8 TikTok Influencer-søkeverktøy for å øke merkevarens rekkevidde

TikTok er en hyped sosial medieplattform blant unge demografiske grupper som vokser raskt. Å bruke riktig influencer er avgjørende hvis du ønsker å markedsføre produktet ditt og tjene penger gjennom denne plattformen. Det er her det rette søkeverktøyet for TikTok influencer blir nødvendig.

TikTok influencer-markedsføringsverktøy er spesielt utviklet for å hjelpe bedrifter og markedsførere. Det hjelper med å finne bekreftede influencere på TikTok som er ideelle for markedsføringskampanjen deres. Dessuten lar verktøyet deg søke etter influencere basert på kriterier som antall følgere, engasjement, nisje, plassering og mer.

Siden folk stoler på produkter promotert av influencere, er det på høy tid å implementere influencer-markedsføring. I denne artikkelen vil vi utforske nødvendigheten av influencer-markedsføring og den rette influenceren for merkevarebygging. Deretter vil vi undersøke noen av de beste TikTok influencer-søkeverktøyene på markedet.

Viktigheten av Influencer Marketing

TikTok-påvirkere er individer som har samlet en betydelig tilhengerskare på den sosiale medieplattformen. Disse skaperne er ansvarlige for å generere engasjerende og viralt innhold på TikTok. Dessuten kan de få følgere til å ta visse handlinger eller delta i trendende utfordringer.

Det er påvirkningen fra populære TikTok-innholdsskapere som har bidratt til den eksponentielle veksten av denne plattformen. Dermed har influencere blitt en integrert del av plattformens økosystem, og driver engasjement og konvertering.

For selskaper i alle størrelser har influencer-markedsføring dukket opp som en avgjørende del av moderne markedsføringstaktikker. Noen av hovedårsakene er som følger:

Økt troverdighet

Online forslag fra enkeltpersoner en kunde kjenner eller følger, stoler vanligvis bedre på av forbrukerne. Noen ganger er det enda mer effektivt sammenlignet med konvensjonelle annonser. Influencer marketing utnytter denne tilliten ved å samarbeide med folk som har bygget omdømme og innflytelse med følgerne sine.

Influencers på TikTok har stort sett en hengiven og engasjert fanskare som ser på dem som ekte og relaterbare. Bedrifter kan utnytte dette for å øke merkevarens omdømme

Økt rekkevidde

Influencers har kapasitet til å få kontakt med et stort publikum eller deres følgerbase. Dermed kan de hjelpe selskaper med å utvide rekkevidden utover deres nåværende klientell.

TikTok er spesielt godt likt av yngre seere, for det meste under 30 år. Merker kan nå dette publikummet og øke deres synlighet for tusenårs- og Gen Z-kunder ved å jobbe med influencere på TikTok.

Større engasjement

Influencers utmerker seg ved å produsere interessant innhold som appellerer til publikummet deres. Bedrifter kan dra nytte av dette talentet ved å jobbe med influencere. Som et resultat kan de utvikle annonser som er veldig engasjerende.

Når merkevarer jobber med influencere, kan de bruke influencerens særegne estetikk og oppfinnsomhet for å produsere reklame som er mer overbevisende og oppriktig. Som et resultat kan influencer-markedsføring bidra til å øke engasjementet for bedrifter på TikTok, og til slutt føre til flere konverteringer og inntekter.

  Hvordan finne klistremerker på TikTok

Angi målgrupper

Influencers har spesifikke og målrettede målgrupper under sitt domene. Så markedsførere kan velge riktig influencer for å målrette mot et spesifikt publikum for å markedsføre et bestemt produkt. Til syvende og sist blir det lettere for bedrifter å koble seg til målmarkedet.

Viralitet via kreativitet

TikTok er en plattform som fremmer kreativitet og unikhet siden brukere produserer og deler sitt eget innhold. Dette kan føre til at innhold spres raskt på nettet og gi fordeler for markedsførere som jobber med influencere.

