8 beste Gmail CRM-er for å strømlinjeforme kunderelasjoner

Gmails svimlende brukerbase og tilknytning til bedriftsverdenen kobler de fleste bedrifter, team og eksterne arbeidere til å bruke plattformen nesten daglig.

Over 345 milliarder e-poster sendes og mottas daglig, med Gmail som den mest populære e-postplattformen med en brukerbase på 1,8 milliarder. Det er massivt!

Men de fleste er ikke klar over at en enkel CRM-integrasjon med Gmail kan øke plattformens nytte 10X. 🚀

Å ha en CRM-integrasjon med Gmail betyr at du kan – automatisere e-postmarkedsføringen din, organisere kontaktdata og strømlinjeforme salgsprosessen – i selve Gmail.

I denne artikkelen introduserer vi deg til Gmail CRM-er, hvordan de fungerer, fordelene deres og de beste Gmail-integrerte CRM-ene som er tilgjengelige på markedet.

Introduksjon til Gmail CRM

En Gmail CRM (Customer Relationship Management) er en skybasert programvare som hjelper deg med å administrere kundebasen din, spore salgsprosesser og strømlinjeforme kundeforhold uten å forlate Gmail-innboksen.

Disse AI-drevne CRM-ene integreres med Gmail-kontoen din og lar deg:

 • Send og motta e-post direkte i CRM
 • Segmenter og organiser e-poster basert på kontakt-, firma- eller avtalestørrelse
 • Identifiser og inkluderer automatisk nye kundeemner i salgspipelinen
 • Få detaljert innsikt i e-postytelsen: se, åpne, klikk, sprett

Med over 80 % av SMB-er som bruker e-post som kontaktpunkt med potensielle kunder eller kunder, høres det fruktbart ut å ha en Gmail CRM.

Den mest godt integrerte Gmail CRM lar deg bygge salgspipelines, lage rapporter, automatisere generering av potensielle salg og monotone oppgaver og lage imponerende kampanjer – alt fra innboksen din.

Hvordan fungerer en Gmail CRM?

Hvis du allerede har et eksisterende CRM-system, kan du ganske enkelt integrere Gmail-kontoen din via en nettleser eller plug-in.

Og så trekker programvaren automatisk ut og lagrer relevant informasjon om hver kontakt – navn, e-postadresse, telefonnummer, firma og eventuelle notater eller tagger du legger til.

Deretter sporer CRM e-postinteraksjonene dine med hver kontakt og oppretter individuelle kundepersonas basert på disse interaksjonene. Du kan bruke denne informasjonen til å:

 • Prioritere oppfølgingsoppgaver
 • Tilpass kommunikasjonen din
 • Spor salgsemnene dine

Videre kan du tilordne kundeemner til spesifikke selgere, spore fremgangen deres gjennom salgstrakten og angi påminnelser for oppfølgingsoppgaver – alt fra et enhetlig dashbord.

Men ikke alle CRM-er kommer fullt integrert med Gmail. Noen kobler seg bare til Gmail-sidefeltet og lar deg benytte begrensede funksjoner. Så programvaren som fungerer avhenger vanligvis av integreringsnivået med Gmail.

Fordeler med Gmail CRM

Bedre Gmail-administrasjon

89 % av markedsførere bruker e-post som sin primære kilde for generering av potensielle kunder. Og CRM-er integrert med Gmail er kirsebæret på kaken for dem.

Du skjønner, Gmail CRM-er hjelper deg med å organisere og sentralisere den rotete innboksen din til et potensielt kraftsenter. Du får all informasjon om kontakter, avtaler og salgspipeline strukturert på en raffinert måte på ett sted.

I tillegg kan du koble til andre Google-apper som Google Kalender, Hangout og G Suite-apper for å lage et sentralisert økosystem uten å sjonglere med flere faner.

  Hvorfor fjernkontrollerer TV-en LED-lysene dine?

Forbedret produktivitet

Gmail CRM-er er godt automatiserte verktøy som hjelper deg med å bygge langvarige kundeforhold med minimal innsats.

