tipsbilk.net

8 leverandører av kredittkortlesere for detaljhandelen din

En av de mest effektive og sikre måtene å akseptere betalinger på er å bruke kredittkortlesere.

Hva er kredittkortlesere?

Har du noen gang sett en liten sveipe-gadget eller maskin som den nedenfor i en butikk? Det blir referert til som en kortleser eller kredittkortleser.

Kortlesere er ansvarlige for å lese dataene fra et kreditt- eller debetkorts magnetstripe eller mikrochip og overføre dem til betalingsbehandleren mens de samler inn data fra kundens bank. Transaksjonen aksepteres hvis kortleseren gjenkjenner de tilgjengelige midlene.

Derfor, når det gjelder teknologi, inneholder kreditt- eller debetkortets brikke eller magnetstripe, som er tilstede, informasjon om kortinnehaveren. Kortleseren leser denne informasjonen og tillater eller nekter transaksjonen basert på informasjonen som er gitt.

En av de mest praktiske måtene å foreta kjøp på er å bære et kredittkort eller debetkort i stedet for kontanter.

I følge en fersk undersøkelse er 1115,83 millioner amerikanere spådd å bruke kredittkort innen 2025.

I henhold til Statista-data har markedsstørrelsen for kredittkorttransaksjoner i USA økt mer enn to ganger mellom 2012 og 2020, som vist på bildet nedenfor, og det er spådd å nå mer enn 65 prosent innen 2025.

Kilde: Statista

Hvordan velge den beste kortleseren for bedriften din

Å ha en kredittkortleser om bord er viktig enten du prøver å starte et nytt selskap eller utvide ditt nåværende.

Mens noen selgere tilbyr gratis kredittkortlesere, lar andre deg kjøpe eller leie utstyret. Fra frittstående til skybaserte multibutikker, og funksjonene deres påvirker kostnadene. Prisen avhenger av om du kjøper maskinen direkte eller leier den.

De mest grunnleggende kredittkortleserne koster vanligvis mellom $100 og $200. Kredittkortbehandling, månedlig service, gateway og overholdelsesgebyrer er ekstrautgifter.

La oss se på litt informasjon i denne delen som vil hjelpe deg med å velge den beste kortleseren for virksomheten din.

Transaksjonsmetode

En kortleser kreves for ulike transaksjoner, for eksempel kortsveiping, dipping, korttapping og mobilbetalinger. Denne leseren må støtte nærfeltkommunikasjon (NFC) og være drevet av en betalingsleverandør for digital lommebok, for eksempel Apple Pay eller Google Pay.

Frittstående kortlesere er tilgjengelige med ulike funksjoner, inkludert eller uten skjerm. For å gi større bekvemmelighet og skille disse enhetene fra tradisjonelle eller countertop-salgssteder (POS), er disse enhetene ofte konstruert for å være trådløse.

En skybasert kortleser er best hvis du trenger en for flere lokasjoner eller butikker spredt geografisk.

Betalingsnettverk

Dette nettverket forenkler behandling av betalinger og gjør at du kan motta relaterte betalinger via kortleseren. Kortleseren skal støtte alle viktige betalingsnettverk, inkludert men ikke begrenset til Visa, MasterCard, AmericanExpress og Discover.

Sikkerhet

Det er avgjørende å sikre at bedriften din bruker ende-til-ende-kryptering (E2EE) transaksjoner, en funksjon for svindelbeskyttelse, PCI-DSS-krypterte kredittkortlesere, etc.

  8 beste MIB-nettlesere for å administrere SNMP-enheter i 2022

Koste

Kortleserleverandøren bør ha et solid markedsrykte og banebrytende funksjoner, inkludert tilgjengelighet, brukervennlighet og et brukervennlig grensesnitt. Selskapet bør tilby utstyr til markedsverdi og andre transaksjonskostnader som ikke er overdrevne.

La oss nå utforske listen over de beste leverandører av kredittkortlesere.

Ordne opp

Et utmerket verktøy for å akseptere kortbetalinger er Squareup kredittkortleser. Det er det ideelle alternativet for små bedrifter som krever en enkel og økonomisk metode for transaksjonsbehandling.

Alle kan godta betalinger på smarttelefonen eller nettbrettet på grunn av Squares gratis kredittkortleser og Square Point of Sale-appen.

Det er et enkelt, trygt og sikkert system uten oppsett eller løpende kostnader. Den lar deg godta alle vanlige kreditt- og debetkort raskt og er laget for å fungere perfekt med din(e) nåværende enhet(er).

I tillegg har den en krypteringsfunksjon som beskytter brukere mot svindel. Bedrifter kan også bruke den til å spore salg, analysere statistikk og bruke andre funksjoner for å hjelpe dem med å drive driften mer effektivt.

De fleksible betalingsalternativene lar deg betale når du sveiper kortet ditt, og, mer avgjørende, fungerer offline-modus uten tilkobling.

