11 Image Resizer-verktøy for Instagram, Facebook, Twitter og mer

Image resizers er utrolig nyttige verktøy som bidrar til å sikre at det visuelle innholdet du legger ut på nettet er helt riktig.

En image resizer kan redusere filstørrelser, øke ytelsen og gjøre arbeidet med visuelle elementer mye enklere. Det beste med å bruke en image resizer er at du kan redusere oppløsningen og gjøre filstørrelsen mindre uten å miste kvaliteten på bildet. Med en image resizer kan du fullt ut tilpasse et bildes utseende som du vil!

Hvis du også leter etter en robust bildeforstørrelse som er praktisk å bruke, blir du her til slutt.

I denne artikkelen vil vi utforske det beste bildeforstørrelsesverktøyet. Av disse er mange gratis å bruke.

Adobe Express

Abode Express er en bilderesizer av profesjonell kvalitet. Den kan behandle flere filer med forskjellige bildestørrelser og formater samtidig. Den lar deg raskt velge en målstørrelse eller -format og batchkonvertere bilder.

Du kan til og med tilpasse utdataene også. Det vil gjøre deg i stand til å sikre at du ikke mister informasjon mens du reduserer filstørrelsen.

I tillegg har Adobe Express et interaktivt brukergrensesnitt. Brukergrensesnittet gjør det enkelt å velge bilder og gir en umiddelbar forhåndsvisning etter konvertering. Med denne bildeforstørrelsen kan du få raske og nøyaktige utdata, og sikre at de ønskede bildene blir produsert med høyeste kvalitet.

Adobe Express har også en gratisplan og en premiumplan.

Kampanje

Kampanje er nok en brukervennlig og omfattende bildeforstørrelse. Denne banebrytende programvaren lar deg justere bildene i ulike formater. Du får mange alternativer for å justere bildestørrelser, optimalisere et bildes oppløsning, angi komprimeringskvalitet, kontrollere sideforhold og mer – alt med bare noen få klikk på en knapp.

Dessuten er Promo også fullpakket med andre flotte funksjoner. Det er en angre og gjør om-knapp, en bildevalgmaske, lagstøtte, en pikselvalgmaske, gråtonekonvertering, en animasjonstidslinje og mange flere.

Kampanjen har en grunnleggende plan, en standardplan og en Pro-plan. Prisene deres starter fra så lavt som $29/måned.

iLoveIMG

iLoveIMG er en fantastisk bilderesizer designet for å gi de mest effektive resultatene når du endrer størrelse og optimaliserer bilder. Den har flere avanserte funksjoner, inkludert komprimering, beskjæring og bla. Du kan til og med justere kontrasten og lysstyrken til bildene.

  Hvordan se når en Facebook-konto ble opprettet

Den lar deg også optimalisere bilder i batch-modus. Disse funksjonene er til fordel for fagfolk som trenger å optimalisere bilder oftere. På toppen av det får du et forhåndsvisningsverktøy for å se endringene før du bruker dem.

iLoveIMG tilbyr en gratis plan og to betalte planer. Gratisversjonen ville være flott hvis du trenger grunnleggende redigeringsfunksjoner. Ellers kan du gå for deres betalte planer.

PicResize

PicResize er en funksjonsrik nettbasert bildeforbedring som tilbyr en kraftig løsning for raskt å justere bildene dine til ønsket størrelse. Dette verktøyet gjør det enkelt å tilpasse bilder til enhver dimensjon eller til og med endre filformatet fra JPG til PNG. Det er også et av de beste verktøyene for å gjøre bilder uskarpe.

I tillegg lar bildeoptimaliseringsfunksjonen deg enkelt redusere filstørrelsen uten å ofre kvaliteten. For å forenkle prosessen ytterligere kan du lagre flere versjoner av et bilde i en enkelt fil. PicResize gir en problemfri måte å sikre at bildene dine har riktig størrelse, ser bra ut og sparer lagringsplass!

PicResize har to planer for bildestørrelse. De har en vanlig plan som er gratis for alltid, og en Pro-plan som starter fra bare $75.

BeFunky

BeFunky er en intuitiv og kraftig bildeforbedring, perfekt for alle brukere, enten de er nybegynnere med redigering av bilder eller erfarne. En imponerende rekke funksjoner kompletterer den brukervennlige designen.

Med noen få enkle klikk kan du lage fantastiske visuelle resultater som får bildene dine til å skinne. I tillegg til de grunnleggende verktøyene kan du få tilgang til mer avanserte redigeringsverktøy, inkludert justeringsinnstillinger og fargespruteffekter.

Det beste av alt er at det er gratis å bruke, så du kan eksperimentere og leke med alle funksjonene uten bekymringer!

Wix

Det elektroniske bildestørrelsesverktøyet Wix tilbyr en brukervennlig og nybegynnervennlig løsning for å endre størrelsen på bildene dine effektivt. Den gir en rekke funksjoner designet for å maksimere brukervennligheten og minimere innsatsen.

Wix lar brukere endre størrelse på flere bilder samtidig, noe som reduserer tiden som trengs for å jobbe gjennom et fotoprosjekt. Den tilbyr fleksibilitet, slik at du kan angi din spesifikke størrelse eller velge mellom ulike forhåndsinnstilte oppløsninger.

