8 beste GRE-praksistester for å hjelpe deg med å lykkes

GRE står for Graduate Record Examination. Graduate and business schools i USA, Canada og andre land bruker denne testen for å sjekke om studentene er forberedt på avanserte studieprogrammer.

Denne testen evaluerer studentenes verbale resonnement, kvantitative resonnement, kritisk tenkning og analytiske skriveevner. GRE-testresultatet er en viktig faktor ved universiteter, og høyskoler vurderer opptak til sine graduate- og business-programmer.

Studentene trenger en solid forståelse av eksamensformatet og god øvelse for å lykkes i GRE-testen. Det er her GRE-øvelsestester kommer inn i bildet. GRE-øvelsestester hjelper studentene med å bli kjent med eksamensstrukturen. Det hjelper dem også med å identifisere styrker, svakheter og beredskap for testen.

Denne artikkelen vil gjennomgå noen av de beste GRE-praksistestene som er tilgjengelige på markedet. Vi vil også lære om noen tilleggsstrategier som kan hjelpe deg med å forberede deg til testen og oppnå suksess. Disse øvelsestestene kan også hjelpe deg med å bygge selvtillit og forbedre poengsummene dine.

Forstå GRE og hvordan du kan forberede deg på suksess

Graduate Record Examinations (GRE) måler en elevs beredskap for forskerskolen. GRE-testen er opprettet og administrert av Educational Testing Service (ETS).

Den inkluderer tre hovedseksjoner: analytisk skriving, verbal resonnement og kvantitativ resonnement. Den analytiske skrivingsdelen evaluerer en elevs evne til å artikulere komplekse ideer.

Den verbale resonnementdelen tester din forståelse og analyse av skriftlig materiale. Den måler også din evne til å gjenkjenne forhold mellom ord og begreper. Den kvantitative resonnementdelen vurderer din evne til å resonnere og løse komplekse problemer.

Formålet med GRE-testene er å gi universitets- og handelshøyskoler en standardisert måte å teste søkernes potensielle suksess. Høye GRE-score angir høyere sjanser for å bli akseptert i ønsket graduate-program.

For å lykkes i GRE må du sette deg inn i eksamenens format og innhold. Du bør også utvikle effektive studiestrategier og øve med GRE-øvelsestester. Disse praksistestene hjelper deg med å identifisere områdene der du trenger forbedring.

De bidrar også til å utvikle ferdigheter for å ta tester som vil være avgjørende på testdagen. Ved hjelp av disse testene kan du oppnå poengsummen som trengs for å nå dine karrieremål.

Hvordan GRE-øvelsestester hjelper med å forberede seg til den faktiske eksamen

GRE-øvelsestester hjelper studentene med å forberede seg på selve GRE. Disse praksistestene simulerer den faktiske GRE så nært som mulig. De lar deg oppleve hvilke typer spørsmål du vil møte på selve GRE-testen.

  Bluetooth 5.1: Hva er nytt og hvorfor det betyr noe

I tillegg kan det å øve med GRE-øvelsestester hjelpe deg med å gjøre deg kjent med eksamenens format, tempo og typer spørsmål. Dette reduserer angsten og usikkerheten knyttet til testopplevelsen. Praksistester kan hjelpe deg med å identifisere områder der du trenger forbedring.

Mens du velger de mest effektive GRE-øvelsestestene, er det viktig å velge de som stemmer overens med det gjeldende GRE-formatet. De du velger bør også lages av anerkjente testforberedende selskaper.

Noen av GRE-øvelsestestene som er tilgjengelige inkluderer de fra ETS, Kaplan og Manhattan Prep. Å inkludere disse praksistestene i studieplanene dine kan øke sjansene dine for å lykkes på GRE.

Beste GRE-praksistest du kan ta

Det er mange GRE-øvelsestester tilgjengelig på nettet. Men de beste gir en realistisk opplevelse av den faktiske GRE.

Educational Testing Service (ETS) tilbyr gratis offisielle praksistester som er de mest pålitelige og nøyaktige. Foruten ETS-testene, tilbyr flere testforberedende selskaper som Manhattan Prep, Kaplan, etc., høykvalitets praksistester som gir den faktiske GRE-testopplevelsen.

