8 Mobile Measurement Partners (MMP) som skal brukes i 2022

Du trenger en pålitelig mobilmålingspartner (MMP) hvis du vil øke populariteten og engasjementet til mobilappen din og opprettholde veksten ved å kjøre annonsekampanjer. Fordi MMP-er hjelper deg med passende analyse av mobilattribusjonsdata.

De dagene er for lengst forbi da brukere søkte på nett eller i butikker etter et spill de elsket å spille på PC eller PlayStation. Tidligere var det færre alternativer å velge mellom. I dag finnes det tusenvis av spillapper. Praksisen gjelder også for alle andre mobilapper som e-handel, nettbasert undervisning, meldinger, sosiale medier, etc.

I dag når apper ut til alle stedene der målgruppen er, og det beste mediet er annonser. Men hvordan vet du om annonsene dine gir gode resultater? Svaret er mobilattribusjonsdata analysert av MMP-er for å lage et brukerreisekart som kobler sammen hvert berøringspunkt. Les videre for å avdekke noen pålitelige og pålitelige MMP-plattformer som de ledende selskapene for utvikling av mobilapper bruker.

Hva er mobilattribusjon?📉

Mobile Attribution er en online markedsføringsdataanalyseteknologi som forbinder punktene mellom årsak og virkning i mobilappindustrien. Du kjører for eksempel en Facebook- eller Google Ads-kampanje for å markedsføre en spillapp som teamet ditt har utviklet.

La oss nå vurdere at du ser en økning i installasjonstallene til appen. I markedsføringsbransjen kan du ikke bare korrelere det med annonsekampanjen. Du må samle flere data om annonsen (årsak) og brukerens respons (effekt) og tilskrive dem til hverandre gjennom datapunkter.

Mobilannonsekampanjeattribusjon oppdager spennende fakta om mobilappen din som driver brukere til installasjoner, henvisninger, produktkjøp, tjenesteabonnementer osv. Når du vet hva som fascinerer brukerne dine mest, kan du investere i den delen av mobilappen for å beholde kundene forlovet.

Denne markedsføringsteknikken tar sikte på å maksimere appinntektene ved enten å øke antall installasjoner eller veilede brukeren til å ta en kjøpsbeslutning gjennom salgstrakten.

Hvorfor trenger du mobilattribusjon?

Markedsførere for mobilapper og potensielle kunder for mobilapputvikling må bruke denne markedsføringsteknikken av de nevnte grunnene:

Forbedre retargeting-strategier

Dataattribusjon for mobilannonsekampanjer kan avsløre viktige datapunkter som ødelagte kjeder i en brukerreise der brukeren landet på appens side for å installere, men ikke gjorde det. Du kan trekke ut slike rapporter for å improvisere brukerreisen og retarget brukere til å skaffe nye kunder eller abonnenter.

Forhindre annonsesvindel

Et partnerverktøy for mobilmåling kan utføre en grundig analyse av annonsekampanjedata for å finne falske klikk eller installasjoner. MMP-leverandøren vil rapportere disse kildene slik at du kan ta skritt for å stoppe annonsesvindel.

Test salgstraktens effektivitet

La oss vurdere at du også betaler for enhver salgstraktstrategi for å drive produktkjøp eller abonnementer. Du kan enkelt teste effektiviteten når markedsdataanalyse avslører at salgstrakten også er en del av brukernes reise.

Beregn ROI

I virkeligheten investerer du i appens utvikling når du betaler for annonsekampanjer. Derfor vil bedriftsinvestorer kanskje vite avkastningen på investeringen (ROI) på slike utgifter. Mobilannonseringsattribusjonsdata hjelper deg med ROI-data.

  En endelig guide til sentimentanalyse

Øk merkevareengasjementet

Når du vet hvilke appfunksjoner og -tjenester som gleder brukerne og genererer henvisninger til flere installasjoner, kan du spesifikt improvisere disse elementene eller annonsere aggressivt. Det vil til slutt øke merkevarens online tilstedeværelse og engasjement.

Invester klokt og tjen bedre inntekter

Den betalte annonsekampanjen er en kostbar markedsføringskomponent. Derfor trenger du bare å kjøre annonser på riktig plattform og brukerbase der det vil hente resultater. Du kan bare gjøre dette når du har attribusjonsdata for mobilannonsedata fra MMP-tjenesteleverandøren din – til slutt øker inntektene når markedsføringskostnadene reduseres.

Mobilattribusjonsmodeller

#1. First-touch-modellen sier at startkontaktpunktet som kunden klikket på og til slutt konverterte til et salg eller en installasjon, vil få attribusjonskreditten.

#2. Tvert imot vil siste-touch-modellen kreditere den endelige annonsen som kundene klikket på for å kjøpe en vare fra appen din eller installere en app. Det er den mest brukte attribusjonsmodellen blant markedsførere av mobilapper.

#3. Det er også multi-touch-attribusjonsmodellen. Den tildeler en vektet prosentandel av kreditter til hvert medie eller plattform som driver brukeren til å installere eller kjøpe en app gjennom flere trinn.

