Hvor kan du få brosjyremaler for bedriften din?

Brosjyrer kan virke som en saga blott med den digitale verdenen rundt oss, men lite vet vi om at det fortsatt er en veldig effektiv markedsføringsstrategi.

Det er en integrert del av merkevareprosessen din og hjelper til med å sementere bedriftsinformasjonen din inn i kundenes sinn veldig subtilt.

Tenk på det, hvor mange ganger har du fått utlevert en brosjyre av et selskap, og selv om du ikke stikker den i ansiktet hele dagen, husker du fortsatt en fin del av brosjyrens innhold og det visuelle den hadde for en lang tid. Det er det en god brosjyre gjør med dine potensielle kunder.

Det er en sømløs og ikke-påtrengende måte å levere viktig bedriftsinformasjon på. Imidlertid vil omtrent enhver brosjyre ikke kuttes. Du må ha et øye for et godt design som fanger kundens oppmerksomhet på et blunk, noe som er litt vanskelig å gjøre hvis du ikke er en profesjonell designer.

I den forbindelse kan du bruke disse fantastiske malene og ressursene til å lage din brosjyre uten mye innsats. Hvis det høres ut som noe du ønsker å dra nytte av, så la oss hoppe rett inn i listen. 😎

Envato-elementer

Du får tilgang til millioner av digitale eiendeler fra Envato-elementer, og det inkluderer også brosjyrer. Alle malene er svært tilpassbare og kommer med enkel kommersiell lisensiering.

De kommer i CYMK-fargerom, forskjellige filtyper og støtte for flere plattformer. Du kan bruke den på Adobe Illustrator og i tillegg til Adobe Photoshop. Dette hjelper veldig hvis du er kjent med ett verktøy fremfor det andre.

Du kan registrere deg for en gratis konto for å komme i gang, som gir deg 12 gratis filer hver måned og muligheten til å lagre elementer i samlingene dine.

Kreativt marked

Sannsynligvis den største markedsplassen for tilpassbare maler og diverse andre digitale elementer, Kreativt marked har noen av de beste brosjyrene som du umiddelbart kan laste ned og lage dine egne. Du kan velge mellom over 12 000 alternativer, og de fleste av dem kommer med flere filtyper for å gjøre det mye mer praktisk for deg.

Før du kjøper en mal, kan du se hva som er inkludert, kompatibel programvare, filstørrelse, DPI og annen viktig informasjon. Du kan også velge om du vil ha brosjyren til personlige eller kommersielle formål, slik at du holder deg godt innenfor grensene for det som er tillatt.

Creative Market kjører regelmessig rabatter og tilbud, noe som betyr at du oftere enn ikke vil kunne hente malene dine til kuttede priser.

Canva

Sannsynligvis det enkleste verktøyet på internett for å lage kreative design, Canva er gratis å bruke, og du kan nesten ikke gå galt med det. Den har en dra-og-slipp-editor, og du kan bruke tonnevis av bilder, ikoner, illustrasjoner og elementer mens du designer brosjyren.

  Microsofts kromdrevne kant har en mørk modus, her er hvordan du aktiverer den

Du kan starte fra bunnen av med et tomt lerret eller velge en av deres mange maler og ta det videre derfra. Når du er ferdig med å designe den, kan du eksportere den i ulike formater, inkludert utskriftsklar PDF.

Du kan oppgradere til premiumplanen deres hvis du ønsker å låse opp ekstra funksjoner, som umiddelbar endring av størrelsen på kunstverket ditt, flere filformater, flere aksjeeiendeler og andre utmerkede fordeler.

Freepik

Mest kjent for vakre vektorillustrasjoner, men Freepik har en fantastisk samling av brosjyrer. Alt du trenger å gjøre er å bruke søkefunksjonen, og du har foran deg over 90 000 alternativer å velge mellom.

Alle varene som finnes på denne plattformen er gratis å laste ned, men krever attribusjon. Selvfølgelig, hvis du ikke vil ha noe av det «attribusjonsproblemet», kan du betale $14,99/måned for å låse opp dem alle. Hvis du velger å betale årlig, vil du kunne spare mer og ta medlemskapet til en lavere pris, noe som er stjålet etter min mening.

