8 Notion-budsjettmaler for å effektivisere økonomien din

Det er ikke lett å holde styr på økonomien din, spesielt med et slankt budsjett.

Heldigvis kan alt-i-ett-arbeidsområdet-appen kalt Notion hjelpe enormt i denne saken. Den har en rekke budsjettmaler som lar deg administrere økonomien din effektivt.

Ved å bruke en budsjettmal får du en krystallklar ide om din økonomiske situasjon i daglige saker. På slutten av dagen vil du ha et enkelt system å følge for å holde deg oppdatert på økonomien og potensielt nå dine økonomiske mål på kort tid.

Siden mange Notion-budsjettmaler er der ute, har jeg gjort det tunge arbeidet for deg ved å fullføre noen av mine favoritter.

Jeg er sikker på at disse vil hjelpe deg å ta tilbake full kontroll over pengene dine, uavhengig av om du er en forretningsmann, student, frilanser eller bare et familiemedlem som trenger å administrere økonomi.

Hvordan Notion Budsjettmaler kan hjelpe til med å effektivisere økonomien

Når du bruker en budsjettmal, vil du kunne strømlinjeforme økonomien din på mer enn én måte. Til å begynne med vil det gi deg en klar oversikt over inntektene og utgiftene dine, noe som gjør det klart for deg å spore hvor pengene dine går, og også finne ut hvor du kan bruke mer enn det som kreves.

Dessuten, her er noen flere måter det kan hjelpe deg med å strømlinjeforme økonomien din:

#1. Budsjett som er skreddersydd for deg

Å bruke en Notion-budsjettmal kan hjelpe deg med å lage en budsjettplan som fungerer for deg. Den lar deg tilpasse malene slik du vil, hvor du kan velge hva du skal inkludere og hva du skal utelate, for eksempel spesifikke inntektsstrømmer og utgifter.

Alt dette kombinert hjelper deg å holde deg på sporet til enhver tid.

  Hva er etterproduksjon eller etterbehandling innen fotografi og video?

#2. Spar en enorm mengde tid

Du må ha gjettet dette allerede – en budsjettmal kan også hjelpe deg å spare tid ved å automatisere spesifikke økonomiske oppgaver. Du kan for eksempel importere og kategorisere alle transaksjonene dine når du kobler sammen bankinformasjon og kortinformasjon.

#3. Forenkle en ganske skremmende oppgave

Til slutt, bruk av en budsjettmal med Notion kan gjøre hele prosessen med å administrere økonomien din så mye enklere. Du vil merke at du bruker mindre tid på å bekymre deg for pengene dine og bruker mer tid på å nå dine prioriteringer og knuse disse målene.

Les også: Ja, du kan bruke Notion på Custom Domain

Hvordan legge til en budsjettmal i Notion

Det er flere måter å legge til en ny mal i Notion, men la oss gå gjennom den enkleste måten å gjøre det på.

Start med å åpne ønsket malnedlastingsside, og du skal se enten en Last ned-knapp eller en Dupliser mal-knapp. Gå videre og klikk på det.

Når du har gjort det, bør du se malen vises på menyen på venstre side.

Det er det, så enkelt som det. Du kan begynne å bruke malen med en gang.

La oss nå hoppe inn i listen over de beste budsjettmalene du kan bruke med Notion-kontoen din.

Budsjettplanlegging

Du kan sømløst organisere økonomien din og lage et budsjett med denne budsjettplanleggingsmalen. Den er gratis, tilpassbar og designet med enkelhet i tankene for å sikre at den ikke distraherer deg fra hovedformålet.

Det inkluderer:

 • Tabeller for sporing av inntekter, utgifter og sparing
 • Dashboard for å identifisere og angi utgiftskategorier
 • Formler som automatisk beregner dine totale inntekter, utgifter og mer

Når du laster ned denne malen og bruker den med Notion-kontoen din, kan du endre den fullstendig for å passe dine preferanser. Det er en flott ressurs for alle som ønsker å organisere og administrere pengene sine bedre.

Budsjettsporingsmal

Få et klart bilde av forbruksvanene dine ved hjelp av denne Budget Tracker-malen. Den har mange utrolige funksjoner som lar deg holde styr på økonomien din.

Noen av disse er:

 • Varsler og påminnelser
 • Tips og ressurser for å komme enkelt gjennom prosessen
 • Tilpassbare tabeller
 • Dashbord med praktisk oversikt
  Hva du bør vite om Google Topics API

Denne malen hjelper deg enkelt å finne ut hvor pengene dine går og hva du kan gjøre for å spare mer i det lange løp. Dessuten kan du også bruke formler for å strømlinjeforme prosessen ytterligere.

