tipsbilk.net

8 Pixel Watch-funksjoner du ikke bør overse

Har du en ny Pixel Watch eller Pixel Watch 2? Googles Wear OS-smartklokker inneholder mange verdifulle funksjoner du kanskje ikke visste om. Her vil vi avdekke dem for å hjelpe deg å få mest mulig ut av Pixel Watch.

1. Treningsskjermtilpasning

Hvis du liker å spore treningsøktene dine, bør du tilpasse klokkens treningsskjerm først. På denne måten kan du vise viktig statistikk øverst mens du flytter resten til bunnen eller skjuler dem. Du kan ha en tilpasset treningsskjerm for hver aktivitet.

Følg disse instruksjonene for å tilpasse treningsskjermen:

 • Åpne Fitbit Exercise-appen på Pixel Watch 2.
 • Velg aktiviteten du vil tilpasse treningsskjermen til.
 • Trykk på Innstillinger-ikonet til venstre for start- eller spill-knappen.
 • Velg Statistikk som vises fra Tilpass-menyen.
 • Du får fire spor som du kan omorganisere etter viktighet. For å endre dataene som vises i et spor, trykk på det og velg fra ett av de mange tilgjengelige alternativene.
 • Treningsskjermtilpasning er den eneste funksjonen på denne listen som er begrenset til Pixel Watch 2; originalmodellen mangler dette.

  2. Synkroniser sengetidsmodus med Pixel-telefonen din

  Har du satt opp sengetidsmodus på Android-telefonen din? I så fall vil du at Pixel Watch skal synkroniseres med den og sørge for at søvnen din ikke blir forstyrret. På samme måte vil du kanskje at Ikke forstyrr-modus skal synkroniseres på tvers av telefonen og klokken slik at du ikke blir distrahert av innkommende varsler mens du er i et møte.

  Du kan konfigurere dette i Pixel Watch-følgeappen. Bare gå til varslingsdelen og sørg for at Synkroniser på tvers av klokken og telefonen er slått på.

    Hvordan opprette en Wayfair Professional-konto

  Merk at hvis du har paret Pixel Watch med en ikke-Pixel-telefon (som en Samsung-enhet), vil du ikke kunne synkronisere sengetidsmodus mellom de to enhetene.

  3. Emergency SOS for Assistanse

  Hvis du ikke allerede har gjort det, er det første du bør gjøre etter å ha paret en Pixel Watch med telefonen å sette opp Emergency SOS. Funksjonen lar deg raskt kontakte nødetatene i en livstruende situasjon. Du kan utløse Emergency SOS ved å trykke fem ganger på kronen.

  For å konfigurere Emergency SOS på Pixel Watch, følg trinnene nedenfor:

 • Sveip ned på Pixel Watch 2-skjermen for å få frem panelet for hurtiginnstillinger. Trykk på Innstillinger-ikonet herfra.
 • Rull ned og velg Sikkerhet og nødsituasjon.
 • Rull ned og trykk på Emergency SOS under Funksjoner.
 • Aktiver bryteren for nødbevegelse.
 • I samme meny kan du bla ned og velge nødkontakten eller nødtjenestene og aktivere eller deaktivere nedtellingsalarmen.
 • Gå tilbake til Emergency SOS-menyen. Naviger til bunnen og trykk på Emergency Location Service.
 • Aktiver bryteren Bruk nødstedstjeneste.
 • Fra den samme sikkerhets- og nødsmenyen kan du også aktivere falldeteksjon og tilgang til nødinformasjon på Pixel Watch. Det er verdt å ta deg tid til å konfigurere sikkerhets- og nødfunksjoner på Pixel-telefonen din også.

  4. Problemfrie skjermbilder

  Å ta skjermbilder på noen Wear OS-klokker er en smerte, siden du må bruke ledsagerappen på telefonen din for dette. Heldigvis er dette ikke tilfellet med Pixel Watch eller Pixel Watch 2.

  Du trenger bare å trykke på sideknappen og kronen samtidig for å ta et skjermbilde. En melding om skjermbildet vises på den sammenkoblede telefonen, som du kan trykke på for å dele bildet.

  Merk at hvis du ikke reagerer på varselet, vil ikke enheten lagre skjermbildet. Dette er en betydelig begrensning ettersom det hindrer deg i å ta flere skjermbilder rygg-til-rygg.

