8 fordeler ved å kjøpe en barnevennlig bærbar enhet for barna dine

Viktige takeaways

  • Barnevennlige klær gjør fysisk aktivitet morsomt gjennom funksjoner som trinnsporing, aktivitetsutfordringer og virtuelle belønninger.
  • Wearables fremmer en følelse av uavhengighet ved å tilby GPS-sporings- og kommunikasjonsfunksjoner som foreldre kan overvåke i sanntid.
  • Smartklokker og treningssporere tilbyr læringsmuligheter gjennom spill og pedagogiske aktiviteter, og hjelper barna med å utvikle viktige ferdigheter.

Foreldre kan dra nytte av bærbar teknologi for barn på grunn av aspekter som foreldrekontroll og GPS-sporing. Men hvordan kan barn faktisk ha nytte av å bruke disse enhetene?

Fra å oppmuntre til trening og opprettholde sunne vaner til å vise frem sin distinkte identitet, her er flere fordeler med barnevennlige wearables for barn.

1. Gjør fysisk aktivitet morsomt

De vanligste bærbare enhetene for barn er hovedsakelig treningssporere eller smartklokker. Disse enhetene tilbyr vanligvis funksjoner som oppmuntrer barn til å forbli glade og sunne ved å gjøre fysisk aktivitet til noe morsomt.

Ofte kan det være vanskelig å få barna i bevegelse, men det trenger ikke være med wearables som Fitbit Ace 3 og Garmin Vivofit Jr. 3. Ace 3 har skrittsporing og aktivitetssporing hele dagen, samt virtuelle merker og trofeer som barn kan samle når de fullfører utfordringer.

På den annen side gjør Vivofit Jr. 3 fysisk aktivitet morsomt ved å tilby samleobjekter, treningskort og morsomme spill og aktiviteter etter 60 minutter med daglig trening.

2. Oppmuntrer til en følelse av uavhengighet

Når barna blir eldre, vil de sannsynligvis føle en slags uavhengighet. Og wearables kan gi dem nettopp det ved å gi foreldrene trygghet om at deres små er trygge samtidig som de gir dem friheten.

Mange smartklokker for barn, for eksempel Gabb Watch 3, har funksjoner som barn sannsynligvis ikke er interessert i, som GPS-sporing og geofencing. Imidlertid kan de støtte sin følelse av uavhengighet uten at de egentlig erkjenner det. Enten de går til skolen eller går ut for å leke med venner, kan foreldre bruke disse funksjonene til å kontakte og overvåke dem i sanntid.

3. Skaper morsomme læringsmuligheter

Når det gjelder barnevennlige smartklokker og treningssporere, er en av de mest åpenbare læringsmulighetene for barn å lære dem hvordan de skal fortelle tiden.

VTech KidiZoom Smartwatch DX3 inkluderer en spesiell innebygd aktivitet kalt Time Master for å hjelpe barna å lære å fortelle tiden. Men foruten å fortelle tiden, tilbyr denne smartklokken morsomme innebygde læringsmuligheter og flere interessante spill.

Barn kan til og med koble seg sammen med vennene sine som også eier KidiZoom-smartklokker og spille pedagogiske spill for to spillere som Find the Diamonds, Treasure Hunt og Tic-Tac-Toe.

En annen utmerket wearable for barn er Little Tikes Tobi Robot Smartwatch, siden den har et bibliotek med gratis pedagogiske spill og aktiviteter.

4. Oppretthold kommunikasjon med venner og familie

De fleste brukbare gadgets for barn inkluderer kommunikasjonsfunksjoner, noen av de vanligste er taleanrop og tekstmeldinger. Å opprettholde en digital kommunikasjonslinje med andre kan hjelpe barn som føler seg ensomme eller sjenerte.

Barn kan bruke disse wearables til å kommunisere ikke bare med foreldrene sine, men også med skolevenner og andre familiemedlemmer. Heldigvis er alle kontaktlister foreldrekontrollert, slik at barn aldri trenger å bekymre seg for samhandling med fremmede.

Leter du etter en morsom, men trygg smartklokke som barn vil elske å kommunisere med? Videosamtaler, taleanrop og tekstmeldinger er alle tilgjengelige på TickTalk 4 smartklokke.

