9 beste e-postautosvar for markedsføringsautomatisering

Autosvar for e-post utfører automatiserte oppgaver for e-postmarkedsføringskampanjer uten å sende hvert svar manuelt. Det vil spare tid og innsats for brukere sammen med å generere inntekter.

E-postkampanjer betraktes som spam av e-postleverandører, og det krever noen få e-poster utenfor målet og feiltidsbestemt for å få oppmerksomheten til potensielle kunder. Det krever at avsendere utvikler en løsning som kan tiltrekke seg et publikum uten å overvelde dem.

E-post autosvar hjelper bedriftseiere til å samhandle med kunder og bygge et forhold til dem. Markedsførere er klar over e-postautosvar og bruker dem for å utnytte dem uten å brenne gjennom kontantstrømmen.

Det har blitt en av de mest effektive, enkleste og billigste måtene å få potensielle kunder og konvertere dem til potensielle abonnenter. La oss lede deg gjennom alt om autosvar for e-post.

Hva er en autosvar?

E-post autosvar lar bedrifter sende e-post til den(e) valgte brukeren automatisk etter fullføring av et sett med handlinger. Det kan inkludere å foreta et kjøp, fylle ut skjemaer, endre innstillinger eller til og med et e-nyhetsbrev sendt til abonnenter.

For eksempel foretar brukere et kjøp på nettet og får en umiddelbar e-post om bestillingen, registrerer seg for et nyhetsbrev og mottar umiddelbart en velkomst-e-post osv. Markedsførere bruker e-postautomatiseringsverktøy, bruker maler for å skrive e-poster, angi parametere og lar den analysere resultatet for deg.

De viktigste funksjonene til autosvarverktøyet inkluderer:

 • Designmaler som hjelper deg med å lage nye e-poster umiddelbart for å matche kravene til merker.
 • Analytics overvåker e-postene som sendes til brukerne for å få maksimal avkastning på investeringen og spore klikkfrekvenser og åpningsrater.
 • Bruk Dra-og-slipp e-postbygger for å lage e-poster uten å bruke HTML-oppsett.

Autosvarverktøy for e-post kan hjelpe med å dekke flere sofistikerte funksjoner som lar markedsførere øke publikummet og øke produktiviteten. Det avhenger imidlertid av abonnentene og handlingene man må ta.

Hvordan velge riktig e-postautosvar?

Det er viktig å velge riktig e-postsvar for å sikre at du ikke mister det personlige preget på e-posten. Disse e-postene inkluderer en varm velkomst til publikum, anbefalinger, abonnementspåminnelser osv. De viktige faktorene som man må vurdere når man velger e-postautosvar er:

#1. Automatiseringsevner

Automatiserte kampanjer er avgjørende hvis man ønsker å utvide publikumsomfanget. Brukerne kan integrere det med verktøy for kundeforholdsstyring (CRM) eller kundedatabaser, og utløse svært personlige kriterier. Det inkluderer automatiseringsfunksjoner som velkomst e-post, påminnelser, netttrigger, forlatt handlevogn, oppfølging, filialflyter, A/B-testing, etc.

#2 E-postsegmentering

Bedrifter velger databasen deres for å sende ut én e-postkampanje for å sette ting foran kundene. Det er imidlertid viktig å forstå at hver kunde har forskjellige krav og krav basert på handlekurvens innhold, alder, kjønn, gjennomsnittlig forbruk, et tidligere kjøp, geolokalisering, nettsideatferd og værforhold. Derfor hjelper e-postsegmentering med å målrette mot bedre kunder og øker konverteringsfrekvensen.

#3 E-postredigerer

Markedsførere kan redigere e-posten manuelt hvis og når det er nødvendig. Fra tiltalende emnelinje til viktige elementer, CTA til e-posttekst, kan man inkludere alle aspektene for å øke utseendet og følelsen. E-postredaktørene hjelper til med å levere forutsigbare resultater og generere e-poster på merkevaren som kan hjelpe på kundens reise. Velg et verktøy som har en brukervennlig e-postredigerer.

