8 beste apper for å automatisere Android-smarttelefonen din tipsbilk.net

Automatisering tar over teknologien. Å oppleve automatisering høres morsommere ut med smarttelefonen din, ikke sant?

Tenk deg at du kobler til hodetelefonene, og favorittspillelisten din begynner å spille på sekunder, eller lysstyrken dimmes om natten og øker om morgenen. Hva om jeg sier at det er mulig? Les videre i denne artikkelen for å finne ut noen apper for å automatisere Android-smarttelefonen din og få det til å skje.

Populariteten til oppgaveautomatiseringsapper øker blant ungdom. Nå med automatiseringsapper er intelligente telefoner ikke begrenset til bare samtaler og underholdning. De har tatt over verden ved å forstå deres habitat og hjelpe dem. La oss starte med det grunnleggende.

Hva er en Android Automation App?

Teknologien har oppdatert så mye at smarttelefoner har flotte funksjoner for å spare tid og energi.

Det samme er tilfellet med automatiseringsapper. Disse Android-appene har gjort smarttelefoner til de smarteste. Automatiseringsappene er utviklet slik at brukerne kan sette inn og instruere telefonen til å utføre bestemte typer oppgaver til bestemte tider og forhold. Er ikke det noe interessant?

Å bruke automatiseringsapper er en praktisk måte å utføre rutineoppgavene på uten å investere manuell energi. Du kan for eksempel sende e-post eller tekstmeldinger, redusere batteriforbruk, endre lysstyrke, sikkerhetskopiere filer og mer. For å gjøre alt dette, må du endre noen innstillinger og laste ned en god automatiseringsapp fra play-butikken etter ditt valg.

Hvordan fungerer en automatiseringsapp?

Du ville ha sett mani av Alexa, ekko Dot i nyere tid. Disse enhetene kommuniserer med det menneskelige miljøet gjennom sine omkringliggende lyder og handlinger. De kan slå AV lysene dine, spille musikk og mer. Slike enheter kalles hjemmeautomatiseringsenheter.

Tilsvarende er med automatiseringsappene. Arbeidet med automatiseringsapper er basert på en rekke kombinasjoner av handlinger og forhold. Disse appene har allerede en liste over forskjellige forhold og handlinger som du kan bruke for å lette ditt daglige rutinearbeid ved hjelp av automatisering.

Betingelsene er generelt basert på enhetens innstillinger og funksjoner som lysstyrke, batteri, sikkerhetskopiering av filer osv. I tillegg til dette kan betingelsene også være basert på enhetens hendelser, som å åpne en spesifikk app ved å dobbelttrykke eller trykke på strøm- eller volumknappen for å kutte samtalen. Høres enkelt ut, ikke sant?

La oss snakke om handlinger. Handlinger er oppgavene du utfører selv med Android-telefonen. Reduser for eksempel lysstyrken, hopp over en YouTube-annonse osv. Automatiseringsapper gir et verdifullt sett med verktøy for å se over forholdene og iverksette tiltak når betingelsene og handlingene du angir samsvarer uten din manuelle innsats.

Er automatiseringsapper nødvendig?

Android-telefoner er veldig tilpassbare og tilbyr enorme funksjoner for å redusere rutinearbeidet ditt og hjelpe deg med å spare tid. Noen få toppfunksjoner i automatiseringsapper finnes imidlertid ikke på Android-telefoner. Derfor må du installere en automatiseringsapp for bedre funksjoner.

Automatiseringsapper er som undervisningstimer, noe som gjør smarttelefoner til de smarteste uten mye manuell innsats. Disse appene er fleksible for å gjøre mesteparten av daglige rutineoppgaver jevnt. Den beste delen av automatiseringsapper er at den fungerer som din egenlagde app uten programmering eller koding.

Så du kan forvente at telefonen utfører visse oppgaver når de angitte betingelsene er oppfylt. Dette lar deg holde deg unna telefonen og fortsatt få gjort litt arbeid.

