9 beste betalingsbehandlingsløsninger for din nettbedrift

Etterspørselen etter netthandel er vitne til en enestående vekst. Det har økt behovet for online betalingsbehandlingsløsninger for å muliggjøre raske, sikre og enkle betalinger over hele verden.

Ifølge Statista, over 5 billioner dollar ble generert via digitale betalinger globalt i 2020. En annen undersøkelse fant også at 27 % av amerikanske kunder brukte nettbaserte behandlingsløsninger som PayPal og Amazon. Og denne etterspørselen kommer til å øke i fremtiden.

Så hvis du har en nettbasert virksomhet, må du inkludere en online betalingsløsning for å møte kundenes forventninger. Det vil hjelpe deg å gjøre transaksjonene raskere, tilby bekvemmelighet og bidra til å øke salget.

La oss diskutere det i detalj og finne noen av de beste betalingsløsningene på nett.

Hva mener du med nettbaserte betalingsløsninger?

Online betaling betyr å betale for produkter eller tjenester på nettet, dvs. gjennom elektroniske moduser. Og en betalingsløsning er en tjeneste eller programvare som muliggjør nettbetaling. Den mottar kjøpers betalingsforespørsler via en nettside, autentiserer betalingsdetaljer og transaksjoner, og overfører midlene til nettforhandlerens konto.

De mest kjente betalingsløsningene på nett er PayPal, Stripe, Amazon Pay, etc.

Du besøker for eksempel en nettbutikk som Amazon for å kjøpe noen produkter du har i handlekurven så lenge. Du vil bli bedt om å bekrefte adressen din når du fortsetter å kjøpe. Deretter blir du dirigert til en side der du må velge en betalingsmetode som kreditt- eller debetkort, Amazon Pay, nettbank osv. for å betale fra datamaskinen eller smarttelefonen. Slik skjer nettbetalinger.

Selv om det kan se enkelt ut, skjer det noe bak kulissene som gjør betalingene dine vellykket, og du kan legge inn en bestilling eller handle på nettet. Her kommer rollen til betalingsbehandlingsselskaper.

Hva er betalingsbehandlingsselskaper?

Betalingsbehandlere eller betalingsbehandlere er mellomleddene mellom en bedrift og dens kunder for å behandle betalingene og muliggjøre et smidig og sikkert nettkjøp.

Betalingsformidlere validerer transaksjonene og overfører midler fra kjøperens konto, uansett hvilken elektronisk betalingsmåte de velger. De kobler selgere til virtuelle terminaler som kan akseptere nettbetalinger. De administrerer hele den elektroniske transaksjonsprosessen gjennom alle nodene – kunder, nettbutikker, banker/finansinstitusjoner og kortnettverk.

Hvordan fungerer betalingsbehandlingsløsninger?

Når en betalingsbehandlingsløsning mottar en forespørsel fra en kjøper via en selgers nettsted, begynner den å autentisere kjøperens betalingsdetaljer. Og når alt ser bra ut, og kjøperen har tilstrekkelige midler på kontoen, autentiserer den transaksjonen. Til slutt overfører den penger fra kjøperens konto til selgerens konto og fullfører online betalingen.

La oss forstå hvordan alle nodene samhandler.

Betalingsbehandlingsbehov:

  • En selgerkonto for å aktivere pengeoverføringen
  • En nettside inkludert en betalingsknapp for å starte transaksjoner
  • En konto på betalingsløsningen

Så når besøkende kommer til nettstedet ditt, kan de velge produkter og tjenester ved å klikke på «kjøp nå»-knappen. Den vil lede dem til betalingssiden som allerede er koblet til en betalingsløsning.

Når de fortsetter å betale online og velger modus, vil de bli bedt om detaljer eller omdirigert til betalingsleverandørens nettsted. Tjenesteleverandøren vil ta på seg forespørselen og autentisere betalingsdetaljene. Det skjer sikkert gjennom krypterte data slik at ingen kan se kjøpers konto eller personopplysninger.

Når kjøperens legitimasjon er bekreftet, setter tjenesteleverandøren i gang en pengeoverføring. Når overføringen er vellykket, vil både kjøperen og selgeren bli varslet, og nødvendige midler vil bli trukket fra kjøperens konto for å gå til selgerens. Dette varselet vil bidra til å oppdatere statusen for transaksjonen. Men hvis transaksjonen mislykkes på grunn av utilstrekkelige midler eller ugyldig kjøperlegitimasjon, gjenspeiler det samme.