De skanner gjennom Gmail-innboksen din for automatisk å administrere kalendere, planlegge møter, ringe, gjøre oppfølginger og hjelpe til med alle typiske manuelle oppgaver. Noen gir til og med ferdige e-postmaler for gjentatte e-poster til klienter.

Dette frigjør salgs- og kundeserviceledere til å fokusere på oppgaver med høy verdi, som å pleie kunderelasjoner, finne lekkasjer og optimalisere salgstrakten.

Forenkle Lead Management

En typisk bedrift engasjerer seg med titalls og tusenvis av potensielle kunder daglig. Noen er faktisk interessert i det du gir, mens de fleste bare henger i innboksen din.

Ved å bruke Gmail CRM-er kan bedrifter administrere potensielle kunder bedre uten å gå glipp av noen viktige. Programvaren overvåker e-postsamtaler med potensielle kunder og gir detaljerte kjøperpersoner.

Videre kan du opprette en salgspipeline for å segmentere potensielle kunder basert på deres potensielle poengsum eller stadium i salgstrakten. Dette hjelper salgsledere med å identifisere de store fiskene og prioritere å konvertere dem.

Sømløst teamsamarbeid

Borte er tiden da du trengte å «CC» teammedlemmene dine på hver klientrelaterte e-post.

Med CRM kan du enkelt samarbeide med teamene dine om trange avtaler uten å gi kunden beskjed om det. Du kan opprette og dele rapporter, skrive notater og få tilgang til samtalehistorikk med et klikk.

Noen CRM-er tilbyr gamification for å forbedre teamsamarbeid og bygge vennlig konkurranse blant teammedlemmer.

Når det er sagt, nedenfor er noen av de beste Gmail CRM-ene for å strømlinjeforme kunderelasjoner og øke salget uten å stresse mye.

Streke

Streak er et skybasert CRM innebygd i Gmail for å overlade innboksen din med sporing av potensielle salg, salgspipelines og kundeadministrasjon. Den har over 750 000+ brukere, inkludert selskaper som Uber, WeWork, BlueApron og mer.

Egenskaper

 • Over 1000+ integrasjoner gjennom Zapier, inkludert G Suite; robuste APIer for å bygge tilpassede integrasjoner eller for å integrere med interne systemer
 • E-postmarkedsføringsfunksjoner som e-postfletting, tilpassede e-postmaler, visningssporing og e-postplanlegging
 • Innebygd kundestøtteanalyse for å spore billettløsningstid og identifisere over- eller underpresterende støtteledere‍
 • Streak kan koble sammen kommunikasjon av kontakter med separate team på tvers av rørledninger, slik at du vet hvem du snakker med og hva du skal gjøre videre
 • Lag egendefinerte rørledninger og fyll automatisk ut data som avsendernavn, dato for siste e-post og siste kontaktpunkt ved hjelp av magiske kolonner

Streak er en mobilvennlig CRM-løsning som lar brukere administrere kontakter og avtaler mens de er på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter og synkroniseres med nettversjonen av Streak i sanntid.

Nettjakt

Nethunt er en brukerfavoritt CRM-programvare med et robust grensesnitt og fleksible tilpasningsmuligheter. Dens CRM-integrasjon med Gmail hjelper bedrifter med å administrere potensielle salg, pleie kunderelasjoner, overvåke salgsfremgang og lukke flere avtaler uten å bytte mellom faner.

Egenskaper

 • Legg til og oppdater kontakter automatisk i CRM basert på Gmail-kommunikasjon; bruke dupliserte forebyggingsfunksjoner for å opprettholde en ren database
 • Aktiver rollebasert administrasjon for å kontrollere hvem som kan se/redigere kundedatabasen
 • Opprett ubegrensede salgspipelines for produkter og tjenester og spor avtalefremdrift via ulike stadier av salgssyklusen i sanntid
 • Trekk CRM-data til Looker Studio og bygg sanntidsrapporter som forener data fra ulike kilder
 • Start automatiske e-post- og oppfølgingssekvenser via Gmail, NetHunt SMTP eller din egen SMTP-server
 • Innebygd e-postsporing for å få dyptgående innsikt i e-postytelse: visninger, åpninger, klikk og svar
  Kraftig fotoredigerer for profesjonelle – Luminar Neo [AI-Powered]

I motsetning til andre Gmail CRM-er, henvender NetHunt seg til alle avdelinger på tvers av ulike bransjer. Det er et utmerket verktøy for kundestøtte, kundesuksess og markedsføring.

