tipsbilk.net

8 apper som hjelper deg med å finne en sidejobb

Mange apper tilbyr en enkel måte å finne umiddelbare sidejobber på. Alt du trenger er din bærbare eller smarttelefon for å se etter midlertidige jobber som du kan gjøre på fritiden. Last ned disse nyttige appene for å hjelpe deg med å finne sidemas.

1. Finn midlertidige jobber hos Wonolo

Wonolo tilbyr en praktisk måte for bedrifter og arbeidere å koble seg til gjennom midlertidige jobber. Jobbsøking er tilgjengelig i flere byer i USA, og sier Wonolo at de jobber med å utvide rekkevidden. Du kan finne lovlige midlertidige jobber i ditt område gjennom Wonolo-appen for iOS og Android.

Wonolo har strenge regler for sine arbeidere. Appen betaler innen tre til fem dager, men bare hvis klienten bekrefter at du har fullført jobben. Hvis du ikke møter på en jobb, kan kontoen din være begrenset, og Wonolo kan fjerne muligheten til å akseptere fremtidige jobber.

Hvis du trekker deg fra jobben mindre enn 12 timer før start, får du også bruddpoeng. Selv om politikken virker streng, gir den arbeiderne troverdighet, noe som er en fordel for deg hvis du bestemmer deg for å registrere deg.

Hvis du vil låse opp flere jobber, følg Wonolos pro-tips. Arbeid med å bli en Preferred Wonoloer for flere jobber som dukker opp på feeden din. Pass på at du også fullfører følgende:

  • Slå på varsler.
  • Ta den raske quizen om Wonolos regler for arbeidere.
  • Konfigurer betalingsmåten din.
  • Delta på en times nettkurs om grunnleggende apper.
  • Fullfør din første jobb.

Last ned: Wonolo for Android | iOS (Gratis)

2. Veldig bra for logistikk, produksjon og lager

Veldig bra hjelper deg å se etter produksjons-, logistikk- og lagerjobber etter behov. Hvis du blir operatør eller arbeider på appen, får du jobbe på fleksible tider og se etter jobber i ditt område. Appen fungerer på et budsystem slik at du kan by på oppgaver i henhold til tidsplanen din.

En lyssky nettprofil er et av de røde flaggene arbeidsgivere ser etter når de ansetter kandidater, så Veryable tar seg an å gjennomføre en bakgrunnssjekk på operatørene sine. Oppgi ditt fulle juridiske navn, adresse og annen informasjon for den nødvendige bakgrunnssjekken. Når du har bestått bakgrunnssjekken, vil du kunne søke om en Vault-konto, hvor du vil motta betalingene dine online. Veryable ber også om W9-skatteskjemaet ditt.

  Kjenn disse lingoene før du gjør noe krypto

Anmeldelser sier at Veryable betaler raskt innen to dager og har responsiv kundeservice. Antall muligheter avhenger imidlertid av området ditt. Hvis du får en godt betalende konsert, bygg et forhold til selskapet og hold deg til det.

Last ned: Veldig bra for Android | iOS (Gratis)

3. Tasker av TaskRabbit for Freelance Gigs

Tasker av TaskRabbit kan være appen for deg hvis du leter etter de beste stedene å finne frilansarbeid. TaskRabbit tilbyr en rekke umiddelbare sidejobber. Jobbene spenner fra skrivebordsjobber som skriving eller regnskap til mer manuelt arbeid som å gjøre ærend, vindusvask eller innendørs maling.

TaskRabbit skapte overskrifter med en Business Insider-funksjon på fire topprangerte brukere som angivelig har laget seks tall på appen. Som Tasker jobber du ikke bare med en sidejobb; du øker virksomheten din. Du kan angi priser og tilgjengelighet. Du kan også velge å akseptere oppgaver samme dag.

Kravene kan variere avhengig av hvor du befinner deg. For å komme i gang som en Tasker, fullfør nettprofilen din og betal registreringsavgiften på $25 en gang, som gjelder i noen byer. Hvis du er i California, krever TaskRabbit en forretningslisens for å overholde lokale forskrifter.

Last ned: Tasker av TaskRabbit for Android | iOS (Gratis)

4. Hyer jobbsøk etter ulike jobbtilbud

Hyer tilbyr brukere ulike sidekjasninger. Du kan registrere deg som bartender, kasserer, oppvaskmaskin, butikkhjelper, dyrepasser, landskapsarkitekt eller mer. For å begynne å tjene penger, må du delta på en orientering, gå gjennom en bakgrunnssjekk og sette opp en Stripe-konto hvor du får betalt.

Hyer gjør det enkelt å søke etter jobber og motta raske betalinger. Du kan søke etter jobber i 27 stater over hele USA. Når du har fullført en oppgave, kan du be om en øyeblikkelig utbetaling eller vente på standard ukentlig utbetaling. Sistnevnte behandles hver mandag og skal være på bankkontoen din senest torsdag. Imidlertid kan helligdager påvirke denne tidsplanen, så les Hyers retningslinjer hvis du trenger kontanter umiddelbart.

Last ned: Hyer Jobbsøk etter Android | iOS (Gratis)

  Kan ikke installere apper på Apple Watch? 10 måter å fikse problemet på

5. Instawork for sesong- og gjestfrihetsarbeid

Instawork er et gig-økonominettsted som lar deg få en anstendig sidejobb hvis du har gjestfrihet, kulinariske og lettindustrielle ferdigheter. Bedrifter legger ut engangs- eller sesongopptredener, mens arbeidere velger skift som passer til timeplanene deres. Instawork er mellomleddet som tar seg av alt papirarbeid og økonomiske forhold.