Du kan laste ned og bruke denne malen helt uten kostnad i det hele tatt.

Finansiell sporer

Få en bedre forståelse av din økonomiske situasjon, lag et budsjett som fungerer spesielt for deg, og ta smartere beslutninger ved å bruke denne Financial Tracker for Notion. Det er en omfattende mal som gjør det enkelt for deg å spore økonomien din.

Du kan spore inntekter, utgifter, sparing og andre områder som trenger ditt fokus. Faktisk er det flott for å overvåke gjelden din i tillegg til å sette sparemål.

Du kan begynne med å legge til bankkontoene dine og følge nøye med på transaksjonene deres.

En annen nyttig funksjon i denne malen er at den også lar deg spore regelmessige utgifter.

Les også: Tjen penger på Airtable og Notion ved å bruke disse verktøyene

Mal for økonomi og budsjettering

Veldig brukervennlig og enkel å tilpasse, du kan bruke økonomi- og budsjettmalen for å spore økonomien din. Den er designet av Prototion og integreres utrolig med Notion.

Når du bruker denne malen, kan du:

 • Legg til egne budsjettseksjoner
 • Lag ulike kategorier
 • Inngangsutgifter i forskjellige valutaer
 • Spor sparemål
 • Få din økonomiske status
 • Få en oversikt over forbruket ditt delt på kategori

Det er en flott mal for deg hvis du er en som elsker å spore fremgang over tid. Den legger ut et veldig enkelt format for å forstå og legge inn dataene dine.

Utgifter Tracker

Expenses Tracker er en avansert mal som hjelper deg å holde oversikt over dine daglige utgifter og identifisere hvilke områder som må begrenses. Den lar deg sette opp gjentakende betalinger for å oppdatere automatisk, noe som hjelper deg å spare tid ved å ikke be deg om å angi detaljer for hver transaksjon.

Den viser dine samlede utgifter og månedlige budsjett og en detaljert utgiftssporing for å legge inn data i henhold til dine krav.

  13 beste musikkvisualisering for å få bedre engasjement

Uansett om du er en liten bedriftseier, student eller frilanser, kan hvem som helst bruke denne malen på Notion for å ligge et skritt foran utgiftene sine.

Tracker for personlig økonomi

Denne Personal Finance Tracker har noen nyttige funksjoner som gjør den sympatisk. Den lar deg lage kategorier, seksjoner og forskjellige tabeller for forskjellige formål i tillegg til å gi deg en fullstendig oversikt over økonomien din.

Du kan tilpasse den på flere måter, inkludert å endre kategoriene, legge til notater, legge ved kvitteringer osv. Dette lar deg spore forbruket ditt i sanntid og ta informerte økonomiske beslutninger.

Den lar deg også tilpasse målene dine for spesifikke formål, for eksempel å spare opp til en forskuddsbetaling eller en ferie.

Enkel finanssporing

Som navnet antyder, er Simple Finance Tracker faktisk en enkel mal i naturen, men det hindrer den ikke i å tilby noen av de mest nyttige funksjonene. Den gir deg visuell informasjon for en bedre forståelse av økonomien din.

Du kan administrere flere kontoer og få detaljert innsikt i dine årlige utgifter og inntekter. Den informerer deg også om din totale kapital på hver konto og månedlige transaksjonsdetaljer.

Automatisert budsjettsporing

Av de mange malene NotionHub tilbyr, er deres Automated Budget Tracker sannsynligvis den mest populære. Det kan hjelpe deg å holde styr på økonomien din AUTOMATISK.

Du kan opprette og angi kategorier for ulike utgifter, som dagligvarer, regninger osv. Du kan også lage et budsjett for hver kategori for å unngå overforbruk.

Denne malen lar deg synkronisere bankkortene dine for å importere og kategorisere transaksjoner for deg automatisk. Denne kule funksjonen kan spare deg for tid i det lange løp.

Automatisert budsjettsporing er flott til å gi visuell informasjon, for eksempel rapporter og grafer, for å hjelpe deg med å forstå og se fremgangen din over tid.

Siste ord

Budsjettering er en viktig del av økonomi, og det er noe vi ikke bør ignorere. Ved hjelp av Notion og malene ovenfor, vil du kunne kontrollere økonomien din som en proff mens du holder budsjettet ditt i tankene.

Husk at budsjettering er en reise, så ikke vær redd for å justere og endre malformatet etter hvert som du gjør fremgang for å sikre at den fortsetter å tjene deg akkurat slik du ønsker.

Deretter kan du sjekke ut de beste ferdiglagde fakturamalene du kan bruke med Notion og Word.