8 beste Gmail CRM-er for å strømlinjeforme kunderelasjoner

Gmails svimlende brukerbase og tilknytning til bedriftsverdenen kobler de fleste bedrifter, team og eksterne arbeidere til å bruke plattformen nesten daglig.

Over 345 milliarder e-poster sendes og mottas daglig, med Gmail som den mest populære e-postplattformen med en brukerbase på 1,8 milliarder. Det er massivt!

Men de fleste er ikke klar over at en enkel CRM-integrasjon med Gmail kan øke plattformens nytte 10X. 🚀

Å ha en CRM-integrasjon med Gmail betyr at du kan – automatisere e-postmarkedsføringen din, organisere kontaktdata og strømlinjeforme salgsprosessen – i selve Gmail.

I denne artikkelen introduserer vi deg til Gmail CRM-er, hvordan de fungerer, fordelene deres og de beste Gmail-integrerte CRM-ene som er tilgjengelige på markedet.

Introduksjon til Gmail CRM

En Gmail CRM (Customer Relationship Management) er en skybasert programvare som hjelper deg med å administrere kundebasen din, spore salgsprosesser og strømlinjeforme kundeforhold uten å forlate Gmail-innboksen.

Disse AI-drevne CRM-ene integreres med Gmail-kontoen din og lar deg:

 • Send og motta e-post direkte i CRM
 • Segmenter og organiser e-poster basert på kontakt-, firma- eller avtalestørrelse
 • Identifiser og inkluderer automatisk nye kundeemner i salgspipelinen
 • Få detaljert innsikt i e-postytelsen: se, åpne, klikk, sprett

Med over 80 % av SMB-er som bruker e-post som kontaktpunkt med potensielle kunder eller kunder, høres det fruktbart ut å ha en Gmail CRM.

Den mest godt integrerte Gmail CRM lar deg bygge salgspipelines, lage rapporter, automatisere generering av potensielle salg og monotone oppgaver og lage imponerende kampanjer – alt fra innboksen din.

Hvordan fungerer en Gmail CRM?

Hvis du allerede har et eksisterende CRM-system, kan du ganske enkelt integrere Gmail-kontoen din via en nettleser eller plug-in.

Og så trekker programvaren automatisk ut og lagrer relevant informasjon om hver kontakt – navn, e-postadresse, telefonnummer, firma og eventuelle notater eller tagger du legger til.

Deretter sporer CRM e-postinteraksjonene dine med hver kontakt og oppretter individuelle kundepersonas basert på disse interaksjonene. Du kan bruke denne informasjonen til å:

 • Prioritere oppfølgingsoppgaver
 • Tilpass kommunikasjonen din
 • Spor salgsemnene dine

Videre kan du tilordne kundeemner til spesifikke selgere, spore fremgangen deres gjennom salgstrakten og angi påminnelser for oppfølgingsoppgaver – alt fra et enhetlig dashbord.

Men ikke alle CRM-er kommer fullt integrert med Gmail. Noen kobler seg bare til Gmail-sidefeltet og lar deg benytte begrensede funksjoner. Så programvaren som fungerer avhenger vanligvis av integreringsnivået med Gmail.

Fordeler med Gmail CRM

Bedre Gmail-administrasjon

89 % av markedsførere bruker e-post som sin primære kilde for generering av potensielle kunder. Og CRM-er integrert med Gmail er kirsebæret på kaken for dem.

Du skjønner, Gmail CRM-er hjelper deg med å organisere og sentralisere den rotete innboksen din til et potensielt kraftsenter. Du får all informasjon om kontakter, avtaler og salgspipeline strukturert på en raffinert måte på ett sted.

I tillegg kan du koble til andre Google-apper som Google Kalender, Hangout og G Suite-apper for å lage et sentralisert økosystem uten å sjonglere med flere faner.

  Hvorfor fjernkontrollerer TV-en LED-lysene dine?

Forbedret produktivitet

Gmail CRM-er er godt automatiserte verktøy som hjelper deg med å bygge langvarige kundeforhold med minimal innsats.

