7 fordeler og ulemper med Crypto Cloud Mining

Viktige takeaways

  • Viktige ting fra artikkelen om kryptoskygruvedrift:
  • Crypto cloud mining tilbyr tilgjengelighet, bekvemmelighet og kostnadseffektivitet, noe som gjør det til en verdifull satsning og investering for de som er interessert i kryptogruvedrift.
  • Cloud mining eliminerer behovet for vedlikeholdsproblemer og lar brukere tjene passive inntekter ved å leie maskinvare eller hashkraft fra cloud mining-leverandører.
  • Imidlertid er det ulemper med kryptoskygruvedrift, for eksempel utbredelsen av svindel, potensielt lav fortjeneste og mangel på kontroll over gruvedriften og utstyret.
  • Totalt sett kan kryptoskygruvedrift være et levedyktig alternativ for de som er villige til å undersøke og verifisere legitimiteten til en tjeneste før de investerer.

Crypto cloud mining er som å ha en gruvedrift uten å bruke en hakke. Det gir en moderne vri på den eldgamle satsingen med å utvinne skatter, men denne gangen er det digitale eiendeler du er ute etter.

Så, hva er unikt med kryptoskygruvedrift? Har kryptoskygruvedrift fordeler, eller er det like risikabelt som å kjøpe din egen maskinvare?

  Hva betyr "7nm" og "10nm" for CPUer, og hvorfor betyr de noe?

4 fordeler med Crypto Cloud Mining

Det er fire grunner til at kryptoskygruvedrift er en verdifull satsning og investering.

1. Tilgjengelighet og bekvemmelighet

Crypto cloud gruveselskaper tilbyr deg valget mellom å leie maskinvare eller hashkraft for gruvedrift av kryptovalutaer uten å måtte fysisk administrere utstyret selv. Det senker inngangsbarrierene, og gjør det tilgjengelig for alle som vil ha en smak av kryptogruvedrift.

Det eliminerer også ulempene med å være vert for kryptomining-maskinvare, som vil kreve at du har tid til å overvåke. I stedet, med skygruveselskaper, kan du velge fra et bredt utvalg av pakker basert på din investering og risikovilje.

2. Kostnadseffektivitet

Gruvedrift har alltid vært kapitalkrevende, både tradisjonelt og i moderne tid. Du trenger fancy utstyr optimalisert for gruvedrift og et stort budsjett for strømregningen din gruveinstallasjon vil samle opp med mindre det er en krypto du kan mine hjemme.

Med cloud mining leier du imidlertid datakraft fra megadatasentre uten å kjøpe utstyr og betale høye strømregninger. I tillegg er cloud mining-satsinger som abonnementstjenester; hvis du er misfornøyd med tjenestene og avkastningen, kan du bare avslutte abonnementet.

3. Ingen vedlikeholdsbekymringer

Crypto-gruvedrift krever at fagfolk installerer og vedlikeholder. Men når det kan gjøres på skyen, tas mye mas av bordet. Det fjerner de tradisjonelle barrierene for teknisk ekspertise og pågående vedlikeholdsproblemer.

  Slik deaktiverer du Siri-forslag på iPhone-låseskjermen

Det er ingen installasjonsprosess, du trenger ikke å overvåke maskinvare, og byrden med å holde tritt med det nyeste gruveutstyret ligger ikke på dine skuldre. Du abonnerer og setter deg i baksetet, da alt arbeidet er gjort for deg.

4. Cloud Mining-inntekt

Å leie hashkraft eller maskinvare fra leverandører av skygruvedrift bør gi deg avkastning i krypto. Videre kan du velge å reinvestere dine kryptoskygruveinntekter rett tilbake i plattformen, kjøpe mer skygruvekraft og øke gruvehash-raten din mens du går. Du kan også ta på deg langsiktige kontrakter, som har bedre avkastning.

Generelt presenterer kryptoskygruvedrift en unik blanding av tilgjengelighet, effektivitet og potensial for passiv inntekt. Det er imidlertid ikke perfekt.

3. Ulemper med Crypto Cloud Mining

Mens kryptoskygruvedrift kan være fristende, er det viktig å gjenkjenne dens potensielle ulemper.

1. Cloud Mining-svindel

En betydelig ulempe med kryptoskygruvedrift er utbredelsen av svindel. En stor del av skygruvetjenester drives av kriminelle, noe som gjør det til en risikabel satsning for de som ønsker å bli involvert. Svindel med kryptoskygruvedrift er en av de vanligste typene kryptosvindel i dag.

Å investere i skygruvedrift krever due diligence. Du må undersøke og verifisere legitimiteten til en kryptoskygruvetjeneste gjennom online anmeldelser fra andre brukere og svindeldeteksjonstjenester før du bestemmer deg for å investere.

  Slik fikser du feil SIM-kort ikke tildelt MM#2

2. Potensielt lav fortjeneste

En annen ulempe med cloud mining pools er den betydelig lave avkastningen, som kan variere enormt til tross for påstander under kjøp. For det første involverer skygruvedrift å dele gruvefortjeneste med tjenesteleverandørene dine. Uavhengig av forholdet, begrenser dette dine potensielle belønninger.

For det andre påvirker markedsforholdene kryptogruvedrift. I et bjørnemarked øker nettverksvansker, og brenner mer penger i form av strømregninger enn fortjenesten fra belønninger. Dette fører i seg selv til et fall i avkastningen.

3. Mangel på kontroll

Når du investerer i kryptoskygruvedrift, har du ingen kontroll over gruveutstyret eller andre kryptogruveprosesser. Dette betyr at du er avhengig av leverandøren for å kjøre operasjonen, så du har ingen innflytelse over effektiviteten eller sikkerheten.

I tillegg er du prisgitt leverandørens forretningsstabilitet og etiske praksis. Hvis kryptoskygruvetjenesten går ut av drift eller engasjerer seg i uredelige aktiviteter, vil potensielle inntekter og den investerte kapitalen være i fare.

Ulempene med kryptoskygruvedrift stammer hovedsakelig fra begrensningene i kontraktsavtaler som er signert når du abonnerer på deres tjenester. Det er prisen for å slippe å kjøpe og være vert for ditt eget krypto-gruveutstyr.

Er Crypto Cloud Mining verdt det?

Crypto cloud mining kan ha betydelige bekymringer som vil fraråde potensielle brukere med lav-risiko appetitt. Mulighetene det gir og muligheten til å tjene passive inntekter uten å bære ansvaret for å kjøpe, sette opp og vedlikeholde utstyret tilsier imidlertid investering i det. Så lenge du gjør due diligence for å fastslå legitimiteten og lønnsomheten til en skygruvetjeneste før du investerer, bør du være i orden.