    Slik kansellerer du Shipt-medlemskap

  5. Native Cloud Backups

  Å sikkerhetskopiere dataene på Pixel Watch med jevne mellomrom vil gjøre gjenopprettingen mye enklere når du bytter enhet eller i tilfelle en uheldig hendelse som krever en tilbakestilling.

  Wear OS 4 og nyere inkluderer et naturlig sikkerhetskopieringsalternativ for skyen, noe som gjør det mye enklere å sikkerhetskopiere Pixel Watch:

 • Åpne Pixel Watch-følgeappen på den sammenkoblede telefonen.
 • Naviger til System > Sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
 • Slå på Backup by Google One her.
 • Du kan også aktivere skysikkerhetskopiering direkte fra Pixel Watch ved å gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopiering.

  Klokken din vil automatisk tilbakestille seg til den tilknyttede Google-kontoen når den er på lading og koblet til Wi-Fi. Du kan finne de siste sikkerhetskopiene fra samme innstillingsside.

  6. Speil veibeskrivelser for Google Maps

  Vil du bruke Pixel Watch til å navigere ved hjelp av Google Maps? Bruk av Google Maps-appen på telefonen for å få veibeskrivelse, vil ikke automatisk speile instruksjonene på klokken. Du må aktivere speiling manuelt ved å følge disse trinnene:

 • Åpne Google Maps-appen på Pixel Watch.
 • Rull ned og velg Innstillinger.
 • Trykk på Speiling fra menyen som åpnes.
 • Aktiver navigasjonsspeiling for kjøring, gange og sykling.
 • Neste gang du bruker Google Maps til å navigere til et sted på telefonen, vil Maps-appen på Pixel Watch speile instruksjonene.

  7. Hendig Google Assistant-flis

  Bruker du ofte Google Assistant til å kontrollere smarthjemenhetene dine eller stille inn en alarm? Bruk Google Assistant-flisen til å legge til en snarvei til de ofte brukte talekommandoene dine for rask tilgang. På denne måten kan du ganske enkelt trykke på snarveien i flisen for å utløse handlingen i stedet for å påkalle Google Assistant hver gang.

  Du kan bare ha én assistent-brikke med to snarveishandlinger, noe som kan føles begrensende – spesielt hvis du er veldig avhengig av taleassistenten.

    Hvordan endre Netflix-region

  Få tilgang til Google Assistant-brikken ved å sveipe til venstre eller høyre på urskiven og bla gjennom alle tilgjengelige fliser. Hvis du ikke ser den, trykk lenge på skjermen og legg til Assistent-flisen.

  Det er verdt å merke seg at Google Assistant vil stole på telefonen din for å behandle kommandoen, så handlingen utløses ikke umiddelbart når du trykker på snarveien på flisen.

  Hvis du går gjennom et utrygt nabolag eller reiser alene, og er bekymret for sikkerheten din, kan du bruke sikkerhetssjekk-funksjonen på Pixel Watch for trygghet.

  For å dra nytte av det, må du stille inn en innsjekkingstidtaker på slutten som du må bekrefte at du gjør OK. Hvis du ikke gir bekreftelse, vil posisjonen din automatisk bli delt med de angitte nødkontaktene dine.

  Når du starter en sikkerhetssjekk, kan du velge om du går alene, løper, går på tur eller tar transport. Etter dette kan du sette et tidspunkt og bestemme om du vil varsle nødkontaktene dine om dette. På samme måte, når du bekrefter sikkerheten din ved slutten av tidtakeren, kan du velge å gi kontaktene dine beskjed for deres bekreftelse.

  Du kan konfigurere og konfigurere Sikkerhetssjekk fra Innstillinger > Sikkerhet og nødsituasjon > Sikkerhetssjekk. Husk at Sikkerhetssjekk krever nøddeling for å fungere skikkelig. Konfigurer sistnevnte på Pixel Watch ved å gå til Innstillinger > Sikkerhet og nødsituasjon > Nøddeling.

  Sikkerhetsfunksjoner som dette gjør Pixel Watch til en av de beste Wear OS-klokkene å eie. ​​Siden Pixel Watch pakker så mange nyttige funksjoner, er det mulig du ikke vet om dem alle, noe som kan hindre deg i å bruke din bærbare til sitt fulle potensial. Nå som du er klar over alle de mindre kjente funksjonene, kan du bruke noen av dem godt og få mye for pengene.

  x