8 beste verktøy for å skape moderne fellesskap og medlemsvirksomhet

Veldig undervurdert, men medlemssider kan være veldig lønnsomme hvis det gjøres riktig.

Å bygge et fellesskap eller en medlemsportal kan hjelpe deg med å samhandle med publikummet ditt og åpne en strøm av tilbakevendende inntekter som vokser år for år.

Hvis du har et produkt som kan leveres månedlig, for eksempel et treningsprogram, et sangkurs eller omtrent alt som folk kan lære over en periode, så kan du gjøre en vellykket forretning ut av det.

Et par eksempler på medlemskap nettsteder som gjør en drap med jevne mellomrom er KetoConnect og Lady Boss Vekttap. Begge har strålende anmeldelser og holder kundene klistret til programmet for å nå sine mål, og det er noe vi alle kan hente inspirasjon fra når det gjelder hvordan du kan levere produktet ditt på riktig måte.

Men det virkelige spørsmålet er, hvordan bygger du et fellesskap eller et medlemsnettsted? Vel, det er ikke så vanskelig, i hvert fall ikke med verktøyene og plattformene som jeg skal nevne nedenfor.

Hvis det høres interessant ut, så la oss sjekke dem ut. 🙂

BuddyBoss

BuddyBoss er bygget på WordPress og er klarert av over 50 000 virksomheter, inkludert ProBlogger, InfusionSoft og Foundr. I likhet med andre løsninger i denne listen lar den deg bygge fellesskapssider, medlemssider og selge kurs med størst mulig frihet og fleksibilitet.

Du kan bruke den til en rekke formål, men hvis du bruker den til undervisningsformål, har du en godbit. Årsaken er at BuddyBoss lar deg lage din egen White label-app på plattformen, som brukerne dine kan laste ned på mobilen og lære materialet ditt mens du er på farten. Dette er en absolutt game-changer for virksomheten din.

Her er noen hovedtrekk som er verdt å nevne:

 • Integrer med andre WordPress-plugins, som LearnDash
 • Lag interaktive quizer
 • Slipp feedinnhold
 • Aktiver belønninger, poeng, rangeringer og prestasjoner slik at folk kan engasjere seg på nettstedet ditt kontinuerlig.
 • Fleksible oppsett og svært tilpassbare elementer
 • Støtte for flere språk
  32 mest stilte MuleSoft-intervjuspørsmål og svar

Når du oppretter et fellesskap ved hjelp av denne løsningen, vil brukere kunne lage sine egne interessegrupper, delta på arrangementer, lage sine personlige profiler, dele medier, sende private meldinger og mye mer.

Stamme

Mest brukt til å bygge en fellesskapsplattform eller en kunnskapsbase, Stamme kan hjelpe deg med å øke kundens levetidsverdi ved å gi dem et knutepunkt for alle deres tvil og diskusjoner. De kan lage innlegg, følge folk, kommentere, stemme opp og til og med dele innhold fra fellesskapet.

Du kan bruke widgetene deres som er klare til å gjøre ting mer interessante og interaktive, for eksempel shoppingvinduer og avstemninger. Den lar deg også bygge inn iFrame-widgets og integrere plattformen med andre apper som Google Translate, Google Analytics, Messenger og Zapier.

Tribe brukes av selskaper som IBM, Decathlon og ConvertKit. Du kan komme i gang med å bruke gratisplanen deres og ta den videre derfra.

Sirkel

Stolt på av noen flotte selskaper der ute, som Teachable og Forte Labs, Sirkel kan hjelpe deg å bringe diskusjoner, medlemskap og fantastisk innhold på ett sted for publikum å samhandle og konsumere.

Du kan opprette et fellesskap for nesten alle formål, inkludert:

 • Medlemskap
 • Kurs
 • Coaching
 • Podcast
 • Mikroskoler
 • Nyhetsbrev
 • Oppstart

Denne løsningen kan være hvitmerket, noe som betyr at du kan legge merkevaren din inn i den og gjøre den til din egen for å holde profesjonaliteten intakt foran publikum.

I tillegg kan du organisere diskusjoner i forskjellige kategorier, tilby premium-innhold for profesjonelle medlemmer og opprette klubber i henhold til folks interesser slik at de kan bli med i diskusjonene basert på hva de liker.

Den er bygget for å skape ekte forbindelser med publikummet ditt og tillate medlemsprofiler, innholdsrike innlegg, direktemeldinger og andre funksjoner som vil holde dem klistret til plattformen.

Circle kan integreres med massevis av tredjepartsapper for å forbedre og automatisere arbeidsflytene dine ytterligere.

