9 beste YouTube VPN for å fjerne blokkering av geo-restriksjoner

Her er vår oppsummering av de beste YouTube VPN-ene for å låse opp denne verdenen av streamingunderholdning.

YouTube har blitt blokkert mange ganger, på langt flere steder enn en gjennomsnittlig person vet.

Listen er så lang at det er best å sjekke ut hele YouTube-sensurhistorikk på Wikipedia og ikke nevne det her selv.

Uansett, her er et faktum for å vise betydningen av YouTube for millennials:

Og her er en annen for å understreke YouTube:

Kilde: Invideo

Avslutningsvis er det intet mindre enn en forbrytelse å ta YouTube fra folk.

Men ikke bare hel, noen ganger kan du bli delvis sensurert basert på din geografiske plassering, som dette:

Ikke bekymre deg. Vi har dekket deg med YouTube VPN-er i tilfelle slike ulykker faller over deg.

Men først bør du vite:

Hva er en VPN?

VPN er forkortelse for Virtual Private Network.

Den beskytter IP-adressen din og lar deg være trygg på offentlig WiFi.

Og for de underholdningsberøvede landene er det en inngangsport for å låse opp begrensede nettsteder som YouTube og få tilgang til strømmeplattformer som Netflix.

Se denne for en mer detaljert forklaring:

Mens strømmesider som Netflix, BBC iPlayer, etc., går alle våpen for å beskytte det stedsspesifikke innholdet deres, er YouTube kult med det. Så det er lettere å oppheve blokkeringen av YouTube hvis du bruker riktig VPN.

Så legg merke til disse VPN-ene for å holde deg oppdatert med YouTube uavhengig av stedet du bor eller besøker.

Spesielt kommer nesten alle VPN-er med noen standardfunksjoner som:

  • AES 256-bits kryptering
  • Retningslinjer for ingen logger
  • Streaming optimaliserte servere

Så jeg vil ikke gjenta disse tingene med hver VPN. I stedet vil jeg rapportere deg med en gang hvis et produkt mangler disse bransjestandardattributtene.

Vær oppmerksom på at denne listen ikke er i noen spesiell rekkefølge.

La oss fyre opp.

Proton VPN

Proton VPN er basert i Sveits og har over 1500 servere i over 60 land over hele verden.

Denne VPN-leverandørens apper er åpen kildekode og tilgjengelig for offentlig gransking og revisjon.

Dets verdensomspennende nettverk av servere sikrer global innholdstilgjengelighet. Proton VPN har abonnementsplaner basert på serverplassering, nettverkshastighet og antall VPN-tilkoblinger.

Dens betalte planer starter fra USD 4 per måned og leveres forhåndslastet med Netshield (Adblock og malware-beskyttelse). Men du må betale USD 5,99 i måneden hvis du vil ha strømmehastigheter på opptil 1 Gbps. Og du kan også prøve denne tjenesten med dets gratis-for alltid-abonnement.

Proton VPN er tilgjengelig for Windows, macOS, Linux, Chromebook, Android, Android TV og iOS/iPad.

Glemte jeg å fortelle deg at Proton VPN også godtar betaling i Bitcoin?

Hotspot Shield

I likhet med den forrige kommer Hotspot Shield med et stort utvalg av 1800+ servere i over 80 land over hele verden.

  Slik sletter du YouTube-seerloggen

Hotspot Shield kan skryte av seg selv som verdens raskeste VPN, men jeg vil ikke ta den påstanden så alvorlig; fordi VPN-hastigheter avhenger av mange faktorer som serverbelastning, serveravstand, brukerplassering, innholdstype.

En server som gir gode resultater for et gitt innholdsnettsted (f.eks. Netflix) for en spesifikk bruker, kan gi dårligere resultater for en annen bruker som befinner seg et annet sted som streamer et annet nettsted (f.eks. YouTube).

Når det er sagt, kan denne VPN-en være den raskeste for deg. Men selv om det gjør det, vil det avhenge av din erfaring og ikke testresultatene til et byrå.

Uansett, du kan prøve dem med deres (begrensede) gratis nivå.

Dessuten har Hotspot Shield en tilstedeværelse på flere plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Smart TV, rutere, Chrome, etc.

