9 beste WordPress-forum-plugins for å få nettstedet ditt til å snakke

Engasjerende og interaktiv kommunikasjon er en av nøkkelfaktorene for å bringe suksess til ethvert moderne forretningsnettsted. Ved å integrere fora kan du styrke nettstedet ditt for meningsfull diskusjon og brukermedvirkning. På dette nettområdet kan besøkende uttrykke ideene sine, stille spørsmål og få kontakt med likesinnede.

Men hvis du er villig til å lage et fullt funksjonelt forum fra bunnen av, kan det være komplisert. Det er her WordPress forum-plugin kommer inn for å redde innsatsen din.

Ved å bruke disse pluginene kan du legge til et funksjonsrikt forum til nettstedet ditt uten omfattende kodingskunnskap. Dermed kan du forbedre brukerengasjementet med et levende fellesskap som holder nettstedet ditt opptatt med aktiviteter.

I denne artikkelen vil vi først diskutere hvordan forumplugins kan hjelpe deg med å lage et engasjerende og brukervennlig forum. Deretter vil vi utforske noen av de beste forumpluginene som vil ta nettstedets samtale til nye høyder.

Hvordan et WordPress-forum-plugin hjelper nettstedet ditt

WordPress forumplugin gir deg nok funksjoner til å danne et forum som hjelper både nettstedet ditt og dets besøkende. Her er noen bemerkelsesverdige fordeler som WordPress forum-plugin vil gi deg:

Oppmuntrer brukerengasjement

WordPress forumplugin vil gi en plattform for brukerne dine der de aktivt kan kommunisere med andre besøkende. Dermed vil de få en sjanse til å diskutere mer om innholdet på nettstedet ditt og få verdifull tilbakemelding. Dessuten fremmer det bedre brukerinteraksjon og brukermedvirkning og skaper en følelse av fellesskap.

WordPress-forumplugin lar deg lage et bestemt sted for personer med lignende valg eller interesser. Så de besøkende får en sjanse til å samhandle, utveksle ideer og knytte bånd. Følgelig får du en hengiven brukerbase med et aktivt nettsamfunn som er fokusert på nettstedet ditt.

Forbedrer kundestøtte og service

Med en forumplugin kan du opprette spesifikke støttetavler eller kundeservicefora. Dermed kan brukere legge inn spørsmål, be om hjelp og få raske svar fra deg eller andre forumbrukere. Til syvende og sist øker det kundelykken og effektiviserer støttesystemet.

Øker trafikken til nettstedet og SEO

Du kan trekke flere folk til nettstedet ditt ved å etablere et livlig og interessant forum på nettstedet ditt. Gjennom brukerengasjement og samtaler kan du få ideer til å generere nytt innhold. Som et resultat vil søkemotorer indeksere nytt innhold, noe som vil øke synligheten og den organiske søkerangeringen til nettstedet ditt.

Tilbyr en kunnskapsbase

En forumplugin gjør det mulig for medlemmer å bidra med sin erfaring og kunnskap, noe som skaper en nyttig ressursbase. Forumet ditt kan forvandles til en viktig ressurs for kunnskap via diabetes, diskusjoner, vanlige spørsmål og brukergenerert innhold. Til syvende og sist kan det trekke både nye og returnerende brukere til nettstedet ditt.

Forenkler innholdsgenerering

Forumsamtaler genererer ofte verdifulle ideer, tilbakemeldinger og innsikt. Derfor kan du bruke dette innholdet som et springbrett for nye blogginnlegg og publikasjoner. Dessuten kan du bringe endringer eller forbedre produktet og tjenesten gjennom forumdiskusjoner. Du vil gi deg inspirasjon og en dypere forståelse av kravene til publikum.

Inneholder tilpasnings- og moderasjonsvalg

De fleste WordPress-forumplugins tilbyr en rekke tilpasningsvalg. Derfor kan du endre forumets utseende og preg for å passe merkevarebyggingen til nettstedet ditt. I tillegg gir modereringsfunksjoner deg muligheten til å kontrollere brukergenerert innhold. Derfor kan du opprettholde et respektfullt miljø og blokkere spam og upassende innlegg.

  11 beste mobiltestverktøy for å hjelpe deg med å bygge bedre apper

Integrerer perfekt med WordPress

WordPress-forumplugin utnytter denne plattformens robuste infrastruktur og brukeradministrasjonssystem. Dermed integreres den jevnt med WordPress-miljøet og garanterer en konsistent brukeropplevelse. Videre gjør det oppsettsprosessen og administrasjonen enklere for alle.