Fiverr

Mitt favorittsted for å ansette talentfulle frilansere til en utrolig rimelig pris Fiverr kan hjelpe deg med å komme i kontakt med noen av de beste brosjyredesignerne der ute. I stedet for å vente på at designere skal kontakte deg, kan du kjøpe en av de 6000+ spillejobbene som er tilgjengelige i kategorien «brosjyredesign».

Startprisen for spillejobbene er bare $5, og du kan sjekke anmeldelser og vurderinger av frilanseren før du kjøper den. Ikke bare det, men når designet er levert til deg, vil de fleste spillejobbene sannsynligvis også tillate deg å be om revisjoner for å være sikker på at du er 100 % fornøyd.

Visme

Klarert av merker som IBM og Voya, Visme er en annen strålende brosjyreprodusent som også er gratis. Den har en rekke maler, og du kan laste ned det ferdige designet som en utskriftsklar PDF. Du kan også gjøre mange tilpasninger, som å legge til ny tekst, endre farge, bygge inn nye elementer, legge til en logo og annet.

Den har et stort bibliotek med kvalitetsfonter som vil hjelpe brosjyren din til å vises enda mer. Mange av elementene er gratis å bruke, men hvis du har lyst på flere alternativer og de som ser bedre ut, kan du oppgradere til premiumversjonen for det.

Venngage

Venngage fungerer på samme måte som et par verktøy nevnt ovenfor. Du starter med å velge en mal og fortsetter med å sette inn tilpasset innhold, ikoner, diagrammer osv. De har en enorm samling av arkivbilder og andre eiendeler som du kan bruke eller til og med legge til dine egne hvis du ønsker det.

Det fantastiske er at du kan samle teamet ditt for enkelt samarbeid og jobbe med prosjekter som om det var et gruppeprosjekt. Det ferdige kunstverket kan lagres som PNG eller PDF.

MyCreativeShop

Som navnet tilsier, MyCreativeShop handler om å hjelpe deg med å lage kreative design, inkludert dine profesjonelle brosjyrer. Den har mønstre, ikoner, fonter og selvfølgelig maler. For å tilpasse, kan du leke med å endre størrelse, omforme, rotere, flytte og andre innstillinger for kunstverket.

  Slik får du nattmodus på iPhone SE 3

Når designprosessen er over, kan du umiddelbart laste ned en PDF-versjon av den eller enda bedre bestille trykte brosjyrer fra dem direkte. Hvor praktisk er det?

Prisen for å bruke dette nettbaserte verktøyet er bare $19,95/måned, som jeg føler er ganske rimelig for den typen tjeneste de tilbyr.

Vecteezy

Et stort knutepunkt for gratis og betalte digitale eiendeler, Vecteezy er en annen god nettside for å finne flotte brosjyrer. Den har massevis av alternativer å velge mellom, og du kan velge gratis, betalte eller redaksjonelle lisenser i henhold til dine behov.

Du kan også filtrere søket etter retningen til brosjyrene, enten du vil ha kvadratisk, vertikal, horisontal eller panoramisk. PRO-versjonen av denne plattformen gir deg mye frihet, slik som ingen attribusjon, raskere nedlastinger, ubegrensede nedlastinger og til og med prioritert støtte. Det kan du se nærmere på.

Vistaprint

Globalt kjent for utskrifter av god kvalitet, Vistaprint lar deg designe og bestille engrosenheter av utskriftene dine på en veldig sømløs måte. For brosjyrene dine kan du velge mellom ulike design og alternativer for flere ganger, samt variasjoner av størrelse.

Det er mange tilpasningsalternativer, inkludert å velge papir, endre tekst, legge til logoer osv. De har et minimumsbestillingskrav for enhetene, vanligvis 25. Jo høyere du går, desto lavere blir prisen per enhet.