5. Gir barnevennlig underholdning

En bærbar dings som gir barnevennlig underholdning er noe barn vil ha stor nytte av. I tillegg er det sannsynligvis hovedgrunnen til at barn ønsker å bruke dem! I følge a Cambridge engelsk artikkelkan barn få bedre engasjement, deltakelse, prestasjoner og huske læringen ved hjelp av spill.

I tillegg til å være kul og komfortabel, har Gabb Watch 3 en forhåndsinstallert app kalt Gabb Go. Det lar barna ta vare på sine helt egne virtuelle kjæledyr. Barn må passe på de små vennene sine for å tjene mynter og låse opp andre unike kjæledyr som en enhjørning eller en axolotl.

TickTalk 4 er en annen smartklokke med underholdning som barna vil elske, og som kommer i form av ubegrenset musikk, podcaster og historier. Husk imidlertid alltid å vurdere fordelene og ulempene med en smartklokke for barn før du kjøper en.

6. Uttrykk deres unike stil og personlighet

Foruten spill og underholdning, er en av de andre fremtredende fordelene som barn elsker med wearables at de får bruke dem til å uttrykke sin unike følelse av stil og personlighet.

Den tidligere nevnte Garmin Vivofit Jr. 3, for eksempel, er tilgjengelig i ulike design for barn å velge mellom. Disse designene inkluderer de originale Garmin-designene sammen med Disney Princess, Marvel og The Mandalorian. Det beste er at designet de velger integreres med klokkens skjerm og generelle opplevelse.

Dessuten gir de fleste smartklokker og treningssporere for barn, som Fitbit Ace 3, dem valget mellom forskjellige farger samt valgfritt tilbehør.

7. Vær alltid i god behold

Nød- og sikkerhetsfunksjoner er de viktigste aspektene foreldre vurderer når de bestemmer seg for en wearable til barna sine. Men disse funksjonene kan også være til nytte for barna selv. Barn kan føle seg mer komfortable uten at foreldrene eller omsorgspersoner passer på dem hvis de bare kan trykke på en knapp når de føler at de er i fare.

Dessuten kan barn føle seg vel ved å vite at foreldrene deres alltid vet hvor de bruker GPS-sporing – dette fungerer spesielt bra for barn som ofte vandrer eller går seg vill.

Dessuten vil de fleste wearables som smartklokker automatisk inkludere GPS-posisjonssporing og sikkerhetssoner; en enkel brukbar alternativ med imponerende sikkerhetsfunksjoner er AngelSense-enheten. Den kan festes til klær, ryggsekker eller lommer og inkluderer en SOS-knapp og live GPS-sporing.

8. Bygg sunne vaner

Det er viktig for barn å begynne å bygge sunne vaner, som å hjelpe til med husarbeid og husholdningsoppgaver, fra en tidlig alder. Disse vanene kan hjelpe barn med å bygge selvtillit, uavhengighet og organisatoriske ferdigheter.

Bærbare enheter, som Gabb Watch 3, kan være til stor hjelp når det kommer til disse sunne vanene og redusere den overveldende følelsen som følger med hverdagens gjøremål og oppgaver. Ved å bruke den forhåndsinstallerte Gabb Go-appen kan barna følge med på gjøremålslister som foreldre har laget for dem. Barn kan samle mynter for å fullføre disse oppgavene og ta dem ut for premier.

I tillegg har Garmin Vivofit Jr.3 en ledsager-app som foreldre kan bruke til å tildele barna gjøremål sammen med myntbelønninger. Barn kan deretter bruke myntene sine til å løse inn belønninger som spill.

Bærbare enheter er et must-ha for barn i disse dager

Fra innebygde pedagogiske aktiviteter og læringsverktøy til morsomme spill og funky design – wearables for barn kan leveres utstyrt med nesten alt! Videre kan bare det å bære en forbedre et barns uavhengighet, kommunikasjon og fysiske aktivitet.

Barn vil garantert elske fordelen med å ha på seg en kul og fargerik enhet med spill og aktiviteter, mens foreldre kan dra nytte av sikkerhetsfunksjonene uten å være fullstendig invasive.