Hvorfor trenger bedriften din det?

Hvis du driver en nettbedrift, kan det være givende å sette opp en nettbasert betalingsløsning. Denne digitale tidsalderen har gjort virtuell valuta verdifull og praktisk for alle, fra enkeltpersoner til selskaper. Det kan tilby mange fordeler fremfor å samle inn kontantbetalinger, for eksempel:

Bekvemmelighet

Online betalinger gjør det praktisk for kjøpere å foreta betalinger med noen få klikk for å bestille produkter og tjenester, registrere seg i et webinar, gi donasjoner og så videre.

  Hvordan installere Autotune VST Plugin i Audacity

Tenk deg om noen ønsker å donere uten en online betalingsløsning på plass. De må skynde seg til banken sin og ta ut beløpet hvis de ikke har nok kontanter for hånden (som folk ikke har så mye i disse dager). Det dreper tiden deres som ingen vil ha.

Men med bare nettbetalinger kan de gjøre det raskt i hjemmet sitt uten problemer. Det sparer ikke bare tid, men også krefter. Dessuten er det gunstig for bedrifter siden de kan avslutte salget raskt.

Raskere transaksjonsprosess

Når du forstår transaksjonsprosessen, kan du tenke på det som en langvarig prosess som berører mange noder. Imidlertid tar hele prosessen bare noen få sekunder å fullføre hele betalingsprosessen. Det er mye raskere enn tradisjonelle betalinger med kontanter. Det krever ikke at du står i køen og fyller ut skjemaene dine eller venter i flere dager på at sjekken skal godkjennes.

Internasjonale betalinger

Folk kan sette deg på sidelinjen på grunn av betalingsmodusbegrensninger selv om produktene eller tjenestene dine er enestående. Så hvis du opererer globalt, er det enda viktigere å beholde en online betalingsløsning for å betjene kundene dine over hele verden. Det gjør dem glade ved å tilby en rask og praktisk betalingsmetode og hjelper deg også å beholde dem.

Så hvis du vil benytte deg av alle disse fordelene, sjekk ut noen av de beste betalingsbehandlingsløsningene på nett for din bedrift.

Authorize.net

Velg en forenklet betalingsprosess for bedriften din – Autorize.net som kan hjelpe deg med å få betalingene dine gjennom kredittkort, eChecks og kontaktløse betalinger. Du kan også tilby kundene dine mange andre typer betalinger, for eksempel utsalgssted, mobilbetalinger, telefonbetalinger, e-handel, faktureringsverktøy og mobilkortlesere.

Authorize.net beskytter kundedetaljer fra svindlere og lar deg tilpasse med regelbaserte verktøy og filtre for å beskytte forretningsmodellen din. Den har også en brukervennlig betalingsløsning som lar deg akseptere betalinger hvor som helst og når som helst.

Kundeinformasjonsbehandlingen lagrer kundenes betalingsdetaljer slik at det ikke er nødvendig å legge inn detaljene på nytt når de kommer tilbake. Du kan godta månedlige avdrag og gjentakende betalinger raskt, og den oppdaterer kontinuerlig kortinformasjonen til tapt salg og betalingsavbrudd. Send i tillegg en digital faktura etter å ha fullført betalingen i posten og legg til «doner» eller «kjøp nå»-knappen på nettstedet ditt for å informere kunden din om hvor de skal betale.

Authorize.net belaster deg ikke for installasjonsgebyrer. Du betaler bare månedlige gateway-gebyrer på $25 og gebyrer per transaksjon på 2,9 % av fakturabeløpet pluss 30 cent.

Checkout.com

Øk og øk salget ditt med Checkout.com sine løsninger for betalingsbehandling. Det gir pålitelige og raskere betalinger sammen med direkte innkjøp i store markeder. Den støtter lokale betalingsmetoder, 150+ valutaer og 20+ oppgjørsvalutaer.

