DiscordTwitchYoutube

9 Stream Deck for Twitch, YouTube, Discord og mer… for å øke produktiviteten

En Stream Deck lar deg være mer produktiv på YouTube, Twitch, Discord eller mange andre plattformer.

Hvis du er en gaming-entusiast, har du kanskje hørt om streamdekk fordi de kan hjelpe deg med å bli mer effektiv og ytende i spillingen. Men det kan gjøre langt mer enn bare å hjelpe til med streaming av spill.

Hva er en Stream Deck?

En strømdekk er en maskinvare eller enhet som består av et sett med fysiske nøkler. Du kan tilpasse disse tastene for å la dem utføre visse funksjoner. For spillere hjelper det med å håndtere de andre tingene som skjer mens de spiller spillet.

Den kobles til PC-en via en USB-kabel. Den lar deg laste den dedikerte programvaren og programmere alle knappene den har.

Bruk av Stream Deck

 • Strømdekk er hovedsakelig designet for streamere mens du spiller spill online på forskjellige strømmeplattformer som Twitch, Discord, etc.
 • Disse fungerer også effektivt for YouTubere eller lignende innholdsskapere som liker å strømme videoer uansett formål. Dette kan være gode videoproduksjonsverktøy for innholdsskapere.
 • I tillegg til spill og produksjon lar streamdekk deg også kontrollere arbeidsrelaterte oppgaver. Du kan for eksempel automatisere MS-apper, starte snarveier på tastaturet i hvilken som helst app, etc.
 • Noen av brukerne bruker også streamdekk for å svare på e-poster. I tilfeller der du trenger å legge inn vanlige typer svar, kan det la deg gjøre det umiddelbart.
  Slik deaktiverer du kommentarer på YouTube

Deretter vil vi diskutere fordelene med strømdekk.

Hva er fordelene med Stream Decks?

 • Strømdekk gjør det ganske enklere for deg å administrere strømmene dine. Du trenger bare å bruke knapper for å bytte mellom scener, noe som sparer deg for tid og eliminerer forstyrrelser.
 • Streamdekk lar deg legge til kontroller for et stort antall ting. Som et resultat har det blitt ganske praktisk å redigere videoer.
 • Disse lar deg tilby et raskt engasjement til publikum. Disse lar deg også sende forberedte meldinger når som helst med bare et knappetrykk.

Hvordan bruke en streamdekk?

 • For å bruke en stream-dekk må du først koble den til PC-en ved hjelp av en USB-port.
 • Når du er tilkoblet, last ned og installer den dedikerte programvaren.
 • Nå må du lage handlinger. Opprettelsen av handlinger varierer avhengig av strømmeplattformen og programvaren du bruker.
 • Gjennom den dedikerte programvaren for streaming må du koble enheten til strømmeprogramvaren din.
 • Last ned plugin for strømmeprogramvaren fra butikken.
 • Nå på programvaren finner du kategoriene på høyre side. Du kan plassere disse på knappene dine.
 • Dra og slipp handlingene du ønsker fra menyen i midten av skjermen på en av knappene.

Nå skal vi utforske de beste streamingdekkene for deg.

10GAA9901 Elgato Stream Deck

For en ultimat studioopplevelse kan du gå for denne Elgato Stream Deck. Ved å bruke denne kortstokken kan du sømløst starte media, bytte scener, tweete bragdene dine osv. Den kommer med et justerbart stativ. Den er ideell for Windows 10 og macOS 10.13 eller nyere versjoner.

  10 YouTube-alternativer du bør utforske for videomarkedsføring

Den lar deg tilpasse rundt 15 LCD-taster effektivt og forbedre ytelsen. Det krever dra-og-slipp-handlinger på tastene, og du er ferdig med tilpasningene. Dette streamdekket lar deg enkelt integrere alle favorittplattformene og verktøyene dine.

