De beste 144Hz-skjermene for spill

Mens du fortsatt kan spille spill med en standard 60Hz-skjerm, vil en skjerm med høy oppdateringsfrekvens ta spillopplevelsen din til neste nivå. Det er mange alternativer der ute, men en 144Hz oppdateringsfrekvensmonitor tilbyr den perfekte mellomtingen mellom ytelse og pris.

Og selv om en høyere oppdateringsfrekvens er en viktigere faktor enn oppløsning for spill, betyr ikke det at du bør nøye deg med mindre. Du kan gå all-in med en 4K 144Hz-skjerm for rask, jevn spilling med høyt detaljnivå, eller få et QHD- eller 1080p-alternativ for et budsjettvennlig valg.

Her er de beste 144Hz-skjermene for spill du kan kjøpe i dag.

Våre toppvalg av 144Hz spillskjermer i 2023

LG UltraGear 27GP950-B

Best sammenlagt

Sjekk alle spillboksene og nyt turen

$798 $900 Spar
$102

LG UltraGear 27GP950-B tilbyr spillere stort sett alt de trenger. Fra en 4K-oppløsning til en oppdateringsfrekvens på opptil 160Hz ved overklokking, i tillegg til en rask responstid på 1 ms, er den mer enn egnet som spillskjerm. Med et bredt fargespekter og 600 nits topplysstyrke ser filmer også fantastiske ut. Det er en allsidig skjerm som er perfekt for alle dine spill- og underholdningsbehov.

Fordeler

 • Nydelig 4K-skjerm
 • Utmerket responstid og lav inndataforsinkelse
 • Tilpassbar RGB-belysning
 • Godt utvalg av porter, inkludert HDMI 2.1
 • Gode ​​innsynsvinkler

Ulemper

 • Ingen innebygde høyttalere
 • Kontrastnivåene er ikke så høye som du kanskje forventer
 • Refleksjonshåndtering trenger forbedring

LG UltaGear 27GP950-B tilbyr spillere en 4K 144Hz-opplevelse på en 27-tommers Nano IPS-skjerm med et 16:9-sideforhold. Med VESA DisplayHDR 600-sertifisering har skjermen også et omfattende 98-prosent DCI-P3-fargespekter og 600 nits topplysstyrke for å levere levende, realistiske farger med presise detaljer.

Nano IPS-panelet har også en 178-graders visningsvinkel, slik at farger forblir mettede uansett hvor du sitter i rommet. LG UltraGear 27GP950-B har også VESA DSC, en banebrytende teknologi som muliggjør en 4K-oppløsning med høye oppdateringsfrekvenser uten å forringe bildekvaliteten. Og med overklokking kan du presse skjermen til oppdateringshastigheter på opptil 160 Hz.

Det var også den første skjermen som ga HDMI 2.1-støtte, noe som muliggjorde optimal skjermkvalitet når du spiller neste generasjons konsoller. Du får VRR-støtte, som inkluderer kompatibilitet med G-SYNC og FreeSync Premium Pro. I tillegg har den en utmerket responstid på 1 ms, og eliminerer nesten all synlig spøkelse og uskarphet. Til slutt, en ganske kult utseende RGB-ring på baksiden forbedrer hele showet og skaper en dynamisk spillstemning.

Gigabyte M32U

De fleste funksjoner

En funksjonsfylt 144Hz spillmonitor

$650 $730 Spar
$80

Hvis du er fokusert på en skjerm med en mengde spillfunksjoner, bør du vurdere Gigabyte M32U. Den pakker funksjoner som Aim Stabilizer Sync for å minimere uskarphet og Black Equalizer for å hjelpe med å oppdage fiender i skyggene, blant andre verdifulle tillegg. Den inkluderer også alle klokkene og plystre du trenger, fra HDMI 2.1 til en rask responstid på 1 ms.

Fordeler

 • Lav inngangsforsinkelse
 • Rask responstid på 1 ms
 • Utmerket bildekvalitet
 • Mange spillfunksjoner

Gigabyte M32U er en funksjonsrik 32-tommers, 4K, 144Hz spillskjerm med en anstendig 1ms MPRT og støtte for AMD FreeSync Premium Pro. Bygget er solid, svart plast, og skjermen har en antirefleks matt finish med tynne rammer. I tillegg har den ikke RGB-belysning, så hvis du ikke er opptatt av det utseendet, kan den enkle, men elegante Gigabyte M32U være noe for deg.

Skjermen har HDMI 2.1-støtte, samt én USB Type-C-port for skjerminngang og strømforsyning. Det er også en DisplayPort 1.4, tre USB-A nedstrømsporter, en USB-B oppstrøms og en 3,5 mm lydutgang. Skjermen har 90 prosent DCI-P3-dekning, 400 nits topplysstyrke og støtte for 10-biters (8-bit pluss bildefrekvenskontroll) fargedybde.

