Slik sletter du Philo-kontoen min

Philo er en direktesendt TV-plattform som ble grunnlagt i San Francisco i 2010. Tjenesten til denne plattformen hadde gått langt fra det eksperimentelle strømmeprosjektet på hybelen da det startet. Og med årene har det vokst til en god tjeneste ved å tilby gode kanaler, og også gode fordeler tilbys til abonnentene. Philo tilbyr 60 kanaler til sine abonnenter med alle fordelene. Du kan kansellere eller starte abonnementet på nytt når du vil; det er ingen kontrakt knyttet til abonnementet ditt. Dessuten gir de deg tjenestene gratis i en hel uke før de belaster kontoen din. Som vi har nevnt, er det ingen begrensning for deg å slette Philo-kontoen din. Men mange av dere tviler fortsatt på hvordan jeg sletter Philo-kontoen min. I denne artikkelen har vi nevnt alt du trenger å vite for å deaktivere Philo-kontoen. Du vil lære hvordan du sletter Philo-kontoen min og hvordan du kan avslutte abonnementet på Philo TV.

Innholdsfortegnelse

Slik sletter du Philo-kontoen min

Det er mange individer som ønsker å deaktivere Philo-kontoen på grunn av forskjellige årsaker. Direktestrømmetjenester kan være overraskende, men ingen av dem er perfekte. Mens man kan være fantastisk på ett område og ha fordeler som en annen ikke har, kan den også mangle noe som er veldig viktig for deg. Når det gjelder Philo, er det ingen begrensning for deg å kansellere kontoen din når du vil.

Hvis du ikke er klar til å bruke en god sum penger og vil ha en rimelig TV-tjeneste som fortsatt leverer tonnevis av kanaler og mye on-demand innhold, er Philo det rette alternativet for deg. Dessuten er Philo en god tjeneste med et lavprisabonnement, men ikke alle liker det de får for den månedlige betalingen, og de ønsker å kansellere og abonnere på en annen tjeneste. Hvis du ikke er fornøyd med Philo, kan du velge å avslutte kontoen din med de nevnte trinnene nedenfor.

Du vil få vite hvordan du melder deg av Philo og hvordan du utfører Philo TV-avmelding. Fortsett å lese videre for å vite hvordan du sletter Philo-kontoen min i detalj.

Hvordan deaktivere Philo-kontoen?

Philo-kontoen kan enkelt deaktiveres eller kanselleres online via den offisielle nettsiden. Den er lett tilgjengelig fra hvilken som helst nettleser.

For å kansellere Philo-kontoen din, må du utføre følgende trinn:

1. Besøk Philo nettsted på nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din.

2. Klikk på profilikonet øverst til høyre.

3. Klikk deretter på Konto-fanen.

4. Rull ned og klikk på Avbryt kontoen min.

5. Velg ønsket årsak til å avslutte kontoen din, og klikk på Avbryt kontoen min.

Slik kan du deaktivere Philo-kontoen.

Hvordan slette Philo-konto gjennom Amazon?

Noen individer har abonnert på en Philo-konto gjennom Amazon Prime Video, så de kan kansellere Philo-abonnementet på denne måten. Du må ha abonnert på en Fire TV-enhet, der du kan bruke Amazon Prime Video-nettstedet for å gå gjennom kanselleringen. Her er trinnene du kan følge for hvordan du sletter Philo-kontoen min gjennom Amazon:

1. Besøk Amazon Prime Video-nettstedet i nettleseren på skrivebordet.

2. Klikk på Profilikonet > Konto og innstillinger, som vist nedenfor.

3. Klikk på kategorien Kanaler.

  Forstå katastrofegjenopprettingsterminologier – RTO, RPO, Failover, BCP og mer

4. Klikk på Avbryt kanal ved siden av Philo-kanalen.

5. Klikk nå på Slå av automatisk fornyelse og se til [renewal date].

6. Velg Foretrekker å ikke svare eller et annet ønsket alternativ, som vist nedenfor.

Hvordan kansellerer du Philo-konto gjennom Roku?