Selger

Salesmate er et CRM som er enkelt å konfigurere for team og bedrifter som bruker Google Workspace. Plattformen styrker 4000+ salgsteam i 70 land, inkludert noen toppnavn som Sony Music, Kissflow, Piktochart og mer.

Egenskaper

 • Over 700+ integrasjoner med bedriftsapper, inkludert Google Apps, Microsoft og Zapier
 • Toveis Gmail-synkronisering med Salesmate CRM lar deg administrere e-postene dine fra begge appene
 • Hendelsesdrevne varsler for å spore avtaler, salgsaktiviteter og samtaler mens det skjer i sanntid
 • Bruk forhåndsbygde rapportmaler eller lag tilpassede dashboards for bedre å forstå innsikt og salgsresultater
 • Innebygde salgsinformasjonsverktøy som salgsprognoser, målsporing og teaminnsikt for å dykke dypere inn i salgspipeline og teamets ytelse

Dessuten integrerer Salesmate med Quickbooks, og hjelper deg å holde tritt med regnskapet uten å forlate innboksen. Bortsett fra den daglige sendegrensen for e-poster, er programvaren et rimelig Gmail CRM-alternativ og kommer med en 15-dagers gratis prøveperiode.

Kobber

Copper er en omfattende CRM-programvare utviklet for team som bruker Google Workspace. Den integreres med Gmail og andre Google-apper for å tilby en rekke tilpassede løsninger for ende-til-ende-salg og kundereiser.

Egenskaper

 • Aktiver automatisk magisk synkronisering for å la kontakter se tilgjengeligheten din og booke møter; se kontekstuell informasjon om deltakere med et klikk
 • Legg ved og vis automatisk filer sendt til kunder og potensielle kunder under et sentralisert dashbord
 • Enkel å bygge salgspipelines med intuitiv dra-og-slipp-funksjonalitet for å spore og administrere potensielle salg eller muligheter uten problemer
 • Har over 70+ integrasjoner, inkludert Google Hangout, Google Chat og tredjeparts samarbeidsverktøy som Slack

Kobber er laget med Google Materials-design. Det er enkelt å navigere og etterligner utseendet og følelsen til Google-produkter. Derfor er Copper CRM et godt valg for team som ikke er kjent med å bruke CRM-programvare.

Flowlu

Folwlu er en one-stop business management-løsning som er klarert av over 25 000 selskaper over hele verden. Den gratis CRM-løsningen integreres med Gmail for å sentralisere eksisterende e-postlister, databaser, klienter og forretningsfunksjoner på ett sted – uten å sjonglere rundt forskjellige apper og faner.

Egenskaper

 • Lettleste Kanban-tavler som lar brukere sentralisere potensielle kunder og optimere arbeidsflyter under ett tak
 • Utnytt lead- og kontaktadministrasjonsfunksjoner for å opprette og lagre detaljerte kundepersoner
 • Har innebygd salgsanalyse for å analysere salgstrakten og økonomiske data
 • Bruk kommentarer til å enkelt samarbeide om mulighetene dine, legge igjen notater, legge ved filer og gi oppdateringer.
 • Administrer salgspipelinen din effektivt ved å spore potensielle kunder, angi påminnelser og automatisere oppfølgings-e-poster

Flowlu Gmail CRM integreres med telefonileverandøren din for å ringe kundene dine med ett enkelt klikk rett fra CRM-posten deres. I tillegg fanger den automatisk opp hele kommunikasjonshistorikken med samtalelogging og lydopptak.

  26 beste gratis verktøy for fjerning av skadelig programvare

AgileCRM

Agile CRM er en brukervennlig, men kraftig programvare for små og mellomstore bedrifter med salgs- og markedsføringsautomatisering. Systemintegrasjonen med Gmail kommer med massevis av CRM Gmail-verktøy, noe som gjør den til den beste CRM for brukere.

