8 beste brevpapirprodusenter for merkevarebygging av virksomheten din

Enten du er en ny oppstart eller en etablert bedrift, er bruk av profesjonelt utformet brevpapir den beste måten å imponere dine kunder og forretningspartnere på og også tiltrekke deg nye kunder.

Brevpapir brukes i ulike scenarier; på toppen av offisielle papirer og andre dokumenter som skal publiseres, på formelle brev og varsler, innkjøpsordrer, fakturaer, notatblokker og så videre.

Et brevhode er ganske enkelt overskriften over toppen av brevet. Vanligvis er den formell i stilen, og funksjonen er å gi brukeren de nødvendige bedriftsopplysningene. Den viser oftest bedriftsinformasjon, for eksempel firmanavn, slagord, slagord, logo og adresse.

Kontaktdetaljene, som telefonnummer, faks, nettside og e-postadresse, er også nevnt på brevpapiret over den vakkert utformede bakgrunnen. Noen av brevhodene har også eierens signatur nederst.

Når du lager et brevhode, er det viktig å holde deg fra å gi for mye informasjon, noe som vil avlede oppmerksomheten til mottakeren fra den viktige informasjonen som er skrevet på dokumentet.

Hvorfor din bedrift trenger et brevpapir?

Brevpapir finner ikke bare estetisk bruk, men spiller også en viktig rolle for å styrke førsteinntrykket av din bedrift. De skaper et kreativt rom med frisk luft slik at publikum kan oppfatte informasjonen om bedriften din med et nytt perspektiv.

Det stasjonære som brevpapiret blir trykket på forbedrer det generelle utseendet og legger til et kreativt preg samtidig som du virker mer profesjonell for publikum.

Du kan ikke ignorere det faktum at slanke og moderniserte brevhoder får selskapet til å virke mer autentisk, forbedre kommunikasjonstonen og validerer merkevarens identitet.

Dessuten fungerer gjennomtenkte og veldesignede brevhoder som en passiv markedsførings- og merkevareressurs som henger i hodet til publikum i lang tid.

Ingen anelse om hvordan du kan begynne å lage brevhoder for organisasjonene dine når du mangler designferdighetene? Nedenfor har vi listet opp en rekke verktøy for design av brevhoder som gir deg mulighet til å lage brevhoder med minimal innsats.

Canva

Canva er intet mindre enn en skattekiste for designere, og like åpenbart er det et av de kjekkeste verktøyene for å lage merkevaredefinerende brevhoder.

  10 cURL-kommandobruk med sanntidseksempel

Plattformen tilbyr tonnevis av forfriskende maler av førsteklasses kvalitet som kan tilpasses for å lage brevhoder for forretnings- og personlig bruk uten behov for å ha designferdigheter.

Du kan tilpasse hvert aspekt av brevhodene, fra farger til skriftstil, for å designe profesjonelle brevhoder av høy kvalitet for merkevaren din.

Canva er utstyrt med et rikt bibliotek som inneholder millioner av førsteklasses bilder, ikoner og illustrasjoner og annen grafikk, som også kan inkluderes i malen for å forbedre kvaliteten ytterligere.

Adobe Express

Adobe Express er tilgjengelig via nettet og på mobil, og tilbyr eksepsjonelle funksjoner for utforming av brevpapir til bedrifter gratis for å kickstarte seg selv. Plattformen er fylt med elegante og profesjonelt utformede brevpapirmaler som er kompetente nok til å vekke kreativitet selv hos inkompetente brukere.

Bortsett fra malene for brevpapir, gir Adobe Express også kreative inspirasjonsideer som er nødvendige for idédugnadsøkter. Du har lov til å begynne fra bunnen av eller velge en passende mal og skreddersy designet for å skape det utseendet og følelsen du ønsker; makten er gitt i dine hender!

Den gratis planen gir tilgang til et anstendig antall redigerings- og fotoeffekter, over 2000 skriftstiler og en royaltyfri fotosamling, og du kan oppgradere funksjonssettet ved å registrere deg for premiumplanen.

PsPrint

PsPrint hevder å være en av de raskeste og enkleste måtene å lage tiltalende brevhoder for organisasjonene dine. Med en rekke profesjonelle brevpapirmaler kan du bla gjennom og velge en som passer godt med merkevarens personlighet.

Du kan velge ditt favorittfargeskjema, redigere maldesignet og legge til dine egne bilder, logo og tekst for å lage en merkevarestemme gjennom brevpapiret ditt.

PsPrint tilbyr en rekke attraktive maler for brevpapir under bransjespesifikke kategorier som helse, skjønnhet, non-profit, reise, kunst og underholdning.

I tillegg til å designe brevpapiret, tilbyr PsPrint også utskriftstjenester; de skriver ut brevhodene på lagerpapir av førsteklasses kvalitet med levende soyabasert blekk slik at sluttresultatene ikke skuffer deg.

Venngage

Venngage leverer profesjonelle brevhoder uten at du trenger å ha designerfaring.

