Hvordan slå sammen PDF-filer GRATIS?

Vil du gjøre PDF-filhåndtering enkelt med sammenslåing? Les videre for å slå sammen PDF-filer GRATIS.

I dag kjenner vi alle ordet PDF som står for Portable Document Format. PDF er et filformat som brukes til å overføre dokumenter pålitelig. Men på grunn av sin universelle kompatibilitet og formatering, foretrekker folk å presentere og utveksle dokumenter i dette formatet. Dette filformatet sikrer at dokumentet ditt ser likt ut på alle enheter, noe som er avgjørende for forretningspresentasjoner.

Videre er sammenslåing av PDF-er å kombinere flere PDF-filer til en enkelt fil. Hovedprinsippet er å gjøre administrasjonen av filer mer tilgjengelig. Imidlertid kan flere verktøy og programvare tilgjengelig i dag hjelpe deg med å slå sammen PDF-er. Dermed vil denne sammenslåingsprosessen gjøre filer enklere å administrere, dele og få tilgang til informasjon.

Her vil vi se hvordan sammenslåing av PDF-er kan hjelpe deg med å lette arbeidet sammen med flere programvarer som kan hjelpe deg gjennom sammenslåingsprosessen. Så uten ytterligere forsinkelser, la oss dykke rett inn.

Trenger å slå sammen PDF-filer

Sammenslåing av PDF-filer er det første trinnet i enhver bedriftsledelse. Den lar deg integrere dokumenter i én kompakt PDF som er enkel å dele, få tilgang til informasjon, arkivere eller sende ut for gjennomgang. Det er flere grunner til at man bør slå sammen PDF-filer.

 • Forenkler dokumentadministrasjonen – Sammenslåing til én enkelt PDF i stedet for å ha flere separate filer kan gjøre det enklere å organisere filer.
 • Bedre bekvemmelighet – Sammenslåing kan redusere rot og kan komprimere store filer til en liten størrelse, noe som til slutt vil gjøre dem enkle å laste opp og laste ned
 • Forbedret effektivitet – Sammenslåing av filer kan forbedre effektiviteten og tilgjengeligheten ved å la brukere se flere dokumenter på ett sted.
 • Ingen oppsett – Disse PDF-sammenslåingsverktøyene trenger ikke installasjon. Last opp alle PDF-ene dine som du vil smelte sammen til én fil.

Totalt sett er denne programvaren et verdifullt verktøy for enkeltpersoner og bedrifter. Bruk av denne programvaren for sammenslåing kan spare deg for tid og krefter. Derfor vil det hindre brukere i å bytte mellom forskjellige filer.

Hvordan kombinere PDF-filer enkelt?

Det er mange elektroniske verktøy og programvare tilgjengelig som kan hjelpe brukere sømløst å slå sammen PDF-er. Noen få tilgjengelige verktøy er SmallPDF, PDF Merge, Adobe Acrobat, iLovePDF, og så videre. Brukere må velge én programvare i henhold til deres bekvemmelighet. Her er den nøyaktige prosessen for å veilede brukere om hvordan de kan slå sammen PDF-filer gratis ved å bruke disse verktøyene.

 • Velg et nettbasert verktøy som oppfyller kravene dine, og naviger til det nettstedet.
 • Last opp dokumentene du vil slå sammen ved å velge alternativet «Slå sammen PDF-filer».
 • Omorganiser filene hvis det er nødvendig.
 • Klikk på «Slå sammen» eller «Kombiner» alternativene.
 • Når sammenslåingsprosessen er over, kan du laste ned den sammenslåtte PDF-filen til enheten din.
  Hvordan lage et beacon i Minecraft

Noen verktøy kan imidlertid tilby et enkelt dra-og-slipp-alternativ, mens andre kan kreve at du leter etter filen. På samme måte kan noen verktøy tillate deg å lagre den sammenslåtte filen direkte på Google Disk.

Et gratis online verktøy eller programvare kan gjøre arbeidsmengden enklere og raskere. Derfor er dette sammenslåingsverktøyet gunstig for både profesjonell og personlig bruk.

Slå sammen PDF ved hjelp av Adobe Acrobat

Adobe Acrobat er et avansert verktøy som lar brukere lage, redigere og manipulere PDF-dokumenter. Adobe Acrobats evne til å lage PDF-filer fra forskjellige filformater, inkludert Word-dokumenter, Excel-regneark og PowerPoint-presentasjoner, er en av de viktigste funksjonene. Dette er spesielt nyttig for brukere som trenger å dele dokumenter med personer som kan ha annen programvare eller operativsystem.