Egenskaper

 • Har et sentralisert dashbord for å holde styr på e-postene dine og visualisere innsikt knyttet til e-postlevering, åpninger og klikk
 • Sett opp toveissynkronisering med hyppige intervaller for å få tilgang til alle kontaktene dine fra begge systemene i enten Gmail eller Agile CRM
 • 360° kontaktvisning for en detaljert kjøperpersona for enhver kontakt, inkludert samtaler, anropsnotater, sosial tilstedeværelse og nettaktivitet
 • Tilbyr gamification-elementer for å belønne, motivere og forbedre ansattes effektivitet

Programvaren er klarert av over 15 000+ kunder, inkludert slike som Indeed, folk per time og TNW (The Next Web). Frilansere og små til mellomstore bedrifter vil klare seg best med Agile CRM.

Metode

Method er en AI-drevet CRM som integreres med Gmail for å hjelpe deg med å strømlinjeforme arbeidsflyten din og forbedre kundeopplevelsen med automatisering. Den lar brukere legge til kontakter, planlegge oppfølginger og logge muligheter rett fra Gmail-innboksen.

Egenskaper

 • Få en 360° visning av hver kundeemne og kunde – kontaktdetaljer, kjøpshistorikk, tidligere samtaler – uten å måtte forlate Gmail-innboksen din
 • Få tilgang til salgsaktiviteter, gjør e-post til oppgaver, og lag enkelt nye kundeemner som automatisk oppdateres i Methods CRM
 • Toveisintegrasjon med Quickbooks gjør regnskaps- og skattetid til en lek
 • Automatisert kundefangst lar deg lagre nye potensielle kunder fra nettskjemaer direkte til Mehods CRM
 • Opprett ulike salgspipelines for å spore statusen til hver kundeemne eller avtale, tilordne kundeemnepoeng, mulighetspoeng og avtalevekter for å prioritere de riktige avtalene

Method CRM kommer med en dedikert mobilapp som lar deg administrere og forbedre kundeforhold fra fingertuppen.

Lukk

Close CRM integreres med Gmail for å effektivisere kommunikasjonen og forbedre salgsproduktiviteten. Det er en skalerbar CRM-løsning som utvider sine muligheter etter hvert som virksomheten din vokser.

Egenskaper

 • Toveis synkronisering mellom Close og Gmail; automatisk kontaktoppretting, slik at nye kontakter kan legges til direkte fra Gmail
 • Har innebygd e-postsporing og -analyse, som gir salgsteamene innsikt i hvem som har åpnet, klikket eller svart på e-postene deres
 • Bruk forhåndsbygde e-postmaler eller lag tilpassede utdrag for monotone e-poster for raskere og mer effektiv kommunikasjon
 • Tilpassbare arbeidsflyter og automatisering, som lar brukere automatisere oppgaver og oppfølginger basert på spesifikke handlinger eller utløsere i Gmail

Closes robuste funksjoner og brukervennlige grensesnitt gjør det til et må-ha-verktøy for ethvert salgsteam som ønsker å strømlinjeforme arbeidsflyten og forbedre teamytelsen.

Innpakning

Til tross for den økende populariteten til mobile messenger-apper, er Gmail fortsatt et ettertraktet verktøy for profesjonell kommunikasjon.

Ovenfor er de beste CRM-ene integrert med Gmail for å strømlinjeforme arbeidsflyten og forbedre kundeforhold problemfritt. Det er imidlertid visse funksjoner du må sørge for å ha i din valgte Gmail CRM:

 • Automatisk kontaktutforskning og lagringsevne
 • Har en dedikert mobilapp
 • Tilbyr alternativer for rapportering og dashboard
 • Innebygd innsikt for e-post og salgsanalyse

Til slutt, sørg for at CRM passer dine forretningskrav og er lett på lommen. 💰

Du kan også utforske de beste Cloud CRM-løsningene for voksende bedrifter.

x