8 vakre skjermbildeverktøy for nettlesermockup

Skjermbildeverktøy hjelper etterligne nettleseratferd i den virkelige verden for å se hva sluttbrukerne ser og feilsøke eventuelle problemer.

I denne tidsalderen med stor allsidighet (programvare + maskinvare), er kompatibilitet en viktig ting å sikre. Dette hjelper deg å forsikre deg om at publikum får det riktige budskapet i stilen du opprinnelig så for deg.

Og selv om hvert produkt blir kontrollert lokalt før det går live, er det ofte vanskelig å ha en virkelig tilfeldig og stor nok prøve.

Det er her disse skjermbildeverktøyene kommer inn i bildet, brukt av noen av de store navnene i bransjen, inkludert Google, Amazon, Samsung, Microsoft, etc.

Hva er skjermbildeverktøy?

Skjermbildeverktøy lar deg visualisere nettstedet ditt i flere oppløsninger fra mange steder ved å bruke forskjellige nettlesere (og versjoner). Selv om alle disse verktøyene kanskje ikke er så kraftige, er det felles målet å sjekke (hver del av) et nettsted slik det ser ut for sluttbrukeren.

I tillegg kan man distribuere skjermbildeverktøy for å sjekke sidelastetider, regional annonsegjengivelse, omdirigeringer, sikre overholdelse, etc.

Så hvis du er her på jakt etter det perfekte verktøyet for ditt bruksområde, har vi noen gode å dele.

Følg med!

Screely

Screely er et fantastisk verktøy for å gjøre dine kjedelige skjermbilder til en mockup, 100% gratis å bruke. Den brukes av over 145 000 mennesker, inkludert ansatte i Amazon, Shopify og Google. Du kan komme i gang ved å laste opp skjermbildet ditt, deretter kan du:

  • Velg mellom ulike mockup-vinduer
  • Endre og tilpass bakgrunnen
  • Last ned skjermbildet i PNG-, SVG- eller JPG-formater
  Hvor er WPS-knappen på Canon-skriveren?

De ruller stadig ut nye og spennende funksjoner, så det er absolutt verdt å bruke dem. De har til og med utvidelser for Google Chrome og Sketch for å gjøre ting enda enklere.

tipsbilk.net Skjermbildekontroll

Hvis du målretter mot flere eller verdensomspennende målgrupper, er en ting du må være oppmerksom på om nettstedet ditt laster riktig på alle steder. Det kan være mange tilfeller der nettstedet ditt laster bra i ett land, men har problemer i et annet, så det er lurt å sørge for at alt er som det skal.

Med tipsbilk.net Screenshot Checker kan du enkelt sjekke om nettstedet ditt vises riktig i hver region. Alt du gjør er å lime inn URL-en og la verktøyet returnere resultater fra ulike regioner.

Etter det kan du enten laste ned skjermbildene eller til og med identifisere om det er noe lastingsproblem i en bestemt region.

Thum.io

Ta skjermbilder på under ett sekund med Thum.io. Det er et superraskt og pålitelig skjermbildeverktøy som kan behandle skjermbilder på en enkel og så vel som avansert måte. Det jeg mener med «avansert» er at det lar deg velge bredde og piksler etter dine preferanser.

Du kan komme i gang gratis.

Geo-skjermbilde

Med muligheten til å teste nettstedet ditt fra over 200 steder, er Geo Screenshot et annet glimrende alternativ som har noen fornøyde kunder i navnene Samsung, WebMD og Microsoft. Du kan si farvel til proxyer og VPN-er fordi dette verktøyet lar deg være overalt fra hvor som helst.

  10 utendørs høyttalere for å ha de mest høylytte festene

Du skriver inn nettadressen din én gang, og BOOM, du vet nå hvordan nettstedet ditt vises på forskjellige steder.

Skjermbildemaskin

Med Screenshot Machine kan du umiddelbart generere skjermbilder og til og med gjøre nettsiden din om til et PDF-dokument. Før du skriver inn nettadressen, får du muligheten til å velge forskjellige enheter som nettbrett, telefoner eller stasjonære datamaskiner, noe som er en strålende funksjon fordi alle har forskjellige preferanser.

Dessuten kan du også velge å generere et langt, helsides skjermbilde. Bortsett fra det kan du også generere et øyeblikksbilde av nettstedet ditt. Du kan bruke dette verktøyet gratis for 100 skjermbilder per måned.

GeoPeeker

Som navnet allerede antyder, lar GeoPeeker deg «kikke» inn i hvordan nettstedet ditt ser ut på forskjellige steder. Gratisversjonen lar deg kikke inn på 6 forskjellige steder, mens premiumversjonen legger til 6.

Med noen avanserte alternativer kan du også:

  • Sjekk om nettstedet ditt er nede
  • Identifiser ping-tidspunkter fra forskjellige steder
  • Tilpass gjengivelsesforsinkelse, oppløsninger og brukeragentinnstillinger

Premium-planer starter fra bare $9/måned.

Pikwy

Pikwy lar deg utøve mer kontroll over skjermbildeutgangene. Du kan ha nøyaktig bredde og høyde for å generere et utklippet skjermbilde.

Dessuten kan Pikwy gjengi i mange oppløsninger og forskjellige zoomnivåer, og kan skalere utdataene etter ønske.

Det man kan savne er en enkel avmerkingsboks for å ta et helsides skjermbilde. Selv om det er en bryter i full størrelse, fungerer den på høyden, og lar bredden være valgt av brukeren.

  Kan du kansellere en Walmart-hentebestilling?

Så det gjør Pikwy best egnet for avanserte brukere, og tilstedeværelsen av et skjermbilde-API bekrefter det.

Screenshot.rocks

Screenshot.rocks er et mye enklere verktøy for å ta skjermbilder over skillelinjen for skrivebord og mobil.

Etter at du har fylt inn hele nettadressen (f.eks. https://tipsbilk.net.com) og klikket på Gå for å få skjermbildene, kan du leke med bryterne som etterligner en virkelig Safari-nettleser.

Du kan for eksempel fjerne URL-linjen, Windows-kontroller og navigasjonsknapper eller bruke noen flere estetiske effekter.

Til slutt kan man laste ned skjermbildet i PNG, JPEG og SVG eller kopiere det til utklippstavlen for å lime det inn et annet sted.

Sluttnotater

Skjermbildeverktøy er laget for å bekrefte den tiltenkte brukeropplevelsen. Men hvis du vil gå lenger og lenger, er Screenshot API-er beistene du kan vende deg til.

Og for å hjelpe deg med det, har vi samlet en liste over de beste skjermbilde-API-ene for nettstedet for din bedrift.

x