I tillegg til gratisplanen starter de betalte fra USD 7,99 i måneden hvis de betales årlig. Dessuten kan du prøve Hotspot Shield med en risikofri 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Gjem meg

I vår jakt på en anstendig YouTube VPN kommer denne med et perfekt navn – Gjem meg. Disse gutta har 2000 servere på 75 lokasjoner over hele verden.

Hide Me har også tilgjengelighet på flere plattformer: Windows, Linux, Mac, Android, iOS. Du kan også bruke denne tjenesten som en nettleserutvidelse for Chrome, Firefox og Edge.

I tillegg har Hide Me VPN-apper for ruteren din og Amazon Fire Tv. Du har også valget mellom å kjøpe en forhåndskonfigurert ruter som kan brukes med bare en enkelt VPN-tilkobling. Dessuten kan Hide Me (og nesten alle VPN-er) konfigureres på omtrent hvilken som helst ruter du ønsker.

Hide Me har en gratis plan med 10 Gb data per måned med en enkelt tilkobling fra fem serverplasseringer. Og til og med dette gratisnivået kommer med en adblocker.

Den mest økonomiske betalte planen kommer med en 2-års faktureringssyklus som vil koste deg USD 2,96 per måned. Og ja, det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på hver.

Kirsebæret på kaken er imidlertid for kryptovalutafolket, siden Hide Me lar deg betale ikke bare i Bitcoin, men i Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Horizen og ZCash også.

Avast SecureLine VPN

Denne antivirus-behemothen har nå hoppet inn i en allerede konkurransedyktig VPN-industri. Avast Secureline VPN prøver å komme med en uttalelse med sine 700 servere i 34 land.

Serverantallet kan være på undersiden, men det burde ikke plage noen informerte VPN-brukere. I praksis trenger du bare en enkelt godt vedlikeholdt VPN-server på stedet du ønsker.

Avast Secureline fungerer på Windows, Mac, Android og iOS.

Den har ikke en gratis plan eller til og med en månedlig plan. Men du kan prøve denne VPN-en på YouTube i syv dager uten å trenge kredittkortet ditt.

Ettårsplanen deres vil sette deg tilbake med USD 4,60 per måned. Alle planer dekker en 30-dagers tilbakebetalingsgaranti.

  Hold deg sikker med disse 7 beste Chromebook VPN-ene

Express VPN

Express VPN blir snakket mye om. Denne VPN-tjenesten har et bredere fotavtrykk – 160 servere i 94 land.

Dette er en fullt utstyrt VPN-tjeneste bortsett fra en innebygd annonseblokkering og anti-malware-verktøy. Likevel har Express VPN noen smarte funksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunneling, nettverksdrepsbryter, etc.

Punktet der ting begynner å gå galt er prismodellen deres. Dette er en av de dyreste VPN-tjenestene, med en introduksjonsplan som krever USD 8,32 per måned hvis den betales årlig.

Du kan imidlertid gå om bord med en 30-dagers pengene-tilbake-ordning for å sjekke hvordan de klarer seg mot regningen.

Til slutt har ExpressVPN applikasjoner for omtrent alle plattformer: Windows, Linux, Mac, iOS, Android. I tillegg kan du bruke dette på WiFi-rutere og som nettleserutvidelse for Chrome, Firefox og Edge.

TunnelBear VPN

TunnelBear VPN er elsket av mange for sitt brukervennlige grensesnitt. Det er en av de mest enkle og personvernfokuserte VPN-leverandørene.

TunnelBear går gjennom tredjeparts sikkerhetsrevisjoner hvert år og publiserer resultater åpne for alle.

De har en TunnelBear-blokkering som du kan bruke med VPN-en deres for å blokkere annonser og ondsinnede sporere. Denne VPN-tjenesten leveres også med en kill-switch, DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunnelering og mer.

TunnelBear kan velges av både eksperter og nybegynnere. Det er en fantastisk tjeneste og har en gratis plan for deg å teste vannet.

Betalte planer starter fra USD 4,99 i måneden for årlige betalinger. Denne prislappen reduseres til USD 3,33 per måned hvis du betaler for tre år på forhånd. I tillegg til konvensjonelle metoder, aksepterer TunnelBear også betaling i Bitcoin.

NordVPN

NordVPN er blant frontløperne for alle som leter etter en utmerket YouTube VPN. Den har 5255 servere i 60 land. Kort sagt, det er vanskelig å finne en ønskelig VPN-funksjon fraværende på NordVPN.