Noen av skjermens fremstående funksjoner inkluderer Aim Stabilizer Sync, som reduserer uskarphet på skjermen, og Black Equalizer, som lyser opp mørke områder på skjermen uten å påvirke lysere flekker. Du får også bilde-i-bilde- og bilde-for-bilde-funksjoner som lar deg se to tilkoblede enheter samtidig. Til slutt har du Game Assist for en mengde nyttige spillfunksjoner.

ASUS TUF Gaming VG249Q

Rimeligst

En kvalitets-, men rimelig 144Hz spillskjerm

For de som har et budsjett, tilbyr Asus TUF Gaming VG249Q spillere en oppdateringsfrekvens på 144Hz og en rask 1ms MPRT-responstid. Det er et lommevennlig alternativ med en Full HD-skjerm av høy kvalitet med ekstra funksjoner for å gjøre spillopplevelsen din så høy kvalitet som mulig.

Fordeler

 • Rimelig
 • Robust konstruksjon
 • God bildekvalitet
 • Utmerket input lag

Hvis du leter etter en 144Hz spillopplevelse på et budsjett, bør du vurdere ASUS VG249Q. Den har en merkbart solid konstruksjon, men å velge et lommevennlig alternativ betyr at du må klare deg uten noen av funksjonene som dyrere skjermer tilbyr. Blant disse utelatelsene er mangel på HDMI 2.1 og ingen USB-porter.

Imidlertid er 24-tommers, 16:9 IPS-panelet med Full HD-oppløsning lett for øynene, så vel som din GPU. Fargene er også naturtro og levende, med 100 prosent sRGB-dekning. Selv om kontrasten til tider kan se litt på undersiden for et IPS-panel, tilbyr det fortsatt tilstrekkelig med detaljer og skarphet for prisklassen og kan nå en topplysstyrke på 250 nits.

Inngangsforsinkelsen er utmerket, men pikselresponsen er kortere enn premium-skjermer. Ved 4 ms (1 ms MPRT) er det imidlertid fortsatt ganske bra, og du kan bruke Trace Free overdrive-innstillingene for å redusere skygger og ELMB-modus for å forbedre bevegelsesuskarphet. Det er en FreeSync-spillskjerm som også er kompatibel med G-Sync, slik at du kan eliminere skjermrivning og hakkete bildefrekvenser uansett GPU.

Sony Inzone M9

Best for PS5

PS5-brukere kan nyte ekstra fordeler med Sony M9

PS5-brukere kan nyte noen små bonuser hvis de velger Sony M9. Det er imidlertid en utmerket spillmonitor for enhver konsoll med alle nødvendige funksjoner, fra en 144Hz oppdateringsfrekvens til VRR og HDMI 2.1-støtte. Den har også en lyssterk og levende UHD-skjerm med full-array lokal dimming, noe som sikrer en oppslukende spillopplevelse.

Fordeler

 • 2x HDMI 2.1-porter og USB-C
 • 178 grader bred synsvinkel
 • Stativstativ med justerbar høyde og tilt
 • DisplayPort over USB-C
 • Fantastisk 4K-skjerm

Ulemper

 • Gjennomsnittlig lydkvalitet fra innebygde høyttalere
 • Kabler er ikke inkludert (annet enn strømledning)

Sony har mye rett med sin første 4K-spillskjerm. Med UHD-oppløsningen, 16:9 IPS LCD-panelet og nøyaktig bakgrunnsbelysning fra full-array lokal dimming, sikrer skjermen videospill og medieinnhold full av detaljer og levende farger.

Sony M9 har også DisplayHDR600-sertifisering. Dette betyr at du får oppleve all 95-prosent DCI-P3 fargedekning, eksepsjonelle detaljer og allsidig livlighet med en utmerket topplysstyrke på 600 nits. Den er ideell for å se og spille av HDR-innhold, og du vil raskt se fiender som lurer i skyggene.

Skjermen har også en utmerket responstid på 1 ms, som enkelt kan holde tritt med 144Hz oppdateringsfrekvensen. Inndataforsinkelsen er også eksepsjonelt lav, noe som resulterer i bevegelsesuskarphet på usporbare nivåer rundt objekter som beveger seg raskt. PC-spillere kan nyte HDMI 2.1-støtte på både innganger og skjermrivning og stamming er ikke-eksisterende med NVIDIA G-Sync-kompatibilitet.

Sony har selvfølgelig vært litt partisk mot sine lojale Playstation-kunder. Med funksjoner som Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode, belønner Sony PS5-brukere med det lille ekstra.