  Hvordan tilbakestiller jeg min Arlo Essential videoringeklokke

Du vil ha tilgang til et rikt bibliotek med designmaler for brevpapir som er enkle å redigere gratis, som kan brukes til å lage et profesjonelt utseende brevpapir i løpet av få minutter for å påvirke kundene dine positivt.

Dessuten er tusenvis av arkivbilder, ikoner, diagrammer, illustrasjoner og datavisualiseringswidgeter tilgjengelige i brevpapirdesignene dine; Du har også friheten til å velge en tilpasset brevhodestørrelse. Nøkkelfunksjonene til Venngage er som følger:

  • Brukervennlig editor som støtter dra og slipp
  • Kan lastes ned i forskjellige filformater
  • Tilgang til vakre fonter, grafikk og brevpapirdesign
  • Integrasjon med royaltyfri arkivfotografering

Visme

Visme lover å levere en visuelt tiltalende merkevareopplevelse til dine forretningspartnere, selv om du mangler designkompetanse. Det gratis online designverktøyet for brevpapir er brukervennlig og har en dra-og-slipp-redigering av brevpapir.

Visme tilbyr tonnevis av forhåndsdesignede brevpapirmaler, sterkt foretrukket av selskaper i alle størrelser. Du kan velge den som leverer merkevarens visuelle budskap og endre fargeskjemaet, fontene og stilene for å lage et unikt brevpapir som stemmer overens med merkevarens eiendeler. Noen av funksjonene som finnes i Visme er som følger:

  • Interessante utformede maler for brevpapir
  • Utskriftsoptimalisert brevhodedesign og kvalitet
  • Tusenvis av ikoner og arkivbilder å velge mellom
  • Justerbar utskriftsstørrelse

Gratis Logo Creator

Gratis Logo Creator er en one-stop shop som tilbyr komplette merkevareløsninger for virksomheten din. Bortsett fra konvolutter, postkort, klistremerker og logodesignverktøy, tilbyr den også tjenester for å lage brevpapir uten kostnad.

Passer for nettbaserte startups og gründere, de kan bla gjennom det overdådige malbiblioteket og velge en fullt tilpassbar mal for å designe det første brevpapiret for seg selv.

Takket være Gjør-det-selv-brevpapirdesignstudioet er trinnene for å tilpasse malen enkle å følge; du trenger ikke å slite med prosessen hvis du ikke har grunnleggende kunnskap om grafisk design.

Dette raske og kraftige verktøyet for oppretting av brevpapir med redigeringsverktøy setter deg i gang gratis, og du kan umiddelbart laste ned kreasjonen din fra plattformen.

Fotor

Fotor er et annet populært designverktøy foretrukket av profesjonelle og amatørbrukere på grunn av brukervennligheten det tilbyr. Bortsett fra bilderedigering, kan plattformen brukes til å lage brevhoder for virksomheten din som vitner om profesjonaliteten din og gjør et varig inntrykk på kundene dine.

  11 beste smarte dørlåser for bedre hjemmesikkerhet

Selv om du alltid kan stå bak fra bunnen av, tilbyr Foter et stort utvalg av forhåndsdesignede brevpapirmaler som kan tilpasses til kjernen for perfekt å levere merkevarens budskap.

Det intuitive og brukervennlige grensesnittet tar minutter å mestre, noe som reduserer den bratte læringskurven. Fotor lar deg få tilgang til og inkludere ubegrensede fonter, bilder, vektorer, ikoner og mye mer i brevpapirdesignet ditt. Du kan også laste opp og bruke dine egne designelementer, for eksempel en logo i malen.

GraphicSprings

Til slutt har vi GraphicsSprings, en annen brevpapirprodusent som er verdt å prøve for å lage fascinerende brevhoder. Plattformen er enkel uten kompleksitet, og du kan designe og laste ned brevpapiret på minst mulig tid ved å anstrenge deg minimalt.

GraphicsSprings tilbyr mange moderne brevpapirmaler designet av et dyktig team med grafiske designere. Samlingen inkluderer kategorier som Corporate, Creative, Accounting, Business, Legal og Professional, og designene oppdateres jevnlig fra tid til annen.

Å lage brevhoder med GraphicSprings er en lek. Bla gjennom de tilgjengelige brevhodedesignene under den passende kategorien og skreddersy malen til merkevarens standarder ved å legge til logoen din og erstatte fargeskjemaer, plassholdertekster og bilder.

Konklusjon

Brevpapir finner sin bruk i profesjonelle og personlige scenarier, og det bør investeres betydelig innsats for å sikre at de er av førsteklasses kvalitet.

Heldigvis vil listen over brevhodeverktøy vi kuraterte ovenfor komme godt med når du har tenkt å fange noens øyne og gi mottakeren et varig inntrykk med det profesjonelle designet og formatet til brevpapir.

Du kan også utforske noen av de beste online visittkortprodusentene.

x