tipsbilk.net

9 av de beste nettstedene for mental helse for menn

Mange menn møter psykiske problemer, men frykten for stigma, skam og en begrenset forståelse av tilstanden hindrer dem ofte i å søke hjelp. Det er vanlig at menn overser deres psykiske helseproblemer og i stedet ser på livet som overveldende.

Å gi riktig støtte og ressurser kan transformere menns mentale helse og forbedre deres generelle velvære. Her er en liste over menn-sentriske nettsteder som dekker ulike mentale helse-emner og støtter de som sliter med psykiske helseproblemer.

Man Therapy, et nettsted grunnlagt av Dr. Rich Mahogany, bruker humor for å bringe mental helsebevissthet til menn. Den gir råd om håndtering av psykologiske problemer gjennom en «mannlig» tilnærming og gir ressurser for å håndtere spesifikke psykiske problemer.

Nettstedet tilbyr flere mentale helseressurser organisert i kategorier som sinne, angst, depresjon og selvmord, forhold og sex, traumer og sorg. I tillegg tilbyr den ressursene fra stater, inkludert Arizona, California, Idaho, Kansas, Minnesota og Utah, for å nevne noen.

Man Therapy har også en gratis, anonym 20-punkts mental velværequiz som hjelper til med å vurdere mental helse og identifisere forbedringsområder. Det inkluderer også attester fra menn som har kjempet mot psykiske problemer.

I tillegg er Man Therapy vert for lenker til andre nettsteder der brukere kan diskutere sine psykiske helseproblemer. For eksempel lenker den til 988 Lifeline Chat and Text for kriserådgivning via nettchat eller tekst og Copline, en ideell organisasjon som hjelper rettshåndhevere med psykiske problemer.

Selvmord er en av de viktigste dødsårsakene for menn under 50. For å løse dette problemet etablerte University of British Columbia HeadsUpGuys, et program utviklet for å støtte menn i å komme seg etter depresjon og forhindre selvmordsdødsfall.

Initiativet støttes av et team av forskere, klinikere og talsmenn for psykisk helse som er forent for å utdanne menn om mental helse, bekjempe stigma og lette tilgangen til psykiske helsetjenester.

  Slik sletter du Netflix-profil

Nettstedet inneholder nyttige artikler og historier organisert i kategorier som behandlingsalternativer, tips og ferdigheter og gjenopprettingshistorier. Den har også et depresjonsscreeningsverktøy som lar deg selvsjekke din mentale helsestatus.

Verktøyet omfatter spørsmål om ulike depresjonssymptomer og deres potensielle innvirkning på ens liv. Når du svarer på spørsmålene, vil du motta testresultater og personlige tips om psykisk helse.

Nettstedet tilbyr også en «Finn en terapeut»-side som lar brukere søke etter psykisk helsepersonell etter land og stat. Land som dekkes inkluderer USA, Canada, Irland, Australia og Storbritannia.

MenTalkHealth er en registrert veldedighetsorganisasjon forpliktet til å fremme samtaler om menns mentale helse. Deres kjerneoppgave er å støtte LHBTQ+-menn og takle stigma for psykisk helse.

Organisasjonen jobber for det meste over hele sørkysten av England, og tilbyr gratis og betalt mental helseopplæring til andre veldedige organisasjoner.

MenTalkHealth tar for seg mental helse på sin nettside, podcast og sosiale medieplattformer, med sikte på å oppmuntre flere menn til å åpne opp om deres mentale velvære. Spesielt podcasten inneholder gjester som deler personlige historier og erfaringer rundt psykisk helse.

Movember er en veldedig organisasjon dedikert til å forhindre for tidlig død hos menn på grunn av stort sett forebyggbare årsaker. Den tar for seg ulike helseproblemer som påvirker menn, inkludert prostata- og testikkelkreft, selvmord og mental helse.

I sammenheng med psykisk helse fokuserer Movember på forebygging, tidlig oppdagelse og kontinuerlig velvære. Dens visjon er å fremme samfunn der menn tar handlinger som bidrar til å forbedre deres mentale velvære, med støtte fra de rundt dem.

Veldedighetsnettstedet er en verdifull ressurs for informasjon om mental helse som tar sikte på å hjelpe menn til å leve lykkeligere, sunnere og lengre liv. Den inkluderer et samtaleverktøy utviklet for å lære deg hvordan du starter samtaler med menn som kanskje sliter med psykiske problemer.