#4 Kampanjestyring

Den beste måten å komme i kontakt med kunder på er å være mer mangfoldig i kjøpsreiser og øke synlighet. Det er viktig å administrere den voksende listen og se på viktige aspekter som totalt salg per sendt e-post, ROI per e-post, salg per e-post osv., som gir en dyp innsikt i kampanjer. Sørg for at verktøyet du velger har et detaljert dashbord som lar deg analysere kampanjeresultater.

  Hvordan fikse DisplayPort til HDMI-adapter som ikke fungerer

#5 E-posttilpasning

Hvis du ønsker å tiltrekke deg et publikum, er det best å gjøre dette med personlig tilpassede og automatiserte e-poster. For eksempel konverterer kundenes navn i emnelinjen, tidligere kjøp, stedsbaserte anbefalinger osv. brukere til inntekter.

La oss diskutere noen av de beste autosvarverktøyene for e-post som man kan bruke til å sende en rekke tidsbestemte e-poster til e-postlisten.

AWeber

Konverter tilfeldige abonnenter til betalende kunder med AWeber autosvar e-post. Dette automatiseringsverktøyet lar markedsførere sende ut velkomstposter, markedsføre produkter, sende anbefalinger og dele informasjon om bedriften din. AWeber hjelper med å bygge et langvarig forhold til kunder gjennom e-post for å levere verdi og troverdighet og bygge fellesskap.

Sammen med dette gjør autosvarverktøy det enkelt å analysere kampanjens ytelse, og tilbyr detaljer om engasjement, klikk, åpningsrate osv.

Markedsførere kan få kontakt med kundene ved å sende og planlegge betimelige e-poster og etablere meningsfulle relasjoner. Den brukervennlige e-postbyggeren krever ingen kodekunnskap og designer e-poster som kan oppfylle merkevarekravene.

Man kan bruke forhåndsbygde automatiserte kampanjer for å pleie prospekter og sende målrettede e-poster til abonnenter. De tilpassbare og mobilresponsive malene kan bidra til å engasjere, selge, promotere, snakke og ønske abonnentene velkommen.

Konstant kontakt

Skap resultater for ideelle organisasjoner og små bedrifter som bruker Konstant kontakt autosvarverktøy. Brukerne kan donere og drive salg automatisk med brukervennlige verktøy som kan spare mye tid. Constant Contact hjelper til med å forbedre resultater og øker engasjementet med automatisering av e-postmarkedsføring.

Målet med å bruke autosvarverktøyet for e-post er å engasjere publikum automatisk. Det hjelper også å pleie kundeemner for å målrette kontaktbaserte e-poster og velkomst-e-poster til merkevarene. Det er mulig å utvide kundenes rekkevidde ved hjelp av listebyggende skjemaer og verktøy.

Enten det er et foretak eller en oppstart, kan alle utnytte fra e -postmarkedsføringsautomatiseringsverktøy. Bedrifter kan samle inn potensielle kunder og komme i kontakt med kunder ved å bruke strategiske og effektive e-postmarkedsføringskampanjer. Målet er å pleie potensielle kunder og sende målrettede meldinger til kontaktene.

Constant Contact lar brukere øke salget og bruke ekspertisen sin til å øke inntektene. Det frigjør kraften til salg og automatisering for å bygge et sterkt forhold til kunder og tilby en komplett opplevelse.

Send i blått

Send opptil 300 e -postmeldinger per dag ved å bruke SendinBlue og lagre ubegrensede kontakter. Autoresponder -programvaren kan føre resultater når som helst på dagen når kampanjen er live. Send i blått jobber mot merkevareengasjement og driver salg for å opprettholde kundereisen mens du er opptatt med andre oppgaver.

Avhengig av funksjonene er det en gratis e-postsvar med noen få premiumplaner som Lite, Premium og Enterprise. De doble opt-in-funksjonene unngår spamfeller, eliminerer stavefeil i e-postadresser og skaffer bevis for konkurransen. Personlige velkomstmeldinger gir en fantastisk start på å etablere et forhold til kunder som holder merkenavnet på toppen av kundens sinn, fremmer koblinger og driver salg.

Kunder kan motta e -postmeldinger om forlatte vogner ved hjelp av SendinBlue -programvaren. Den sporer siden og utløser e -postene deretter for å lokke kjøpere, gjenopprette tapte inntekter og selge lignende produkter. På toppen av det er det mulig å sende bursdags-e-poster satt sammen med en rabatt som kan øke verdsettelse for merkevaren og generere e-postengasjement.

