8 Engangspassord (OTP)-leverandører/markedsplasser for å validere bruker via SMS

I en verden hvor identitetstyveri og nettsvindel øker alarmerende, blir det skremmende å sikre plattformen din og brukerne.

Den beste måten å overliste hackere på er å validere brukere med engangspassord (OTP) sendt over SMS.

Imidlertid har ikke alle bedrifter ressursene til å sette opp et internt OTP-system. Det er her OTP-leverandører kommer inn.

Hvis du ønsker å beskytte din online tilstedeværelse mot cybertrusler, fortsett å lese mens vi utforsker de beste OTP-leverandørene og markedsplassene som er tilgjengelige i dag!

Introduksjon til OTP-leverandører/markedsplass

En OTP-leverandør tilbyr en praktisk løsning for bedrifter som ønsker å implementere tofaktorautentisering eller validere brukere over SMS. Teknisk sett bruker disse verktøyene SMS API (Application Programming Interface) for å integrere tekstmeldingsfunksjoner i nettsteder og applikasjoner.

OTP-leverandører automatiserer hele prosessen, fra kodegenerering til verifisering, uten å komplisere ting for deg eller sluttbrukere.

Men siden OTP-er er en delikat sak, trenger de fleste bedrifter hjelp til å finne en pålitelig leverandør. Og for dem er OTP-markedsplassen det beste skuddet.

En OTP-markedsplass forbinder bedrifter og organisasjoner med flere OTP-leverandører. Den fungerer som en mellommann, slik at du kan sammenligne forskjellige OTP-løsninger, funksjoner og priser og få det beste tilbudet. En slik markedsplass er RingCaptcha (mer om dette nedenfor)!

Uansett om OTP-leverandør eller markedsplass, kjernefordelene med SMS OTP-er koker ned til følgende:

 • Svindel og databeskyttelse
 • Bedre brukeropplevelse
 • Fleksibilitet og skalerbarhet

Hver fordel fortjener imidlertid spesiell oppmerksomhet, så la oss dykke inn.

Fordeler med OTP for bedriften din

#1. Hjelper med tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering, eller 2FA, er et sikkerhetssystem som krever to forskjellige former for verifisering for å få tilgang til kontoen din eller ressursene dine.

For det første må brukeren skrive inn legitimasjonen de hadde angitt for kontoen. Deretter må de bekrefte gjennom en kode, eller OTP sendt til deres registrerte enhet. Ideelt sett foretrekker 85 % av kontoene å motta engangstjenester via SMS.

Og så, å ha et SMS OTP-system for virksomheten din legger til et ekstra lag med beskyttelse uten å komplisere ting for brukeren.

#2. Passordløse pålogginger

I en verden der 90 % av internettbrukerne er bekymret for at passordene deres blir hacket, er det du som tilbyr dem passordløse pålogginger. Høres det ut som en dealbreaker?

For eksempel, hvis en potensiell klient ikke kan fullføre en transaksjon fordi de ikke klarer å huske passordet sitt, kan de redde ut for kjøpet. Vi lager ikke dette fra løse luften.

76 % av brukerne hevder at de ofte gir opp et kjøp på grunn av passordproblemer.

Selv om gjestekjøp er et populært alternativ blant e-handelsbutikker, på en eller annen måte, må du validere brukeridentiteten.

Passordløs autentisering kan hjelpe deg med å gjøre begge deler, validere brukere og beholde kunder.

  10 Agency Project Management Software for å administrere kundene dine sømløst tipsbilk.net

#3. Transaksjonsautentisering

OTP-støttet tofaktorautentisering er medfødt sikrere enn passord når du foretar transaksjoner på nettet. Vi sier det fordi OTP-er ikke kan brukes til angrep siden de blir ugyldige etter en fastsatt tidsramme.

Faktisk kommer TOPT (tidsbasert engangspassord) med et utløpsvindu som varierer fra 1 minutt til 7 dager. Siden OTP-er blir ugyldige kort tid etter at de er generert, er OTP-er verdiløse for hackere. Og dermed gjøre hver transaksjon sikker for kundene og virksomheten din.