MemberPress

MemberPress er veldig enkelt å sette opp, en plugin for WordPress som lar deg bygge medlemssider, selge kurs og andre digitale nedlastinger med full kontroll.

  9 Imponerende Persona Generator for markedsførere

Det er en kraftig løsning som også gir deg muligheten til å administrere abonnementer, gi/oppheve tilgang til spesifikt innhold for brukere basert på deres plan, og integrere med tredjepartsapper som PayPal, ConvertKit, HelpScout.

Nettsteder som WP Engine og WPbeginner har anbefalt MemberPress, og du kan komme i gang med grunnplanen til $149/år. Alle planene inkluderer prioritert støtte, tilknyttet program, innholdsdrypping, innholdsbeskyttelse og andre fantastiske funksjoner.

Mektige nettverk

Med en 14-dagers gratis prøveperiode, Mektige nettverk er en fellesskapsplattform, men gjør mye mer enn bare det. Faktisk kan du bruke den til å bygge en nettside, selge nettkurs og lage en medlemsmodell, blant forskjellige andre muligheter, alt under ditt eget merke.

Den er kraftig og kan håndtere publikums tunge arbeid for å skape et rom der virksomheten din fungerer for deg i stedet for at du jobber med den 24/7. Den har en gratis plan å komme i gang med, og det er slett ikke dårlig, men de betalte planene åpner mange dører for deg, inkludert integrasjoner, premiumanalyse, moderatorer, etc.

Alle planene er imidlertid annonsefrie og kommer med smarttelefonapper for bruk mens du er på farten.

BuddyPress

Nok en strålende WordPress-plugin, BuddyPress, er laget for å enkelt bygge fellesskapsnettsteder. Den tilbyr en haug med kule funksjoner, noen av dem finner du ikke andre steder, for eksempel:

 • Individuelle medlemsprofiler
 • Direkte meldinger
 • Mikrosamfunn eller grupper for personer med lignende interesser
 • Øyeblikkelige varsler og leste/uleste signaler
 • Evne til å legge til medlemmer som venner

Denne plugin-en er fleksibel og kan kobles til andre tredjepartsapper for å utvide funksjonaliteten ytterligere. Det beste er imidlertid at BuddyPress er helt gratis å bruke. Det er ingen skjulte kostnader involvert. Bare last ned, installer og begynn å sette sammen ditt eget fellesskapsnettsted innen minutter.

Disippel

Selg enkelt kurs, medlemskap og bygg et lidenskapelig fellesskap med Disippel. Du kan fullt ut merke den som din egen og til og med velge mobilappen for å utforske millioner av brukere fra appbutikkene. Det gir deg total kontroll over innholdet du publiserer, samt medlemmene du slipper inn i fellesskapet.

  Hva er kravene til Valorant bærbar PC?

Bortsett fra de vanlige funksjonene, her er noen unike du bør vite om:

 • Evne til å streame live
 • Bruk hendelseskalender
 • Medlemsmoderasjon
 • Detaljerte analyser
 • Innholdsrapportering

Disciple er 100 % sikker, GDPR-kompatibel, og mottar jevnlig oppdateringer med nye funksjoner. En annen god ting er at du kan bruke deres offentlige API for å integrere fellesskapsplattformen med dine eksisterende verktøy.

MemberSpace

Begynn å opprette et medlemskap for videoopplæringer, kurs, regissører og alt du vil med MemberSpace. Den lar brukere låse tilgangen til spesifikke nettsider, slik at kun medlemmer kan gå inn. Verktøyet er enkelt å bruke og krever ingen kodingserfaring for å utnytte.

Den tilbyr flere funksjoner som:

 • Umiddelbare utbetalinger
 • Forlatte registreringer
 • Oppgraderinger og nedgraderinger
 • Ubegrenset antall medlemmer
 • Koble til ubegrensede nettsteder
 • Automatiserte mersalg
 • Mislykket gjenoppretting av lading

Det er populært med CMS som Squarespace og WordPress, da det ikke påvirker noen funksjoner eller blir låst til systemet. MemberSpace tilbyr en gratis migreringstjeneste som gjør det smertefritt å migrere fra hvilken som helst programvare.

Den tilbyr sømløs integrasjon med podcasten, katalogen Zapier, Stripe, Forum og tilknyttede selskaper. Programvaren er mobilresponsiv og tilbyr VIP-støtte. Sammen med dette kan brukere legge det til hvor som helst, benytte seg av tilpasset stil og bruke API på dataattributter.

Konklusjon

Løsningene ovenfor vil hjelpe deg å holde publikumet ditt engasjert og beholde ved å gi dem et sted å samhandle med deg og andre likesinnede som er på samme side som dem.

x