9 beste sportskortskannere for å vurdere samlingens verdi

Er du en sportskortsamler? Hvis ja, kommer du til å finne disse sportskortskannerne for å være din beste venn.

Sportskortverdiskanner er et begrep som nesten alle sportsentusiaster kjenner til. Mange mennesker har vaner med å samle mynter, frimerker og flere andre ting. På samme måte samler folk på sportskort, som har sin egen verdi.

Disse skannerne er nyttige for å bestemme verdien av disse sportskortene. Selv om mange mennesker ennå ikke har blitt gjort oppmerksomme på eksistensen av sportskortskannerapper, har de begynt å ta sin plass på internett og kommer sakte i rampelyset.

I denne artikkelen vil vi diskutere hva sportskort og verdiskannere for sportskort er. Vi skal også se på faktorene som påvirker verdien av et sportskort. Til slutt vil vi se på noen av de beste sportskortskannerne for å vurdere samlingens verdi.

Hva er sportskort?

Et «sportskort» er et generelt ord for et samlekort som har et sportsrelatert tema. En av de tidligste typene samleobjekter var sportskort. De har ofte en spillers image på den ene siden og statistikk eller andre detaljer på den andre.

Flertallet av idrettene har vært representert på idrettskort. For de viktigste profesjonelle idrettene blir sett med kort gitt ut hver sesong.

Hovedtyngden av sportskort viser profesjonelle idrettsutøvere siden firmaer ofte må betale idrettsutøvere for retten til å bruke bildene deres. Det er sjelden amatører dukker opp, vanligvis på kort opprettet eller godkjent av organisasjonen de konkurrerer for. Skriftlige erklæringer vitner om ektheten av autografene på hvert av disse kortene.

Hva er verdiskannere for sportskort?

De som har for vane å samle ting som mynter, frimerker osv., må vite at verdien av hver gjenstand er forskjellig fra den andre. Dette kan være på grunn av opprinnelsessted, materiale, år eller verdi. På samme måte har sportskort sin egen verdi i henhold til mange aspekter.

Å finne verdien av et sportskort er vanligvis utfordrende for mange mennesker. Det er her sportskortverdiskannere kommer dem til unnsetning. Sportskortverdiskannere er nettapplikasjoner som hjelper til med å bestemme verdien av forskjellige sportskort. Disse appene bestemmer verdien av kortene ved å sammenligne ulike aspekter, som vi vil diskutere nedenfor.

Hva er faktorene som påvirker verdien av et sportskort?

Det er noen få faktorer som påvirker og hjelper til med å bestemme verdien av sportskort. Disse faktorene er gitt nedenfor.

  Topp 11 Apple Watch-spill for å ha det gøy rett på håndleddet

Popularitet

En av de kritiske elementene som påvirker et sportskorts verdi, er spilleren på det, inkludert størrelse og plassering på banen. De fleste aviser med kjente kjendiser får flere lesere. Det samme gjelder for sportskort siden toppidrettsutøverne i de mest fremtredende posisjonene vanligvis får større oppmerksomhet og anerkjennelse, og kortene deres også vanligvis oppnår høyere priser.

Sjeldenhet

Etterspørsel og tilbud påvirker verdien av en vare i betydelig grad. Siden knapphet gir verdi, er det mindre tilgang på det spesielle sportskortet, noe som gjør det mer uvanlig. På grunn av dette har masseproduserte basiskort vanligvis liten verdi, i motsetning til et motstykke med lavt nummer, som sannsynligvis vil være mye mer verdifullt.

Skader

Sportskort er ikke forskjellig fra andre gjenstander ved at jo bedre tilstanden er, jo mer verdifull er de. Hjørner, kanter, sentrering og overflate er de fire hovedaspektene som kortkjøpere ofte vurderer når de vurderer kvaliteten på ugraderte kort. De sjekker disse områdene for eventuelle flekker, feil, fargefalming og riper.