Å velge den beste GRE-praksistesten avhenger av dine spesifikke behov og studiemål. Men alle disse anbefalte praksistestene kan gi verdifull innsikt og hjelpe deg med å oppnå ønsket poengsum. Så, la oss sjekke dem ut!

Kaplan Test Prep

Den gratis GRE-øvelsestesten som tilbys av Kaplan er en utmerket ressurs for studenter å forberede seg på selve GRE.

Kaplan er et anerkjent testforberedende selskap som hjelper studenter med å nå sine akademiske mål i mange år. Testene er adaptive, noe som betyr at de justerer hvert spørsmåls vanskelighetsgrad basert på dine tidligere svar.

Denne funksjonen sikrer at du blir testet på ditt nåværende nivå av kunnskap og ferdigheter. Dette gjør praksistesten mer effektiv for å identifisere områder som trenger forbedring. Testen gir deg også en estimert GRE-poengsum, slik at du kan måle om du er klar for eksamen.

Varsity Tutors GRE

Varsity Tutors tilbyr en omfattende og gratis GRE-praksistest designet av ekspertveiledere og lærere. Denne testen er et effektivt verktøy for studenter til å vurdere deres nåværende kunnskap og ferdighetsnivå for å forberede seg til den faktiske GRE.

Testen er datatilpasning, noe som betyr at hvert spørsmåls vanskelighetsgrad avhenger av de tidligere svarene. Varsity Tutors» GRE-praksistest er en nyttig ressurs for studenter som ønsker å:

 • Simuler testopplevelsen.
 • Forbedre deres tidsstyringsevner, og
 • Få tillit til GRE.
 •   Slik sorterer du bildene dine automatisk med smarte album på en Mac

  Praksistesten gir også en resultatrapport med detaljerte forklaringer for hvert spørsmål. Dette gjør deg i stand til å identifisere områder som trenger forbedring og fokusere studieinnsatsen din.

  ETS GRE

  GRE-praksistesten av Educational Testing Service (ETS) er en offisiell og gratis praksistest designet for å simulere den faktiske GRE. ETS, organisasjonen som er ansvarlig for å lage og administrere GRE, gjør denne praksistesten til en pålitelig og nøyaktig representasjon av den faktiske testen.

  Praksistesten er tilgjengelig i to versjoner: PowerPrep Online og PowerPrep Plus. PowerPrep Online tilbyr to gratis praksistester som etterligner selve GRE-testen. Videre gir disse adaptive testene en resultatrapport som inkluderer dine styrker og svakheter.

  PowerPrep Plus tilbyr tre ekstra øvelsestester mot en avgift, med funksjoner som poenggjennomgang og forklaringer. ETS» GRE-øvelsestest er en utmerket ressurs for å gjøre deg kjent med GRE-testformatet og spørsmålstyper. Den hjelper deg med tempo og vurderer klarheten din til selve eksamen.

  Manhattan anmeldelse

  Den gratis GRE-øvelsestesten fra Manhattan Review gir deg en realistisk og omfattende simulering av den faktiske GRE. Manhattan Review er et anerkjent testforberedende selskap som hjelper studenter med å nå sine akademiske mål i over et tiår.

  Designerne av praksistesten har laget den for å imitere formatet og substansen til den virkelige GRE. Testen er datatilpasning. Dette betyr at den justerer hvert spørsmåls vanskelighetsgrad basert på dine tidligere svar.

  Praksistesten gir også en resultatrapport som inkluderer dine styrker og svakheter. Dette lar deg identifisere områder som trenger forbedring og hjelper deg med å fokusere studieinnsatsen din effektivt.

  McGraw-Hill

  Ekspertlærerne og testforberedende fagfolk ved McGraw Hill Education har designet denne GRE-praksistesten for å hjelpe deg med å forberede deg til den faktiske GRE. McGraw-Hill Education er et velrespektert pedagogisk utgiver som tilbyr ulike testforberedende materialer og ressurser for å hjelpe elevene når de lykkes.

  Praksistesten er tilgjengelig på deres MHPractice+-plattform og inneholder en omfattende simulering av den faktiske GRE. Testen inkluderer seksjoner om verbal resonnement, kvantitativ resonnement og analytisk skriving.