Jeg anbefaler å teste vannet først ved å bestille mindre og deretter gå videre hvis du er fornøyd.

Shutterstock

Jeg antar at denne ikke trenger noen introduksjon. Vi er alle kjent med Shutterstock og dets fantastiske tilbud. Det er imidlertid ikke mange som vet at denne plattformen også har andre digitale eiendeler bortsett fra arkivbilder, og brosjyrer er en av dem.

De fleste brosjyrene du finner her vil være i Vector-format; du kan laste dem ned hvis du har et medlemskap. Det eneste avslaget kan være abonnementsmodellen deres, som henter deg en håndfull eiendeler til en månedlig pris.

For eksempel vil deres $49/måned-plan gi deg ti bilder per måned å laste ned, noe som ikke er mye sammenlignet med andre lagermedieplattformer. Den gode nyheten er imidlertid at du kan velge å betale årlig og få samme plan for bare $29/måned.

Hvis du er forvirret over hvilken plan du skal velge, ikke nøl med å kontakte dem via deres live chat-funksjon.

Behance

Behance er et fantastisk sted å finne uoppdagede artister som er mer enn klare til å jobbe med prosjektene dine. Du kan søke og se en portefølje av designere eller legge ut en jobb som angir dine krav, så det er ingen uslåelige ting.

Designere kan ta kontakt med deg hvis det passer deres ferdigheter. Stillingsannonser har nylig blitt gjort tilgjengelige på denne nettsiden, så det er fornuftig å bruke denne plattformen umiddelbart.

  8 Self-hosted kraftig søkemotorprogramvare for produktet ditt

Når du har lagt ut jobben din, vil Behance begynne med å anbefale deg noen av deres mest passende designere for den typen krav du har. Det er opp til deg enten å akseptere det eller vente på at forslagene strømmer inn.

Drible

Veldig lik Behance, Drible er en annen plattform som huser mange dyktige frilansere som du kan ansette for prosjektene dine. Prosessen med å finne designere er like enkel som å lete etter porteføljen deres eller legge ut et jobbkrav.

Dribble lar deg legge ut ett gratis prosjekt hver måned, så jeg tror at hvis du leter etter en brosjyredesigner, vil et enkelt prosjektinnlegg gjøre susen for deg. Sørg for å forsyne dem med alle detaljer slik at kun de best egnede frilanserne kan anbefales til deg.

Etsy

Opprinnelig en håndlaget varemarkedsplass, Etsy har utviklet seg og forgrenet seg til ulike aspekter, inkludert brosjyremaler. Et enkelt søk vil gi deg tonnevis av resultater, hvoretter du kan filtrere og sortere etter dine preferanser.

Denne plattformen har et gjennomgangssystem for selgerne, så det er ganske greit å sikre at det du kjøper vil være bra nok og at du ikke drar uten å få det du ønsket.

Formatene og andre funksjoner i brosjyren avhenger helt av selgeren og hva de ønsker å legge inn i den, så sørg for at du sjekker hva som er inkludert før du kjøper.

Adobe Spark

Adobe-programvaren er alltid av høyeste kvalitet, og den skuffer aldri. Slik er det med deres Adobe Spark verktøy, en flott nettplattform for folk som bokstavelig talt ikke har noen ferdigheter til å lage kreativt materiale for virksomheten sin.

Du kan bla gjennom galleriet deres og finne en mal/stil som passer din bedrift og riktig størrelse. Du kan tilpasse dem, legge til en logo, leke med fargene og finjustere andre elementer for å ende opp med noe laget utelukkende fra dine egne hender.

Du kan lagre designet i utskriftsklart format når du er ferdig med mesterverket.

Konklusjon

Jeg håper den kuraterte listen ovenfor hjelper deg med brosjyredesignet ditt uten å føle deg overveldet. Det beste med disse ressursene er at du ikke trenger å være en profesjonell designer. Du er flink til å dykke ned i det med en gang og fortsatt ha en vakker brosjyre. ❤️

Deretter kan du finne ut hvordan du kan lage en vakker flyer på nettet for bedriften din.

x