tipsbilk.net

Lag fantastiske demovideoer med disse 6 verktøyene

Demovideoer er en slik form for videorepresentasjon der et element demonstreres i en video.

Utvilsomt, videorepresentasjonen av hva som helst, enten en matvare, apparat eller kjøretøy, får mer oppmerksomhet enn den tradisjonelle billedrepresentasjonen.

Vi bør også huske at når noe vises i en bevegelig eller fungerende tilstand, øker troverdigheten til den aktuelle gjenstanden.

I denne artikkelen vil vi lære mer om hva demovideoer er og hvordan disse videoene hjelper bedrifter.

Vi vil også vite hva som bør inkluderes i demovideoer og funksjonene til demovideoer. Til slutt vil vi se på 6 verktøy for å lage fantastiske demovideoer og forklaringsvideoer.

Hva er demovideoer?

Forkortelsen for en produktdemonstrasjonsvideo er en demovideo. Det er en praktisk demonstrasjon av hvordan noe fungerer for å opplyse publikum. Demovideoer er den beste måten å introdusere produktet ditt for både nåværende og potensielle kunder.

Disse videoene kan presentere en potensiell kunde for produktet ditt, forklare hvordan det fungerer og gi dem detaljene de trenger for å bestemme om de skal kjøpe det.

Den kan også sees på som en type markedsføringsvideo som fremhever fordelene ved en vare eller tjeneste og demonstrerer hvordan den fungerer for å overtale seerne om verdien.

Hvordan hjelper demovideoer bedrifter?

I følge 59 % av markedsførerne hadde videomarkedsføring en lønnsom avkastning på investeringen (ROI). I virkeligheten liker folk å finne ut hvordan det vil fungere for dem før de bruker penger på et nytt produkt eller en tjeneste.

Ved å lage produktdemovideoer kan bedrifter gi potensielle kunder et glimt av varen og påvirke deres kjøpsbeslutninger. Denne kunnskapen er uvurderlig når det gjelder å markedsføre tjenesten eller produktet til det tiltenkte markedet.

Demovideoer er et effektivt verktøy for bedrifter for å illustrere elegansen og komplisiteten til deres varer og tjenester. Seerne er i stand til å forstå hvordan tjenesten fungerer og hva de kan gjøre med den.

Hva er tingene å inkludere i en demovideo?

Demovideoer bidrar til å forbedre brukeropplevelsen og gir seerne en grundig forklaring av funksjonene og fordelene ved å bruke produktet eller tjenesten.

  Start din nettvirksomhet GRATIS med Sylius (e-handelsplattform med åpen kildekode)

Disse videoene bruker mange komponenter, for eksempel bilder, animasjoner, fortellerstemme, audiovisuelle effekter og flere andre videoelementer. Nevnt nedenfor er noen av delene du må ha i en demovideo som demonstrerer et produkt eller en tjeneste.

Kort beskrivelse

Det er avgjørende å fange seernes interesse, men du må også vurdere hvor lenge de vil være villige til å se videoen din. Produktdemoen din bør være kortfattet og direkte uten å fordype seg i overdreven detalj.

Narrativ Voiceover

Å bruke en fortellende voiceover kan hjelpe seerne med å forstå hovedpoengene i videoen din og hvordan den skal brukes.

Punktpunkter fra et skjermbilde

Et skjermbilde lar en bruker se produktdemoen i aksjon, demonstrere hvordan den fungerer og hva som kan gjøres.

Live-action video eller animasjon

Avhengig av hva slags demo du gjør og poenget du ønsker å gjøre til publikum, kan du bruke enten live-action-video eller animasjon i demovideoen.

Hva er funksjonene til en demovideo?

Når vi snakker om demovideoer, tilbys mange funksjoner av disse videoene til selskapene eller enkeltpersoner som bruker dem. Nedenfor er noen funksjoner av de mange funksjonene som tilbys av demovideoer.

Øker troverdigheten

Du kan umiddelbart fjerne forbrukernes skepsis til produktet ditt med en demovideo. Tross alt ser dine potensielle kunder på egenhånd hvordan produktet fungerer og hvordan det vil hjelpe dem.

Følgelig forstår potensielle kunder tydelig hvordan produktet ditt vil hjelpe dem med å nå sine mål, noe som øker troverdigheten til produktets løfter.

Forklarer produktene grundig

Du trenger ikke å fortelle kjøperen på forhånd at de må kjøpe varene dine når du har en demovideo. Du får sjansen til å demonstrere produktets Unique Selling Proposition (USP). På grunn av dette motiverer og frister det dem til å prøve varene dine.

I tillegg kan du bruke en produktdemofilm for å demonstrere fordelene ved å legge til spesielle funksjoner til produktet ditt og hvordan de vil løse kundenes problemer.

Øker trafikken

Ifølge studier blir video stadig viktigere for SEO og øker sjansene for en nettside for å rangere på Googles hovedside med 53 ganger.

Å komme på side én og så høyt du kan på søkelisten kan forbedre nettstedets trafikk betydelig, ettersom over 25 % av søkerne klikker på den første organiske resultatlisten de ser.

Genererer mer inntekter

Kunder er mer tilbøyelige til å kjøpe fra deg når de tror på varene dine og kan bekrefte effektiviteten deres. Du kan forbedre salget av produktet ditt betydelig ved å inkludere demovideoer.