  Plattformen tilbyr også detaljerte resultatrapporter, forklaringer for hvert spørsmål og personlige studieplaner for å hjelpe deg med å identifisere områder med styrke og svakheter.

  Mometrix testforberedelse

  Mometrix Academy har laget GRE-praksistesten for å hjelpe studentene med å forberede seg til Graduate Record Examination (GRE). Den tar sikte på å gjøre deg kjent med typene spørsmål og formatet til den faktiske GRE, slik at du kan øve og forbedre ferdighetene dine til å ta tester.

  Mometrix Academy GRE-øvelsestesten er plagiatfri, noe som betyr at spørsmålene er unike og ikke hentet fra noen annen kilde. Dette sikrer at du øver med autentiske spørsmål i GRE-stil, som kan øke din selvtillit og effektivitet når du tar selve GRE.

    Hva er bedre mellom Romer G vs Cherry MX?

  Petersons GRE-øvelsestester

  Peterson har designet GRE-praksistesten for å hjelpe studenter med å forberede seg til Graduate Record Examination (GRE). Praksistesten inkluderer spørsmål som dekker GREs verbale resonnement, kvantitative resonnementer og analytiske skriveseksjoner.

  Peterson’s er et anerkjent testforberedende selskap som tilbyr pedagogiske tjenester i over 50 år. Erfarne instruktører og eksamenseksperter har laget sin GRE-praksistest for å tilby deg en praktisk testerfaring.

  Det er viktig å merke seg at Petersons GRE-øvelsestest også er plagiatfri.

  Union Test Prep

  Union Test Prep har laget GRE-praksistesten for å hjelpe studenter med å forberede seg til Graduate Record Examination (GRE). Union Test Prep er en ledende leverandør av gratis testforberedelsesmateriell og studieressurser for ulike standardiserte tester.

  Et team med erfarne instruktører og eksamenseksperter har designet sin GRE-praksistest for å gi deg en praktisk testopplevelse. Union Test Prep GRE praksistest er plagiatfri, noe som betyr at spørsmålene er originale og ikke kopiert fra noen annen kilde.

  Union Test Prep bruker avansert programvare og strenge gjennomgangsprosesser for å sikre at deres praksistestspørsmål er unike og fri for plagiert innhold.

  Effektive strategier for å få mest mulig ut av GRE-øvelsestester

  For å få mest mulig ut av GRE-øvelsestester, bør du vurdere å ta i bruk noen av de mest effektive strategiene nevnt nedenfor:

 • Du kan starte med å ta en diagnostisk praksistest for å vurdere dine styrker og svakheter og identifisere hvilke områder som trenger mer oppmerksomhet.
 • Du kan også time dine øvingsprøver for å sikre at du kan svare på alle spørsmål innenfor den gitte tidsrammen.
 • Sørg for å gjennomgå svarene og forklaringene som er gitt etter hver praksistest for å lære av feilene dine og forbedre den generelle ytelsen.
 • Du kan skape et balansert studietempo ved å være klar over dine svakhetsområder og hvordan du kan jobbe med dem. Gjør alt du kan for å organisere studieplanen din for å fokusere mer på dine svakhetsområder.
 • Du bør spore suksessen din på en ukentlig eller til og med daglig basis og bruke en beregning for forbedring med konsistente kriterier.
 • Siste ord

  GRE-testen er en standardisert test designet for å måle en elevs beredskap for forskerskolen. Testen brukes av universiteter og høyskoler for å sjekke deg for videregående studieprogram.

  For å lykkes i GRE, må du ha en solid forståelse av eksamensformatet og innholdet og øve med pålitelig studiemateriell, inkludert GRE-øvingsprøver. Praksistester kan hjelpe deg med å identifisere forbedringsområder og utvikle effektive studiestrategier.

  Ved å dedikere nok tid og krefter til å forberede deg til GRE, kan du øke sjansene dine for å oppnå ønsket poengsum for å nå dine karrieremål.

  Deretter kan du sjekke ut de beste GRE-forberedelseskursene for å forbedre testresultatene dine.