De skanner gjennom Gmail-innboksen din for automatisk å administrere kalendere, planlegge møter, ringe, gjøre oppfølginger og hjelpe til med alle typiske manuelle oppgaver. Noen gir til og med ferdige e-postmaler for gjentatte e-poster til klienter.

Dette frigjør salgs- og kundeserviceledere til å fokusere på oppgaver med høy verdi, som å pleie kunderelasjoner, finne lekkasjer og optimalisere salgstrakten.

Forenkle Lead Management

En typisk bedrift engasjerer seg med titalls og tusenvis av potensielle kunder daglig. Noen er faktisk interessert i det du gir, mens de fleste bare henger i innboksen din.

Ved å bruke Gmail CRM-er kan bedrifter administrere potensielle kunder bedre uten å gå glipp av noen viktige. Programvaren overvåker e-postsamtaler med potensielle kunder og gir detaljerte kjøperpersoner.

Videre kan du opprette en salgspipeline for å segmentere potensielle kunder basert på deres potensielle poengsum eller stadium i salgstrakten. Dette hjelper salgsledere med å identifisere de store fiskene og prioritere å konvertere dem.

Sømløst teamsamarbeid

Borte er tiden da du trengte å «CC» teammedlemmene dine på hver klientrelaterte e-post.

Med CRM kan du enkelt samarbeide med teamene dine om trange avtaler uten å gi kunden beskjed om det. Du kan opprette og dele rapporter, skrive notater og få tilgang til samtalehistorikk med et klikk.

Noen CRM-er tilbyr gamification for å forbedre teamsamarbeid og bygge vennlig konkurranse blant teammedlemmer.

Når det er sagt, nedenfor er noen av de beste Gmail CRM-ene for å strømlinjeforme kunderelasjoner og øke salget uten å stresse mye.

Streke

Streak er et skybasert CRM innebygd i Gmail for å overlade innboksen din med sporing av potensielle salg, salgspipelines og kundeadministrasjon. Den har over 750 000+ brukere, inkludert selskaper som Uber, WeWork, BlueApron og mer.

Egenskaper

 • Over 1000+ integrasjoner gjennom Zapier, inkludert G Suite; robuste APIer for å bygge tilpassede integrasjoner eller for å integrere med interne systemer
 • E-postmarkedsføringsfunksjoner som e-postfletting, tilpassede e-postmaler, visningssporing og e-postplanlegging
 • Innebygd kundestøtteanalyse for å spore billettløsningstid og identifisere over- eller underpresterende støtteledere‍
 • Streak kan koble sammen kommunikasjon av kontakter med separate team på tvers av rørledninger, slik at du vet hvem du snakker med og hva du skal gjøre videre
 • Lag egendefinerte rørledninger og fyll automatisk ut data som avsendernavn, dato for siste e-post og siste kontaktpunkt ved hjelp av magiske kolonner

Streak er en mobilvennlig CRM-løsning som lar brukere administrere kontakter og avtaler mens de er på farten. Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter og synkroniseres med nettversjonen av Streak i sanntid.

Nettjakt

Nethunt er en brukerfavoritt CRM-programvare med et robust grensesnitt og fleksible tilpasningsmuligheter. Dens CRM-integrasjon med Gmail hjelper bedrifter med å administrere potensielle salg, pleie kunderelasjoner, overvåke salgsfremgang og lukke flere avtaler uten å bytte mellom faner.

Egenskaper

 • Legg til og oppdater kontakter automatisk i CRM basert på Gmail-kommunikasjon; bruke dupliserte forebyggingsfunksjoner for å opprettholde en ren database
 • Aktiver rollebasert administrasjon for å kontrollere hvem som kan se/redigere kundedatabasen
 • Opprett ubegrensede salgspipelines for produkter og tjenester og spor avtalefremdrift via ulike stadier av salgssyklusen i sanntid
 • Trekk CRM-data til Looker Studio og bygg sanntidsrapporter som forener data fra ulike kilder
 • Start automatiske e-post- og oppfølgingssekvenser via Gmail, NetHunt SMTP eller din egen SMTP-server
 • Innebygd e-postsporing for å få dyptgående innsikt i e-postytelse: visninger, åpninger, klikk og svar
  Kraftig fotoredigerer for profesjonelle – Luminar Neo [AI-Powered]

I motsetning til andre Gmail CRM-er, henvender NetHunt seg til alle avdelinger på tvers av ulike bransjer. Det er et utmerket verktøy for kundestøtte, kundesuksess og markedsføring.

