8 beste kaloritellerapper i 2022

Planlegger du å følge en sunn livsstil? Her er noen av de beste kaloritellerappene å følge.

Når det gjelder å opprettholde en sunn livsstil, er det viktig å holde oversikt over treningsrutinen, maten, du inntar og antall kalorier du inntar.

Det kan være for å planlegge treningsregimer, gå opp eller ned i vekt og lære om sunn mat. Når ditt primære fokus er på å gå ned i vekt, er det best å telle kalorier ved å bruke noen toppapper og nettsteder.

Du kan imidlertid bli overveldet av alternativene som er tilgjengelige på markedet for apper som teller kalorier. Det er en lignende følelse når det gjelder å velge en food API-løsning.

Her er noen av de beste kalorisporingsappene som er tilgjengelige på markedet som gir god innsikt til brukerne.

Kronometer

Lev bedre og mer innovativt med Cronometer-appen som lar brukere spore kalorier, registrere helsedata, biometri og treningsmønster. Cronometer tilbyr et bredt spekter av funksjoner som kan hjelpe med å oppdage næringsverdien av det man forbruker utover å telle kalorier. Brukerne kan utnytte kontosikkerheten og personvernreglene og få nøyaktige diettdata fra matloggen.

Målet er å hjelpe forbrukere med å utvikle sunne vaner, se deres fremgang, nå målene deres og nå ernæringsmål. Den tilbyr funksjoner som:

 • Logging av måltider, biometri og treningsdetaljer
 • Få tilpassede oppskrifter for å prøve å nå et helsemål
 • Sporing av 82 mikronæringsstoffer og makronæringsstoffer
 • Tilpassede diettinnstillinger for å nå målene
 • Verdifulle diagrammer og rapporter som korrelerer over tid
 • Følger diettstøtte i henhold til anbefalingene
 • Etter periodisk faste og deres effekter

Det er også mulig å synkronisere applikasjonen med andre enheter og apper for bedre innsikt, for eksempel Google Fit, Apple Health, Samsung Health og andre trackere.

Lifesum

Kom i gang med en sunn livsstil med en Lifesum egenomsorgsapp for å nå vekt- og helsemål.

Lifesum er fullpakket med flere fordeler, som:

 • Hjelper brukere med å finne det ideelle næringsrike kostholdet som høyt proteininnhold og ren kost.
 • Strekkodeskanner for å identifisere matvarer og logge dem inn i systemet for å holde styr på næringsinformasjonen deres.
 • Velg flere næringsrike og smakfulle oppskrifter for å få næringsverdi for daglig energiinntak.
 • Forenklede måltidsplaner som Vegan og Keto Burn avhenger av brukernes helsemål.
 • Enkelt å lage og tilpasse en sunn reise for å nå målene.
 • Velg fra den enorme matdatabasen med viktige ernæringsmessige detaljer som karbohydrater, fett, kalorier og proteininnhold.
 • Spor små vaner som å drikke vann og konsumere grønnsaker/frukter for å fremme sunne vaner.
  11 beste skybaserte kontrollpanel for å administrere servere og nettsteder

Måltidsplanene er en flott måte å kickstarte reisen mot en sunn reise med 7-21 dager med forhåndsplanlagte måltider, digitale handlelister, toppingredienser og tilpassede planer i henhold til dine krav. Det kommer med proteinvekttap, ketoforbrenning, paleo, sukkerdetox og mange flere.

MyFitnessPal

Med mottoet «Fitness starter med hva du spiser», MyFitnessPal jobber kontinuerlig med å bryte ned ingredienser. Den inkluderer også funksjoner som sporing av kalorier og logging av aktiviteter for å hjelpe deg med å nå målene dine. MyFitnessPal tilbyr flere funksjoner som å gi informasjon om viktig ernæring i maten, telle kalorier og porsjonsstørrelse for det spesifikke måltidet.

Appen gir innsikt i BMI, tone opp og gå ned i vekt for å investere i helse med de riktige funksjonene som enkel logging, lagring av måltider, skanning av strekkoder og sporing av mat. Man kan føre matdagbok for å øke sannsynligheten, forstå matvaner og få tips fra samfunnet. Man kan integrere MyFitnessPal med andre applikasjoner som FitBit og Samsung Health for et bedre liv.

MyNetDiary

Begynn å leve et sunt liv med et riktig kosthold, vekttap og ernæringshjelp på MyNetDiary. MyNetDiary tilbyr en vitenskapelig bevist måte å gå ned i vekt og begynne å leve en sunn livsstil.

Den er fullpakket med funksjoner som:

 • Sett et mål for å velge ønsket måldato, vekttap og kalorier som proteiner, karbohydrater og fett.
 • Overvåk målene dine for å nå dine ønskede mål samtidig som du mottar råd. Man kan sjekke vekttapsprognosen for å ta bedre valg.
 • Finn riktig kosthold som lavkarbo, vegetarisk, kaloritelling, vegansk og keto.
 • Logg inn på treningene og måltidene dine for å holde oversikt over ernæringen du spiser, mat og fysiske aktiviteter for bedre planlegging.