Adobe Acrobat tilbyr ulike endrings- og manipuleringsverktøy i tillegg til PDF-oppretting. Den lar brukere endre tekst og bilder, legge til eller fjerne sider og kombinere flere PDF-filer til ett dokument. Disse funksjonene kan være til nytte for brukere som trenger å endre ferdige dokumenter eller inkorporere flere dokumenter i én enkelt fil for distribusjon.

Her er de detaljerte trinnene du må følge:

Besøk først dette nettstedet for å få tilgang til Adobe Acrobats online sammenslåingsverktøy.

 • Klikk «Velg filer» for å laste opp PDF-dokumentene du ønsker å slå sammen. Du kan velge filer fra din lokale stasjon eller dra og slippe dem på siden.
 • Når filene er valgt, vil de bli lastet opp til fletteverktøyet. Filene kan omorganiseres ved å dra og flytte dem i ønsket rekkefølge.
 • For å starte sammenslåingsprosedyren, klikk på alternativet «Slå sammen filer».
 • Sammenslåingsprogrammet vil slå sammen PDF-filene dine til ett enkelt dokument. Avhengig av omfanget av eiendelene dine, kan dette ta noen sekunder.
 • Du kan få den sammenslåtte PDF-filen etter at prosessen er fullført. Klikk på «Last ned» for å lagre filen på din lokale harddisk.
 • Det er alt! PDF-filene dine er slått sammen med Adobe Acrobat online.

  Adobe Acrobat Premium-funksjoner

  Adobe Acrobat gjør det enkelt å kombinere PDF-filer, men premiumversjonen gir tilgang til flere tilleggsfunksjoner. Her er noen av de viktigste funksjonene du kan finne nyttige:

 • Med Acrobat DC kan du enkelt redigere tekst og bilder i PDF-filer. Dette er spesielt nyttig hvis du trenger å endre et dokument etter at det er ferdigstilt. Du kan for eksempel legge til nye vilkår i en kontrakt eller fjerne feil i en rapport før du sprer den.
 • Acrobat DC lar deg også legge til og fjerne sider fra PDF-dokumenter. Dette er nyttig hvis du trenger å sette inn en ny side i et dokument eller hvis du vil fjerne sensitiv informasjon før du deler en fil.
 • Acrobat DCs evne til å lage interaktive dokumenter er en annen nyttig funksjon. Med denne funksjonen kan du generere PDF-skjemaer som brukere kan fylle ut uten å skrive ut en fysisk kopi og legge inn data manuelt. Dette er spesielt nyttig for arbeidssøknader og registreringsskjemaer.
 • I tillegg til å konsolidere PDF-filer, lar Acrobat DC deg kombinere flere filer i forskjellige formater (som Word-dokumenter, Excel-regneark osv.) til én enkelt PDF-fil. Dette kan være nyttig hvis du trenger å konsolidere dokumenter fra ulike kilder til én enkelt fil for distribusjon.
 • Acrobat DC tilbyr også ulike sikkerhetsfunksjoner for å beskytte PDF-dokumentene dine. Du kan legge til passord til filene dine for å begrense tilgangen og kryptere dem for å forhindre uautorisert duplisering eller endring.
 •   9 Beste Microsoft WSUS Alternative Patch Management Tools for SMB

  Alternativer til Adobe Acrobat

  I dag er PDF-filer mye brukt for dokumentutveksling på nettet. Å slå sammen flere PDF-filer kan være vanskelig. Heldigvis lar online PDF-sammenslåingsløsninger brukere slå sammen PDF-er raskt og enkelt uten å laste ned eller installere programvaren.

  Her har vi nevnt noen alternativer som kan erstatte Adobe Acrobat i sammenslåingsprosessen for PDF. Adobe Acrobat er en velkjent programvare for sammenslåing av PDF-filer; Ulempen er imidlertid den høye abonnementskostnaden.

  Vi har valgt disse programvarenavnene for deres funksjonalitet, bekvemmelighet og popularitet. Så la oss ta en titt på disse verktøyene.

  #1. Liten pdf

  Smallpdf er et alternativ verdt å undersøke hvis du søker en brukervennlig løsning for å ordne PDF-filene dine i en enkelt fil. Smallpdf-sammenslåingsverktøyet er imidlertid utrolig initiativrik og enkel å bruke.

  Det brukervennlige grensesnittet lar brukere dra og slippe PDF-filene de vil slå sammen. Videre er nettappen nettleserbasert programvare. Derfor fungerer det for alle operativsystemer, inkludert Mac, Windows og Linux.

