9 beste webkameraer for Youtube/Twitch-streaming

Vær en profesjonell Twitch- eller Youtube-streamer med et streaming-webkamera av høy kvalitet.

Strømmeindustrien utvikler seg med stormskritt hvert år. Hver dag som går engasjerer flere mennesker på dette feltet. Det ser ut til at denne fremgangen aldri tar slutt.

Streaming er i ferd med å bli et av de mest populære feltene i underholdningsindustrien.

Høyhastighets internettilgang har åpnet nye og unike muligheter for alle. Høyhastighetsnettverk har tillatt strømming av innhold på nettet uten å kaste bort timer på nedlasting.

Som et resultat har ulike influencere og streamere på nettet funnet veien til å samhandle med publikum. Det kan være i hvilken som helst form, ved å vise frem deres livsstil, deres spesialiteter eller strømme online spill. Strømmetjenester på nettet spiller en stor rolle i å gjøre folks hobbyer til yrker.

Du ville ha hørt om den amerikanske spilleren Richard Tyler Blevins kjent som Ninja. Richard er en av de mest populære Twitch-streamerne i verden. Richard, alias Ninja, strømmer live spill som League of Legends og Fortnite.

Thomas Simons er en annen Twitch-streamer som kommer på andreplass etter Ninja.

Det er et stort antall streamere på Twitch og YouTube som gjør det bra på dette feltet.

Når vi snakker om seerens perspektiv, er publikum definitivt begeistret for å samhandle med sine idoler. Og ingenting er mer fascinerende enn dette.

Så planlegger du å bli med på listen over online streamere?

Du må merke deg at livestreaming på profesjonelt nivå bare er mulig hvis du har et webkamera av god kvalitet. Derfor er det viktig at du først investerer i et webkamera av god kvalitet.

Funksjoner å se etter i et streaming-webkamera

Før du utforsker noen gode webkameraalternativer, er det noen funksjoner som et webkamera du vurderer bør ha. La oss snakke om dem først.

  Hvordan fikse YouTube TV nede akkurat nå

  • Nøyaktig autofokus: I live-streaming skal ikke fokusfeilen alltid være der. Dette er fordi det er problematisk å redigere et dårlig skudd. Derfor er det riktige alternativet å velge et webkamera med en nøyaktig autofokusfunksjon.
  • Rask og kraftig zoom: En kraftig zoom er et must hvis du streamer fra et stort spillested og ønsker å dekke hele delen.
  • Høystandard lydopptak: Lyd spiller en stor rolle i strømming. Derfor må den være utstyrt med en mikrofon av høy kvalitet som kan ta opp klar lyd.

La oss se på noen gode webkameraalternativer du kan kjøpe og bruke for YouTube- eller Twitch-streaming.

NexiGo N960E 1080P 60FPS

NexiGo N960E 1080P 60FPS er et USB-webkamera som har 3-lysmoduser gjennom en innebygd lysring. Enkel berøring og trykk er tilstrekkelig for å justere lysstyrken.

Den har en HD-oppløsning på 1920 x 1080p og en oppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund. Autofokusfunksjonen lar deg ta de mest nøyaktige og naturlige videoene. Den kommer også med en innebygd mikrofon som er sikkerhetskopiert med støyreduksjonsteknologi. Som et resultat får du høykvalitetslyd for videoen din.

Den er kompatibel med flere operativsystemer som Windows 7/8/10/11/XP, Linux 2.6.24 eller nyere, og Mac OS 10.6 eller nyere.

Razer Kiyo Pro streaming webkamera

Dette ukomprimerte full HD-webkameraet har en oppløsning på 1080p og en oppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund. Det fungerer fantastisk for opptak, spill, streaming, konferanser, videosamtaler og mer.

Den adaptive lyssensoren lar den tilby perfekt bilde i alle slags forhold. Sensoren er i stand til å yte langt bedre enn 4K-webkameraer.

Den har en rask USB 3.0-tilkobling som kan tilby et 5 GB/s kamerasignal. Den er kompatibel med ulike plattformer som Zoom, YouTube, XSplit Twitch, OBS og mer.

Logitech Brio 4K webkamera

Logitech Brio 4K Webcam har en ultra 4K høyoppløsning som gir den beste videoopplevelsen. Den bruker HDR-teknologi som sikrer automatisk lysjustering.

  Hvordan få YouTube-videoer til å gå i sløyfe kontinuerlig

Den har støyreduserende teknologi. Dens doble rundstrålende mikrofoner eliminerer bakgrunnsstøy, og leverer dermed den største klarheten i lyden.

