7 beste kodingsapper for å lære Python på farten

Koding er en av de mest etterspurte teknologiske ferdighetene akkurat nå. Bortsett fra de åpenbare faglige fordelene ved å lære å skrive kode, kan det være en morsom og tilfredsstillende hobby.

Når du kommer i gang, kan koding til tider være utfordrende. Det kan bli enda verre hvis du ikke har tid til å lære. Den gode nyheten er imidlertid at du kan presse læring inn i timeplanen din og lære mens du er på farten uten mer enn smarttelefonen din.

Denne artikkelen guider de beste kodeappene for å lære å skrive kode i Python mens du er på farten.

Hva er Python?

Python er et generelt programmeringsspråk på høyt nivå. Hvis du ikke er kjent med begrepene høyt nivå og generelle formål, ikke bekymre deg; la meg forklare.

Et programmeringsspråk på høyt nivå er et der du skriver kode ved å bruke engelske ord. Det motsatte av et høynivåspråk er et lavnivåspråk som maskinkode, hvor du skriver bokstavelig binær (enere og nuller). Høynivåspråk anses generelt som enklere å bruke siden vi skriver kode på en måte som føles mer naturlig for mennesker.

Et generelt språk kan brukes i flere domener. Dette står i kontrast til språk som R, som brukes i statistisk databehandling. Generelle programmeringsspråk er generelt mer allsidige og nyttige ettersom de kan brukes til å bygge flere ting.

Så Python er både på høyt nivå og generelt formål, noe som gjør det både enkelt å lære og nyttig.

Hvorfor Python?

Nå som du vet hva Python er, la meg forklare hvorfor du bør lære Python, spesielt hvis det er ditt første programmeringsspråk:

  • Python er lettere å lære og mestre sammenlignet med andre språk. Python har en enkel syntaks og nybegynnervennlige regler å følge. Dette gir den en mer skånsom læringskurve sammenlignet med språk som Java eller C++.
  • Python er mye brukt av selskaper. Det er et av de mest populære programmeringsspråkene i verden, brukt av mange selskaper. Som et resultat ansetter flere selskaper Python-utviklere. Imidlertid kan det også bli konkurransedyktig ettersom flere og flere mennesker lærer språket.
  • Den har et stort fellesskap. Fordi det har mange brukere, har Python et stort fellesskap av mennesker som er dyktige i språket som lager opplæringsprogrammer og kurs og skriver bøker som folk kan lære. Det finnes også fora, som Stack Overflow, hvor du kan få hjelp til hva som helst hvis du står fast.
  • Python er allsidig. Python kan brukes til å bygge webservere, maskinlæring, skriveautomatisering og bygge desktop- og mobilapplikasjoner. Når du har lært Python, kan du bygge mange ting.
  Hvilken skyplattformgigant du bør velge

Nå skal vi utforske de beste appene for å lære Python-koding.

Mimo

Mimo er en av de mest polerte kodeappene på markedet. Den er tilgjengelig på Android og iOS. I tillegg til Python har Mimo kurs for å lære HTML, CSS, JavaScript og SQL. Med disse 5 språkene kan du bli en fullstack-webutvikler.

Læringsopplevelsen på Mimo er gamified ved hjelp av interaktive øvelser. Du får også jobbe med større prosjekter for å få ferdigheter i å jobbe med reelle prosjekter. Det er også lekeplasser hvor du kan øve på egen hånd og bygge ting.

Mimo er gratis og har en betalt plan som tilbyr avanserte funksjoner som en annonsefri læringsopplevelse, ubegrensede lekeplasser og delbare sertifikater.

Sololearn

Sololearn er en populær kodeapp for folk som lærer å kode mens de er på farten. Bortsett fra Python, tilbyr den en rekke andre kurs i språk som C, Java, HTML og CSS. Den er tilgjengelig som en mobilapp for Android og iOS.

Sololearn er rettet for å gi deg en læringsopplevelse som er relevant for ditt ferdighetsnivå. Den gir små leksjoner med quiz for å teste kunnskapen din mens du lærer. De tilbyr også sertifikater ved fullført kurs.

Sololearn tilbyr også et koderedigeringsprogram for å skrive og kjøre koden din, slik at du kan øve i appen. Det er en gratis applikasjon med en betalt plan.

Datacamp

Datacamp er en populær læringsplattform for ferdigheter knyttet til datavitenskap og kunstig intelligens. Plattformen har blant annet kurs i Python, R, Excel, ChatGPT og Tableau.