Du kan låse opp det fulle potensialet til forumet ditt ved å velge riktig WordPress-plugin for nettstedet ditt. Her er noen fantastiske WordPress-forum-plugins som du må prøve ut:

WpForo

WpForo gir WordPress-forumet ditt et moderne preg og endrer diskusjonen på nettstedet til en ny betydning. Du kan bygge et lite eller stort og fullt funksjonelt fellesskap ved å bruke denne robuste forumpluginen. Den tilbyr alle nødvendige funksjoner du trenger for å administrere et produktivt fellesskap via nettstedet ditt.

Nøkkelegenskaper:

 • Mer robust medlemsprofileringssystem med en lukrativ design
 • Gjør det mulig for brukere å lage en rekke uavhengige forumtavler på et enkelt WordPress-nettsted.
 • Lag distinkte fora på flere språk for nettstedet ditt ved å bruke en flerspråklig funksjon.
 • Bygg fora ved hjelp av fire unikt designede layouter (spørsmål og svar, klassisk, gjenget og minimalistisk)
 • Brukervennlig dashbord med et direktesøkealternativ for å utforske alle innstillinger du trenger.
 • Brukere kan sette poeng for liker, misliker, nye emner og innlegg levert av medlemmene.
 • Lar deg bokmerke dine foretrukne emner og innlegg og se dem på din egen profilfane.
 • Innebygd forumsidekart, hurtigbuffersystem, antispam, emneabonnement, brukergruppesystem

ForumWP

ForumWP er en gjennomtenkt utformet forumplugin for WordPress som er rask og brukervennlig. Den tilbyr noen fantastiske neste generasjons forumløsninger. Derfor kan du lage et blomstrende nettsamfunn på kort tid. Gratisversjonen av denne pluginen inneholder allerede mange fantastiske funksjoner.

Nøkkelegenskaper:

 • Lette, raskere og mer flytende samtaler fra færre sideinnlastinger.
 • Enkel oppsettprosess som lar deg lage et fullverdig forum på kortest mulig tid.
 • Fungerer perfekt på mobil, nettbrett og andre enheter.
 • Arver knapper, fonter og farger fra ditt installerte tema for sømløs integrasjon.
 • Tilbyr enkel design som oppmuntrer besøkende til å delta i engasjerende samtaler.
 • Gir ulike oppsett som tilbyr både et tradisjonelt og moderne utseende og følelse.
 • Brukere og forumadministratorer vil få e-postvarsler om forskjellige forumaktiviteter
 • Både front-end og wp-admin kan moderere diskusjonene og svarene

WP diskusjonstavle

WP Discussion Board er et WordPress-forum-plugin som gir deg den enkleste måten å inkludere et forum på nettstedet ditt. Den tilbyr en ett-klikks installasjonsmetode og flere viktige funksjoner som gjør den til en ledende WordPress-forum-plugin.

Du kan bruke et registrerings- og påloggingsskjema for brukergrensesnitt for å samle inn besøkendes innspill for å legge ut nye diskusjoner. Pro-versjonen tilbyr også tilleggsfunksjoner som vil ta forumet ditt til neste nivå.

Nøkkelegenskaper:

 • Forhindr spam gjennom brukermoderering og blokker enkelt spammere fra forumet ditt.
 • Brukere kan få oppdateringer hver gang nytt innhold legges ut på nettstedet ditt.
 • Vær vert for et forum på WordPress-nettstedet ditt ved å bruke det temaet du foretrekker. Diskusjonstavlen inkluderer en ett-klikks installasjonsfunksjon for å få forumet ditt aktivert på sekunder.
 • Tavler kan brukes til å lage underfora, og hvert styre kan ha et eget sett med brukertillatelser.
 • Enhetsvennlig diskusjonstavle som fungerer feilfritt på alle plattformer, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og smarttelefoner.
 • Hjelper deg med å lage SEO-vennlige fora for å øke nettstedets rangering gjennom brukergenerert innhold.
 • Front-end WYSIWYG-editoren kan aktiveres for å redigere WordPress-forumet.

Asgaros Forum

Asgaros Forum er det rette Hvis du vil lage et WordPress-forum med en lett, men funksjonsrik plugin. Den integreres perfekt med ethvert WordPress-nettsted, som du kan bruke til å lage et engasjerende forum. Dessuten er oppsettsprosessen ganske enkel, og den generelle ytelsen er superrask.

