7 effektive apper for å overvåke databruk på iPhone

Den virtuelle verdenen er så nyttig og fascinerende, ikke sant? Men dessverre smuldrer det hele opp så snart du når grensen for databruk. Data er byggesteinen til internett, og du må ha tilgang til data for å komme inn i den spennende verdenen av internett.

Mens offentlig Wi-Fi er en populær kilde for gratis internett i dag, må brukere stole på mobildata når de ikke har tilgang til offentlige hotspots. Dessuten er offentlig Wi-Fi ikke det passende valget for å få tilgang til sensitive data, da de er fiskeplassen for hackere og svindlere.

Vanligvis er mobildataplaner begrensede og kostbare; en iPhone-bruker bruker rundt 2 GB-5 GB data daglig. Hvis du ikke har et ubegrenset dataabonnement og ikke har tilgang til Wi-Fi, er det en god sjanse for å omgå grensene for daglig databruk på grunn av de dataoppslukende iPhone-appene. I dette scenariet er du nødt til å overskride databudsjettet ditt og må betale dataoverskudd. Med tanke på hvor dyre dataplanene er, vil de brenne et hull i lommen.

Så hva kan du gjøre for å unngå å øke regningen? Du bør overvåke dataforbruksstatistikken din på daglig og månedlig basis for å unngå dataoverskudd. Dessuten kan du også ta noen beviste tiltak for å begrense databruken. Disse vil hjelpe deg med å visualisere databruken din slik at du ikke går tom for data.

Slik sjekker du databruken på din iPhone

La oss ta en titt på noen av de pålitelige metodene for å sjekke databruken din på iPhone.

Bruk Apples innebygde innstillinger for bruk av mobildata

Apples opprinnelige databruksstatistikk er en av de enkleste måtene å spore dataforbruket ditt. Apple lar deg spore din mobildatabruksstatistikk rett fra de innebygde innstillingene. For å få tilgang til den opprinnelige datasporeren, må du åpne Innstillinger > Generelt > Bruk. Denne fanen vil vise deg et sammendrag av faktureringssyklusen din og de totale dataene som er sendt og mottatt via iPhone.

Ulempen med dette innebygde verktøyet er at det ikke er nøyaktig og bare gir en databruksstatus i en oppsummert form. Databrukssporeren er ikke presis, og det er alltid en motsetning mellom innebygd statistikk og operatørens statistikk. I tillegg må du tilbakestille datastatistikken manuelt ved starten av hver faktureringssyklus.

Besøk operatørens nettsted

Her er en annen metode for å sjekke iPhone-databruken din. Du kan besøke nettverksleverandørens nettsted for å finne ut de totale dataene du bruker. Selv om statistikken er nesten nøyaktig, er ikke databruksrapporten sanntid; det er umulig å besøke nettstedet med få minutters mellomrom.

Dessuten er ikke databruksrapportene detaljerte. Derfor er det umulig å forstå hvilke apper som bruker dataene dine så raskt.

Bruk tredjepartsapper for å spore dataforbruk.

Som nevnt er den innebygde databrukssporeren ikke nøyaktig og detaljert orientert for å gi innsikt i dataforbruket ditt. På den annen side er det ikke praktisk å henvise til operatørens nettsted for å holde oversikt over dataforbruket ditt.

Heldigvis lar flere effektive tredjeparts databruksporere deg sjekke dataforbruket ditt i sanntid på iPhone. Det er også mulig å tilpasse disse appene i henhold til dataplanen din, og de advarer deg før du helt bruker opp den daglige kvoten. Noen av disse appene er tilgjengelige gratis på Apple App Store, og andre tar et ubetydelig beløp for tonnevis av funksjoner de tilbyr.

  Hva er RDP (Remote Desktop Protocol) og hvordan du bruker det

La oss nå diskutere noen av de beste appene for sporing av databruk for iPhones.

My Data Manager VPN-sikkerhet

Min databehandler VPN Security er en kraftig og gratis databruksporing for iPhone som lar deg følge med på mobildatabruken din. Den sporer databruken din slik at du kan sjekke daglig og månedlig databruk i sanntid. Denne trackeren vil hjelpe deg med å administrere datautgiftene og dataforbruket deretter.