  14 beste coachingprogramvare for å spore og administrere kundene dine [2022]

Verktøykassen for e-postdesign inkluderer Drop-and-Drop, Plain-Text og HTML-funksjoner for å hjelpe deg med å lage og tilpasse e-postene. Disse e -postene er responsive og kan passe til hvilken som helst skjermstørrelse, fra mobiltelefon til PC -skjerm, uten ekstra koding.

HubSpot

HubSpot Marketing Automation Software er svært kjent i markedet og går utover å sende e -post. Det minimerer repeterende oppgaver og skalerer opp vekst med strømlinjeformede arbeidsflyter. Bruker HubSpot Automatiseringsverktøy har som mål å sette opp en robust arbeidsflyt som kan sende tusenvis av e -postannonser for å analysere dem.

Med dryppkampanjer med e -post blir ledende pleie på Autopilot for å bevege seg mot potensielle kunder og generere potensielle kunder. Brukerne trenger ikke å skrive en kode for å bygge vakre e -postmeldinger og velge mellom forhold, utløsere og handlinger for å begynne å sende e -post. Det er en integrert markedsføringsplattform som kan fylle på eller vokse databasen over tid.

E-postene er også enkle å visualisere, tilpasse og tilpasse kampanjer, enten det er en enkel oppfølging eller flertrinns reise. Den kan enkelt bestemme arbeidsflyten ved å bruke avansert segmenteringslogikk for å sende personlige e-poster til hver kontakt.

Verktøyet tilbyr automatisering av flere oppgaver som å rotere kundeemner til salg, score kundeemner, webhooks, kopiverdi og oppdatere egenskaper. Det utløser interne varsler når kunder tar handling for å legge til en ny oppgave i Salesforce og CRM, og minner dem om å følge opp.

GetResponse

GetResponse er et enkelt og kraftig verktøy som kommer med designverktøy og maler som kan møte målet med kampanjer. Den inkluderer også handlingsvennlige analyser for å finpusse den for forbedringer og øke ytelsen.

GetResponse e-post autosvar etablerer, vedlikeholder og pleier kunders forhold til merkevarene. Det er best å bruke en dra-og-slipp-e-postskaper som kan tilpasse sosiale medier-ikoner, knapper eller videoer. Det gir struktur til innhold eller seksjonsblokk og er responsivt for forhåndsvisninger på mobil.

E-postautomatiseringsverktøyet er fullpakket med 100+ profesjonelt utformede maler. Disse inkluderer oppfølging, velkomst-e-post, salg, promotering og feiring som lar markedsførere konvertere abonnenter. Verktøyet kommer med gratis bilder og GIF-er for å forbedre e-postdesign og er lett tilgjengelig uten ekstra kjøp.

Kalendervisningen gjør det også enkelt å holde styr på abonnentene for spesifikke dager som krever en e-post. Det sparer tid for å øke samtaler og opprettholde relasjoner. Verktøyet kan også dele nye blogginnlegg automatisk rett etter publisering eller i form av månedlige, daglige eller ukentlige sammendrag.

Mailerlite

Mailerlite bygger en automatisert e-arbeidsflyt for å nå de rette personene til rett tid. Den sender utløste e-poster til abonnentene for å utføre andre handlinger mens kampanjen kjører i bakgrunnen. Mailerlite sender automatiske velkomst-e-poster og målrettede e-poster om arrangementer eller webinarer automatisk.

Det automatiserte verktøyet lar brukere legge til egendefinerte felt i e-postundersøkelsen, registreringsskjemaet og dashbordet. Målet er å utløse handlingen når databasen krever det basert på kundenes interesser. Det utløser automatiske e-poster for gratis prøveversjoner eller abonnementsnyhetsbrev for kunder.

E-postautosvarverktøyene er enkle å integrere med e-handelsplattformer for å forbedre kundeoppbevaring. Den tilbyr e-poster om kjøpte varer, forlatte handlekurver, kjøp fra kategorier, anbefalinger, bekreftelsespost og sporingsdetaljer.