Hva gjør mobilmålingspartnere?

#1. MMP-er gir et enkelt integrert annonseprogramvareutviklingssett (SKD) for alle annonseutgivere og nettverk for datainnsamling. Derfor trenger du ikke installere separate SDK-er for ulike annonsenettverk og belaste mobilappen med unødvendige koder.

#2. MMP-er er den eneste kilden til objektive data for mobilattribusjon. Disse plattformene leverer en oversiktlig rapport som viser annonsekampanjeresultater på et enkelt språk, hva som gikk galt, hvor du kan forbedre osv.

#3. Noen MMP-er kan tilby verktøy for å blokkere annonsesvindel som SDK-forfalskning, klikkflom, klikkspaming, installering av kapring, klikkinnsprøytning, annonsestabling og så videre.

Her er noen av de beste MMP-ene for vellykkede mobilannonsekampanjer.📱

AppsFlyer

Appsflyer er et av de ledende verktøyene for å spore attribusjoner for mobilannonser. Den kommer med avanserte funksjoner som retargeting-attribusjon, multi-touch-attribusjon, konfigurerbare attribusjonsvinduer osv. Slike funksjoner gjør det mulig for markedsførere av mobilapper å oppnå markedsføringsmålene sine uten problemer.

MMP-verktøyet kommer med tre forskjellige abonnementsplaner som passer for en bred kategori av virksomheter som mikro, små, mellomstore, oppstart og bedrifter. Du kan starte med Zero-planen hvis du har et begrenset annonsebudsjett. Den dekker tjenester som en 30-dagers gratis prøveversjon av betalte tillegg, dypkoblinger, kundeomdirigering, smarte bannere, grunnleggende markedsanalyse, etc.

Appsflyer er utmerket for avanserte rapporter som oppbevaringsrapporter og kohortanalyse. Du kan også tilpasse disse rapportene basert på kilde, land, rå brukerdata og appversjon. Dessuten kan du enkelt eksportere disse rapportene til datavisualisering og business intelligence-verktøy som Power BI.

Justere

Justere er et annet pålitelig navn i annonsekampanjeattribusjonsnisjen. Den tilbyr en omfattende løsning utover attribusjonsadministrasjon.

Acquired.io, en av de ledende plattformene for dataaggregering, er nå med Adjust for å tilby et enkelt og brukervennlig markedsføringsdashbord for alle mobilannonsekampanjer. Det er et helautomatisert markedsføringsanalyseprodukt merket som Adjust Automate-varenavnet. Den lar deg lage selvgående arbeidsflyter for budadministrasjon, tildeling av markedsføringsbudsjett osv.

  Fiks e-postadressen ikke funnet i Gmail

En annen faktor som vil få deg til å vurdere dette MMP-verktøyet er aktive moduler for forebygging av annonsesvindel. For det første blokkerer det ondsinnede koder og skript fra å gå inn i kundens annonsekampanjeøkosystem som et første forsvar.

Adjust har også hentet Unbotify cybersikkerhet gjennom selskapsoppkjøp. Dermed eliminerer MMP-plattformen også annonsesvindelroboter som på en eller annen måte kommer inn i klientens app som falske brukere eller abonnenter.

Branch.io

Branch.io er også en populær attribusjons- og koblingsplattform for markedsførere av mobilapper. Hvis du verdsetter appinnsikt og kundeopplevelse ved bruk av appen, må du prøve Branch. Det hjelper deg å bruke eksisterende salgskanaler for brukerglede og øke inntektene.

En rapport om Branch-integrerte apper antyder at markedsførere som bruker denne mobilmålepartnerplattformen kan forvente opptil 3,5 ganger mer kundelevetidsverdi (LTV), opptil 48 % årlig vekst for mobilappene deres, og opptil 200 % økning i mobilappinntekter.

Verktøyet tilbyr lenker for å engasjere målgruppen til mobilappen din. Slike koblingsbaserte aktiviteter driver potensielle potensielle kunder til å installere eller kjøpe appen. Derfor er Branch ikke bare et verktøy for konverteringsanalyse. Den hjelper deg også med å drive kjøp, abonnementer og installasjoner av mobilapper.

Localytics

Vil du komme i kontakt med appbrukerne dine på en mer meningsfull måte? Vil du øke brukerengasjementet med mobilappen din ved å levere personlig tilpassede annonsekampanjer? Du kan prøve Localyticsneste generasjons markedsførings- og analyseverktøy for mobilapper.

Denne MMP-programvaren er i stand til å håndtere komplekse annonsekampanjedata fra ulike annonsenettverk og et mangfoldig sett med kunder fra følgende nisjer:

  • Detaljhandel og e-handel
  • Reise og gjestfrihet
  • Media og underholdning
  • Finansielle tjenester og forsikring
  • Telekommunikasjon

Localytics lar deg også integrere andre tredjeparts datakoblinger eller analyseverktøy. Koble for eksempel Movable Ink til verktøyet for å levere tilpassede bilder eller videoer som brukeren foretrekker.