Acer Predator XB323QK

Raskeste responstid

En lynrask responstid på 0,5 ms for uskarphet spill

Acer Predator XB323QK er en spillmonitor med en av de raskeste responstidene på 0,5 ms (G til G). Den har en stor 31,5-tommers skjerm med 4K-oppløsning og 144Hz oppdateringsfrekvens og har HDMI 2.1-støtte. Det er en stilig skjerm med en levende og lyssterk skjerm som vil tilfredsstille alle nivåer av spillere.

Fordeler

 • HDMI 2.1 og USB-C
 • Fantastisk 4K-skjerm
 • Finnes til gode priser
 • Ultrarask responstid

Acer Predator XB323QK er en plasskrevende 31,5-tommers skjerm med 144Hz oppdateringsfrekvens, doble HDMI 2.1-porter og NVIDIA G-Sync-kompatibilitet. Det er den perfekte skjermen for spill-PCer og neste generasjons konsoller, med sin 4K-oppløsning og et Agile-Splendor IPS-panel som gir en bred visningsvinkel.

Responstiden er ultrarask på opptil 0,5 ms (G til G), og du kan stille inn skjermen til en av åtte moduser, inkludert Action, Eco, Graphics, HDR, Racing, Standard og User. Med en 90-prosent DCI-P3 fargeskala har du en naturlig farge som ikke er altfor mettet, og med en topplysstyrke på 400 nits er skjermen lys og detaljert.

Det er også en ganske stilig skjerm i svart og krom med et tilpassbart LED-baklys. Stativet er justerbart; du kan vippe og dreie skjermen for å få den perfekte vinkelen. En designfeil er imidlertid at portene, inkludert strømkontakten, er på bunnen av skjermen, noe som kan være vanskelig når du kobler til enhetene dine. På toppen av HDMI 2.1-portene er det også en USB-C-port, samt USB-A og B, én DisplayPort og en lydutgang.

LG 38WN95C-W

Beste Ultrawide

Se mer og vinn mer med en ultravid spillmonitor

$1272 $1400 Spar
$128

Et bredere synsfelt kan tilby et konkurransefortrinn i førstepersons skytespill og racingspill. Imidlertid er de også et utmerket alternativ for spillere som trenger en skjerm for produktivitet. LG 38WN95C-W tilbyr en fantastisk skjerm i et sideforhold på 21:9. Det kan også bli veldig lyst, og fargene er nøyaktige og levende.

Fordeler

 • Lav inndataforsinkelse og rask responstid
 • USB-C med 94W strømforsyning
 • Bra for spilling og produktivitet
 • Imponerende bildekvalitet
 • Nøyaktig farge

Ulemper

 • Lavt kontrastforhold
 • Dyrt

Hvis du føler at du trenger et bredere synsfelt for et konkurransefortrinn, kan en ultravid skjerm som LG 38WN95C-W være en god investering. Den imponerende 38-tommers Nano IPS buede skjermen er antirefleks og tilbyr en QHD+-oppløsning på 3840x1600p med en oppdateringsfrekvens på 144Hz. Den har også en utrolig lav inndataforsinkelse og en responstid på 1 ms. Synsvinkelen er også bred på 178 grader, noe som er ideelt for co-op gaming. Kontrastforholdet er imidlertid relativt lavt, noe som kan skuffe i et mørklagt rom.

En skjerm med disse spesifikasjonene er ikke bare tilstrekkelig for spill, men også hvis du trenger en for produktivitet og underholdning. Selv om det er en premium-priset skjerm, har fargespekteret en 98 prosent DCI-P3-dekning. Sammen med VESA DisplayHDR600-sertifisering kan du nyte mer enn bare spilling. Filmer ser fantastiske ut, innholdsskapere kan glede seg over fine detaljerte bilder, og skjermen er skarp, skarp og lyssterk for daglig produktivitet.

Spillere kan glede seg over VRR-støtte med AMD FreeSync Premium Pro og NVIDIA G-Sync-kompatible teknologier som hjelper til med å eliminere skjermrivning og stamming. Skjermen støtter imidlertid ikke HDMI 2.1, men det er to HDMI 2.0-porter og en Thunderbolt 3 USB-Type C-port med 94W strømforsyning. Dette betyr at du kan lade den bærbare datamaskinen mens du mater video til skjermen.

LG 49WQ95C-W

Beste Super Ultrawide

Se mer av slagmarken med en 32:9 super ultrawide monitor

$1050 $1500 Spar
$450

LG 49WQ95C-W er en super ultrabred 144Hz-skjerm med et sideforhold på 32:9. Det er et utmerket valg for spill og produktivitet, og du kan til og med dele skjermen i to 16:9-skjermer og koble til to konsoller samtidig. Eller du kan spille bort til ditt hjerte mens du holder øye med chatter eller diagrammer. Det er et ideelt valg for en multitasking-spiller.