Du kan nyte kraftige integrasjoner og administrere betalingene dine med betalings-APIer og verktøy. Verktøyet vil hjelpe deg å øke inntektene dine ved å optimalisere hver betaling og lage innovative produkter raskt ved å bruke umiddelbar innsikt og handlingsrettede data.

Gi kunden din den banebrytende teknologiopplevelsen og hold deg i forkant i din nettvirksomhet. Ved å bruke lokalkunnskap kan du skreddersy løsningen din for å møte ulike markeder og øke salgsytelsen. Checkout.com tilbyr flere betalingsalternativer, inkludert APM-er, digitale lommebøker, lokale kort, etc.

Optimaliser veksten din med mer detaljerte, handlingsrettede og tilgjengelige data. Det brukervennlige og brukervennlige dashbordet hjelper deg å vurdere enhver mulighet og gå utover brukernes forventninger med et bredt spekter av betalingsgrensesnitt, friksjonsfrie betalinger og svindelforsvar.

Fra PCI til SCA, Checkout.com har dekket deg. Den gir hver eneste detalj for å sjekke kostnadene for hver transaksjon. De belaster deg i henhold til bedriftsprofilen din, fra gjennomsiktige kortforeningsgebyrer til formidlingsgebyrer.

GoCardless

Samle inn engangs- og gjentakende betalinger direkte fra kundenes bankkontoer med GoCardless online betalingsbehandlingsløsning. Små bedrifter kan ha fordeler som å forbedre kontantstrømmen, redusere kostnader, redusere mislykkede betalinger og la deg holde styr på betalingene dine.

Det hjelper bedrifter med å redusere avgang, driftskostnader, internasjonale barrierer, tid for å få betalt og konverteringsrisiko. Du kan også samle inn medlemskap og abonnementsbetalinger med direkte belastning over hele verden. GoCardless eliminerer også den tidkrevende fakturahåndteringsprosessen og sporer dem enkelt.

GoCardless gir en RESTful API som muliggjør enkel integrasjon med virksomheten din og krever mindre investering av ressurser. Dens tilbakevendende betalingsinformasjon administrerer og forutsier også betalingsfeil. Du kan også bygge inn tilpasset betalingsflyt på nettstedet ditt optimalisert for forbedret konvertering for over 30 land.

  Slik bruker du RetroArch på en PC eller mobil enhet

Send sikre betalingslenker til kundene dine for enkelt å motta betalinger direkte til bedriftskontoen din. GoCardless er ISO27001-sertifisert og GDPR-kompatibel. Den kommer med innebygd samsvar og er klarert av mange bedrifter. Du vil også få kodeeksempler på ulike programmeringsspråk, inkludert Python, Java, .NET, JavaScript, Ruby og PHP, for å lage en abonnementsplan for deg.

Vi betaler

Vi betaler gir robuste API-er for online-plattformer drevet av JPMorgan Chase. Det tilbyr integrerte betalinger for POS-systemer, online markedsplasser og SMB SaaS-systemer. Du kan integrere det enkelt og raskt med åpen kildekodeeksempler og SDK-er.

Uansett hvilken forretningsmodell du har, har WePay en løsning for deg. Selgere med en Chase-konto kan raskt motta utbetalinger samme dag uten ekstra kostnader. Den støtter også forhåndssertifiserte enheter for kortpresenterte løsninger.

WePay administrerer samsvar, utbetalinger og risiko slik at du kan bygge den beste brukeropplevelsen, inkludert kundekommunikasjon, rapportering og onboarding. Du vil også bli informert via WePays API. Programvaren bruker ulike betalingsmetoder og optimaliserte tilfeller for sikkerhet, skalerbarhet og effektivitet.

Stripe

Stripe gir deg en robust betalingsinfrastruktur for nettstedet ditt. Du kan bruke API-ene og programvaren til å sende betalinger, administrere virksomhetene dine på nettet og godta betalinger. Enten du er en startup eller en stor industri, tilbyr Stripe deg samme kvalitet og service til bedrifter i alle størrelser.

Stripe er en fullstendig integrert suite som vil hjelpe deg å bygge apper og nettsteder for å sende utbetalinger og akseptere betalinger globalt. Det gir deg mange produkter for å drive betalingene dine for abonnementsbedriften din, nettforhandlere, personlige forhandlere, markedsplasser og programvareplattformer.