Å bygge et fellesskap på sosiale medier krever mye innsats og tid, og påvirkere forstår dette godt. De er i stand til å produsere og distribuere materiale som er i samsvar med deres personlige merkevare og appellerer til følgerne deres fordi de har en grundig bevissthet om interessene og preferansene til publikum.

Bedrifter kan dra nytte av influencers kapasitet til å tilby fengslende innhold samtidig som de opprettholder merkevaresammenheng. Dette gjør at selskapet kan fokusere på andre aspekter av markedsføringskampanjen sin mens influenceren tar seg av å lage og spre innholdet.

Økt salg

Ifølge forskning kan influencere påvirke en kundes beslutning om å kjøpe generelt. Folk er mer åpne for merkevarepromotering fordi de respekterer og verdsetter synspunktene til favorittinfluenserne deres.

Nyere data viser at 61 % av forbrukerne stoler på produktanbefalingene fra pålitelige påvirkere. På den annen side er det kun 38 % som er avhengige av merkevareinnhold på sosiale medier.

Som du kan se, kan det å jobbe med den rette influenceren hjelpe virksomheten din med å skape et sterkt bånd med målgruppen. Men for å skape forbindelsen er det viktig å velge den ideelle influenceren som effektivt kan dele merkeverdien og markedsføre produktet ditt.

Her er noen av de beste Influencer-søkeverktøyene som helt sikkert vil øke merkevarens rekkevidde:

Heepsy

Heepsy er et robust influencer-markedsføringsverktøy som gjør det mulig for selskaper og markedsførere å identifisere og undersøke influencere. Derfor kan bedrifter enkelt få påvirkere fra en rekke sosiale medier, inkludert Instagram, YouTube og TikTok. Appen gir presise data om en influencers profil, interaksjon og publikumsdemografi.

Nøkkelegenskaper:

 • Søk på influencers basert på søkeord, plassering, kategori og målgruppestørrelse.
 • Få detaljerte analyser av influencerens profiler, inkludert engasjementsforhold, følgervekst, publikumsdemografi og innholdsytelse.
 • Administrer influencer-kampanjer fra begynnelsen til slutten.
 • Spor alt på ett sted, inkludert kampanjefremgang, influencer-samarbeid, kampanjeresultater og mer.
 • Generer tilpassede rapporter som representerer kampanjeytelsen og avkastningen.

Modash

Modash er et TikTok influencer-søkeverktøy som hjelper merkevarer og byråer med å oppdage hver influencer med mer enn 1K følgere. Det hjelper også med å analysere og samarbeide med påvirkere på TikTok og andre sosiale medieplattformer.

Den tilbyr en rekke lønnsomme funksjoner som effektiviserer markedsføringsprosessen for influencer. I tillegg gjør det det lettere for merkevarer å få kontakt med de riktige influencerne for kampanjen deres.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilbyr en omfattende TikTok-influenserdatabase.
 • Lar merkevarer oppdage påvirkere basert på plassering, publikumsdemografi, engasjementsrater og mer.
 • Analytics-dashboard gjør det mulig for brukere å spore påvirkere og konkurrentkampanjer.
 • Gir innsikt i engasjementsrater, innholdsytelse, publikumsinteresse og mer.
 • Innebygde samarbeidsverktøy som lar merkevarer kontakte og samarbeide med influencere. Merker kan også forhandle priser, sende briefs og godkjenne innhold.
 • Sentralisert plattform for å opprettholde influencer-kampanjer der merkevarer kan spore kampanjefremgang, spore nøkkelberegninger og måle avkastning.
 • Finner ideelle influencere basert på anbefalinger gitt av kunstig intelligens.
 • Få tilpassede rapporter som viser suksessen til influencer-kampanjen.
  Hvordan få gratis TikTok-mynter

InfluenceGrid

InfluenceGrid er et verktøy som hjelper merkevarer og byråer med å finne og engasjere seg med TikTok-påvirkere. Den hevder å være den beste TikTok-søkemotoren siden den inkluderer mer enn 125 000 influencere i databasen. Appen er klarert av noen av verdens mest pålitelige merker og byråer. Du vil få fleksible prisplaner for ulike behov og sett med funksjoner for denne appen.