  I tillegg tilbyr Smallpdf et bredt spekter av andre PDF-verktøy, inkludert PDF-komprimering, konvertering og redigeringsverktøy. Den beste delen av denne PDF-sammenslåingen er at brukeren kan bruke programvaren uten å logge på. I tillegg vil alle dine opplastede filer slettes innen én time. Derfor er alle dine dokumenter og PDF-er i trygge hender.

  #2. iLovePDF

  iLovePDF lar deg lage iøynefallende PDF-filer raskt. Du kan slå sammen ulike filer til ett enkelt dokument raskt og sømløst. Du trenger bare å gå til nettstedet og velge alternativet «Slå sammen PDF». Dessuten lar iLovePDF brukere slå sammen filer fra skylagringstjenester som Dropbox, Google Drive og OneDrive.

    Hvordan "skjule" en app på iPhone eller iPad

  Plattformen er gratis, selv om en premiumversjon er tilgjengelig for å nyte tilleggsfunksjoner som ubegrensede filstørrelser og sammenslåing av filer uten internettforbindelse.

  Totalt sett er iLovePDF-sammenslåingsprogramvare for PDF en robust, brukervennlig PDF-sammenslåingsprogramvare som sparer tid og krefter. Den er flott for personlig og profesjonell bruk på grunn av dens enkle Ul, massiv filstøtte og robust sikkerhet.

  #3. DocFly

  DocFly kompilerer flere PDF-filer til én enkel å administrere fil. Det gjør PDF-filene dine enkle å få tilgang til, raskt delbare og enklere. Brukere kan dra og slippe filene de vil slå sammen, og etter å ha fullført sammenslåingsprosessen kan de lagre dem på datamaskinen. I tillegg kan brukere dele det via e-post eller en skylagringstjeneste.

  I tillegg inkluderer DocFly en rekke moderne funksjoner som er raske, pålitelige og enkle å lære og bruke. Brukere kan også legge til et passord til den sammenslåtte PDF-filen for å holde den sikker.

  I motsetning til andre online PDF-redigerere, lar DocFlys tjeneste brukere administrere all PDF-redigering på ett sted.

  #4. PDF-godteri

  PDF Candy er et utrolig online sammenslåingsverktøy som hjelper deg å kombinere flere PDF-filer online enkelt, raskt, uten vannmerker og gratis. Dens intuitive GUI lar brukerne bruke denne programvaren sømløst. PDF Candy er kvalifisert til å slå sammen opptil 100 PDF-filer online. Den automatiske sorteringsfunksjonen kombinerer filene dine enda raskere.

  Videre vil dine opplastede dokumenter bli slettet innen to timer for din sikkerhet. Dessuten er de elektroniske redigeringsverktøyene til PDFCandy skybaserte, noe som gjør det mulig for brukere å slå sammen filer på et brøkdel av et sekund.

  #5. PDFChef

  Hvis du leter etter et pålitelig PDF-redigeringsverktøy for skrivebordet, er her PDFChef som slår sammen PDF-programvare for deg. Desktop-versjonen gjør brukere i stand til å håndtere alle PDF-relaterte oppgaver sikkert og sømløst. Med bare tre enkle trinn kan du kombinere PDF-filer i løpet av minutter, uavhengig av filstørrelse. I tillegg til disse er PDFChef kompatibel med alle nettlesere og operativsystemer.

  Dette sammenslåingsverktøyet har et brukervennlig grensesnitt og krever ikke installasjon. Når det gjelder sikkerhet, sikrer PDFChef at ingen tredjeparter kan ha tilgang til dataene dine. PDFChefs fullt utstyrte grensesnitt gjør det mulig for brukere å omorganisere sider i den sammenslåtte PDF-filen før de lagrer den.

  Konklusjon

  I et nøtteskall er PDF et mye brukt filformat som tilbyr kompatibilitet, enkel oppretting, sikkerhet og tilgjengelighet. Sammenslåing av PDF-er er en viktig funksjon som gjør det mulig for brukere å slå sammen flere dokumenter og filer i én enkelt PDF. I tillegg gjør sammenslåing filen effektiv og praktisk og reduserer rot og forbruk av lagringsplass.

  I denne artikkelen ovenfor har vi nevnt onlineverktøyet Adobe Acrobat for å slå sammen PDF-er og noen alternativer med korte notater. Hvis du trenger hjelp til å velge det gratis online sammenslåingsverktøyet, kan du velge et av de som er nevnt ovenfor.

  Du kan også utforske noen beste dokumenthåndteringsprogramvare for SMB-er.