Du kan selge og behandle betalinger uansett hvor bedriften din tar deg med med Square Card Reader, som er liten nok til å passe i lommen og ikke krever batteri. Du vil bare bli belastet 2,6 % + 10 per sveip.

Paypal

Det ideelle alternativet for selskaper som søker en trygg, effektiv og brukervennlig er en Paypal-kortleser. En mobil kortleserenhet lar brukere akseptere og behandle kredittkort, debetkort og andre betalingsmetoder.

Med den enkle fysiske kortleseren kan bedrifter umiddelbart og enkelt behandle forbrukerbetalinger. I tillegg er systemet koblet til PayPal-appen, slik at brukere kan sende fakturaer og håndtere pengene sine direkte fra appen.

Bedriftseiere kan enkelt og raskt hente inn betalinger fra kunder med denne kortleseren. Nesten alle salgssteder, for eksempel Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay, kan brukes med denne kortleseren.

Kortleseren er enkel å sette opp og betjene. Den har et bredt spekter av funksjoner som svindelbeskyttelse, rask transaksjonsbehandling og tilgang til rapportering og analyser for å hjelpe bedriftseiere med å maksimere deres aksept av betalinger.

En bedrift kan enkelt håndtere alle fasetter av sine transaksjoner takket være kortleserens uanstrengte installasjon, mangel på månedlige avgifter eller kontrakter, og integrasjon med Paypals andre betalingsløsninger.

PayPal-kortleser har ingen langsiktig forpliktelse og ingen månedlig avgift, og din første kortleser kan kjøpes for $29.

Oppsummere

Bedrifter som trenger å akseptere kortbetalinger kan få en Plus-kortleser fra SumUp, en velkjent nettbasert betalingstjenesteleverandør. Denne kortleseren er trygg og pålitelig for å ta betalinger fra kunder. Kortleserfunksjonene er NFC (kontaktløs), Bluetooth og et innebygd Li-ion-batteri.

Det er enkelt å koble til SumUp-appen, noe som gjør det mulig for brukere å godta og håndtere korttransaksjoner enkelt.

I tillegg gir den raskt oppsett og billige selgeravgifter, noe som gjør denne tjenesten til et rimelig og effektivt alternativ for bedrifter å akseptere betalinger.

  Hvordan pinge en iPhone

Enhver bedrift kan ta Visa- og Mastercard-betalinger med et raskt plug-and-play-oppsett uten å endre gjeldende prosesser.

Å gi forbrukere tilgang til et online dashbord gjør det mulig for bedrifter å holde oversikt over gebyrer og transaksjonsinformasjon.

Den inneholder en kvitteringsskriver, en innebygd anti-svindelmekanisme og kapasitet til å lagre kundeinformasjon. I tillegg fullføres transaksjoner i løpet av sekunder.

Den støtter mange valutaer, slik at bedrifter kan akseptere kundenes betalinger uavhengig av sted. Startprisen er $39, og det er ingen månedlige minimumskrav eller abonnementsavgifter; du betaler kun 2,75 % for hver transaksjon.

Helcim

Helcim-kortlesere gir rask, sikker og lite anstrengende kredittkortbetalingsbehandling for bedrifter i alle størrelser.

Leseren er en allsidig og brukervennlig dings som kan kobles til enhver bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett. Siden den har chip- og pin-teknologi, kan selskaper ta betalinger fra kunder som bruker EMV-aktiverte kort.

I tillegg forenkler den kontaktløse transaksjoner og er integrert med alle ledende betalingssystemer, inkludert PayPal, Apple Pay og Android Pay.

Tjenestene deres er enkle å bruke, trygge og troverdige, og det er ingen ekstra avgifter eller skjulte kostnader. De gir også mange funksjoner og fordeler, for eksempel raske godkjenningsprosesser og sanntids kontotilgang.

Den tilbyr ulike funksjoner, inkludert batchhistorikk, e-postkvitteringer for å spare papirbruk, lagerstyring, kundesporing, analyser og rapportering. Alle populære kredittkort, inkludert Visa, MasterCard, American Express og Discover, støttes.

I tillegg tilbyr tjenesten en-til-en kundestøtte, noe som gjør det enkelt og raskt for deg å opprette en konto og bruke deres tjenester. Ingen kostbar leasing og månedlige avgifter; en kortleser koster $109.

Stripe

En salgsstedsløsning (POS) kalt Stripe terminal gjør det mulig for bedrifter å akseptere betalinger gjennom Stripe. Ved å bruke Stripe Terminal kan du utføre personlige transaksjoner eller motta betalinger online.

Den kommer med en Stripe Reader M2, en minimal dings som kan akseptere kontaktløse og kredittkortbetalinger. Det er en intuitiv mobil kortleser laget for raske, sikre transaksjoner.

EMV-brikkestøtte, kontaktløs teknologi og sveipebetalinger er noen av de viktige funksjonene. Gjennom Bluetooth kan den kommunisere med hvilken som helst plattform.