  Samle og ordne utklippstavletekst i en enkelt melding [Android]

Fordeler med å bruke en automatiseringsapp

Automatiseringsapper forbedrer produktiviteten og sparer tid ved å gi ulike funksjoner og rimelig smarttelefonkontroll. Du kan vurdere mange punkter hvis vi snakker om fordelene ved å bruke automatiseringsapper. La oss ikke gå for dypt og sjekke de tre hovedfordelene ved å bruke disse appene.

 • Sparer vår tid – Automatiseringen i seg selv sier alt om appen. Disse appene gjør telefonene våre uavhengige av våre daglige gjøremål og holder oss oppdatert om våre liv eller omgivelser. Derfor reduseres vår manuelle innsats og sparer tid fra å gjøre disse mindre tingene daglig.
 • Hjelper i daglig rutine – Disse appene sjekker oppførselen vår, rutinen, miljøet og preferansene våre. Derfor, i stedet for å ha en vane med å gjøre raske oppgaver selv, overfører du disse vanene til smarttelefonen din. Alt dette er mulig gjennom automatiseringsapper.
 • Enkel tilpasning – Disse appene gir deg muligheten til å tilpasse funksjonene til telefonen din uten koding eller programmering. Du må installere apper, gjøre raske endringer og gi instruksjoner, og her er det. Telefonen din er klar til å ta over dine daglige oppgaver.
 • Leter du etter en brukervennlig og passende automatiseringsapp for deg og telefonen din? Ingen grunn til bekymring, vi har dekket det for deg. Her er noen av de beste Android-automatiseringsappene du kan prøve ut.

  Automatiser

  LlamaLab’s Automate er en gratis android-automatiseringsapp. Denne appen lar deg automatisere mange oppgaver som å endre Bluetooth- og Wi-Fi-innstillinger, sende e-post eller SMS og mer. Du kan lage og gi instruksjoner til appen ved å bruke flytskjemaer, noe som gjør den enda mer brukervennlig.

  Appen er annonsefri, sikker og brukervennlig. Imidlertid har de til og med kjøp i appen med mer enn 30 premium opplåsinger for å gjøre appen mer uanstrengt.

  Viktige funksjoner

  • Spennende og logisk inndatametode. Brukeren bør legge til forskjellige blokker og koble sammen prikkene for å lage en jevn automatisert oppgave.
  • Brukergrensesnittet til denne appen er enkelt. Appen gir også uttrykk, variabler og funksjoner for bedre bruk.
  • Appen er veldig sikker og har ingen reklame- eller prøveperiodetilbud. De fleste funksjonene er tilgjengelige gratis.

  Automate er en av de mest foreslåtte og pålitelige appene i Play Store. Hvis du liker å holde deg oppdatert med trender og bruke telefonen din best, er dette det riktige valget.

  MacroDroid

  Leter du etter en fargerik automatiseringsapp? MacroDroid er her for deg. MacroDroid er en enkel, grei automatiseringsapp med mange unike funksjoner. De har en rekke alternativer for viktige funksjoner.

  MacroDroid gir deg mer enn 85 triggeralternativer å velge mellom. Det kan for eksempel være dag/tid, batterinivå, skjermtid og mer. MacroDroid lar deg sette opp en eller flere handlinger samtidig.

  Du får over 100 handlinger å velge mellom, inkludert å dele posisjonen din med utvalgte kontakter, konvertere tekster til lyd og mer. Appen gir også over 50 begrensninger for å gjøre handlingene dine og automatisering mer å foretrekke. MacroDroid er tilgjengelig på Play Store og enkel å bruke, men du må kanskje betale for mer avanserte funksjoner.

  Viktige funksjoner

  • Alt er et godt organisert system for å forenkle prosessen for deg.
  • Denne appen lar brukere kommunisere med hverandre og gir mange maler for erfarne brukere.
  • MacroDroid har uanstrengt og grei funksjonalitet sammenlignet med andre kjente og komplekse apper.

  MacroDroid passer for folk som liker fargerike og attraktive temaer. Denne appen tillater imidlertid bare begrensede makroer gratis, men den er fortsatt verdt å bruke.

