6 Tag Management-løsninger for å optimalisere taggene dine

Har du noen gang lurt på hva tag management er og hvorfor du skal bruke det? Her er en rask guide og verktøy du bør passe på.

Den høyeste prioriteten til SEO-fagfolk eller markedsførere er å opprettholde nettstedets ytelse. Fra nettsidehastighet til trafikk, rangering til vedlikehold av siden, alt er markedsførernes ansvar. Tagger er en av de viktige måtene å holde nettstedet flytende uten noen hikke.

Vurder tag som en kodebit implementert for å samle data om digitale markedsførings- og analyseverktøy. Denne koden er innebygd i mobilapplikasjoner, nettsider og andre digitale kanaler for å samle inn relevante data for å lage remarketinglister og bruke atferd. Taggen kan tillate brukere å lansere produktfunksjoner som chat og annonsering.

Tidligere måtte teamet sende ut en billett for å oppdatere eller distribuere en tag som tar tid for dataekspertene å få raskere resultater. Men med Tag Management Systems er det mulig å gjøre det umiddelbart uten å involvere IT-teamet. Den kan også distribuere beholderkode i stedet for å distribuere hver tag.

Bedrifter er avhengige av tag-administrasjonsløsninger for å analysere resultatene og følge beste praksis. Spørsmålet oppstår: Hva er en tag-administrasjonsløsning, og hvorfor den brukes.

Hva er Tag Management?

Tag Management Solution/Software/System (TMS) lar markedsførere distribuere taggene ved å bruke en enkelt container-tag på nettstedet eller mobilapplikasjonen. Plattformen bruker utløsere eller definerer regler i grensesnittet mens den aktiverer taggene for å øke sideinnlastingshastigheten. Markedsførerne kan bestemme hva taggen betyr før den utløses, for eksempel innsendinger av skjemaer, sidevisninger osv.

Den tilbyr dataadministrasjon, tilpasning, teknisk støtte og personvern- og sikkerhetskontroller. Sammen med dette kan brukeren spore hele klikkbanen, vedlikehold av tagger og standardisere oppdateringsprosessen for tagger. Tag Management-programvare brukes fordi:

 • Gir markedsførere mulighet til å oppdatere tagger umiddelbart
 • gjør at nettsider lastes raskere
 • Rask testing
 • Sparer penger mens du sletter dupliserte tagger
 • Sporingskoder
 • Modnet landskap
 • Overvåk og spor brukerengasjement

Med dette sagt, her er de populære tag-administrasjonsløsningene på markedet.

Tealium iQ

Tealium iQ Tag Management Solution gjør det mulig for bedrifter å administrere og kontrollere dataene sine på tvers av IoT, mobil, nett og andre tilkoblede enheter. Tealium iQ TMS tilbyr flere funksjoner som:

 • Samlede kundedatakilder som bruker Universal Data Layer-tilnærmingen lar markedsførere utvikle et veikart. Det vil gjøre det mulig for markedsførere å forene nomenklatur og standarddefinisjoner for å forklare interaksjoner.
 • Beskytt data og personvern for å forstå rådata. Likevel, på toppen av det, er det viktig å vite hvem som bruker dataene og hvordan det er mulig å utvikle retningslinjer for datainnsamling, revidere datainnsamlingen og tilby besøkende på nettstedet et praktisk valg.
 • Bransjens største integreringsøkosystem for å øke tiden og oppnå effektivitet med mer enn 1300 nøkkelferdige integrasjoner, 50 utvidelser og en fleksibel nettleser eller skybasert tilnærming.
 • Det raskeste tag-leveringsnettverket for bedre pålitelighet og hastighet sikrer kontinuerlig høy ytelse for å håndtere intelligente leverandører og global multi-CDN-arkitektur.
 • Det tilbyr en mulighet til å arve egenskaper som å sette opp flere distribusjonsmiljøer, tildele tillatelser på brukernivå, nettstedsprofiler, inntekts uautorisert tilgang, etc.
  Secryptor krypterer filer før de synkroniseres til Dropbox

Tealium iQ lar markedsførere velge de mest skalerbare tagadministrasjonsløsningene, serverer raskere tagger og bedre løsninger for komplekse krav. Den leveres med et API-datalag som muliggjør det universelle dataobjektet for ekstern administrasjon.

Google Tag Manager

Google Tag Manager har eliminert kravet om å redigere kode for å administrere nettstedstagger. Den leverer enkle, pålitelige og enkle løsninger til markedsførere gratis. Programvaren bidrar til å øke smidigheten for å forstå nettstedsanalyse, samtale osv. Bortsett fra dette er det flere funksjoner i Google Tag Management, som:

 • Det er enkelt å integrere Google Tag Manager med alle tredjeparts- og Google-taggene.
 • Greit samarbeid med teamet på tvers av virksomheten.
 • Viktige funksjoner inkluderer granulære tilgangskontroller, arbeidsområder og støtte for multimiljøtesting.
 • For å administrere tagger kan man gå for rask tagglasting, sikkerhetsfunksjoner og feilkontroll.
 • Tilbyr nøkkelferdige maler og tredjeparts-tags for å gjøre taggadministrasjon enklere.

Tag-administrasjonsløsningen tilbyr utløsere for automatiske hendelser, feilsøkings- eller forhåndsvisningsverktøy og et brukervennlig grensesnitt. Det er også enkelt å designe tredjeparts-tags sømløst for å øke effektiviteten og spare tid. TMS-verktøyet er ideelt for Google Ads som tilbyr dynamisk remarketing, grunnleggende remarketing og konverteringssporing.