Trykkeåret

Et korts verdi kan variere avhengig av året det ble skrevet ut av en rekke forskjellige årsaker. Utskriftsåret til et kort kan påvirke verdien siden eldre kort kan bli vanskelig å finne over tid, spesielt i god stand. Hvis etterspørselen vedvarer, stiger prisene som et resultat. Det er knyttet til likevekten mellom tilbud og etterspørsel.

Merke

Kort fra visse sett er mer verdifulle og etterspurt fordi noen kortprodusenter og merker er mer kjent i hobbyen enn andre. Blant sportene de tilbyr kort for, har de mange merker og varer med varierende grad av forbrukerappell.

Nå som du har en idé om faktorene som påvirker prisene på et sportskort, la oss hoppe til listen over de beste sportskortskannerne.

Beckett

Beckett Collect er en omfattende, sofistikert verdiskannerplattform for sportskort for samlere av sportskort. Du kan vedlikeholde og evaluere samlingen din, finne det neste hellige kortet og skape ditt rykte som samler.

Du kan også se salgsstatistikk og samlekort for sport og ikke-sport, spillkort og andre samleobjekter.

Alle disse kan kjøpes, selges, beskyttes, verdsettes og læres om bruk av Becketts varer og tjenester. Du kan bruke samme konto for å få tilgang til tjenester både online og gjennom Beckett-appen.

Den fungerer som en one-stop-shop for alle innsamlingskrav og har en beholdning på mer enn 30 millioner sport, ikke-sport, spillkort og samleobjekter fra selgere over hele landet. Den er tilgjengelig i App Store og Google Play Store.

Kortbase

Den beste appen for sports- og ikke-sportkortentusiaster er Cardbase. Cardbase kontrollerer den mest omfattende og nøyaktige databasen på markedet og kan hjelpe deg med å håndtere porteføljen din på en enkel måte. Den har fullstendig informasjon om mer enn 13,5 millioner kort.

  Hvordan intelligent søk kan påvirke virksomheten din

Samlingens verdivurdering, dynamiske priser og daglige oppdateringer med de siste salgene på mer enn 30 markedsplasser og auksjonshus vil være tilgjengelig for deg å overvåke. Oppdag kort fra ulike markedsplasser med Cardbase.

Millioner av sportshandelskort er tilgjengelig på denne siden, inkludert kort for hurtigball, basketball, boksing, fotball, volleyball, hockey, bryting, polo og ikke-sport. Denne appen er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter.

Sentrum scene

En banebrytende, stilig programvare for innsamling av kort er på Center Stage. Den passer både for ekte profesjonelle og nybegynnere. Appens rike funksjoner trekker stadig flere brukere over hele verden.

Center Stage kan hjelpe deg å nyte aktiviteten din. Appens primære bakgrunn er mørk, noe som gjør at kortene skiller seg ut og er lett å se.

Du kan lage samlinger av baseball-, basketball- og fotballkort. Det er også billetter til Formel 1 og hockeyløp. Ikke-sportskategoriene er kjent for Magic og Pokemon. Denne appen for verdiskanner for sportskort er også tilgjengelig på både Google Play Store og App Store.

CollX

CollX hjelper brukere med å skanne og gjenkjenne produktkort. Denne banebrytende algoritmen kan umiddelbart identifisere og bestemme gjeldende markedspris for mer enn 20 millioner sportskort og samlekortspill.

Det samsvarer ikke bare med flertallet av RAW-kort, men det gjenkjenner også parallelle og gjentrykte kopier av kort, samt graderte kort med strekkoder. Med dens hjelp er det mulig å identifisere kortet i løpet av sekunder og bestemme objektets faktiske verdi.

Alle kort lagres umiddelbart for brukerens bekvemmelighet og er tilgjengelige dag eller natt. Appen skanner nesten 20 millioner varer og sportskort. Appen tilbyr også prisdata for en rekke auksjoner og messer. Den er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter.