Fordeler

 • Mye skjermeiendom
 • Utmerket lyd
 • USB-C med 90W strømforsyning
 • Kan bruke den som to separate skjermer
 • Utmerket for multitasking-spillere

Hvis et sideforhold på 21:9 ikke er oppslukende nok, hvorfor ikke gå for et super ultravidt 32:9? LG 49WQ95C-W er en buet, panoramautsikt som gir spillere forbedret innlevelse og forbedret perifert syn. Det er et utmerket valg for førstepersons skytespill og racingspill, men hvis du er en multitasker, deler denne skjermen seg i to, slik at du kan spille mens du holder øye med andre oppgaver. Den eneste ulempen er at du definitivt må måle skrivebordet ditt før du kjøper.

Den har en Dual Quad HD-skjerm med en Nano IPS-skjerm, en 144Hz oppdateringsfrekvens og en 178-graders visningsvinkel. Inngangsforsinkelsen er lav, og responstiden er ganske god på 5ms og rask nok for uformelle til mellomlagsspillere. Den er kompatibel med NVIDIA G-Sync og AMD FreeSync Premium Pro for å redusere rifter og stamming på skjermen.

Skjermen er fargenøyaktig med 98 prosent DCI-P3-dekning og en topplysstyrke som kan nå 400 nits. Den overraskende gode lyden fra de doble 10W-høyttalerne komplimenterer den vakre skjermen, selv om du må velge hvilken som skal spille av lyden når du deler skjermen.

Du har også to HDMI 2.1-porter for å få maksimalt ut av hvilken som helst neste generasjons konsoll du har, en USB-C med 90W strømforsyning, en DisplayPort, to USB-As og en hodetelefonkontakt. LG tilbyr også alle kablene for HDMI, DisplayPort og til og med en USB-C.

Velge riktig 144Hz-skjerm for deg

144Hz-skjermer er tilgjengelige med en rekke oppløsninger. Selv om oppdateringsfrekvens er en mer kritisk faktor fremfor oppløsning, kan du velge en 4K-skjerm hvis du har budsjettet, og nyte eksepsjonelle detaljer. Du trenger også at skjermen har god responstid. Uformelle til mellomlagsspillere kan velge 5 ms eller mindre, men hvis du er en seriøs spiller, bør du se på 1 ms eller enda raskere.

Du trenger også en skjerm med G-SYNC- eller FreeSync-kompatibilitet for å redusere skjermrivning og stamming, men du bør også sjekke om grafikkortet ditt er kraftig nok til å drive en 144Hz-skjerm. Neste generasjons PS5- og Xbox Series X-spillere trenger HDMI 2.1-støtte for å få mest mulig ut av konsollene sine. En av de beste skjermene som tilbyr alt dette og mer med ekstra spillfunksjoner er Gigabyte M32U. Det er en 4K-skjerm med en fantastisk skjerm og inkluderer alle de viktige funksjonene, og noen flere, som er nyttige for spillere.

Budsjett er imidlertid også et hovedanliggende. Å velge FHD eller QHD over UHD er et godt alternativ for å spare penger. ASUS TUF Gaming VG249Q er en svært rimelig skjerm med nok til å levere utmerket 144Hz-spilling.

Den beste overordnede 144Hz spillmonitoren er LG UltraGear 27GP950-B. Det kan være litt dyrere enn andre i denne kategorien, men det har en fantastisk 4K-oppløsning med en responstid på 1 ms. Den kan også bli ganske lyssterk og er perfekt for HDR-spill og filmer. Den har også HDMI 2.1, og du kan overklokke oppdateringsfrekvensen til 160Hz.

LG UltraGear 27GP950-B

Best sammenlagt

Sjekk alle spillboksene og nyt turen

$798 $900 Spar
$102

LG UltraGear 27GP950-B tilbyr spillere stort sett alt de trenger. Fra en 4K-oppløsning til en oppdateringsfrekvens på opptil 160Hz ved overklokking, i tillegg til en rask responstid på 1 ms, er den mer enn egnet som spillskjerm. Med et bredt fargespekter og 600 nits topplysstyrke ser filmer også fantastiske ut. Det er en allsidig skjerm som er perfekt for alle dine spill- og underholdningsbehov.

Fordeler

 • Nydelig 4K-skjerm
 • Utmerket responstid og lav inndataforsinkelse
 • Tilpassbar RGB-belysning
 • Godt utvalg av porter, inkludert HDMI 2.1
 • Gode ​​innsynsvinkler

Ulemper

 • Ingen innebygde høyttalere
 • Kontrastnivåene er ikke så høye som du kanskje forventer
 • Refleksjonshåndtering trenger forbedring
  Løs "Valorant Error Code Van 1067" og gå fra frustrasjon til seier