Denne enkle og brukervennlige databrukssporeren oppdager dyktig det aktive datamediet på iPhone-mobilen, Wi-Fi eller Roaming og opprettholder databrukshistorikken for hvert medium. Det er viktig å forhindre at du overforbruker dataene, øker dine månedlige dataregninger eller betaler unødvendige roamingkostnader. Det er også mulig å angi en databruksgrense for å unngå overutnyttelse av mobildataene dine eller nå den daglige datagrensen uten noen forvarsel.

Denne databrukssporeren for iPhone er kompatibel med de fleste populære tjenesteleverandørene, hvorav noen er AT&T, Verizon, T-Mobile, China Mobile, Vodafone, Airtel, Sprint, US Cellular og mer. My Data Manager har fått tilliten til mer enn 20 millioner iPhone-brukere siden lanseringen i 2011.

Bortsett fra å være et effektivt sporingsverktøy for databruk, tilbyr My Data Manager deg også en innebygd VPN-teknologi for å legge til et ekstra lag med beskyttelse for å opprettholde personvernet ditt mens du surfer på internett.

La oss se hva My Data Manager har å tilby deg:

 • Oppretthold personvernet ditt på nettet med datakryptering.
 • Bruk VPN-teknologi mens du bruker offentlig Wi-Fi.
 • Sjekk databruk via mobil, Wi-Fi og roaming separat.
 • Få advarsler om databruk når du når grensen for egendefinert databruk.
 • La oss også administrere databruken til andre familiemedlemmer.

DataMan – Widget for databruk

DataMan – Widget for databruk er et annet enkelt og rent sporingsverktøy for databruk for å sjekke databruk for iPhone. Den kan effektivt overvåke både Wi-Fi og mobilnettverk og registrere den totale dataen som forbrukes på iOS-enheten. Brukere kan konfigurere widgeten ved å angi databruksgrensen, plantypen og dataplanens startdato. De avanserte analyseverktøyene til DataMan analyserer dataforbruksraten og hvor lenge du kan bruke gjenværende data.

Det moderne og rene grensesnittet til DataMan-widgeten viser Wi-Fi- og mobildatahastigheten, totale tilkoblede data, brukshistorikk og mer. Widgeten blir rød når du når 75 % av den totale dataforbruksgrensen; dette bidrar til å regulere dataforbruket ditt for å unngå å gå tom for data. Dessuten er det også mulig å eksportere databruksstatistikken din og vite om rollover-dataene.

Du kan også bruke DataMan på Apple Watch for å spore den totale dataen som forbrukes av din bærbare. Med et så avansert datasporingsverktøy trenger du ikke å bekymre deg for å omgå den månedlige databruksgrensen igjen.

De avanserte funksjonene til datasporingswidgeten er som følger:

 • Sporing av mobil- og dataforbruk i sanntid
 • Forutsi intelligent hvor lenge dataene dine vil vare, slik at du kan justere hastigheten på dataforbruket.
 • Tilpass grensen for dataforbruk for å motta varsler før du når terskelgrensen.
 • Siri Integration lar deg spore databruken din på en raskere måte ved hjelp av stemmen din.
 • Synkroniserer med den månedlige faktureringssyklusen din og sporer også rollover-dataene.

Alle de avanserte dataadministrasjonsfunksjonene er tilgjengelige i pro-versjonen av widgeten til en minimal kostnad på $0,99.

Data Usage Pro

Unngå å betale overskuddsgebyrer for databruken din ved å bruke Data Usage Pro– en smart databruksporing for iOS-enheten din. Som enhver annen app for overvåking av databruk lar den deg sjekke databruken din ved å klassifisere den i henhold til Wi-Fi- eller mobildatabruksmediet. Denne dataovervåkingsappen eliminerer bryet med å sette opp en konto og manuelt justere databrukssporingen.

Det som skiller Data Usage Pro fra konkurrentene er den AI-drevne databruksprediksjonsmodulen som intelligent lærer av databruksmønsteret ditt og forutsier hvor lenge du vil holde deg innenfor databruksgrensen. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved dette avanserte datasporingsverktøyet er at det anbefaler noen få skreddersydde måter som kan hjelpe deg å utnytte de daglige dataene dine til det fulle. Denne databrukssporeren er ren, moderne og intuitiv; grafikken er en fryd for øynene.