#4. Bedre brukeropplevelse

Det er klart at brukere liker det når de ikke blir bedt om å huske passord. OTP-er tilbyr en enkel, brukervennlig opplevelse.

Én enkel integrasjon gjør verifiseringen rask og enkel gjennom en brukers mobile enhet. I tillegg kan brukere unngå å betale ekstra kostnader eller utføre en annen slitsom påloggingsprosess.

Du ser,

 • Alle har SMS på mobilen
 • Det er en kjent og behagelig kommunikasjonskanal
 • Folk kan motta tekster nesten hvor som helst i verden for nesten ingenting

#5. Enkelt for bedrifter å integrere og skalere

Organisasjoner kan enkelt integrere verifiserings-APIer i produktene eller appene sine. Snart nok innser du at avkastningen av å integrere SMS OTP-er er langt over all forventning. Prosessen kan bokstavelig talt betale for seg selv ved:

 • Sikring mot cybersikkerhetstrusler
 • Bedre brukeropplevelse
 • Frigjør IT-teamet og ressursene for viktigere oppgaver

Så ja, SMS OTP-er er en flott opt-in for bedrifter. Selv om du ikke foretrekker å sette opp et internt system, kan du velge en pålitelig OTP-leverandør.

Hvordan velge en OTP-leverandør?

Når du foretar et valg, er det bedre å ha et utvalgskriterium på plass. Nedenfor er noen faktorer du bør vurdere når du velger en OTP-leverandør for virksomheten din.

 • End-to-end-sikkerhet: OTP-er er en sensitiv sak, så det er avgjørende å velge en pålitelig leverandør som tilbyr sikre SMS-tjenester. Skum gjennom leverandører med høy leveringsevne, kryptering og 2FA-automatiseringsverktøy.
 • Enkelt oppsett: Sørg for at SMS API-en som tilbys av leverandørene er enkel å slå sammen med eksisterende systemer og plattformer, med tydelig dokumentasjon og utviklervennlige APIer for å gjøre integrasjonen sømløs.
 • Kostnadseffektivitet: Med tanke på antallet brukere som ønsker å benytte seg av 2FA, kan det være tungt for deg å sende SMS OTP-er. Velg derfor en OTP-leverandørmarkedsplass som tilbyr tilpassede planer eller volumbaserte rabatter. Sjekk i tillegg at plattformen ikke har noen skjulte avgifter.
 • Kundestøtte: Se etter leverandører som tilbyr 24/7 kundestøtte via e-post, chat og ring. Dette gjør det enklere å løse OTP-relaterte problemer og bygger kundenes tillit.
 • Ytterligere funksjoner: Noen få tillegg går langt, for eksempel rapporterings- og analyseverktøy, tilpassbare maler og muligheten til å sende meldinger på flere språk. Disse funksjonene kan bidra til å forbedre effektiviteten og effektiviteten til OTP-løsningen din.

Og nå er det på tide å se på den beste OTP-leverandøren eller markedsplassen for å hjelpe deg med å validere brukere over SMS. 🥁

Rop ut

ShoutOut gir SMS API-integrasjon for bedre kundeengasjement og kommunikasjon. En av løsningene, ShoutOut Lite, tilbyr OTP API for tofaktorautentisering, mobilnummerverifisering og engangspassord (magiske passord) som brukstilfeller.

  Hvordan koble til SFTP ved hjelp av FileZilla? [2 Methods]

fordeler

 • Automatiserer hele prosessen, fra OTP-generering til verifisering og feilsøking
 • Enkel og problemfri integrasjon av SDK-er og REST API med hvilken som helst plattform som Shopify, Woo Commerce, Magento og mer
 • 99,93 % oppetid med automatisk skalering og ingen vedlikeholdsvinduer
 • Skaff umiddelbart avsender-ID-er eller referanse-ID-er for hver OTP-forespørsel fra applikasjonen din

Bortsett fra disse hjelper ShoutOut bedrifter med å kjøre SMS-kampanjer via flere verktøy som personlig tilpassede meldinger, analyser og planlegging. Det er et utmerket valg for små og mellomstore bedrifter.