Nøkkelegenskaper:

 • Avansert søkealternativ gjør det mulig for brukere å filtrere påvirkere etter plassering, emne, kontostørrelse, engasjementsforhold og mer.
 • Nøyaktig TikTok influencer-rapport med en bekreftet e-postadresse, profiladresse på sosiale medier, gjennomsnittlige visninger, videolikes, engasjementsforhold, toppvideoer og mer.
 • Avansert eksportalternativ som lar brukere laste ned søkeresultater i en CSV-fil.
 • Gir tilgang til 100+ kategoriserte influencer-resultater for å få de nøyaktige dataene brukerne ønsker.
 • Lagrer influencer-søkene dine slik at brukere kan få tilgang til dem senere fra hvilken som helst enhet.
 • Den øverste videofunksjonen lar deg matche den rette influenceren med merkevaren din.

HypeAuditor

HypeAuditor er et AI-drevet verktøy som hjelper merkevarer og markedsførere med å finne den rette TikTok-influenseren for virksomheten deres. Dette brukervennlige verktøyet kan brukes på forskjellige måter for å koble til og samarbeide med påvirkere. Brukere kan vurdere influencers troverdighet og spore suksessen til kampanjer i tillegg til å finne passende influencere.

Nøkkelegenskaper:

 • Lar brukere søke etter relevante influencere på TikTok etter nøkkelord, kategori, plassering og mer.
 • Gir riktig innsikt i en influencers publikumsdemografi, inkludert alder, kjønn og plassering.
 • Analyserer influencers autentisitet via AI-drevne algoritmer og oppdager falske følgere og engasjementer.
 • Tilbyr en plattform for å administrere hele influencer-kampanjen. Dermed kan merkevarer spore fremgang, samarbeide med influencere og måle kampanjeytelse.
 • Lar merkevarer generere tilpassede rapporter som gjenspeiler kampanjeytelse og avkastning.
 • Verktøy for å sammenligne flere influencere side ved side i henhold til kriterier som engasjementsgrad og autentisitet.

Tokfluence

Tokfluence er en markedsføringsplattform for influencer-søk og analyse designet spesielt for TikTok. Dette verktøyet finner, filtrerer og analyserer påvirkere fra over 10 millioner kontoer ved å bruke mer enn 20 søkeparametere. Dermed kan merkevarer og markedsførere finne og få kontakt med de riktige TikTok-influenterne, administrere influencer-kampanjene deres og måle ytelse.

Nøkkelegenskaper:

 • Avansert søkeverktøy som hjelper deg med å finne relevante TikTok-påvirkere fra den største databasen på TikTok.
 • Finn influencere basert på ulike kriterier, for eksempel plassering, publikumsstørrelse, engasjementsforhold og mer.
 • Detaljert analyse av influencers ytelse, publikumsdemografi, engasjementsrater og tidligere kampanjeresultater.
 • Administrer influencer-kampanjer, inkludert muligheten til å kontakte og forhandle med influencere, sette mål og spore fremgang.
 • Automatisk rapporteringsfunksjon gir sanntidsoppdateringer om kampanjeytelse, rekkevidde, engasjement og avkastning.
 • Detaljert publikumsinnsikt i en influencers publikumsdemografi, for eksempel alder, kjønn, plassering og interesse.
 • Verktøy for å nå ut til influencere direkte innenfor plattformen gjør samarbeidsprosessen enklere.
  Hvor mye er 1 million mynter på TikTok?

Promoty er en alt-i-ett influencer-markedsføringsplattform hvor du enkelt kan finne influencers for merkevaren din. Det hjelper deg å finne TikTok-innholdsskapere og -påvirkere fra en global database. Dessuten kan du se profilinnsikten og finne den ideelle influenceren som passer ditt merke og produkt.