Den er EMV-sertifisert, sikker, overholder de høyeste industristandardene og har både punkt-til-punkt (P2PE) og ende-til-ende (E2EE) kryptering. Den kan raskt kobles til mobile enheter for praktisk bruk når du reiser.

Betal hvor som helst

Payanywhere er den beste online kilden for alle typer betalingsbehandlingsmaskinvare. Det gir utmerket maskinvarevalg for bedrifter i alle størrelser. Enten du er et oppstartsselskap som leter etter de nyeste teknologiene eller en stor bedrift, har det noe for deg.

Den tilbyr et bredt spekter av produkter, for eksempel bærbare kortlesere, salgssteder og terminaler, for å forenkle administrasjonen av virksomheten din.

Selskapets alt-i-ett håndholdte bærbare kredittkortterminal kombinerer banebrytende funksjoner som en 5-tommers berøringsskjerm, innebygd skriver, strekkodeskanning, internettforbindelse osv., med bekvemmeligheten til en fullt funksjonell terminal.

Den har også et toppmoderne smarttastatur som kan behandle alle betalingsmåter, inkludert PIN-debet, EBT og kontaktløse betalinger som Apple Pay og Samsung Pay.

  feil: redefinering av ap_hack_apr_allocator_create

Smart Flexs bærbare salgsterminal er full av funksjoner og lover lynraske og sikre transaksjonstider. Virksomheten kan godta kontaktløs betaling, EMV-brikkekort, kredittkort med magnetstripeleser mv.

Smart Flex vil være det beste alternativet for et selskap som trenger den mest betydelige mengden mobilitet og kraften til et robust salgssted.

På grunn av sin 3-i-1 Bluetooth kredittkortleser, kan smarttelefonen eller nettbrettet brukes som en mobil betalingsenhet.

Podium

Godta kredittkortbetalinger er gjort enkelt med Podiums betalingskortlesere. Det ville hjelpe hvis du ikke bekymret deg for kompatibilitetsproblemer fordi disse leserne fungerer med alle standard kredittkort. Kontaktløse, chip- og magstripe-kort gjør det mulig for bedrifter å raskt og sikkert ta kundebetalinger.

Du kan legge inn kjøp manuelt ved hjelp av appen eller motta betalinger over telefon ved hjelp av Podiums leser. I tillegg kan disse leserne være vant til å akseptere betalinger personlig, noe som er fantastisk for mobile bedrifter.

Deres brukervennlige plattform, som inkluderer svindelbeskyttelse og kryptering, gjør det mulig for bedrifter å godta betalinger raskt og sikkert. I tillegg tilbyr Podium en rekke tilleggsprogrammer, for eksempel lojalitetsprogrammer og belønninger, for å strømlinjeforme betalingsprosessen ytterligere.

De brukervennlige, effektive og sikre betalingsløsningene fra Podium muliggjør en sømløs og trygg betalingsopplevelse.

En 14-dagers gratis prøveversjon av Podium-kortleseren er tilgjengelig, hvoretter ett av de tre prisnivåene – Essential, Standard eller Professional – kan velges.

Housecall Pro

Housecall Pro-kortleseren er ideell for selskaper som trenger å sikre og raskt håndtere betalinger. Kunder kan velge mellom en rekke kortlesere for å møte deres behov.

Blant deres egenskaper er PCI-samsvar, sikker kryptering og sikre kommunikasjonsprotokoller. I tillegg kan kunder sette opp gjentakende fakturering og automatiske betalinger.

Teknologien tillater bedrifter å akseptere kredittkortbetalinger fra hvor som helst. Med denne banebrytende løsningen kan du få betalt raskt og sikkert uten å stole på dyre, tungvinte kredittkortterminaler.

Med kortleseren maskinvare, programvare og logistikk inkludert i én pakke, og bedrifter kan godta betalinger direkte fra kunder som bruker deres mobile enheter.

Fordi kortlesermaskinvaren er sikret og trygg, er kundenes informasjon beskyttet, og de kan handle trygt.

Bedrifter kan holde styr på transaksjoner og kundehistorikk med dette enkle systemet, som vil hjelpe dem å håndtere kunder i fremtiden med mer kunnskap. Plattformens brukervennlige grensesnitt gjør det også enkelt for alle å bruke.

Siste ord

Kortleseren er en komponent i betalingssystemet som utvikler seg med teknologi for å gjøre transaksjoner så sømløse som mulig. Kortlesere er verdifulle enheter for selskaper av alle størrelser og typer.

De fleste kortlesere tilbyr lignende funksjoner og funksjoner med minimale forskjeller. Du kan velge en kortleser avhengig av bedriftens art og omfang, og denne informasjonen nevnt ovenfor vil gjøre det lettere for deg å avgrense alternativene dine.

Deretter kan du sjekke ut betalingsplattformer for frilansere og bloggere.

x