Kartong

Cardstock tilbyr en verden av nye alternativer for å samle elskere, noe som gjør det mye enklere og mer tilgjengelig å anskaffe sportskort. Samleren vil kunne lære om fantastiske rabatter med Cardstock.

Appen ser etter interessante sportsobjekter. Du må være spesifikk om sporten og den aktuelle dagen for å oppnå ønsket kort eller sportsobjekt. Prisen som vises er den nyeste tilgjengelige. Hver dag oppdateres all data på Cardstock. Brukere vil enkelt kunne sette sammen en samling etter eget valg.

Brukeren kan få tilgang til ulike verktøy og kategorier for å håndtere de tilgjengelige objektene. Du kan også dele samlingene dine på sosiale medier. Denne appen er kun tilgjengelig på App Store.

Delver Lens

For å hjelpe deg med å administrere samlingen din, er Delver Lens en nyttig kortskanner. Denne programvaren gjenkjenner det siste settet med kort, tokens og insignier. Den inneholder en valutaomregner som konverterer priser fra TCGplayer og CardsMarket (MKM).

  Slik tømmer du buffer på iPhone

Kort kan selges og kjøpes gjennom Card Kingdom, så vel som fra TCGplayer. I samlingen din kan du også utføre sofistikerte kortsøk. Appen er tilgjengelig på Google Play Store.

PSA SET Registry

For innsamling av sports- og detaljkort er PSA Set Registry verdifull programvare. Hver samler kan bruke den som et kreativt verktøy. Det lar deg gjenkjenne kortet, fastslå dets sanne verdi og dele det med jevnaldrende. Programvaren er helt gratis.

For at den skal fungere korrekt, er alt du trenger en pålitelig internettforbindelse. Den støtter både nye og gamle kopier, noe som forenkler brukerens daglige oppgaver. Du kan organisere all informasjon ved å installere applikasjonen. Prisen, datoen og stedet for kjøp er alle oppført i PSA Set Registry.

Hvert kort kan ha en melding eller lapp knyttet til seg. Bare sett kortets status til «Solgt» når du bestemmer deg for å selge et fra samlingen din. Denne appen er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter.

Sportskort investor

For kortsamlere er Sports Card Investor et nyttig verktøy. Du kan administrere porteføljen din ved å bruke mobilappen, slik at du får mest mulig ut av prosessen. Du kan også begynne å samle Magic-, Pokémon- og Yu-Gi-Oh-kort på få minutter.

Du slipper å bruke all ledig tid på å lete etter en tapt gjenstand og sjekke kostnader på andre nettsteder. Takket være den innovative programvaren kan du bytte, lagre, kjøpe og selge samlekort på ett sted. Du kan se på trendkort, søke etter spiller, pris, år og sport, og bla gjennom trendkort.

Market Movers» data lar deg sjekke kortets siste salgspriser og observere hvordan de har endret seg de siste 7 og 30 dagene. Den er tilgjengelig på både Google Play Store og App Store.

TCGPlayer

På TCGplayer kan du skanne Magic-, Pokémon- og Yu-Gi-Oh-kort for å sjekke prisen, selge og handle. Du kan også bygge samlingen din og til og med generere oppføringer for innbytte. Du kan velge mellom middels, lav, rett lav og markedsprising. Videre lar Trade-In High for Magic deg se de nyeste TCG-spillerverdiene.

Du kan lage en oppføring med bilder fra mobilenheten din ved å ta bilder og laste opp oppføringen ved hjelp av appen. Denne appen for verdiskanner for sportskort er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter.

Konklusjon

Å finne verdien av et sportskort kan ha stor betydning for de fleste som er veldig entusiastiske for sport og spill. De ovennevnte sportskortverdiskannerne kan hjelpe deg med å finne kortenes verdi. Disse appene kan også hjelpe dem med å selge og kjøpe disse kortene.

Du kan også utforske de beste sportsvideospillene.