Videre kan Stripe hjelpe deg med å sende fakturaer, få finansiering, utstede fysiske og virtuelle kort, administrere forretningsutgifter og bekjempe svindel. Du finner server- og klientbiblioteker fra PHP og React til iOS og .NET. Den opererer på alle nivåer i den økonomiske stabelen.

Stripe garanterer 99,99 %+ oppetid og opprettholder redundansen og skalerbarheten. Den gir ut mange forbedringer og funksjoner hvert år for alltid å være på toppen av spillet ditt. Du kan også utnytte Stripes intelligente optimaliseringer for å få kunnskap om økte inntekter, svindel, gjenvinning av inntekter og mer.

Det er ingen månedlige, skjulte eller konfigureringsgebyrer under abonnementer. Få tilgang til den komplette betalingsløsningen med den enkle betal-etter-bruk-planen på 2,9 % + 30 cent per vellykket transaksjon.

Braintree

Nå ut til flere kjøpere og øk inntektene dine med Braintree sin betalingsplattform som gir Venmo, PayPal, debetkort og kredittkort sammen med andre populære digitale lommebøker som Google Pay og Apple Pay i sømløs og enkelt integrering.

Du vil dra nytte av Braintrees innovasjon, erfaring og skalerbare løsninger. Bruk Braintrees dype relasjoner til finansinstitusjoner og omfattende kunnskap for å drive høyere konvertering. Det vil hjelpe deg å utvide markedet gjennom neste generasjons teknologi og PayPal-nettverket.

Automatiser backend-prosesser og administrer interne kostnader uten å tape inntekter. Du kan også forhindre uredelige transaksjoner ved å oppdage dem mens du godkjenner bestillinger. I tillegg vil de tilby en betalingsgateway, selgerkonto, datakryptering gjennom Braintree Vault, essensielle svindelverktøy, datamigreringsassistanse, rapportering, regelmessig fakturering, tredjepartsintegrasjoner, avanserte svindelverktøy og mer.

Betal i henhold til betalingstjenesten du bruker. For eksempel, hvis du bruker kort og digitale lommebøker, vil prisen være 2,59 % av fakturabeløpet pluss $0,49 per transaksjon.

BlueSnap

Reduser kostnader og øk salget med BlueSnap sine alt-i-ett betalingsplattform. Den forstår hvordan betalingene dine kan påvirke nettvirksomheten din og tilbyr løsninger for å øke autorisasjonsratene, redusere betalingsavbrudd, unngå grenseoverskridende gebyrer og redusere teknisk gjeld.

Få en enkelt konto for å motta alle fasilitetene du ønsker. Hele løsningen er modulær slik at du kan bruke funksjonaliteten etter behov. Godta betalinger på en annen måte med BlueSnap, inkludert POS-betalinger, mobilkasse, online-kasse, abonnementer, virtuell terminal, fakturabetalinger, markedsplasser, innebygde betalinger og AR-automatisering.

Integrer det enkelt med programvaren, slik som ERP-systemer, CRM-systemer, handlekurver og andre forretningsplattformer, for å jobbe raskere og bedre. Med Chargebacks911 og Kount kan du beskytte virksomheten din mot svindlere og bruke innebygde løsninger for overholdelse av skatter og forskrifter. Få sanntidsdata for å handle raskt, få tilgang til betalingsløsningen når som helst fra hvor som helst, og motta nøyaktige rapporter for å forbedre synlighet og forenkle avstemming.

Det er ingen konfigureringsgebyrer, tilleggsgebyrer eller avbestillingsgebyrer. Tillat BlueSnap å designe en prismodell i henhold til bedriftens behov. Du vil få skreddersydde prisløsninger, inkludert global behandling med én konto, utveksling-pluss-priser, flatprising, nivå 2 og 3 databehandlingsrater, nonprofit betalingsbehandlingsrater og kundefordringer automatisering.

  En rask guide om e-læringsforfatting for kursutvikling [+5 Tools]

PayPal

En av de mest brukte betalingsstasjonene over hele verden er utvilsomt PayPal som henvender seg til bedrifter av enhver størrelse, skala og bransje. Den tilbyr flere verktøy for å drive virksomheten din og forbedre veksten din, samtidig som kundene dine kan betale som de vil fra hvor som helst i verden.

