk til søket er fullført, TruthFinder leverer en fullstendig bakgrunnssjekk og gir rapporten.

5. Når rapporten er klar, blar du ned på nettsiden for å se jobbhistorikken. Her kan du finne detaljene til personen.

6. Detaljer som en persons kontaktinformasjon, datingprofiler, profiler på sosiale medier og kriminelle og økonomiske poster er også tilgjengelig.

2. BeenVerified

BeenVerified er et annet nettsted for å søke i folks poster. Du kan finne en persons kontaktinformasjon, ansettelsesstatus og informasjon om sosiale medier. Det hjelper med å samle alle offentlige poster med et klikk.

1. Besøk BeenVerified nettsted.

2. Skriv inn fornavnet og etternavnet til personen og klikk på SØK-knappen for å utføre søket.

  Fiks Netflix-lyd ute av synkronisering på TV

3. I tilfelle du ikke er klar over personens navn, kan du søke etter vedkommende med en e-postadresse eller til og med telefonnummer også.

4. Etter å ha klikket på søkeknappen, ber nettstedet deg om å skrive inn BYEN, STAT, skriv inn informasjonen og klikk på Fortsett-knappen for å fullføre inntastingen av detaljene og generere en rapport, i tilfelle du ikke er sikker på detaljene deres. klikk på Jeg er ikke sikker på at lenkeknappen er tilstede rett under grensesnittet.

5. Nettstedet kan ta en stund å generere rapporten, når du er ferdig vil du kunne se en detaljert rapport om personen på skjermen.

6. For å finne detaljer om personens jobb, klikk på Jobb og utdanning-delen på venstre side av nettsiden. Dette vil tillate deg å se personens ansettelsesdetaljer og også arbeidsadresser.

3. Spokeo

Spokeo er en annen flott nettside for å utføre en bakgrunnssjekk, den består av en enorm database, og søkealternativer inkluderer søk etter navn, telefonnummer, e-postadresse, etc.

1. Besøk Spokeo nettsted.

2. Skriv inn navnet på personen du søker etter i feltet og klikk på SØK NÅ-knappen.

3. For å begrense søkeresultatene kan du velge plasseringen, og du kan også legge til et alternativ for å legge til andre detaljer som alder.

4. Vent noen øyeblikk for å se all informasjonen om personen du søker etter. Rull ned til delen Ekstra info for å se detaljer om arbeidsplassen.

5. På Arbeidsdelen vil personens nåværende arbeid ta opp, rapporten vil også bestå av tidligere arbeidsplasser der den enkelte har jobbet.

Metode 5: Utfør Reverse Phone Lookup

Omvendt telefonoppslag er en metode for å finne informasjon om noens faglige bakgrunn, å skrive inn telefonnummeret deres på nettsidene nevnt nedenfor kan være nyttig og kan få frem informasjon om personen du har ønsket.

Noen ganger kan du også få detaljert informasjon på nettsiden hvor du også kan skrive inn adresse og navn for å få den samme informasjonen, husk å legge inn detaljene nøye for å få riktig resultat. Her er noen omvendt telefonoppslagstjeneste for å finne noens arbeidssted.

1. Truecaller

Truecaller er en av de beste telefonoppslagstjenestene som er tilgjengelige gratis, et hvilket som helst nummer kan søkes og få detaljene til en person, noen ganger vil ikke jobben som er nevnt være like detaljert, men den kan avsløre grunnleggende arbeidsinformasjon om personen.

1. Truecaller brukes av mer enn 320 millioner mennesker til å identifisere personer og deres arbeid.

2. Truecaller gir deg nøyaktig og mest mulig beskyttelse mot telefonselgere, spam osv. ved å gi deg informasjon om dem

  Hvordan ta opp en telefonsamtale på iPhone

3. På grunn av denne beskyttelsen er funksjonen for automatisk blokkering slått på i appen. Hvis du bruker en Truecaller-app, lar appen deg blokkere unødvendige anrop mens du søker etter arbeidsadressen til en person.

2. Hvite sider

Hvite sider tilbyr tjenester som du kan bruke til å finne noens jobbadresse, du kan til og med finne adressen deres, telefonnummeret og andre poster. Over 500 millioner numre er lagret på nettsiden. Dette lar deg utføre gratis søk og er en verdifull metode for folk som lurer på hvordan de kan finne ut hvor noen jobber gratis.

1. Besøk Whitepages-nettstedet og klikk på Reverse-telefonen over søkefeltet.

2. Skriv inn nummeret og klikk på Søk-knappen for å søke i postene.

3. Gjennom denne kan du finne de offentlige registre og finne personens arbeidsadresse.

3. Hvem som helst

Uansett nettstedet hjelper deg å finne noens jobbadresse gjennom et omvendt telefonoppslag. Følg trinnene nedenfor for å utføre søket.

1. Besøk AnyWho-nettstedet og naviger til fanen Reverse Phone Lookup.

2. Skriv inn telefonnummeret i Telefon(obligatorisk)-boksen og klikk på FINN.

3. Nettstedet vil gi deg detaljene om personens arbeidsadresse.

Metode 6: Søk gjennom en privatetterforsker (betalt)

En privatetterforsker er en lisensiert etterforsker som kan finne ut informasjon om noen, de pleier vanligvis å jobbe offisielt, noe som gjør dem i stand til å bruke bransjekunnskapen som hjelper til med å søke etter folks arbeidsdetaljer. Folk som lurer på hvordan de skal finne noens arbeidssted kan benytte seg av denne metoden.

Du må også være klar over det faktum at uansett hvor du ansetter en profesjonell privatetterforsker vil de utføre et søk gjennom offentlige registre. I tillegg har de også rett til å dele all informasjonen de fant med det lokale lovpolitiet for enhver henvendelse .

Det er enkelt å skaffe en lokal privatetterforsker da man bare trenger å utføre et googlesøk for å finne en pålitelig, husk at en privatetterforsker vil koste mye penger, så bestem beløpet du skal betale ved å gå gjennom noen etterforskere før ansette en.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Vises personens ansettelse i offentlige registre?

Ans. Ja, en av de mest verdifulle informasjonene du kan finne i offentlige registre er personens jobbhistorikk hos tidligere arbeidsgivere.

***

Vi håper informasjonen eller veiledningen ovenfor om hvordan finne ut hvor noen jobber gratis var nyttig og at du klarte å finne arbeidsadressen til personen du søker etter. Gi oss beskjed om hvilken av metodene som fungerte for deg å finne noens arbeidsplass. Hvis du har spørsmål eller forslag, nevne dem i kommentarene nedenfor.

x