Nøkkelegenskaper:

 • Intuitivt oppsettgrensesnitt for å lage forumet ditt på en trinnvis måte.
 • Lar brukere tilpasse innleggene ved å bruke den kraftige WordPress-editoren.
 • Tilbyr iøynefallende og fullstendig responsive og tilpassbare temaer.
 • Brukere kan opprette og tilpasse sine egne profiler for å gi et mer personlig preg.
 • Innholdet kan optimaliseres perfekt for Google og andre søkemotorer.
 • Gir et rikt innebygd tekstredigeringsprogram for å tillate brukere å formatere innholdet med ulike stilalternativer.
 • Brukere kan abonnere på bestemte emner eller hele fora for å motta e-postvarsler.
 • Gir modereringsverktøy for å sikre et respektfullt og spamfritt miljø.
 • Brukere kan søke i spesifikke emner ved å bruke det robuste søkealternativet som er tilgjengelig i denne plugin-modulen.
  3D League of Legends Bakgrunn

Enkelt: Trykk

Simple:Press er en robust forumplugin som bringer bedriftskvalitetsfunksjonalitet til bordet. Du kan fleksibelt sette opp forumet ditt og tilpasse det ved hjelp av det brukervennlige grensesnittet. Dette verktøyet er designet for optimal ytelse og integreres feilfritt med WordPress-bruker- og sikkerhetsmodell.

Derfor kan du sikre en jevn og sikker forumopplevelse for de besøkende. I tillegg vil plugin ikke kreve noen tredjepartsstøtte siden alle nødvendige funksjoner er tilgjengelige på én plattform.

Nøkkelegenskaper:

 • Tildel egendefinerte ikoner til hver gruppe og forum for bedre visuell organisering og identifikasjon.
 • Få tilgang til et bredt utvalg av RSS-feeder for enkel innholdssyndikering og forbruk.
 • Last opp og bruk tilpassede smileys i foruminnlegg for mer personlig og uttrykksfull kommunikasjon.
 • Lag skjult «spoiler»-innhold i innlegg som kan avsløres av brukeren på forespørsel.
 • Støtte for WordPress-kortkoder i foruminnlegg for forbedret innholdsoppretting og formatering.
 • Motta e-postvarsler om nye innlegg for bedre forumadministrasjon og moderering.
 • Få tilgang til forumstatistikk som en nettbasert liste for bedre fellesskapsledelse og engasjement.
 • Bruk en kraftig brukergruppe og tillatelsessystem for å kontrollere tilgangen til fora og funksjoner på et detaljert nivå.
 • Begrens brukertilgang til WordPress-administrasjonsområdet for bedre sikkerhet og administrasjon.
 • Tillat brukere å laste opp egendefinerte avatarer for mer personlig tilpassede profiler og kommunikasjon.
 • Lag et ubegrenset antall emner i et forum for bedre organisering og diskusjon.
 • Lås emner for å forhindre ytterligere innlegg eller redigering (admin og moderatorer).
 • Fest emner for å holde dem øverst på emnelisten for bedre synlighet og engasjement (admin og moderatorer).
 • Flytt emner mellom fora for bedre organisering og ledelse (admin og moderatorer).
 • Rediger emnetitler og innhold for bedre klarhet og nøyaktighet (admin og moderatorer).

BuddyPress

Hvis du søker etter et banebrytende og funksjonsrikt forum samt plugin for sosiale nettverk, er BuddyPress ditt verktøy. Den tilbyr en omfattende pakke med komponenter som er avgjørende for alle sosiale nettverk.

Med BuddyPress kan besøkende på nettstedet enkelt registrere seg på nettstedet ditt som medlem og opprette brukerprofiler. De kan også delta i private samtaler, etablere sosiale forbindelser, engasjere seg som en gruppe og gjøre mye mer. Derfor kan du opprette et blomstrende nettsamfunn for din bedrift, skole, idrettslag eller en hvilken som helst annen nisje du foretrekker.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukere kan tilpasse profilene sine med avatarer, personlige forsidebilder og mer informasjon. I tillegg kan de kontrollere personverninnstillingene for profilen deres.
 • Brukere kan legge ut oppdateringer, dele innhold og delta i samtaler gjennom aktivitetsstrømmer. Så du vil få en forhåndsvisning av de siste aktivitetene til hver bruker.
 • Forummedlemmer kan komme i kontakt med hverandre ved å sende venneforespørsler og godta eller avslå dem.
 • Lar brukere opprette eller bli med i grupper og fellesskap basert på spesifikke interesser eller emner.
 • Omfattende varslingssystem som holder brukerne informert om ulike forumaktiviteter.
 • Tilbyr en privat meldingsfunksjon som gjør det mulig for brukere å sende direktemeldinger til hverandre.
 • Utviklere kan lage en privat meldingsfunksjon som gjør det mulig for brukere å sende direktemeldinger til hverandre.
 • Gir en medlemskatalog som viser alle registrerte brukere på nettstedet.
 • Nettstedsadministratorer har kontroll over aktivitetsstrømmen, slik at de kan moderere brukergenerert innhold. Dermed kan spam-aktiviteter forhindres for å sikre et trygt og engasjerende fellesskapsmiljø.
  Topp 10 tastaturdørlåser for problemfri hjemmesikkerhet

Website Toolbox gir deg den perfekte løsningen for å skape et levende og aktivt diskusjonsfellesskap på WordPress-nettstedet ditt. Med denne plugin-en blir det en lek å bygge et vakkert fellesskap, selv om du ikke har noen kodeerfaring.

