9 brukervennlige tidskortkalkulatorer for lønn

Å føre oversikt over de ansatte er ikke så lett som man kan gjøre det. Det kan være skremmende for bedriftsledere og HR-fagfolk å gå gjennom timelistene og beregne lønnen basert på klokkekalkulatoren.

Fremfor alt, hvordan bestemme hvilken tidskortkalkulator for lønn som er effektiv?

Det er et av de viktigste spørsmålene til ledere som gjør at de er avhengige av annen programvare eller kategorier som:

  • Online tidskortkalkulatorer
  • Gjør-det-selv kortkalkulatorer
  • Egenutviklede kalkulatorer
  • Programvare for tidskortkalkulatorer

De fleste bedrifter er avhengige av egen programvare spesielt utviklet for deres bransje. Det er imidlertid ikke noe enhver organisasjon er komfortabel med.

Beregningene for arbeidstid varierer fra organisasjon til organisasjon, avhengig av deres forståelse av produktivitet og datadrevne beslutninger. Ledere må spore pausevarighetene, inn- og utklokkeslettet avhengig av faktorene.

Det er viktig å holde oversikt på grunn av buddy punching der ansatte kan markere innsjekkingen på vegne av en annen. For å unngå dette er ledere avhengige av god klokkeprogramvare.

Tidskortkalkulatorer er fordelaktige ettersom de automatiserer hele prosessen med å spore ansatte. Lederne kan spore tidsplaner, oppmøte, arbeidstimer, utetid, i tid og betalt fri. Som et resultat kan bedrifter raskt analysere lønnskostnader og overvåke ansattes tid basert på prosjektene eller kravene.

Med fremgangen innen teknologi har det vært en økning i integreringsverktøy. Disse verktøyene har gjort det lettere for ledere å bevege seg effektivt, effektivt og raskt.

Her er noen av de automatiserte klokkekalkulatorene og lønnsprogramvaren som ledere kan prøve.

Redcort

Redcort er et ukentlig tidskort som beregner betalingen i desimalformat. Det elektroniske verktøyet er en virtuell tidsklokke som enkelt kan spore ansattes tid. Flere funksjoner eliminerer uønsket overtid med nøyaktig beregning av inn og ut klokketid, nøyaktig totalt timekort og sportimer. Verktøyet er enkelt å bruke på Windows-nettbrett, Windows-PCer og macOS-datamaskiner for å spore stansing inn og ut.

  Slik får du veibeskrivelser på Apple Watch

Verktøyet sikrer nøyaktig lønn mens du overvåker pauser, avganger, estimerer eller gjetter ankomster og lunsjer som en objektiv tidsregistrering. I tillegg kan ledere spore manglende og ufullstendige timekort som kan holde opp lønnsbehandlingen. Rapportene kommer med automatisk summering som er enkel å skrive ut, se og godkjenne lønnstimekort.

Kompis Punch

Kompis Punch kan være det beste medarbeiderstyringsverktøyet for ledere som er lei av å bruke komplekse tidskortkalkulatorer. Denne gratis online tidskortkalkulatoren er enkel å bruke ettersom den sporer inn-, ut- og pausetiden samtidig. Den vil automatisk summere det totale antallet timer og beregne timeprisen.

Det elektroniske verktøyet tilbyr også to-ukentlige priser og en timekalkulator som kan hjelpe med å beregne 14 dager umiddelbart. Buddy Punch-tidssporingsappen er for daglig drift for å beregne arbeidstid og timer som hjelper virksomhetene med å vokse. Punch clock-plattformen er tilpassbar og praktisk for ansatte eller ledere.

Clockify

Hvis du vil holde styr på ukentlige timekorttimer, betale med desimaler og overtid, Clockify kan være første skritt fremover. Den kan enkelt registrere arbeidets start- og sluttid, total arbeidstid, pausetid etc., for å bestemme de ansattes lønn. Brukerne kan legge inn detaljene manuelt for å beregne resultatene. Den trekker 30 minutters pause fra den totale arbeidstiden, eller brukere kan spesifisere tidspunktet.

Brukere må imidlertid legge inn timeprisen (valutaen) i tidskortkalkulatoren for å vise betalingen. Det er også en mulighet for overtidssats som kan hjelpe med å beregne overtidstimer. Dette tilpassbare timekortet kan skrives ut og er lett tilgjengelig for å oppbevare ansattes oppmøte.