Kochava

Noen app-markedsførere vil kanskje si det Kochava er en ny aktør i økosystemet for attribusjon av markedsføringsdata. Men denne MMP-plattformen er sterkt undervurdert sammenlignet med dens evner og tilbud om markedsføringsteknologi. Kochava kjemper for å bli et vanlig navn for appdataattribusjon ved å tilby en rekke appmarkedsføringstjenester.

Denne partnertjenesteleverandøren for mobilmåling har allerede utviklet en intern apptrafikkindeks for annonsekampanjeløpere og appmarkedsførere. Du kan nå enkelt velge markedsføringsnettverk av høy kvalitet, nettbaserte markedsføringskanaler med lite svindel og pålitelige kundebaser for de neste annonsekampanjene dine. Du sparer mye produktiv tid ved å referere til Kochava-trafikkindeksen.

I tillegg til analysetjenester for markedsføringsattribusjon, tilbyr Kochava også verdiøkende tjenester som A/B multivariattesting for eksperimentering med markedsføringsstrategi. Du kan også enkelt øke appengasjementet ved å sende push-varsler til brukerne av mobilappene dine gjennom Kochava.

Dens Unified Audience Platform hjelper deg med å identifisere kundesegmentene dine, organisere målgrupper i henhold til appinteraksjonene deres, aktivere appkunder og optimalisere markedsføringskampanjer. Det beste salgsargumentet med dette verktøyet er at du kan bruke de fleste grunnleggende funksjonene gratis hvis du deler apptrafikkdata med Kochava.

  Strøm Kodi på Googles dongle

Entall

Entall er en fullservice-markedsføringsplattform med utmerkede funksjoner for markedsanalyse og attribusjon. Som en del av MMP-tjenestene tilbyr den kuraterte produkter som Mobile Attribution, Deep Linking, SKAdNetwork Attribution og Fraud Prevention.

Appattribusjonstjenestene lar deg måle annonsedata på nesten alle annonsekampanjekanaler som SMS, mobilapper, nettsteder, TV, henvisninger og e-poster. Videre kan den generere rapporter om reengasjement og anskaffelse på tvers av ulike annonseplattformer gjennom nett-til-app, på tvers av enheter og dypkoblinger.

For analyse av markedsføringsytelser kobler den kontaktpunktattribusjoner med eksterne datakoblinger. Dermed får du rike og forseggjorte resultatdata for hvert søkeord, kampanje, reklameelement og annonseutgiver.

Tapstream

De Tapstream utviklingsteam markedsfører produktet som et komplett verktøysett for markedsføring av mobilapper. Noen av verdens ledende mobilapper som Hootsuite, WebMD, Microsoft, Twitch, SPRING, etc., bruker denne MMP-tjenesteleverandøren for mobilattribusjon.

For å rapportere om kundens appmarkedsføringskampanjer og generere konverteringer tilbyr Tapstream et sett med produkter, som Analytics, Deep Links, App Invitations og Campaign Landers. Som app-markedsfører kan du bruke Analytics-modulen til å måle en annonsekampanjes suksess og oppdage trafikkkilder.

Deretter kan du bruke dypkoblingsverktøyet til å lede eksisterende eller nye brukere til betalt innhold i appen og øke inntektene ved hver konvertering. Videre kan du få nye brukere ved å designe tilpassede landingssider for appkjøp eller installasjonskampanjer. Til slutt kan du bruke appinvitasjonsmodulen for brukerincentivisering når de henviser appen til andre.

Tenjin

Du kan også gi Tenjin et forsøk når du trenger å optimalisere markedsføringsbudsjettet eller få tilgang til data på brukernivå for forbedringer av annonsekampanjer. Den har separate servicemoduler som:

  • Brukeranskaffelse for å drive appinstallasjon eller kjøp
  • Dashboard for annonseinntekter for å visualisere avkastning, LTV og annonseinntekter på ett sted
  • DataVault Platform & Science som inneholder millioner av data på brukernivå som app-markedsførere kan bruke for å forbedre appene og tjenestene sine

Avhengig av markedsføringskampanjens budsjett og strategi, kan du få et Advanced- eller Pro-abonnement fra Tenjin. Imidlertid, hvis du er en ny apputvikler eller en nybegynner appmarkedsfører, kan du starte med gratisplanen for grunnleggende tjenester.

Siste ord💻

Nå som du er klar over de beste mobilmålingspartnerne, kan du enkelt velge ditt valg. De fleste av verktøyene ovenfor tilbyr en standardtjeneste: analyse av mobilattribusjonsdata og rapportering av appytelse.

Du kan imidlertid finne noen verktøy som tilbyr tilleggsfunksjoner, brukervennlighet, rimelige priser, skalerbare abonnementspakker osv. Så velg det som passer strategien for mobilappens vekstreise.

I tillegg til en MMP trenger du også beskyttelse mot klikksvindel som gjør at markedsføringskampanjene dine for mobilapper går utover budsjettet uten å få resultatet du leter etter.

x