RingCaptcha

RingCaptcha er et brukerverifiserings- og svindelforebyggingsverktøy som gir SMS og Voice 2FA-produkter for å validere brukere. Plattformen tilbyr en OTP-leverandørmarkedsplass, som lar deg sammenligne og velge den mest pålitelige leverandøren med best mulig levering.

fordeler

 • Bland og match primær- og reserveruter for å sikre den beste OTP-pålitelighet til rimelige priser
 • Har en automatisk oppfølgingsfunksjon som automatisk oppdager og sender en annen OTP hvis brukeren savner en
 • Aktiver mekanismer utenfor båndet, som «Dial-for-Help»,» Human Touch» og «AI Assist» hvis brukeren ikke mottar OTP
 • Hver OTP-forespørsel går gjennom heuristikkdrevne sikkerhetsfiltre for å sikre forespørselens gyldighet
 • Forhåndsbygde SMS-varslingsmaler eller tilpassede maler for å inkludere merkevaremeldinger

Med RingCaptcha-markedsplassen, hvis en leverandør øker prisene dine, kan du bytte til en annen med bare noen få klikk. Du får også tilgang til andre funksjoner som svindelanalyser, verifiserte/blokkerte lister, optimalisering av levering og mer.

Exotel

Exotel er et ledende og pålitelig selskap for nettskykommunikasjon. OTP-løsningen henvender seg til topporganisasjoner i India og Sørøst-Asia, som Flipkart, Redbus, Ola, Practo og mer.

fordeler

 • Tilbyr overlegen kvalitet SMS og tale OTP-verifiseringstjeneste med høy leveringsevne og lav ventetid
 • Sømløs integrasjon til enhver plattform ved hjelp av Android SDK-er og REST API-er; en rimelig og skalerbar løsning med en betal-per-bruk prismodell
 • Beste oppetid i klassen på 99,94 %, inkludert driftsoppetider; feilsikker levering av OTP-er innen 8 sekunder
 • Få lettleste detaljerte rapporter som består av innsikt knyttet til OTP-operasjoner, leveranseevne og effektivitet

Med Exotel kan du oppnå en kjekk leveringsrate på 92 %. Dessuten tilbyr plattformen en 7-dagers gratis prøveversjon, med 1000 gratis samtaler og SMS-kreditt. Pluss, 24×7 kundestøtte via telefon, e-post og Twitter

Tekstlokale

Textlocal tilbyr skalerbare SMS-løsninger i bedriftsklasse som er klarert av over 165 000+ kunder globalt. Plattformens OTP SMS-løsning sikrer enkel, sikker og pålitelig sikkerhet for applikasjonen din.

fordeler

 • Integrer enkelt med over 500+ populære applikasjoner ved å bruke Zapier med noen få klikk
 • Generer raskt unike koder og slå dem sammen til en SMS-tekst ved å bruke SMS API som er lett å integrere
 • Integrer med enkel, høyhastighets SMS SMPP API og begynn å sende tekstmeldinger på få minutter
 • Overfør data sikkert til og fra Messenger via SFTP for å sikre at du alltid har den nyeste informasjonen tilgjengelig

Bortsett fra OTP-er, kan du sette inn lenker, dokumenter, videoer eller kuponger tilpasset hver bruker. Dessuten kan du lage interaktive undersøkelser på få minutter og analysere resultatene med brukervennlige sporingsverktøy.

OneLogin

OneLogin er en ledende løsning for identitets- og tilgangsadministrasjon som er klarert av over 5000+ kunder globalt. OneLogin Protect OTP-mobilappen lar deg utføre multifaktorautentisering for flere kontoer med et klikk på en knapp.

  Hvorfor vi ikke kan anbefale Wink Hubs lenger

fordeler

 • Har over 6000+ forhåndsintegrerte on-premise- og skyapplikasjoner
 • Tilgjengelig for Android, Android Wear, Apple iOS og Apple watchOS, slik at du kan utføre handlinger mens du er på farten
 • Innebygd OTP-generator som lar brukere svare på en push-melding på smarttelefonen eller se og logge på uten problemer
 • Tidsbasert OTP (TOTP) algoritme som gjør OTP ugyldig etter 30 sek; du kan forlenge tiden på mobile enheter for å forbedre påliteligheten og brukeropplevelsen

Med OneLogin kan du få tilgang til kundeservice i verdensklasse, inkludert forkjempere for personlig kundesuksess, 24/7 teknisk assistanse, et innholdsrikt hjelpesenter og pågående utdanningsarrangementer.