Programtillegget tilbyr sømløs innebygging for å integrere et fellesskap på nettstedet ditt i løpet av noen få klikk. Du kan sette opp forumene dine på et blunk ved å bruke øyeblikkelig oppsettfunksjonen til denne plugin-en. I tillegg lar det eksepsjonelle støtteteamet deg opprettholde et jevnt miljø.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukere logges umiddelbart på fellesskapet ditt når de logger på WordPress-nettstedet ditt.
 • Integrerer feilfritt i WordPress uten å ødelegge eller stoppe noen funksjonalitet.
 • Lar brukere tilpasse farger, legge til logoer, CSS og mer for å gjøre fellesskapet unikt.
 • Genererer automatisk et fellesskapsemne for diskusjon hver gang et nytt blogginnlegg eller en ny side opprettes.
 • Skaper et autonomt fellesskap der brukere deltar i diskusjoner under merkevaren din.
 • Innebygd direktemeldinger og chatterom, e-postvarsler, svar, samt offentlige og private samtaler.
 • Full datakontroll lar deg eksportere et helt fellesskap med ett klikk og bruke det i et annet system.

ForumEngine

ForumEngine er laget for å spre mer sosial interaksjon rundt på nettet gjennom sine fantastiske funksjoner. Det er i utgangspunktet et WordPress-tema som er optimalisert for å skape et engasjerende fellesskap på nettstedet ditt.

Den inkluderer en komplett løsning med front-end og back-end løsninger. Som et resultat kan du enkelt opprette alle typer forum og engasjere publikum i innsiktsfulle diskusjoner.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukere kan endre stilen og utseendet til forumsiden din ved å bruke grensesnittet. Du kan også tilpasse fargene, fontene og oppsettet til forumet ditt for å matche merkevarebyggingen din.
 • Du kan publisere og redigere innhold uten å forlate frontenden av nettstedet ditt. Dermed kan du holde forumet ditt oppdatert med nytt innhold og diskusjoner.
 • Et fullt responsivt og mobilvennlig tema som ser perfekt ut på alle enheter.
 • Tilbyr en enkel og moderne design som er enkel å bruke og navigere. Det er nyttig for fora med et stort antall brukere.
 • Lar deg lage tilpassede merketyper og angi regler og fordeler for medlemmene og moderatorene dine. Derfor kan du belønne de mest aktive brukerne dine og oppmuntre til deltakelse i forumet ditt.
 • Inkluderer et live varslingssystem som varsler brukere om nylig postede tråder eller svar.
 • Lar brukere opprette egendefinerte profiler som inkluderer en biografi, avatar og linker til sosiale medier.
 • Administratorer kan moderere tråder og svare for å sikre et innbydende miljø i forumet.
 • Et SEO-optimalisert tema som gjør det lettere å komme i søkeresultater.
 • Gir flerspråklig støtte, noe som gjør den tilgjengelig for internasjonale publikum.

Sabai Diskuter

Sabai Discuss er en premium WordPress-plugin som lar deg lage diskusjonsfora basert på spørsmål og svar. Brukere har i hovedsak lov til å stille spørsmål og få passende svar.

Formatet på denne spørsmålssvarsmetoden ligner på Stack Overflow eller Yahoo-svar. Dessuten kan du opprette et diskusjonsforum, kunnskapsbase og til og med helpdesk-portaler.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt for å opprette og administrere et forum.
 • Tilbyr tilpassbare farger, fonter, oppsett og mer.
 • Støtter opprettelse av flere forum.
 • Brukere kan opprette og tilpasse sine profiler.
 • Lar brukere sende private meldinger.
 • Brukere kan søke etter fora, emner og innlegg.
 • Gir e-postvarsler om nye innlegg og omtaler
 • Administratorer kan se statistikk om forumbruk.
 • Administratorer kan moderere forumemner og innlegg.
 • Tilgjengelig på flere språk.

Siste tanker

Med riktig WordPress Forum-plugin, vil innsatsen din for å lage forum minimeres enormt. Derfor har vi prøvd vårt beste for å gi deg den perfekte listen over noen fantastiske forumplugins. Nå er det din tur til å velge en og opprette et fellesskap som holder nettstedet ditt i tale og gir betydelige fordeler.

Du kan også utforske noen av de beste pluginene for leadgenerering for WordPress.

x