Replikon

Replikon kan være et utmerket sted å starte hvis du sjonglerer med å lage en timeliste for ansatte med pauser. Dette nettbaserte verktøyet kan hjelpe ledere, ledere og ansatte med å beregne tid med lunsjpauser. Det er alternativer som brukere kan velge i henhold til kravene, for eksempel å beregne overtid, bytte til bi-ukentlige timelister, ikke vise helger, etc.

  Hvordan lage en mappe i Telegram

Brukerne kan sette timelønn, starttid, sluttid, pauser og begynne å beregne lønn. Sammen med dette kan brukere velge datointervall, hvile hele tidsskjemaet og laste ned kortarket i XLS- og CSV-format. Det elektroniske verktøyet kan komme til nytte når du fakturerer eller koster kunder og nøyaktig beregner lønnen for produktiv tid.

Tidsklokkeveiviseren

Tidsklokkeveiviseren er en effektiv måte å beregne ansattes lønn i henhold til deres produktive timer og overtidstimer. Det er gratis å bruke for å spore flere eksterne ansatte der man enkelt kan utarbeide en ansattplan. Det elektroniske verktøyet kan også hjelpe med å beregne fradraget avhengig av permisjoner, pauser eller andre tiltak avhengig av organisasjonen.

Sammen med dette kan brukerne enkelt skrive ut rapporten, sende den til regnskapsavdelingen og laste den ned som PDF på Mac eller Windows operativsystemer. Dette medarbeiderstyringssystemet tilbyr også lettleste uttalelser med all informasjon.

Tidskortkalkulator

Kalkulator Suppe utviklet Tidskortkalkulator å spore pausen og arbeidstiden og beregne ansattes betaling månedlig, ukentlig eller timebasert. Verktøyet trekker også automatisk fra pauser fra arbeidstid som er lagt inn og ut ansattes tid. Brukere kan starte med å skrive inn dato, ansattes navn, tid inn og ut, og vanlig lønnssats for å beregne lønn. Brukerne kan også inkludere overtidstimer for å beregne lønnssummene.

Mirakel salat

For å beregne timer i Mirakel salat, brukere må angi start- og sluttid (time:minutt) og deretter beregne det. Etter beregning kan brukere inkludere runde før beregning om nødvendig. Deretter kan brukere gå til summeringen for å legge til arbeidstimer, for eksempel 7:35, 10:25, osv. Brukere kan også endre kalkulasjons- og summeringstimer for å få det nøyaktige antallet arbeidstimer.

  Slik legger du inn podcaster i PowerPoint

Calculator.net

Å bruke Calculator.net, kan brukere starte med å legge inn arbeidstid (start til slutt) og pausefradragstid, inkludert rundetid, rapportoverskrift og notater, og deretter begynne å beregne. Hvis brukere må inkludere betalingsinformasjon, blank dagsrapport og lagre verdier i nettleseren, kryss av i sjekklisten, skriv inn dataene og begynn å beregne.

Spica

Hvis du er kontraktsarbeider, frilanser, selvstendig næringsdrivende, etc., Spica kan hjelpe deg med å beregne lønn. Start med å skrive inn klokke inn, klokke ut tid og pause for å beregne den totale utbetalingen for den ansatte. HR-avdelingen og regnskapsførere kan enkelt beregne tid og betaling umiddelbart. Start med å skrive inn navn, velg uke, skriv inn tidspunkt, skriv inn pausetid, skriv inn timepris og beregn lønn.

Resultatet kan eksporteres i CSV-format, trykt format og tilbakestilles om nødvendig. Det elektroniske verktøyet kan enkelt registrere avganger, rivaler, forretningsreiser, lunsjpauser, fjernarbeid osv. for ansatte, arbeidsgivere og frilansere uten manuell beregning.

Konklusjon 👇

Bedrifter må være avhengige av en løsning som enkelt kan beregne arbeidstid og betalinger i dagens arbeidskultur. Timelistene må kunne tilpasses for å gjøre det enklere for ansatte å justere lønn. Derfor er det viktig å velge riktig timelisteverktøy for å sikre nøyaktig lønn og måle produktivitet.

Her er noen av de beste sporerne for ansattes oppmøte som også kan komme godt med.

x