  En nybegynnerveiledning for å starte frilanskarriere

De fremtredende egenskapene til denne databrukssporingen er:

 • Overvåker databruksprosenten som et appmerke; du trenger ikke å åpne datasporingsappen for å aktivere den.
 • Konfigurer tilpasset dataovervåking for mer enn ett datamedium som Wi-Fi, mobilnett og roaming.
 • Lyse temaer og farger gjenspeiler din dataforbruksstatus visuelt.
 • Få dataforbrukshistorikken din med nøyaktige oversikter over bruk.
 • Den intuitive widgeten viser dataforbruket ditt i sanntid i varslingsbrettet på iPhone.
 • Anbefaler tilpassede datasparende hacks basert på dataforbruksmønsteret ditt.
 • Støtter alle nettverksoperatører og deres planer.

My Data Usage Pro-appen er tilgjengelig for $1 i Apple App Store. Konfigurer tilpasset dataovervåking for mer enn ett datamedium som Wi-Fi, mobilnett og roaming.

Databruk

Databruk er gratisversjonen av den populære Data Usage Pro-appen som lar deg sjekke din daglige og månedlige databruk. Akkurat som pro-versjonen, overvåker denne datasporeren også dataforbruket ditt og bruker farger, temaer og grafikk for å indikere prosentandelen av dataene du har konsumert. Det krever ikke at du betjener det manuelt; den sporer automatisk dataforbruket ditt. App-merket viser din daglige databruk i varslingsbrettet på iPhone.

Databruksappen er kompatibel med alle databærere. Den intelligente prognosefunksjonen for dataforbruk varsler din anslåtte databruk for dagen. Dessuten vil du også se en håndfull forslag som vil hjelpe deg med å bruke dataplanen din på en fornuftig måte. Grensesnittet er intuitivt, elegant og enkelt å bruke; statistikkmodulen for databruk bruker grafer og tabeller for å vise databrukshistorikk. En fargerik fremdriftslinje gjenspeiler prosentandelen av data som forbrukes av deg.

Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene til Databruk-appen er:

 • I dag-widgeten holder oversikt over det daglige dataforbruket ditt.
 • Prognoser for å forutsi når du vil bruke den daglige kvoten din.
 • Den støtter alle operatørleverandører og deres planer.
 • Tilbakestiller den månedlige datafaktureringssyklusen din automatisk.
 • Bruker grafer og tabeller for å vise databrukshistorikken din.

Totalt sett er databruk tilstrekkelig i seg selv til å hjelpe deg med å unngå å overutnytte dataene dine og overskride det månedlige databudsjettet ditt. Men hvis du vil spore dataforbruket ditt for de forskjellige datakanalene, må du velge proversjonen av Databruk.

Trafikkmonitor med widget

Hva en app for å gjøre mer enn å overvåke dataforbruket ditt? Trafikkmonitor er det du trenger! Trafikkmonitor with Widget by Treconite SL er en annen kraftig databruksbehandler som hjelper deg å sjekke databruken din på iPhone. Det beste med denne datasporingsappen er at den er gratis å bruke og ikke irriterer deg med annonser.

Den kommer med en integrert widget som ikke bare sporer databruken din, men også tester 3G / 4G / 5G-tilkoblingshastigheten din. Traffic Monitor kan også automatisk inspisere det tilgjengelige nettverket takket være den innebygde båndbreddehastighetstesten.

Modulene er som følger:

Test av nettverkshastighet

Hastighetstestmodulen til datasporingsappen viser nøyaktig hastigheten og ventetiden til LTE-, VoLTE- og Wi-Fi-nettverkene dine. Dessuten kan du også se opplastings-, nedlastings- og pinghastighetene separat. Du får også en rapport om nettverkshastigheten din etter å ha sammenlignet den med andre brukere i din region. Appen lagrer historien til alle hastighetstestene dine for fremtidig referanse.

Nettverksdekning

Denne modulen har et kart som viser nettverksstatusen til operatøren din. Her vil du også se årsaken til den trege nettverksatferden. Denne modulen er kun tilgjengelig for enkelte land for øyeblikket.

Databruk

Her kan du tilpasse databruksplanen din ved å spesifisere faktureringssyklusen og det månedlige databudsjettet. Det vil hjelpe å overvåke dataforbruket ditt; slik at den kan advare deg før du er i ferd med å nå grensen for databruk.