  Fix Virtualbox Kan ikke sette inn virtuell optisk disk

Nå vet du effektiviteten til demovideoer. Så la oss hoppe rett til noen verktøy som kan hjelpe deg med å lage fantastiske demovideoer.

VEED

VEED er et online verktøy for å lage demovideoer der du ikke trenger noen forkunnskaper. Det betyr at alle som ikke allerede er klar over prosessen med å lage video, kan ganske enkelt gå gjennom opplæringen deres for å lage demovideoene sine.

Du kan lage et fantastisk produktklipp som viser at et produkt blir levert, pakket ut, brukt og lagt bort til senere. Du kan inkludere undertekster i videoen din på VEED for å imøtekomme de som velger å se uten lyd.

Du kan legge til tekst og merknader for å lage fantastiske produktforklaringsfilmer. Til slutt kan du bruke plattformens nyttige «Stickers»-funksjon for å inkludere logoen din i produktdemovideoen.

Wedio

Wedio er et annet verktøy for å lage video som tilbyr en 4-trinns prosess for å lage demovideoer. Den lar deg raskt og enkelt produsere kreativt innhold. Denne plattformen gir deg tilgang til bibliotekene med ferdiglagde animasjoner og objekter.

For å lage den ideelle produktvideoanimasjonen er det bare å kombinere og matche. Du kan velge fra et stort utvalg bilder, videoer, lydspor og bakgrunner som du kan bruke i Wideo-redigeringsprogrammet.

I tillegg kan du legge til logo-, lyd- og videofiler. En verktøylinje i redigeringsprogrammet kan brukes til å gjøre nødvendige endringer i bildene dine.

Clipchamp

Clipchamp er en gratis videoprodusent som kan operere på forskjellige enheter, for eksempel stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. Den har en applikasjon som kan kjøres på både Android- og iOS-enheter.

Clipchamp er det perfekte stedet å starte, enten du trenger å øke hastigheten på opplastinger, spare penger på lagring eller lage en hel film fra bunnen av.

Clipchamps videomaler gir deg klare til bruk formater for alt fra reklame til demonstrasjonsvideoer.

I tillegg bruker Clipchamp teknologier som lar deg redusere, konvertere, samle, ta opp og produsere filmer uten å gjengi etterslep eller filformater som er vanskelige å distribuere.

Tallrike funksjoner, inkludert frihåndsbeskjæring, gruppering, forhåndsvisning i full skjerm, forbedret tekst-til-tale, etc., er inkludert i den nyeste utgivelsen.

Vmaker

I følge mange selskaper og nettsteder er det beste videoverktøyet i bransjen Vmaker. Den er klarert av anerkjente nettsteder for programvarevurdering og har en enkel 4-trinns videoproduksjonsprosess.

  Har Netflix Jujutsu Kaisen?

På Vmaker kan du bruke filtre, falske bakgrunner, silhuetter, navnemerker og andre tilpasninger for å gjøre filmene dine mer attraktive for målgruppen din.

Vmaker lar deg spille inn produktvideoer i 720p-oppløsning. Videoene dine vil ha høyere visuell kvalitet og være støyfrie. Du kan velge å ta opp videoene dine i 4K HD-oppløsning også.

Vmaker har en gratis innebygd videoredigerer som gjør det enkelt å forbedre filmene dine. Med den gratis innebygde videoredigereren kan du klippe, trimme, beskjære, rotere, vende, legge til scener, endre lyd og gjøre mer.

Flixier

Den nettbaserte videoredigereren Flixier hevder å være enkel å bruke og få det til å føles like enkelt å generere videoer som å sette sammen en lysbildefremvisning. På Flixier kan du raskt ta opp videoer og voiceovers og importere materiale fra mange kilder. Du kan også blande videoer, trimme klipp og beskjære dem til forskjellige størrelser.

På denne plattformen er det like enkelt å inkorporere overganger, filmtitler, animert grafikk, tekst eller musikk som å flytte og slippe elementer inn i videoen din. Flixier håndterer alt gryntarbeidet i skyen og gir en flytende opplevelse selv på eldre eller mindre kraftige datamaskiner.

WeVideo

WeVideo er et enkelt, raskt og allsidig videoopprettingsverktøy som lar deg gjøre demovideoen din som en ekspert på kort tid.

Dette verktøyet tilbyr elementer som er enkle å legge til, som en grønn skjerm for et eksklusivt utseende uten kostnad eller problemer. I tillegg kan du velge fra en rekke oppsett for å skille deg ut på Internett, smarttelefoner og sosiale nettverksskjermer.

I tillegg er det kun Wevideo som har integrert lagerinnhold. Det innebærer at WeVideo gir ubegrenset tilgang til mer enn 1 million deler av lagermedier, som filmer, bilder og musikkspor.

Dette verktøyet lar deg lage filmer på hvilken som helst plattform, inkludert en Chromebook, Windows, Mac og mobiltelefon. Den tilbyr skybasert fleksibilitet og mobilapper for iOS- og Android-enheter.

Konklusjon

Demovideoer gir mange fordeler for selskaper som selger produktene og tjenestene sine. De er viktige hvis produktet ditt er utfordrende å bruke eller forstå.

Kunder kan derfor raskt avgjøre om produktet passer for dem eller ikke. En demovideo gir også et selskap den beste sjansen til å snakke om kaliberet til produktene og tjenestene sine og understreke de særegne egenskapene som gjør at de skiller seg ut fra konkurrentene.

Deretter kan du finne noen av de beste videooptimeringsverktøyene.

x