Nøkkelegenskaper:

 • Finn de perfekte influencerne fra en global database med over 190 millioner influencere.
 • Filtrer påvirkere basert på søkeord, interesser, publikum og mer.
 • Se profilanalyse for alle influencerne, inkludert sosiale beregninger, publikumsinnsikt, tidligere samarbeid osv.
 • Brukere har lov til å organisere potensielle påvirkere, legge til notater og etiketter, legge ved kontrakter og bruke chat til forhandlinger.
 • Spor andre merker på TikTok og lag en egen merkevare eller enhet.
 • Sett opp kampanjer og la andre påvirkere søke på kampanjen din
 • Se andre influencers profilstatistikk, kampanjeresultater, bemerkelsesverdige følgere, lignende profiler og mer.
 • Legg til potensiell influencer til verktøy for relasjonsstyring for influencer.
 • Kommuniser med influencere via chat-alternativet.

Collabstr

Collabstr er en kjent influencer-markedsføringsplattform som kobler merkevarer med topp-lag influencere. Det hjelper dem med å lage autentiske, engasjerende og høykonverterende markedsføringskampanjer. Dessuten gir den en rekke funksjoner og verktøy som forenkler influencer-markedsføringsprosessen via TikTok. Derfor blir det mulig å finne og administrere den ideelle influenceren på ett enkelt sted.

Nøkkelegenskaper:

 • Søk etter ubegrensede TikTok-influentere uten å abonnere, inngå kontrakter eller betale noen avgift.
 • Få effektivt og profesjonelt innhold siden influencere blir kontrollert av denne plattformen.
 • Start en samtale med influencere umiddelbart og oppretthold den gjennom hele transaksjonen.
 • Pengene dine lagres trygt til du gir godkjenning til influenceren.
 • Abonner på influencere basert på plassering og antall nisjefølgere. Engasjementsgrad og mer.
 • Kampanjestyringsverktøy som gjør det mulig å spore påvirkninger og administrere kampanjer fra start til slutt.
 • Spor kampanjeytelse, engasjement, konvertering og mer via analysefunksjoner.
 • Gjennomgå og godta influencer-genererte kontinenter gjennom funksjonen for innholdsgodkjenning.
 • Bygge og opprettholde et sterkt forhold til influencerne gjennom influencer relation management.

Hypertrace

Med Hypertrace kan du finne TikTok og Instagram influencers over hele verden gjennom sin avanserte søkemotor. Den inkluderer en rik database som består av tusenvis av influencere, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte influenceren. Derfor kan du søke etter influencere basert på ulike kriterier.

Nøkkelegenskaper:

 • Ubegrenset influencer-søk via søkeord, land, kjønn, alder, by og publikumsinteresser.
 • Tilgang til søkeresultater gjennom engasjementsratedata (ER), kontakt-e-post og publikumsinteressedata.
 • Søk på influencere etter sted, engasjement, antall følgere, publikumsinteresser og mer.
 • Skaff kontaktinformasjon og eksporter alle dataene til CSV for enkelhets skyld.

Siste tanker

Å forbedre din TikTok-tilstedeværelse og promotere merkevaren og produktet ditt kan være enkelt med de riktige verktøyene. Enten du vil ta merkevaren din til neste nivå, øke antallet følgere, planlegge TikTok-innlegg, samarbeide med influencere eller måle ytelsen din, vil de ovennevnte verktøyene dekke deg.

Vi foreslår at du velger influensersøkeverktøyet som oppfyller dine behov og mål. Dette vil hjelpe deg å begynne å lage fantastisk innhold som publikum vil elske. Nå er det din tur til å strømlinjeforme TikTok-markedsføringsinnsatsen din og øke rekkevidden og engasjementet ditt på plattformen.

Du kan også utforske noen beste TikTok-videoredigerere for å vise frem visuelle bilder.