  Hvordan tjene penger på affiliate markedsføring på Instagram

Den har også en hendig zoom-funksjon for nøyaktig justering av individuelle piksler, slik at brukere kan bruke riktig mengde redigeringer. Til slutt støtter den øyeblikkelig lagring i en brukervalgt mappe, noe som betyr at du ikke trenger å vente med å dele eller se bildene dine.

Med en gratis image resizer utvider Wix fire betalte planer, inkludert noen forretningsplaner. Planene deres starter fra så lavt som 80 Rs / måned.

Shopify

Shopify image resizer har et bredt utvalg av allsidige og omfattende verktøy. Den har kraftige endringsalternativer for digitale bilder som kan tilpasses fullstendig. Enten du endrer størrelse på bilder for nettbutikken, nettstedet eller e-postkampanjene, tilbyr plattformen fleksibilitet når det gjelder størrelse og oppløsning.

Dette verktøyet inkluderer også beskjæringsfunksjoner som hjelper deg med å zoome og panorere i bildet, sammen med verktøy for å rotere, skjerpe og legge til filtereffekter raskt. Shopifys plattform gjør det også mulig å endre størrelse på bilder og bilder, slik at du kan velge flere bilder å behandle på én gang.

Shopify har en gratis image resizer sammen med tre betalte planer. Hvis du vil kjøpe noen av disse, kan du fortsette med deres gratis prøveversjoner!

Klikk på Trakter

Click Funnels image resizer har utrolig nyttige funksjoner for alle som ønsker å endre bildene sine slik at de passer best til nettsiden deres.

For det første lar denne resizeren brukere velge mellom fire populære dimensjoner eller definere egendefinerte dimensjoner, alt mens den automatisk holder sideforholdet i sjakk.

I tillegg kan du beskjære bildet manuelt eller automatisk justere beskjæringsområdet. På toppen av det kan du også justere nivåene for kvalitet, metning, kontrast og lysstyrke for å få ønsket resultat. Click Funnels image resizer er gratis å bruke.

Kapwing

Kapwing image resizer er et intuitivt online verktøy som hjelper deg med å optimalisere bildene dine raskt og enkelt. Funksjonene er designet for å forbedre arbeidsflyten for fotoredigering og gi deg de beste resultatene. Du kan til og med bruke dette verktøyet til å endre størrelse på videoer for Instagram, Facebook og andre kanaler.

Dette verktøyet lar deg generere egendefinerte lerretsstørrelser eller legge til rammer og rammer til bildene dine. Du kan også bruke avanserte funksjoner som opasitet, sideforhold og skarphet for ekstra raffinement. Verktøyet lar deg dele det resulterende bildet direkte på sosiale medieplattformer som Instagram, Twitter og Facebook. Du kan også laste ned bildene med eller uten bakgrunn.

  Facebook-historier fungerer ikke

Kapwing har et gratis bildeforbedringsverktøy som kommer med noen grunnleggende funksjoner. De har også tre betalte planer som starter fra bare $6 per år.

Fotor

Med et brukervennlig grensesnitt og enkle funksjoner gjør Fotor det enkelt å endre størrelse på bilder. Du kan umiddelbart justere størrelsen på et bilde for å gjøre det egnet for bruk på et nettsted eller en sosial medieplattform eller justere det for å passe til en egendefinert størrelse eller sideforhold.

Det som skiller Fotor fra andre bildestørrelsesverktøy er dra-og-slipp-funksjonene, som forenkler prosessen. Den tilbyr også en offline-modus som lar deg jobbe med bildene dine selv om du ikke er koblet til internett. Den er tilgjengelig for både Windows og Mac.

Fotor image resizer kan lastes ned gratis fra den offisielle nettsiden.

Pixelied

Pixelied image resizer har en rekke kraftige funksjoner for å gi deg maksimal kontroll over bildenes utseende. Programvaren lar deg raskt og enkelt endre størrelsen på høyoppløselige bilder til ulike filformater, inkludert JPG, GIF, PNG og mer.

I tillegg lar Pixelied image resizer deg justere bildedimensjoner og lage mosaikk og spesialeffekter.

Dessuten kan du optimalisere bilder for å forbedre det visuelle utseendet til bildene. Pixelied image resizer har innebygde filtre og effekter som gammakorreksjon, kontrast, lysstyrke og metning. Dette verktøyet inkluderer også batchbehandling for å endre størrelse på flere bilder i enkle trinn. I tillegg støtter den automatisk å legge til metadata til bildene for effektiv organisering.

Pixelied tilbyr et gratis bildeforstørrelsesverktøy for alle som ønsker å forbedre bildet sitt. Bortsett fra gratisversjonen, er det to betalte planer: en Pro-plan og en Pro plus-plan.

Konklusjon

Ved å bruke disse verktøyene kan du enkelt justere størrelsen og dimensjonene til bildene dine for å passe de spesifikke kravene til hver sosiale medieplattform. Det vil bidra til å sikre at innholdet ditt ser profesjonelt, polert og engasjerende ut.

Så hvis du ønsker å forbedre tilstedeværelsen din på sosiale medier og få en meningsfull kontakt med publikummet ditt, bør du vurdere å bruke et av verktøyene for bildeforstørrelse som er nevnt i dette blogginnlegget!

Du kan også utforske noen verktøy for å fjerne uskarpe bilder og forbedre bildekvaliteten.