Mange brukere har abonnert på Philo-konto ved å bruke Roku. De kan gjøre dette på grunn av Roku Pay. Dette betyr at du kan si opp Philo-abonnementet ved å bruke Roku. Dessuten, hvis du allerede har abonnert gjennom Roku, men ikke har oppgitt betalingsinformasjonen din eller ikke har abonnert med Roku Pay, vil du ikke bli belastet. Derfor vil abonnementet ditt automatisk utløpe hvis tiden er ute. Her er Philo tv-avmelding eller hvordan du sletter Philo-kontoen min, som du kan følge:

1. Besøk Roku påloggingsside i nettleseren på skrivebordet.

2. Skriv inn din E-post og passord og løse Captcha. Etter dette klikker du på alternativet Send.

3. Velg Administrer abonnementene dine under Administrer konto på kontosiden.

4. Finn Philo-kanalen under Aktive abonnementer og klikk på Avbryt abonnement.

5. Velg en årsak til kansellering for å fullføre prosessen.

Hvordan avslutte abonnementet på Philo gjennom Best Buy?

Hvis du har abonnert på Philo-kontoen gjennom Best Buy, må du kontakte Best Buy kundeservice eller Philo kundeservice team. Send din avmeldingsforespørsel til et av lagene for å oppnå ønsket resultat.

Når vi går videre, vil vi diskutere noen funksjoner som denne plattformen tilbyr. Philo gir noen fantastiske fordeler til abonnenten deres slik at de kan holde seg til denne appen.

 • En ting som er bra med denne plattformen er at den tilbyr sine abonnenter noen gode fordeler, selv til en veldig lav pris.
 • Philo tilbyr å se innhold på opptil tre forskjellige enheter samtidig. Men med mindre du begynner å se den på en fjerde enhet, stopper den lengste rennende strømmen.
 • Alt direkteinnhold streames i 720p, mens on-demand kommer i 1080p, noe som er mer enn ok for de fleste TV-er. Dessuten bør du vite at du kan justere videokvaliteten automatisk basert på internetthastigheten din.
 • Liveinnholdet kommer med en 72-timers tilbakespoling, noe som betyr at du kan spille av alt innhold som har blitt sendt innen den tidsrammen. Ellers kan du ta opp ethvert live-innhold gjennom ubegrenset DVR.
 • Det er ingen plassbegrensning, og du kan også beholde opptakene i inntil ett år.
 • Du kan også hoppe over annonsene i opptakene, slik at du ikke trenger å se dem.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du sletter Philo-kontoen min.

Hvilke enheter støtter Philo?

Philo fungerer på flere enheter, så du har en rekke alternativer der du kan nyte alt innholdet. Her er enhetene der Philo fungerer:

 • Roku: alle gjeldende modeller

 • Apple TV: 4. generasjon og oppover

 • Chromecast: 2. generasjon og oppover

 • Fire TV: alle modeller

 • Android TV: 5.0 og nyere

 • PC: via Chrome, Safari, Firefox, Edge

 • iOS: 14.0 og nyere eller ved å bruke Safari, Chrome eller Firefox

 • Branntabletter: 5.0 og oppover

 • Mac: via Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kan to personer bruke samme Philo-konto?

Ja. Philo tilbyr tre samtidige strømmer, noe som betyr at opptil tre personer kan se på forskjellige enheter om gangen på samme konto.

Tilbyr Philo en gratis prøveversjon?

Ja, Philo tilbyr en gratis prøveversjon slik at folk kan prøve ut tjenestene. Denne prøveperioden varer i 7 dager, og du kan registrere deg med en e-postadresse og telefonnummer. For å fortsette den gratis prøveperioden, må du oppgi betalingsopplysningene dine.

Hvor mange kontoer kan du ha på Philo?

Du kan ha opptil 10 profiler med din egen påloggingsinformasjon, historikk og innstillinger. Du kan se Philo på PC-en din ved å bruke Chrome, Microsoft Edge, Safari og Firefox.

Kan Philo settes på pause?

Ja, hvis du vil, kan du sette abonnementet på vent i opptil 12 uker. Den gode nyheten er at du alltid kan aktivere kontoen din på nytt, noe som er veldig nyttig for alle som er på reise og ikke vil kunne se kanalen på lenge.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du sletter Philo-kontoen min og hvordan du kan avslutte abonnementet på Philo TV. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x