MyNetDiary oppfordrer deg til å nå dine mål, katalogisere mat raskt og utnytte oppskrifter som kan bidra til å opprettholde en sunn livsstil.

Tap det!

Følg den rette vekttapsplanen for å holde styr på maten med Tap det! som kommer med funksjoner som å sette mål, spore mat og få sunnere resultater.

  Hva betyr "IRL" og hvordan bruker du det?

Tap det! tilbyr andre funksjoner som makrosporing (karbohydrater, protein), vannsporing, atferdsrapporter, enhetsintegrasjon, et smartkamera og en skanner. Brukerne kan raskt oppnå en sunn vekt mens de setter opp mål, teller kaloriene som forbrukes og lærer om den konsumerte maten.

Appen fokuserer på den velprøvde tilnærmingen som kan hjelpe medlemmer til å gå ned i vekt og leve et sunt liv ved å skape de beste løsningene og tilpasse seg betydelige endringer. Tap det! tilbyr raske løsninger for vekttap, inspirerer brukere til å tenke ut av boksen og oppmuntrer dem til å balansere reisen. Man kan enkelt spore maten, telle kalorier og starte med å gå ned i vekt.

Carb Manager

Hopp inn på den beste keto- og lavkarbo-dietten med Carb Manager å opprettholde et sunt liv og spore mat. Carb Manager lar brukerne få vite om lavkarbo- og keto-dietter mens de implementerer den. Det vil hjelpe brukere å forstå det og få resultater i løpet av omtrent tre uker.

Man kan generere personlige måltidsplaner, velge kuraterte måltidsplaner, logge på konsumerte måltider og gå utover å spore kalorier. Det er enkelt å overvåke blodsukker, glykemisk belastning, ketoner, intermitterende faste og insulin. Brukere kan analysere avanserte helsemålinger, forenkle dagligvarekjøringer og velge deilige oppskrifter med noen få klikk.

Applikasjonen tilbyr detaljer om:

 • Får mental klarhet
 • Gå raskt ned i vekt
 • Gjenopprett balansen
 • Optimaliser energien
 • Ketoner
 • Reduser betennelse
 • Blodsukker
 • Håndter cravings

Carb Manager tilbyr tusenvis av oppskrifter for forbrukerne, spar tid med automatiske dagligvarelister og måltidsplaner, og sporer inntatt mat. Lavkarbo-livsstilen med Carb Manager har som mål å oppnå nøyaktige resultater og slutte å bekymre deg for cravings.

Nutritionix

Vet hvor mange kalorier du har konsumert på under ett minutt Nutritionix. Det vil hjelpe deg å holde deg på en sunn vei og sikre at du følger dine ønskede mål. Applikasjonen kommer med et smart søk som gjør det enkelt å søke etter historie, restauranter, dagligvarer og vanlig mat.

Ved å bruke Natural Language Processing til å skrive og snakke fritt, kan man også forutsi resultater basert på dataene dine. Den kommer med brukervennlige databaser over dagligvaremerket mat og restauranter. Man kan lage sine oppskrifter og logge dem hvor som helst når som helst. Den beste egenskapen er at man kan dele oppskriftene med andre for å hjelpe dem med å oppnå de ønskede resultatene.

  Hvordan pinge en iPhone

Livestrong

MyPlate kaloriteller, Livestrong, har blitt en av de mest populære applikasjonene for å forbedre den generelle helsen og fremme vekttap. Den brukervennlige applikasjonen hjelper deg med å logge treningsdetaljer, spore matforbruk og beregne kalorier via Apple Watch, iPad, iPhone og Android-enheter.

Livestrong hjelper brukeren med å beregne kalorier for å gå ned i vekt og nå treningsmålene sine. Det er enkelt å kontrollere kostholdet ditt, få ernæringsinformasjon og spise det som kan hjelpe deg med å holde deg i form med denne applikasjonen. Du kan også få anbefalinger i henhold til dine kostholdspreferanser, og hjelpe deg med å nå kalorimålet ditt for vekttap. Det beste er at det kan spore kalsium-, sukker- og kolesterolnivået basert på ens matforbruk.

Den har flere måltidsplaner, inkludert en ukentlig handleliste, deilige oppskrifter og spisemuligheter. Det er lett å bli inspirert av fellesskapet med millioner av brukere som tilbyr støtte til andre brukere med deres historier og kamp.

Konklusjon

Når det gjelder å velge en kaloriteller, er det best å ha de viktige faktorene i bakhodet, for eksempel:

 • Flere apper fokuserer på spesielle dietter for å hjelpe brukere med å nå sine diettmål, som veganer, keto, lavkarbo og paleo.
 • Noen apper kan integrere data automatisk for å forstå målene enkelt.
 • Det er best å sjekke dine preferanser og personlige krav før du velger riktig app.
 • Fakturerings- og abonnementsmetoden kan bidra til å tilby noen ekstra fordeler man må vurdere.

Når dette er sagt, er det best å huske at du ikke er avhengig av apper for å telle kalorier som kan føre til spiseforstyrrelser og matbesettelse. Dessuten er det kanskje ikke sunt å stole på slike apper for vekttap mens det har en negativ innvirkning på mental og fysisk helse.

x