Selger

Salesmate er et CRM som er enkelt å konfigurere for team og bedrifter som bruker Google Workspace. Plattformen styrker 4000+ salgsteam i 70 land, inkludert noen toppnavn som Sony Music, Kissflow, Piktochart og mer.

Egenskaper

 • Over 700+ integrasjoner med bedriftsapper, inkludert Google Apps, Microsoft og Zapier
 • Toveis Gmail-synkronisering med Salesmate CRM lar deg administrere e-postene dine fra begge appene
 • Hendelsesdrevne varsler for å spore avtaler, salgsaktiviteter og samtaler mens det skjer i sanntid
 • Bruk forhåndsbygde rapportmaler eller lag tilpassede dashboards for bedre å forstå innsikt og salgsresultater
 • Innebygde salgsinformasjonsverktøy som salgsprognoser, målsporing og teaminnsikt for å dykke dypere inn i salgspipeline og teamets ytelse

Dessuten integrerer Salesmate med Quickbooks, og hjelper deg å holde tritt med regnskapet uten å forlate innboksen. Bortsett fra den daglige sendegrensen for e-poster, er programvaren et rimelig Gmail CRM-alternativ og kommer med en 15-dagers gratis prøveperiode.

Kobber

Copper er en omfattende CRM-programvare utviklet for team som bruker Google Workspace. Den integreres med Gmail og andre Google-apper for å tilby en rekke tilpassede løsninger for ende-til-ende-salg og kundereiser.

Egenskaper

 • Aktiver automatisk magisk synkronisering for å la kontakter se tilgjengeligheten din og booke møter; se kontekstuell informasjon om deltakere med et klikk
 • Legg ved og vis automatisk filer sendt til kunder og potensielle kunder under et sentralisert dashbord
 • Enkel å bygge salgspipelines med intuitiv dra-og-slipp-funksjonalitet for å spore og administrere potensielle salg eller muligheter uten problemer
 • Har over 70+ integrasjoner, inkludert Google Hangout, Google Chat og tredjeparts samarbeidsverktøy som Slack

Kobber er laget med Google Materials-design. Det er enkelt å navigere og etterligner utseendet og følelsen til Google-produkter. Derfor er Copper CRM et godt valg for team som ikke er kjent med å bruke CRM-programvare.

Flowlu

Folwlu er en one-stop business management-løsning som er klarert av over 25 000 selskaper over hele verden. Den gratis CRM-løsningen integreres med Gmail for å sentralisere eksisterende e-postlister, databaser, klienter og forretningsfunksjoner på ett sted – uten å sjonglere rundt forskjellige apper og faner.

Egenskaper

 • Lettleste Kanban-tavler som lar brukere sentralisere potensielle kunder og optimere arbeidsflyter under ett tak
 • Utnytt lead- og kontaktadministrasjonsfunksjoner for å opprette og lagre detaljerte kundepersoner
 • Har innebygd salgsanalyse for å analysere salgstrakten og økonomiske data
 • Bruk kommentarer til å enkelt samarbeide om mulighetene dine, legge igjen notater, legge ved filer og gi oppdateringer.
 • Administrer salgspipelinen din effektivt ved å spore potensielle kunder, angi påminnelser og automatisere oppfølgings-e-poster
  26 beste gratis verktøy for fjerning av skadelig programvare

Flowlu Gmail CRM integreres med telefonileverandøren din for å ringe kundene dine med ett enkelt klikk rett fra CRM-posten deres. I tillegg fanger den automatisk opp hele kommunikasjonshistorikken med samtalelogging og lydopptak.