10GAT9901 Elgato Stream Deck XL

Start ubegrensede handlinger med Elgato stream Deck XL, som lar deg skryte av 32 tilpassbare LCD-taster. Den lar deg raskt starte medier, aktivere scener, justere lyssetting, legge ut tweets og mer. Du kan forvandle din direkte produksjonskontroll til en veldig produktiv økt.

Med dette streamdekket kan du integrere plattformer og verktøy som Xsplit, OBS studio, Twitch, Streamlabs, OvrStream, YouTube, VoiceMod, Mixer, vMix osv. Du vil bli overrasket over å se transformasjonen og forbedringen i publikumsengasjementet ditt.

Valve’s Stream Deck 256GB

Dette streamdekket fra Valve kommer med en APU-effekt på 4-15W, 16 GB RAM og 256 GB SSD NVMe-lagring. Den kan enkelt kobles til en TV eller skjerm eller brukes som PC.

Den har en 7-tommers berøringsskjerm. I tillegg til dette har den også to styreflater under kontrollspakene. Ved å bruke disse styreflatene kan spillere betjene spillene sine. Micro SD-sporet lar deg utvide lagringsmulighetene ytterligere.

Loupedeck Live

Loupedeck Live er en av de beste løsningene for streamere og innholdsskapere. Den er utstyrt med mange ferdige profiler og native plugins. Disse native integrasjonene inkluderer Ecamm, vMix, Spotify, Illustrator, Audition, Premiere Pro og mer.

Du kan enkelt tilordne handlinger du ønsker til knappene. Den lar deg kontrollere operativsystemet ditt mens du redigerer eller live for å streame. Du kan lage komplekse makroer, laste opp og forsinke dine personlige ikoner og kombinere kommandoer.

Valve’s Stream Deck 64 GB

Denne Valves strømdekk kommer med 64 GB eMMC intern lagring. Den har også et micro SD-spor for å utvide lagringen utover dette. Den kan også kobles til en TV og en skjerm. Du kan også bruke den som PC.

  Hva skjer når du deaktiverer Discord-kontoen din?

Den 7-tommers berøringsskjermen gir en ultimat spillopplevelse. Den kommer med to styreflater som du kan bruke til å betjene spillene.

Valve Stream Deck 512GB håndholdt konsoll

Dette er nok et fantastisk streamdekk fra Valve som gjør håndholdt spill sømløs. Den har Zen 2 + RDNA 2 som gir forbedret ytelse. Den er i stand til å kjøre AAA-spill effektivt.

Den lar deg kontrollere spillingen med komfort. Denne streamdekken er designet for utvidede økter med spilling. Denne enheten kan komfortabelt passe hender i alle størrelser.

Elgato Stream Deck Pedal

For håndfri kontroll over alle verktøyene og appene dine, må du prøve Elgatos Stream Deck Pedal. Den kommer med tre pedaler som hjelper deg å starte et stort antall handlinger. Dens ett-trykks operasjon lar deg kontrollere maskinvare, programvare osv.

Dette streamdekket lar hendene dine fokusere fullstendig på spillet og gir deg ekstra hjelp. Med dette kan du enkelt forenkle arbeidsflyten din ved å strømlinjeforme musikkproduksjonen, videoredigeringen osv.

Steam dekk

Steam Deck samarbeider med AMD for å gi deg en tilpassbar APU som er ideell for håndholdt spill. Den kan enkelt kjøre de nyeste AAA-spillene, utstyrt med Zen 2 + RDNA 2.

Steam Deck har en 7-tommers berøringsskjerm og styreflater for å forbedre FPS-spillopplevelsen. Den leveres med et 256 GB NVMe SSD-lagringsbatteri på 40 Wh. Du kan koble den til TV-en din umiddelbart.

Siste ord

Vær mer produktiv mens du strømmer på nettet eller engasjerer publikum med disse strømmespillene. Disse kan gjøre strømmen sømløs med kun håndfri støtte.

Det kan også være lurt å utforske det beste strømmeutstyret og utstyret for profesjonell spilling.

x