  Handlingsblokker

  Google er Androids morselskap. Den tilbyr alltid brukerne noen flotte apper og funksjoner for å forbedre opplevelsen deres. Googles Action Blocks er et av disse eksemplene.

    Tilpassbar kontekstbasert vekkerklokkeapp for Android

  Du får funksjoner som kan gjøre din daglige rutine og startskjermen mer aktiv ved å installere Google Action Blocks. Handlingsblokker lar brukere tilpasse knappene og handlingene på startskjermen.

  Viktige funksjoner

  • Action Blocks fungerer som din personlige assistent på smarttelefonen. Du kan sette opp forskjellige fysiske handlinger som et trykk, dobbelttrykk osv., for å ringe vennen din, spille musikk og mer.
  • Denne appen har mange funksjoner som er nyttige for personer som er fysisk utfordret eller funksjonshemmede.
  • Gratis å laste ned og har et enkelt brukergrensesnitt

  Som nevnt før har Action Blocks utmerkede funksjoner for funksjonshemmede. Dessuten sikrer den sikkerhet og gir den beste brukeropplevelsen til alle brukere som leter etter smarttelefonautomatisering.

  Amazon Cloud Drive

  Denne appen er ganske forskjellig fra andre apper som er oppført her. Amazon Cloud Drive tilbyr deg 5 GB ledig diskplass. Derfor kan du lagre bilder, videoer og viktige dokumenter her uten kostnad og trygt.

  Viktige funksjoner

  • Appen lagrer automatisk bildene og videoene dine i skystasjonen fra Android-enheten din.
  • Du kan manuelt velge de essensielle dokumentene dine, laste dem opp til skyen og beskytte dem mot skadelig programvare.
  • En Amazon-konto er ikke nødvendig for å bruke denne appen. Den lar deg opprette en konto gratis.
  • Appen tilbyr også månedlige og årlige abonnementer for ubegrenset lagring.

  Android-brukere møter sjelden lagringsproblemer, men hvis du foretrekker å laste opp bare noen viktige bilder igjen på en skystasjon, kan denne automatiseringen løse problemet ditt.

  Tasker

  Denne appen er en av de mest foreslåtte appene når navn på automatiseringsapper er oppført. Tasker tillater streng kontroll av smarttelefonene dine og hjelper til med jevn automatisering. Tasker er en av de mest pålitelige appene i Play Store og er mye brukt av folk.

  Viktige funksjoner

  • Tasker lar deg automatisere smarttelefonen din og andre smarte enheter som Alexa.
  • Tasker har et godt grensesnitt, og denne appen er best for å lage en kombinasjon av handlinger og betingelser, siden de har omfattende alternativer og tillater tilpasning på høyt nivå.
  • Tasker er ganske kompleks sammenlignet med andre listede apper, men når du først har mestret, vil du få den beste UI-designede appen.
  • Appen er godt organisert for å prøve den beste kombinasjonen av nye handlinger og forhold.

  Tasker er en dyr og kompleks app, som nevnt før, men den er godt organisert og har utmerkede funksjoner sammenlignet med alle andre apper. Derfor, hvis du ser frem til å bruke penger på automatisering, er det best å gå med denne.

  IFTTT

  IFTTT har brakt en betydelig endring i automatiseringsappverdenen. Denne appen fungerer som en tryllestav som hjelper deg med å sette opp oppgavene og handlingene i løpet av sekunder. For å stille inn handlingene, må du fylle ut de tomme feltene i appen, som spør «if___ then___» med triggeren og handlingen. Høres enkelt ut, ikke sant? Det er dette som gjør denne appen bedre enn andre.

  I tillegg til dette kan du også bruke denne appen på telefonen og skrivebordet for å gjøre begge de smarteste. Denne appen fungerer med alle Android-telefoner hvis telefonversjon er Ice Cream Sandwich eller høyere.