Her er noen tips for best mulig tilgang til jobbene hos Instawork:

  • Fullfør profilen og arbeidshistorikken din.
  • Gi så mange detaljer som mulig i ansettelsesdelen.
  • Be om en anbefaling fra en tidligere veileder eller kollega for å øke profilen din.
  • Dra nytte av gratis opplæringsmateriell i appen. Du kan vise frem disse i profilen din og kvalifisere deg for flere muligheter.

Instawork sender betalinger til bankkontoen din hver onsdag, og betalingsbetingelser oppgi at du bare må vente en til tre dager på at beløpet dukker opp. Hvis du ble ansatt som W-2-arbeider, vil beløpet du mottar være skattepliktig. Hvis du trenger betalingene dine ASAP, kan du velge Instapay-funksjonen for å motta kompensasjonen din innen få timer etter at du har fullført en oppgave.

Last ned: Instawork for Android | iOS (Gratis)

6. Finn en fleksibel sidejobb med Indeed Flex

Du er kanskje kjent med Indeed, en av de beste nettstedene for å ansette folk på nettet. I 2019, Faktisk annonsert at de hadde kjøpt opp Syft, en UK-basert bemanningsplattform for deltid og fleksibelt arbeid. I 2020 endret den populære jobbsiden Syft og introduserte Indeed Flex i USA. Faktisk Flex er appen for deg hvis du leter etter roller i gjestfrihet, detaljhandel, industri, fasiliteter, kontorer og detaljhandel.

For å få tilgang til åpne roller, last ned appen og registrer deg. Derfra kan du fullføre profilen din og velge hvilke jobber du vil utforske. Du må bli verifisert for å se etter flere jobber. Finn en rolle på Mine jobber-siden og søk, slik at du kan bestille et onboarding-intervju for å bli bekreftet. Etter dette trinnet vil du kunne få tilgang til flere skift.

Indeed Flex sine vilkår og betingelser oppgi at du skal motta ukentlige utbetalinger til timeprisen du har avtalt med din klient. Indeed Flex setter deretter inntektene dine inn på din valgte bankkonto. For å sikre at du får riktig beløp, send inn nøyaktige timelister ved å klokke inn og ut av mobilappen.

Last ned: Indeed Flex for Android | iOS (Gratis)

  Forbered deg på CISM-sertifiseringseksamen med disse ressursene

7. Bruk Thumbtack for profesjonelle hvis du har ferdigheter i hjemmet

Pinnestift for profesjonelle lar deg bestille jobber og legge ut oppføringer umiddelbart. Denne appen er best for entreprenører som ønsker å tilby profesjonelle tjenester som skriving, hjemmereparasjon, massasjeterapi, rengjøring, utendørs landskapsarbeid, teknisk reparasjon, rørleggerarbeid, møbelflytting og andre strøjobber. Tenk på de vanlige oppgavene som spiser opp folks hviledager. Hvis du har ferdighetene, registrer deg som Thumbtack Professional.

Fullfør profilen din slik at kundene kan finne deg. Thumbtack hjelper deg med å lage en bedriftsprofil som du kan tilpasse med bedriftens navn, beskrivelse og åpningstider. Mens det er gratis å registrere seg, vil Thumbtack be deg om å sette opp et ukentlig budsjett for direkte potensielle kunder. Når noen kontakter deg eller bestiller en avtale, vil du bli belastet for den første kommunikasjonen.

Last ned: Thumbtack for Professionals for Android | iOS (Gratis)

8. Upwork for Landing Freelance Clients

Upwork er verdt å sjekke ut om du har noen ferdigheter innen et digitalt felt, som markedsføring eller SEO. Du vil finne noen høyere betalende edelstener etter hvert som du blir mer erfaren, og du kan også ha muligheten til å satse på en fulltids frilanskarriere hvis det er noe du tror du vil like.

Når du bruker Upwork, kan du opprette en profil fra bunnen av eller laste opp CV-en din. Dessuten har du muligheten til å importere en PDF av LinkedIn-profilen din. For å hjelpe deg med å velge de beste kundene kan du også se hvor mye du bør forvente å tjene per time – sammen med om jobbplakaten har brukt penger på prosjekter tidligere.

Upwork tar 10 % av det du tjener, og du må også betale for «Connects» som lar deg søke på jobber. Ikke desto mindre kan du fortsatt finne suksess hvis du optimaliserer profilen din, bygger ferdighetene dine og gir verdi. Hvis du vil lande flere spillejobber på Upwork, sjekk ut disse tipsene for å øke Upwork-klientellet ditt.

Last ned: Upwork for Android | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Mange midlertidige jobbapper er tilgjengelige hvis du trenger ekstra inntekt. Velg den beste appen for dine ferdigheter og ressurser, med tanke på når og hvordan du får betalt. Deretter kan du bruke appen til å tjene raske penger eller gjøre sidekjasningen om til en bedrift. Husk å gå gjennom profilene til hver enkelt arbeidsgiver også. Mens appene gjør en bakgrunnssjekk, skader det ikke å være forsiktig med jobbsvindel på nettet.

x