  Hvordan få Finn min iPhone til å lage en lyd når du finner en enhet

Widget

Traffic Monitor har også en widget som lar deg sjekke ditt daglige dataforbruk fra iPhones varslingssenter.

Nettverksverktøy

Nettverksverktøy App er et nettverksverktøy fra Fausto Ristagno som tilbyr flere nettverksovervåkingsfunksjoner med en databruksporing. La oss se hva alle Network Utility kan gjøre for din iPhone:

Leverandørnettverksinformasjon

Denne modulen gir en grundig rapport om nettverksoperatørene dine. Her finner du informasjon som IP, IPv6, andre adresser. Du kan også se dataforbruksstatistikken din for forskjellige medier, for eksempel Wi-Fi-, mobil- eller roamingdata.

Mobildatasporer

Denne fanen lar deg sjekke databrukshistorikken din, klassifisert som daglig, ukentlig, månedlig og til og med i 90 dager.

LAN skanner

Vil du spore alle brukerne som er koblet til Wi-Fi? Nettverksverktøyets LAN-skannerverktøy er det beste i denne forbindelse. Videre kan du også administrere nettverket ditt ved å kategorisere dem i undernett.

Ping

Dette verktøyet lar deg finne alle IPv4- og IPv6-enheter, inkludert servere. Her finner du også flere avanserte verktøy som pakkestørrelse, tidsavbrudd, intervaller og mer.

Finn GEO IP

Vil du geolokalisere hvilken som helst server eller IP-adresse? Med nettverksverktøyets GEO IP-verktøy kan du finne plasseringen til enhver IP-adresse og få andre relaterte detaljer som Internett-leverandøren (ISP) eller den autonome tjenesteleverandøren (ASN).

Widget-støtte

Denne databrukssporeren har innebygd widgetstøtte som viser mobildataforbruket ditt og annen nettverksrelatert informasjon direkte i varslingssenteret på iPhone.

Eksportfunksjon

Du kan eksportere databrukshistorikken og relaterte detaljer til andre iPhone-apper som File App, Notes App og til og med kopiere den som rådata.

Mac-støtte

Network Utility App har også en Mac-versjon kalt Network Utility X, som du kan laste ned fra Mac App Store.

Databit

Databit er en annen løsning for å sjekke databruken din i sanntid og analysere hvordan forskjellige apper på iPhone bruker disse dataene. Denne funksjonen er nyttig for å vite hvilke apper som sluker bort dataene dine; spesielt når du er avhengig av dine begrensede mobildata.

Databit er en robust, brukervennlig app for overvåking av databruk med en presisjon på opptil 1 byte. Denne databruksporeren støtter alle populære nettverksoperatører som T-Mobile, AT&T, Verizon og Vodafone. Dessuten kan den også overvåke databruken din, enten nettverket ditt er 2G, 3G, 4G eller 2G LTE. Du må oppgi detaljer om dataplanen din som datagrense og datasyklus slik at Databit kan forstå mobildataplanen din.

Noen av funksjonene er som følger:

 • Databruksstatistikk i sanntid
 • Bli varslet før du overskrider databruksgrensen
 • Eksporter databrukshistorikken din
 • Kjenn din daglige og månedlige databruk i tabellformat
 • Tilbakestill faktureringssyklusen automatisk
 • Støtter alle populære mobiloperatører
 • I stand til å måle tilknyttede data

Databit hjelper deg med å kutte ned på den månedlige dataplanen din, og du kan laste den ned fra Apple App Store for $1,99.

Konklusjon 👩‍🏫

Sliter du med å unngå dataoverskudd og alltid ender opp med å konsumere mer data enn du har tenkt til? Du trenger en av de ovennevnte effektive appene for iOS-enheten din for å sjekke ditt daglige eller månedlige dataforbruk. Dessuten vil de varsle deg før du er på randen av å bruke opp den daglige kvoten.

Du kan også være interessert i Beste iPhone-apper for samtaleopptak.

I slekt:

Sjekk iPhone, iPad og MacBook batteritilstand med disse 7 verktøyene

Hvordan skjermopptak på iPhone

6 apper for å speile iPhone-skjermen

5 beste iPhone-opplåsingsverktøy

x