  Google Bard vs. ChatGPT: Sammenlignet over 9 forespørsler

Datacamp-læringsopplevelsen dreier seg om å lære nytt innhold, øve på ferdigheter introdusert i innholdet, bruke ferdighetene til å løse problemer i den virkelige verden, og vurdere hvor godt du forsto ferdigheten. Som et resultat lærer du på en praktisk og praktisk måte av instruktører som jobber som profesjonelle i eksisterende bedrifter.

Datacamp er et betalt produkt med planer for bedrifter, universiteter og enorme rabatter. Den har mobilapplikasjoner tilgjengelig for Android og iOS.

Programmeringshub

Programmering Hub er en interaktiv og enkel måte å lære programmering på. Den prisbelønte kodeappen bruker forskningsbaserte læringsteknikker for å lage morsomme, interaktive og visuelle leksjoner. Plattformen bruker tusenvis av illustrasjoner for å hjelpe deg med å forstå konsepter bedre.

Som de fleste læringsprogrammer, tilbyr Programmering Hub verifiserbare e-sertifikater som kan legges til din LinkedIn for å demonstrere ferdighetene dine. Plattformen har kurs for mer enn 25 programmeringsspråk og mer enn 5000 programmer å lære og øve på.

Den har også kompilatorer for mer enn 24 av språkene som tilbys, slik at du ikke trenger å installere ekstra programvare på enheten for å komme i gang.

Applikasjonen er tilgjengelig på App Store og Play Store.

Enki

Enki er en kodeapp for AI-relaterte ferdigheter. Disse ferdighetene inkluderer koding i Python og SQL og bruk av verktøy som Excel og Tableau. Applikasjonen lærer deg ved å gi innhold og interaktive quizer for å teste kunnskapen din om viktige konsepter.

Det inkluderer også utfordringer som krever koding for å løse. Disse utfordringene gir deg praktisk erfaring med å faktisk skrive og bygge ting.

Når du står fast, inkluderer Enki en AI-drevet mentor som du kan stille spørsmål og vil hjelpe deg når du står fast. I tillegg til fokuset på AI, dekker Enki også konsepter som webutvikling, Java og Understanding Data.

Applikasjonen inkluderer også en kodende lekeplass, slik at du ikke trenger å sette opp et utviklingsmiljø og kan bruke den mens du er på farten.

Enki-mobilapplikasjonen er tilgjengelig for både Android og iOS.

  Hvordan pare og konfigurere Apple Pencil (2. generasjon)

Programmeringshelt

Programming Hero er en gamified applikasjon for å lære å kode. Det gjør det enkelt å lære å kode med det flotte og veldesignede brukergrensesnittet. Applikasjonen er høyt rangert i appbutikkene og vurdert som en utmerket app. Innholdet som dekkes i appen inkluderer Python og HTML, CSS og JavaScript.

Læringsopplevelsen er prosjektbasert – du lærer å kode mens du bygger et spill. Dette hjelper deg å bruke konseptene du ville ha lært raskt. Applikasjonen er tilgjengelig for nedlasting i Play Store og App Store.

Søknaden er en del av det bredere Programming Hero-opplæringsprogrammet som tar deg fra nybegynner til jobbklar. Dette kurset inkluderer kodetrening, intervjutrening og hjelp til å søke jobber.

Dette betyr at hele Programming Hero-programmet tar deg fra nybegynner, veileder og lærer deg programmering til du får en jobb.

Kode

Encode er et gratis program for å lære å kode. Som de fleste applikasjoner på denne listen, er det å lære Encode i eget tempo. Dette gjør den ideell slik at den passer inn i timeplanen din der det er mulig.

Leksjonene er små og små, også perfekte for læring mens du er på farten. Encode er nybegynnervennlig og har innhold som dekker HTML, CSS, JS, SQL og Python. Med disse ferdighetene vil du kunne bli en fullstack webutvikler.

Applikasjonen inneholder også utfordringer slik at du kan øve på programmering for å teste kunnskapen din og hjelpe deg med å øve. Den inkluderer sammendrag slik at du kan gå tilbake til innhold uten å gjøre om alt. Applikasjonen er tilgjengelig for både Android og iOS.

Forfatterens notat

Mens hver app som dekkes er et godt valg for å lære å kode, er min anbefalte kodeapp for en nybegynner Mimo-applikasjonen. Den er polert, dekker språkene du vil begynne med, og har en gratis plan.

Vi utforsket de forskjellige kodeapplikasjonene du kan bruke for å lære å kode mens du er på farten. Å lære å kode er en nyttig ferdighet å lære. For å bli dyktig krever koding øvelse.

Deretter kan du sjekke ut nybegynnere Python-prosjekter for å øve og lære.