Du kan velge mellom 3 forskjellige synsvinkler som er 90°, 78° og 65° DFOV. Den leveres med Windows-integrasjon, slik at du kan logge på PC-en uten passord.

Den har programvare for synkronisering av enheter som lar deg samarbeide og jobbe hvor som helst.

Logitech C922x Pro Stream webkamera

Dette webkameraet er designet spesielt for ulike behov for videostreaming. Det sikrer levering av optimalisert og høykvalitets videoopptak for underholdnings- og spillsider som Twitch eller YouTube.

Den lar deg ta opp videoer med høy oppløsning i 1080P med en oppdateringsfrekvens på opptil 60 bilder per sekund. Dette webkameraet er kompatibelt med Windows 7/8/10, Mac OS X 10.9 eller nyere, Chrome OS, Android v5.0 eller høyere, etc.

Den har et HD-glassobjektiv med førsteklasses autofokus som tar skarpe og klare videoer. 2 innebygde mikrofoner hjelper også med å ta opp utmerket lyd uten støy.

Anker PowerConf C300 webkamera

Dette AI-drevne webkameraet fra Anker tar videoer med fantastisk kvalitet med sitt 1080p/60FPS-kamera. Den har doble mikrofoner, som er ultrafølsomme. Disse gir ekstra verdi til dette webkameraet ved å levere utrolig god lydkvalitet.

Dens automatiske lavkorreksjon justerer automatisk lysene i henhold til lysforholdene i miljøet ditt. Dessuten endrer AI-teknologien automatisk synsfeltet i henhold til antall personer som deltar i møtet.

Logitech Mevo Start

Dette webkameraet er ideelt for live streaming eller opptakskrav. Den har en høyoppløsning på 1080p som gir detaljerte bilder hvor som helst.

Den lar deg koble til opptil 3 Mevo Start-kameraer for å lage strømmer på kringkastingsnivå. Den lar deg strømme for plattformer som Twitch, YouTube, Facebook og mer. Du kan enkelt streame direkte ved hjelp av Ethernet, WiFi eller mer.

Den lar deg lage imponerende innhold ved hjelp av det intelligente appkontrollsystemet. Via appene kan du administrere funksjonene som Auto-Director, etc., fra smarttelefonen din.

Dell UltraSharp HDR 4K-webkamera

Ta opp videoer av profesjonell kvalitet eller direktesendinger med dette Dell UltraSharp HDR-webkameraet. Den har et HDR 4K-oppløsningskamera med en Sony STARVIS CMOS-sensor.

  Slik aktiverer du Twitch-konto

Dette webkameraet har funksjonen bildesignalbehandling som sikrer at du får bilder av optimal kvalitet i enhver belysning.

Den har et brukervennlig grensesnitt som gjør det ganske praktisk å endre skarphet, lysstyrke, metning, kontrast osv. Synsfeltet har tre vinkelalternativer som er 90°, 78° og 65°.

Webkameraets maskinvare kommer i førsteklasses aluminium med en glatt metallisk finish.

Angetube Streaming Webcam

Den har et multifunksjonsringlys som gir et bedre portrett. Den er designet med lysdioder i tre forskjellige farger. Crips-webkameraet har en HD-oppløsning på 1080p og en oppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund.

Funksjonene for automatisk korrigering av lavt lys gjør at opptakene dine skiller seg ut. Den kan levere bilder av beste kvalitet selv i dårlig belysning. Du trenger ikke bekymre deg for fokusjusteringer, siden den kommer med autofokus i sanntid.

Fjernkontrollsystemet lar deg kontrollere videosamtalene dine via en fjernkontroll, som er omnidireksjonell. Dette webkameraet er kompatibelt med USB A og USB C.

Elgato Facecam

Dette Elgato Facecam har et 24 mm primeobjektiv med optikk i studiokvalitet. Sony STARVIS CMOS-sensoren er designet for innendørs bruk.

Den avanserte bildemotoren leverer ukomprimerte videoer. Webkameraet kommer med 1080p imponerende full HD-oppløsning. Den har et USB 3.0-grensesnitt som er i stand til å overføre bildedata med minimal latenstid.

Siste ord

Som du ser, kommer disse webkameraene med de beste kvalitetsfunksjonene som sikrer at du kan lage det beste innholdet. Så prøv noen av disse alternativene hvis du søker etter et ideelt webkameraalternativ for streamingbehovene dine på Twitch eller YouTube.

Det kan også være lurt å utforske den beste streaming video CDN for små til store bedrifter.

x