  Viktige funksjoner

  • Tallrike alternativer og funksjoner med enkel oppsettformel
  • Denne appen er tilgjengelig på Android og iOS, og du kan også bruke den på skrivebordet og nettbrettet.
  • Appen introduserte nylig seks nye kanaler kun for Android-enheter.
  • Denne appen lar deg laste opp bilder til skylagring uten problemer.
  • Superenkel å bruke og sette opp oppgaver
    12 beste gratis Android-spill i 2022

  IFTTT er en enkel, nøktern og rimelig app. Du kan også kalle det en alt-i-ett-automatiseringsapp. Det kan hjelpe deg med å kontrollere telefonen fullstendig, fra lysstyrke til automatisk opplasting i skylagring.

  Automatiser det

  Denne appens funksjoner og navn ligner på automate, men likevel, mange andre funksjoner gjør at AutomateIt skiller seg ut fra de andre. Dette er en kraftig og mest brukte automatiseringsapp for Android-brukere.

  Hvis du allerede er lei av komplekse automatiseringsapper, er AutomateIt den beste for deg. Denne appen kommer med ulike automatiseringsutfordringer, noe som gjør den spennende og morsom. Denne appens brukergrensesnitt og UX-design er meget godt utviklet og gir den beste opplevelsen til brukerne.

  Viktige funksjoner

  • De tilbyr triggere for mange daglige livsvaner, inkludert biltemperatur og telefoninnstillinger, mens du gjør fysiske aktiviteter som sykling, fotturer, etc.
  • Appen er gratis å laste ned og bruke. Du kan også kjøpe et abonnement for ekstra funksjoner og en flott opplevelse.
  • Appen har vær- og stedstriggere som kan hjelpe deg med utflukter og holde deg oppdatert.
  • Appen følger poengregelen der du må score eller tjene et spesifikt antall poeng for å låse opp nye funksjoner.
  • Gratis å bruke, annonser er inkludert, men ikke så irriterende.
  • De har allerede regler og innebygde maler.

  AutomateIt er en morsom og gratis automatiseringsapp. Du kan også foreta kjøp i appen for en bedre opplevelse. Denne appen er ikke så komplisert å bruke, og alle kan raskt tilpasse seg brukervennligheten.

  Økobi

  Ecobee er godt kjent for sine hjemmeautomatiseringsenheter som er veldig mye verdsatt og brukt av mange. Denne har iOS- og Android-apper for å ta over det daglige arbeidet ditt. Denne appen kommuniserer og forstår menneskelig atferd og preferanser og tilbyr komfortable og nyttige funksjoner.

  Utviklerne investerer tid og krefter for å holde appen oppdatert regelmessig. Derfor får brukerne de beste apptjenestene. Appen blir mer avansert for hver oppdatering, frigjør nye funksjoner og forbedrer de gamle.

  Viktige funksjoner

  • Appen er nyttig og alt-i-ett hvis du også bruker Ecobee-produkter. Grensesnittet er attraktivt og lovende.
  • Du kan koble til én eller flere enheter i samme app og overvåke dem uten problemer.
  • Installasjonen og bruken er enkel. Selv om du er ny på appen, gir den alle viktige instruksjoner for å utforske Ecobee.

  Ecobee har allerede skapt et godt rykte blant folk gjennom sine automatiseringsenheter, og appen har gjort den enda mer komfortabel.

  Forfatterens valg

  Tasker og Automate er de mest foreslåtte og brukte automatiseringsappene i dag. Du finner disse appene på toppen av listene. Men med tanke på brukeropplevelsene er MacroDroid og IFTTT bedre. De er enkle å bruke, har et bedre brukergrensesnitt, og den viktige delen er at du får mange flotte funksjoner gratis.

  Konklusjon

  La oss sette alt i et nøtteskall nå. Automatiseringsapper er generelt laget for å gi en bedre brukeropplevelse til Android-brukere. Android har allerede mange tilpassbare funksjoner, og disse automatiseringsappene fungerer som kirsebæret på kaken.

  Du kan også utforske noe dokumentautomatiseringsprogramvare for å spare arbeidstimer.

  x