Lansering av Adobe Experience Platform

Adobe er kjent for nesten alt fra design til markedsføring. Hvis du har som mål å få enestående opplevelser, Lansering av Adobe Experience Platform kan være første skritt. Den er fullpakket med integrerte og enhetlige dataverktøy for å koble til flere teknologier og motta førsteklasses opplevelser. Fordelene med Adobe Experience Platform Launch er:

 • Distribuer raskere og automatisk for å skrive skript ved hjelp av kraftige åpne APIer
 • Forenklet datainnsamling for å få nyttig innsikt
 • Utviklende teknologi for å skape de beste integrasjonene ved hjelp av tredjepartsingeniører
 • Samlet teknologi gir en bedre opplevelse
  En nybegynnerveiledning for å lage musikk på iPhone og iPad

TMS-plattformen tilbyr berikede data, fleksible implementeringer, mer robust datastyring, bedre ytelse og er fremtidssikker. Den støtter også OTT, mobil og nett, og gir markedsføringsteam, utviklere og IT-medlemmer og forener ulike data, automatiserer prosesser og gir plass til nye funksjoner. De tidkrevende oppgavene kan ta et sete tilbake ved å bruke API-første design for å publisere arbeidsflyten og automatisere distribusjonen.

Kommandørloven

Kommandørloven enterprise tag management-løsning er en no-brainer som sikrer at data er beskyttet for markedsførere. Det øker teamets smidighet og opplyser digitale strategier for forretnings-, teknologi- og juridiske team. På toppen av det følger programvaren datastyring for å optimalisere lagring, innsamling og aktivering, og tilbyr et sikkert rammeverk.

Verktøyet tilbyr også et digitalt landskap mens du lytter til delings- og kundesignaler. Den har som mål å akselerere førsteparts datainnsamling og redusere avhengigheten av nettlesere som styrker organisasjoner. Programvaren gir bedre ytelse og forbedret produktivitet for god kundedataflyt.

Commander Act inkluderer relevante data til kampanjeenheter for å optimalisere medieinvesteringer og forbedre brukeropplevelsene. De smidige og autonome initiativene hjelper de tekniske teamene med å stoppe JavaScript-tilpasning og jobbe raskere.

Signal

Signal Tag Management Software er en god løsning for analytiske partnere og markedsførere. Det akselererer de datadrevne initiativene for å forbedre nettstedets ytelse, akselerere lanseringen av det datadrevne initiativet og etablere IT-utviklingssykluser. Programvaren effektiviserer datainnsamlingen for markedsførings- og analyseprogrammer og gir mer tid til innovasjoner og mindre til å krangle med kode.

Signal lar brukere få fart og smidighet når de administrerer tagger, noe som gir færre grenser og raskere sideinnlastingstid. TMS fungerer på server-direkte teknologi som forhindrer tap av data og trimming av tagger. Det er enkelt å oppdatere eller konfigurere tagger på tidslinjen uten å kaste bort mer enn noen få minutter.

  Hvordan rengjøre iPhone ladeport

Teknologien tilbyr URL-søkestrengparametere, HTML-elementer og førsteparts informasjonskapsler for å lagre og fange opp data for nettstedet. Den fungerer med enhetskontekst, bruker-IDer og atferdsdata for å identifisere de samme brukerne på tvers av leverandører, enheter og nettlesere.

Piwik PRO

Piwik Pro Tag Manager er en fin måte å fokusere på dataene i stedet for tagger. Det er en strømlinjeformet programvare som kan samle inn data og bruke den i detalj. De viktige funksjonene som er involvert i Piwik Pro er datavern, sikkerhet, datakontroll, feilsøking og oppretting av tagger. Noen av dem er:

 • Ut-av-boksen analyseintegrasjoner kommer med tilpassede variabler, hendelser, målkonvertering, skjemasporing og virtuelle sidevisninger.
 • Den inkluderer et bibliotek med variabler, utløsere og tagger uten å skrive JavaScript-kode.
 • Markedsføringsstabeladministrasjonen for JS-kode, piksler og tagger for digitale produkter og nettsteder.

TMS bidrar til å øke personvernet for alle tagger for å definere tagger og justere sporing. Det er også enkelt å feilsøke og teste piksler, tagger og markedsføringsverktøy i et trygt miljø for å finne ut potensielle problemer. Tilpasningsfunksjonene er til fordel for Piwik Pro-tagbehandleren som ikke trenger å skrive JavaScript-kode og utnytte personlig innhold.

Konklusjon

Flere alternativer for taggadministrasjon er tilgjengelige på markedet, men hvordan kan du finne den rette. Det er best å vurdere hovedfunksjonene til programvaren, for eksempel:

 • Tag-testing og feilkontroll
 • Tagimplementering, vedlikehold og administrasjon
 • Alternativer for lokal og skydistribusjon
 • Integrerer med videospillere, tredjepartsinnhold, widgets for sosiale medier, annonser osv.
 • Hendelsessporing
 • Tag-bibliotek, variabel tag-kartlegging, tag-maler, asynkrone tagger, tilpassede tagger
 • Rollebaserte brukertillatelser
 • Overvåking av tag-ytelse
 • Motor for kodeavfyringsregler

Før du fullfører en, må markedsførere vurdere nettanalyse, funksjoner, markedsføringsfortjeneste og integreringsmodusen til tagadministrasjonsløsningene. Bortsett fra det er det flere markedsføringsverktøy som man kan velge for å øke nettstedets synlighet i markedet.

x