AgileCRM

Agile CRM er en brukervennlig, men kraftig programvare for små og mellomstore bedrifter med salgs- og markedsføringsautomatisering. Systemintegrasjonen med Gmail kommer med massevis av CRM Gmail-verktøy, noe som gjør den til den beste CRM for brukere.

Egenskaper

 • Har et sentralisert dashbord for å holde styr på e-postene dine og visualisere innsikt knyttet til e-postlevering, åpninger og klikk
 • Sett opp toveissynkronisering med hyppige intervaller for å få tilgang til alle kontaktene dine fra begge systemene i enten Gmail eller Agile CRM
 • 360° kontaktvisning for en detaljert kjøperpersona for enhver kontakt, inkludert samtaler, anropsnotater, sosial tilstedeværelse og nettaktivitet
 • Tilbyr gamification-elementer for å belønne, motivere og forbedre ansattes effektivitet

Programvaren er klarert av over 15 000+ kunder, inkludert slike som Indeed, folk per time og TNW (The Next Web). Frilansere og små til mellomstore bedrifter vil klare seg best med Agile CRM.

Metode

Method er en AI-drevet CRM som integreres med Gmail for å hjelpe deg med å strømlinjeforme arbeidsflyten din og forbedre kundeopplevelsen med automatisering. Den lar brukere legge til kontakter, planlegge oppfølginger og logge muligheter rett fra Gmail-innboksen.

Egenskaper

 • Få en 360° visning av hver kundeemne og kunde – kontaktdetaljer, kjøpshistorikk, tidligere samtaler – uten å måtte forlate Gmail-innboksen din
 • Få tilgang til salgsaktiviteter, gjør e-post til oppgaver, og lag enkelt nye kundeemner som automatisk oppdateres i Methods CRM
 • Toveisintegrasjon med Quickbooks gjør regnskaps- og skattetid til en lek
 • Automatisert kundefangst lar deg lagre nye potensielle kunder fra nettskjemaer direkte til Mehods CRM
 • Opprett ulike salgspipelines for å spore statusen til hver kundeemne eller avtale, tilordne kundeemnepoeng, mulighetspoeng og avtalevekter for å prioritere de riktige avtalene

Method CRM kommer med en dedikert mobilapp som lar deg administrere og forbedre kundeforhold fra fingertuppen.

Lukk

Close CRM integreres med Gmail for å effektivisere kommunikasjonen og forbedre salgsproduktiviteten. Det er en skalerbar CRM-løsning som utvider sine muligheter etter hvert som virksomheten din vokser.

Egenskaper

 • Toveis synkronisering mellom Close og Gmail; automatisk kontaktoppretting, slik at nye kontakter kan legges til direkte fra Gmail
 • Har innebygd e-postsporing og -analyse, som gir salgsteamene innsikt i hvem som har åpnet, klikket eller svart på e-postene deres
 • Bruk forhåndsbygde e-postmaler eller lag tilpassede utdrag for monotone e-poster for raskere og mer effektiv kommunikasjon
 • Tilpassbare arbeidsflyter og automatisering, som lar brukere automatisere oppgaver og oppfølginger basert på spesifikke handlinger eller utløsere i Gmail

Closes robuste funksjoner og brukervennlige grensesnitt gjør det til et må-ha-verktøy for ethvert salgsteam som ønsker å strømlinjeforme arbeidsflyten og forbedre teamytelsen.

Innpakning

Til tross for den økende populariteten til mobile messenger-apper, er Gmail fortsatt et ettertraktet verktøy for profesjonell kommunikasjon.

Ovenfor er de beste CRM-ene integrert med Gmail for å strømlinjeforme arbeidsflyten og forbedre kundeforhold problemfritt. Det er imidlertid visse funksjoner du må sørge for å ha i din valgte Gmail CRM:

 • Automatisk kontaktutforskning og lagringsevne
 • Har en dedikert mobilapp
 • Tilbyr alternativer for rapportering og dashboard
 • Innebygd innsikt for e-post og salgsanalyse

Til slutt, sørg for at CRM passer dine forretningskrav og er lett på lommen. 💰

Du kan også utforske de beste Cloud CRM-løsningene for voksende bedrifter.