SecureMFA

SecureMFA gir OTP-autentisering for Microsoft ADFS (Active Directory Federation Service). Den gjør det mulig for ADFS-servere å gi multifaktorautentisering (MFA) ved hjelp av en TOTP og via en tredjepartsleverandørs API-endepunkt som SMS, e-post eller telefon.

fordeler

 • Generer OTP-passord for ubegrensede kontobrukere; lagre OTP-data i MS SQL- eller MS Active Directory-attributter
 • Start enkelt utlogging eller deaktivering av OTP-konto
 • Tilpass brukergrensesnitt og dataverdier når du sender til et API-endepunkt
 • Støtte for ADFS CSS-temaer og ADDS multi-forest-tillitsforhold

I tillegg til disse, leveres administrert API Gateway-tjeneste av leverandører som Amazon (AWS SNS), Microsoft (Azure API Management), etc.

Klikk Send

ClickSend er en SMS-leverandør i bedriftsklasse som lar bedrifter sende, motta og spore SMS-tekstmeldinger over hele verden. SMS OTP-løsningen hjelper deg med å bekrefte brukeridentitet, beskytte kundedataene dine og styrke den generelle online sikkerheten.

fordeler

 • Har et dashbord som er lett å navigere for å spore OTP-SMS, se avsender-IDer og oppfølginger; sende SMS direkte fra Google Sheets
 • Integrer enkelt med programvaren eller applikasjonen din ved å bruke APIer i NodsJS, Python, Java, C#, Ruby, etc.
 • Sikkerhet på bedriftsnivå for OTP-er og kundedata med 100 % oppetid SLA-garanti
 • Innebygd markedsplass med over 900+ apper fra e-handel, sosiale medier og andre kategorier

ClickSends pay-as-you-use-programvare sparer deg fra å bli flaskehalser i innlåste kontrakter med faste månedlige avgifter uavhengig av bruk. Med over 90 000+ kunder som sender milliarder av meldinger rundt om i USA, har ClickSend fortsatt høy ytelse.

D7-nettverk

D7 Networks ble grunnlagt i 2012, og er et drømmeprosjekt for en gruppe dedikerte mobileksperter spesialisert på verdensomspennende SMS-overføring. Dens brukervennlige 2FA Verifier API er enkel å sette opp og integreres sømløst med arbeidsflyten din.

fordeler

 • Fullstendig automatisering av verifiseringsprosessen, inkludert unik OTP-generering og -administrasjon
 • Utviklervennlig API for raskt å integrere D7 til enhver applikasjon; få global dekning rundt 7 kontinenter med ett enkelt API
 • Betal-per-bruk-modell, pluss ingen operatørkompleksitet, gjør D7 til en rimelig og pålitelig løsning
 • Fullfører hele OTP-verifiseringsprosessen på 15 til 20 sekunder, og sikrer høy leveringsevne

D7 Networks er et godt valg for oppstartsbedrifter og bedrifter. Den har de beste oppstartsbedriftene under navnet sitt, inkludert Airbnb, Uber, Agoda, DHL og flere kjente merkevarer.

Konklusive tanker

Å bruke engangskoder for å bekrefte brukere over SMS er mer overbevisende og brukervennlig enn å be om å huske passord. Dessuten eliminerer outsourcing av OTP-tjenester fra leverandører den skremmende oppgaven med å administrere et internt OTP-system.

Det også, hvis du ønsker å velge en pålitelig OTP-leverandørmarkedsplass. For å hjelpe deg med jakten, er den kuraterte listen over OTP-leverandører et utmerket valg for SMB-er. Sørg imidlertid for å velge en leverandør som passer bedriftens behov.

Du kan også utforske de beste SMS-markedsføringsplattformene for å kommunisere med brukerne dine.