  Slik deaktiverer og sletter du Siri-historikken din på iPhone og iPad

Movember dedikerer videre ressurser til kulturspesifikke helseprosjekter med fokus på menns helse. Siden oppstarten har det finansiert over 1000 menns helseprosjekter over hele verden, støttet forskning og forbedret levering av helsetjenester til menn.

Terapi for svarte menn stammer fra forståelsen av at fargede menn møter unike utfordringer og stigmatisering og dermed trenger et rom som er skreddersydd for at de kan finne støtte til psykisk helse. Dens kjerneoppgave er å fjerne forestillingen om at det å søke hjelp er et tegn på svakhet og støtte tilbudet av gratis terapi til menn over hele USA.

Organisasjonen har en digital katalog som omfatter hundrevis av terapeuter i alle 50 stater. Katalogen lar deg søke etter terapeuter eller trenere etter spesialisering eller plassering, se deres kvalifikasjoner og helseproblemene de kan løse.

Face It Foundation, grunnlagt i 2009, ble etablert for å gi menn den støtten de trenger for å håndtere depresjon og leve et normalt liv. Den tar sikte på å redusere selvmordsfrekvensen hos menn ved å tilby gratis tjenester, inkludert peer-støtte og retreater for enkeltpersoner.

Stiftelsens hovedfokus er å tilby ulike støttetjenester basert på deres forståelse av barrierene som hindrer menn i å søke hjelp.

Tjenestene deres inkluderer en-til-en kollegastøtte, støttegrupper for menn og opplæring for psykisk helsepersonell. Viktigere, støttegrupper er tilrettelagt av menn som personlig har kjempet mot depresjon.

MENTalk er et fellesskap for menn som oppmuntrer dem til å diskutere sin mentale helse. Grunnleggerne har førstehåndserfaring med psykiske problemer og tilhørende stigmaer.

MENTalks oppgave er å få slutt på stigmaet rundt menns mentale helse. Organisasjonen har en podcast med historier fra grunnleggerne, gjestene og fagfolk og driver en dømmende Facebook-gruppe.

Men’s Minds Matter er et fellesskap av lidenskapelige individer som er forpliktet til å øke bevisstheten om selvmord og implementere intervensjonsstrategier.

Initiativet tilbyr opplæringsprogrammer for selvmordsforebygging for klinikere, omsorgspersoner, familier og venner, og tilbyr både personlige og nettbaserte intervensjonstjenester. Tjenestene er kjønnsinkluderende, men deres fokus er først og fremst på å forbedre menns mentale helse i Storbritannia.

  Hvordan lage en egendefinert mal i PowerPoint

Nettstedet har en psykisk helseseksjon som dekker menns problemer, inkludert selvmord, følelser, forhold og hjemløshet. Den inkluderer også en ressursside med en gratis guide skreddersydd for de som opplever aktive selvmordstanker og en annen for å hjelpe venner med selvmord.

ManHealths oppgave er å hjelpe menn under fysiske helsekamper og forebygge psykisk helserelatert selvmord. Organisasjonen er involvert i flere tiltak, inkludert å være vertskap for jevnaldrende støttegrupper, tilby arbeidsplassopplæring og promotere innsamlingsarrangementer i England.

Sesjonene deres tilrettelegges av menn med personlig erfaring og er et trygt sted for menn å uttrykke sine følelser åpent. Øktene dekker ulike problemstillinger, inkludert angst, depresjon, selvbevissthet og søvnvaner.

Organisasjonen har en nyttig blogg som gir tips om å forbedre mental helse gjennom trening, søvn, ernæring, støtte fra jevnaldrende og andre livsstilsendringer.

Ta vare på din mentale helse

Å diskutere psykisk helse, spesielt for menn, har tradisjonelt vært tabu. Men ettersom viktigheten av å adressere mental helse hos menn fortsetter å få anerkjennelse, endrer holdningene seg.

Å støtte menns psykiske helse er avgjørende for deres egen velvære og samfunnets psykiske helse. Menns følelsesmessige kamp kan påvirke de som står dem nær, inkludert andre menn, kvinner og barn.

Nettsteder som gir menn mental helsestøtte og ressurser inkluderer Therapy for Black Men, Men’s Minds Matter, MenTalkHealth og Movember. Noen av disse nettstedene tilbyr til og med opplæring til publikum, siden de ofte er de første som reagerer på personer som har psykiske problemer.

x