PayPals omfattende pakke med funksjoner inkluderer smarte teknologier for dine daglige behov. Du kan opprette en delbar lenke for betaling eller legge til en fullfunksjons kasse på nettstedet ditt. Utvid nye kanaler ved å selge på sosiale medier, tilby abonnementer eller ta betalt for tjenester.

Etter hvert som du vokser, vokser PayPals omfattende handelsplattformverktøy med deg. Bruk PayPal-appen til å bla gjennom de komplette løsningene som passer bedriftens behov. Bruk løsninger som å akseptere betalinger, foreta betalinger, generere fakturaer, håndtere risiko, akselerere vekst og effektivisere driften for at nettvirksomheten din skal vokse raskere.

Adyen

Adyen tilbyr alle løsninger, fra å akseptere betalinger online på hvilken som helst enhet eller kanal til å legge til betalingsmetoder for å øke konverteringsfrekvensen. Du kan bruke nesten alle betalingsmåter som kundene dine stoler på. Den lar deg optimalisere betalinger ved hvert engasjementpunkt og øke autorisasjonsratene.

Adyen-dashbordet bringer testing, rapportering og ytelse i ett enkelt grensesnitt. Den er designet for å matche leveringshastigheten, utviklingsressurser og behov for tilpasning. Beskytt mot svindlere med regelbaserte og AI-baserte risikoøkosystemer. I tillegg, gi kundene dine en rask og kvalitetsopplevelse slik de forventer, bygg unike betalingsopplevelser og øk konverteringer ved å belønne lojale kunder.

Tilpass betalingsflyter, annonsering, tips, kvitteringer, språk og oppsett. Gjør det enkelt å bruke belønninger, rabattkuponger og ett-klikks betalinger og la kundene dine få en enkel registreringsprosess slik at de kommer tilbake for mer. Beskytt dessuten databasen din mot å få tillit fra kundene dine, og reduser avstemmings- og bokføringsproblemer med brukervennlige og fleksible betalingsalternativer for nye leverandører.

Adyen tilbyr drop-in, komponenter og API-bare måter å integrere betalingsløsninger på nettstedet ditt. Dessuten er drop-in den enkleste og raskeste måten å legge til betalingsmåter. Du kan også legge til komponenter per betaling og kombinere dem med skjemalogikken din. Det beste er at du kan bygge brukergrensesnittet ditt for at betalingsmetodene skal ha full kontroll.

Adyen belaster kun behandlingsgebyrer og transaksjonsgebyrer i henhold til betalingsmåten. Det er ingen konfigureringsgebyrer, og du kan ha flere bankkontoer.

Hvordan velge en god betalingsløsning?

Hver virksomhet har forskjellige behov når det gjelder størrelse, publikumsbase, budsjett og andre faktorer. Men noen få ting er fortsatt felles; du må få en sikker, enkel og fleksibel løsning. Så velg alltid en betalingsbehandlingsløsning basert på dine unike behov og langsiktige mål. Vurder noen faktorer før du velger en betalingstjenesteleverandør:

  • Sjekk hvor enkel og rask registreringsprosessen er for deg.
  • Spør om suksessraten til tjenesteleverandøren. Det vil hjelpe deg med å tilby en enkel betalingsprosess for kundene dine for å øke deres tilfredshet og merkelojalitet. Se etter forskjellige betalingsalternativer, enkle kasser og jevn transaksjonsflyt med hastighet.
  • Finn ut om transaksjonsgebyrene og sammenlign dem med andre leverandører for å velge det beste basert på budsjettet ditt.
  • Spør dem hvor sikker betalingsløsningen deres er og deres etterlevelsesregler for å beskytte kjøpernes kontoer og data.

Konklusjon: Hva er fremtiden for betaling? 💰

Behovet for nettbaserte betalingsløsninger øker raskt over hele verden på grunn av det økende antallet netthandel. Og de siste trendene viser at det sannsynligvis vil øke i fremtiden.

Så hvis du er en Internett-bedrift, sørg for at du inkorporerer den beste betalingsbehandlingsløsningen i virksomheten din for å gi en forbedret, raskere og sikker transaksjonsprosess.

Du kan også være interessert i Betalingsløsninger for bloggere.

x