Brukere kan integrere dette automatiserte verktøyet med Shopify, Zapier, WordPress, Stripe, WooCommerce osv. Sanntidskampanjerapportene hjelper til med å forbedre og spore beregninger, publikumsengasjement og generell vekst. Verktøyet gir dyptgående innsikt i samtalefrekvenser, klikkfrekvenser og avmeldte priser.

ConvertKit

Bygg en vei for å øke virksomheten din ved å bruke ConvertKit markedsføringsautomatiseringsverktøy. Dette automatiseringsverktøyet er brukervennlige design-e-poster, inkludert målrettet innhold for å sende ut rettidige e-poster til kundene. ConvertKit har som mål å vokse en nettvirksomhet med:

 • Målgruppesegmentering er basert på brukerreisen,
 • Lage automatiserte og kraftige trakter,
 • Tilpasse abonnentens handlingsvei,
 • Målrette innhold til riktig målgruppe,
 • Sette opp regler og strategier som kan fungere på e-postkampanjen, og
 • Å vite det neste trinnet for abonnenter.
  8 Kantete intervjuspørsmål og svar [2022]

Det automatiserte verktøyet lar brukere sende målrettet dryppinnhold mens de sporer kundenes reiser. Markedsførere kan bygge en tilpasset bane for trakter ved å bruke handlinger, hendelser og forhold som dekker tilpassbare og lettfattelige funksjoner.

Innsikten er lett å forstå, og lar markedsførere ta informerte beslutninger om sine påfølgende kampanjer. Sømløs innholdsredigering er en annen fremtredende funksjon som sikrer at markedsførere er på rett vei mens de bygger intuitive e-poster. Den fungerer på enkle automatiseringsverktøy for å lage e-poster og bruker bransjeledende integrasjonspartnere, RSS-feeder, etc., for å gjøre forretningen.

Moosend

Moosend er et flott sted å lage, sende og optimalisere kampanjen din for å bygge vellykkede merkevarer. Det fungerer for alle selskapene, fra bedrifter til oppstartsbedrifter som tilbyr fallende vakker design. Moosend e-postautosvarverktøy har betydelige funksjoner som listesegmentering, A/B-testing, dra-og-slipp-redigering og dataanalyse.

Målet er å sikre at bedrifter kan selge produkter i markedet med avanserte funksjoner. Den kommer med e-postautomatiseringsmaler, avansert rapportering og nettsted- eller brukersporing, noe som gjør det enklere å ta en informert beslutning. Brukerne kan lage vakre landingssider mens de endrer størrelse, beskjærer, flytter, endrer og redigerer oppsettet.

De forhåndslagde malene gjør det enklere å bygge landingssiden uten å dykke ned i koding. Det gir næring til forretningsvekst med de riktige malene for å samle verdifulle data og dele skjemaer på tvers av sosiale utfordringer. Verktøyet er enkelt å integrere med CRM, nettside eller en hvilken som helst annen e-handelsplattform, noe som gjør det enkelt å spore data.

iContact

Bygg en unik vei for bedriften din ved å bruke iContacts e-postmarkedsføringsverktøy samtidig som du sparer innsats og tid. Målet er å automatisere en e-post for å lage personlige abonnenters reiser. Brukere kan velge utløsere for å lage reiser som kan fungere for dem iContact.

Den er fullpakket med funksjoner som:

 • Engasjement utløser
 • Dato-i-tid personlige meldinger
 • Abonnenthendelser

E-post autosvar hjelper også med å pleie e-poster og gå utover å sende e-poster. Brukere kan spore resultatene til en kampanje ved å bruke dette verktøyet, for eksempel interaksjoner på nettet eller engasjement (klikk, besøk og konverteringer).

Konklusjon

Enten du ønsker å flytte abonnenter fra en kommunikasjonskanal til en annen eller sende e-post på abonnementsdato, siste tilbud, eller til og med sende anbefalings-e-poster (basert på deres søke- og bestillingshistorikk), er det mulig med e-post autosvar. Verktøyene kan bidra til å maksimere verdien av e-postlisten og generere inntekter raskt.

Men hvis du ønsker å sende et manuelt e-nyhetsbrev, er det anledninger når brukerne vil sette pris på det, for eksempel sesongkampanjer, festlige tider, generere oppdateringer og salgskunngjøringer. Bare sørg for at du ikke overdriver det, holder det relevant og ser verdifullt innhold for å påvirke.

x