De er fullpakket med en lang liste med funksjoner som delt tunneling, kill-switch, obfuskerte servere, DNS-lekkasjebeskyttelse, annonseblokkering, etc.

NordVPN har utviklet sin egen versjon av WireGuard VPN-protokoll – NordLynx. Dette er den raskeste og sikreste VPN-protokollen for øyeblikket.

De har utmerket støtte for flere enheter og operativsystemer. Den har native applikasjoner for Windows, Mac, Linux, iOS, Android osv. Du kan også bruke dette med ruteren og på Android TV.

Denne tjenesten kommer mest økonomisk med en to-års plan verdsatt til USD 3,71 per måned. Og de har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det er imidlertid ingen gratis tier.

Til slutt kan du betale dem med Bitcoin, Ether og Ripple også.

VyprVPN

VyprVPN har et utmerket rykte for å beskytte brukernes personvern. De har over 700 VPN-servere i overkant av 70 verdensomspennende lokasjoner.

De har perfekte funksjoner hvis du ofte våger deg inn og ut av offentlige WiFi-nettverk. Og de skuffer ikke folk som ber om en kill-switch, DNS-beskyttelse og delt tunneling.

Den eneste tingen du kan gå glipp av på VyprVPN er en adblocker. Du kan imidlertid alltid installere tredjepartsapplikasjoner for det samme.

  Hva betyr NordVPN og Surfshark-sammenslåingen for deg?

VyprVPN har innebygde applikasjoner for Windows, Mac, Android og iOS. Dessuten kan du konfigurere dette på en WiFi-ruter og installere det som en nettleserutvidelse for chrome også.

VyprVPN er en nær fetter av Express VPN når det gjelder priser. Du betaler rundt USD 8,33 i måneden hvis du betaler årlig. Men ja, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti er der for å beskytte deg i tilfelle du skulle tenke deg om.

SurfShark

Bare så du vet, kunne jeg ha startet denne listen med SurfShark. Det er et like robust valg som alle andre VPN i denne artikkelen.

Spesielt gir SurfShark deg ubegrensede tilkoblinger – en luksus du ikke kan ha med noen annen VPN nevnt i denne listen. I tillegg kan du regne med funksjoner som kill switch, DNS-beskyttelse, obfuskerte servere.

Surfshark forhindrer også irriterende annonser med CleanWeb AdBlock. Og du vil også ha Whitelister (aka delt tunneling eller Bypass VPN) for å la noen apper gå uten VPN-kryptering ved normale hastigheter.

Du kan maksimalt spare med SurfShark ved å betale på forhånd for en 2-års periode som vil utgjøre bare USD 2,21 per måned. SurfShark lar deg også betale i krypto via CoinGate og CoinPayments. Og til slutt er det en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Her er en oppsummert liste over funksjoner når dette skrives:

Innebygd Adblocker
Kill Switch
DNS-lekkasje
Beskyttelse
Dele
Tunneling
Samtidig
Tilkoblinger
Proton VPN
Ja
Ja
Ja
Ja
10
Hotspot Shield
Nei
Ja
Ja
I betalte planer
5
Gjem meg
Ja
Ja
Ja
Ja
10
Avast VPN
Nei
Ja
Nei
For Android og iOS
10
Express VPN
Nei
Ja
Ja
Ja
5
TunnelBear
Nei
Ja
Ja
Ja
5
Nord VPN
Ja
Ja
Ja
Ja
6
VyprVPN
Nei
Ja
Ja
Ja
5
SurfShark
Ja
Ja
Ja
Ja
Ubegrenset

Konklusjon 👩‍💻

Du tar ikke feil hvis du føler deg forvirret akkurat nå. Det er mange gode valg, og det er veldig vanskelig å velge den rette.

Jeg vil foreslå å betale selskapene med et gratis nivå (Proton VPN, Hotspot Shield, Hide Me, & TunnelBear). Dette vil indirekte hjelpe de underprivilegerte til å fortsette å nyte privatliv og frihet på nettet uten å betale for det.

Og hvis du har noe annet på hjertet, vil jeg fortelle deg å gå for SurfShark og NordVPN.

Men hei, du kan prøve hvem som helst med en risikofri, cash-back-garanti, ikke sant!

Du kan også være interessert i den beste VPN-en for Android-enheter.

x