9 Topp Survey Maker-apper for å få tilbakemelding/utforske

Undersøkelser spiller den mest avgjørende rollen i å analysere kundeinnsikt i en virksomhet. Du må vite mye om kundene dine for å bygge en vellykket bedrift.

Hvordan opplever kundene dine bedriften din? Er de fornøyd med tjenesten din eller ikke? Hva ønsker kundene ærlig talt? Fant kundene alt de lette etter? For å forstå disse spørsmålene og oppfylle kundens krav, må man kartlegge alle disse.

Det hjelper imidlertid forretningsfolk til å drive virksomheter effektivt. I dag vokser mange bedrifter brått på nettet. For nettbaserte virksomheter er undersøkelser avgjørende for å kjenne kundene sine.

Spørreundersøkelser er et potent verktøy i dag for å drive bedriftsnivået ditt. Forhandlere eller forretningsfolk bør være klar over produktene deres kunder elsker mest og misliker mest. Videre vil produktdata ytterligere hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på det produktet.

Strømlinjeforming av undersøkelsesprosessen vil være enklere og mer nøyaktig ved å bruke programvare for undersøkelsesmaskin. Kartleggingsprogrammer er mye brukt i dag for å få lindring fra klumpete arbeid.

Disse applikasjonene gir analyserte svar som vil hjelpe deg med å rette opp hvor du bør konsentrere deg mer. Du kan heve opprettingen av spørreundersøkelser ved å bruke malene disse applikasjonene gir. Nettbaserte spørreundersøkelsesprogrammer tillater også brukere å designe formatet sitt med gratis dra-og-slipp-verktøy.

Hva er bruken av undersøkelser?

Survey-programvare er generelt et verktøy som hjelper bedrifter med å registrere og samle inn data mer effektivt. Dermed vil denne programvaren lette arbeidet ditt ved å analysere de registrerte dataene. Nettbaserte undersøkelsesapper gir bedriften din flere fordeler og hjelper deg å nå et nytt nivå av suksess.

La oss ta en titt på fordelene som tilbys av en nettbasert undersøkelsesapp:

  • Budsjettvennlig – I motsetning til skriftlige undersøkelser, er disse langt billigere og enkle å vedlikeholde. Forretningsfolk kan bruke pengene sine på noe annet enn å skrive ut disse undersøkelsesoppgavene for respondentene dine.
  • Tilgjengelighet – Lar brukere sende undersøkelsene via nettmodus. Lar kundene fylle ut spørreskjemaet uansett hvor de er ledige. Lar brukere sende spørreundersøkelser via e-post, sosiale medier osv.
  • Tidseffektivitet – Online undersøkelsesapplikasjoner hjelper brukere med å opprette, administrere og analysere svarene raskt uten å ta for mye av tiden.
  • Tilbakemelding – Hovedfordelen med en nettbasert spørreundersøkelse er at du har en ubegrenset mengde tilbakemeldinger. Det gir forretningsfolk mer mangfoldige, nøyaktige, tilpassede og ærlige tilbakemeldinger enn noen gang for å forbedre dem.

I tillegg til disse fordelene, oppmuntrer nettbaserte undersøkelsesapper ditt forhold til å være fast med kundene dine. Så hva hindrer deg i å nyte disse fordelene? Lag forskjellige undersøkelser i henhold til dine krav og analyser resultatene av disse undersøkelsene mer grundig.

Hvordan bør en ideell undersøkelse se ut?

Undersøkelser er avgjørende for å samle inn data om folks innsikt og meninger. Men spørsmålet oppstår hvordan skal en ideell undersøkelse se ut? Hva er spørsmålene man må stille kundene sine til undersøkelsen?

Vel, det er mange måter du kan samle deres perspektiv på. Spørreundersøkelsesspørsmål stilles for det meste i form av flervalgsspørsmål, åpne spørsmål, ja eller nei-spørsmål, eller på vurderingsskalabasis.

  Slik slår du Mac-en på og av

Spørsmålet du må stille avhenger av ditt behov og emne. Man bør ha disse få tingene i bakhodet mens man forbereder spørsmålene. Noen få er listet opp nedenfor:

  • Først av alt, gjør spørsmålene dine korte nok for enkel forståelse.
  • For det andre bør undersøkelsen være rask. Folk i dagens travle verden er ikke glade for å bruke tid på å delta på undersøkelser.
  • Gjør spørsmålene iøynefallende ved å legge til smilefjesikoner.

Nettbaserte spørreundersøkelsesprogrammer lar deg designe spørsmål basert på dine behov. I tillegg til det lar disse applikasjonene deg velge maler for å gjøre undersøkelsene attraktive.

Design undersøkelsesspørsmålene dine sømløst uten å være hektisk. Dessuten forstår de fleste bedrifter at de kan forbedre kvaliteten med tilbakemeldinger fra kunder.

Survey-programvare hjelper brukere med å designe, sende og analysere de registrerte dataene mer effektivt. Det hjelper bedrifter med å samle data om spesifikke appfunksjoner eller produkter og forbedre kvalitetene eller tjenestene deres. Å gjennomføre regelmessige undersøkelser hjelper deg med å finne kundenes innsikt tydeligere.

Nå er spørsmålet – hvilken app er best for din bedrift? Hvordan velge den riktige som passer perfekt for din bedrift?

Vel, det avhenger av bedriftens krav. Enten de ønsker tilbakemelding eller ønsker å samhandle med kundene sine, avhenger alt av deres krav. La oss grave i å velge den beste spørreundersøkelsesmaskin-appen som oppfyller alle dine krav og ønsker uten ytterligere forsinkelse.

Typeform

En av de beste applikasjonene for å lage undersøkelser på nettet er Typeform. Typeform lar brukere få detaljert og dypere innsikt i kundene sine. Videre hjelper Typeform brukere med å synkronisere med alle de viktige verktøyene deres.

Dermed inkluderer denne applikasjonen et stort utvalg av temaer. Strømlinjeform visualiseringen av undersøkelsesspørsmålene dine. Typeform laget tilpasning, bygde innebygde chatbots og lage data registrert enklere og raskere.

På toppen av disse lar Typeform brukere raskt gå gjennom et bibliotek med ikoner for det perfekte bildet. Totalt sett gir det et enkelt brukergrensesnitt å bruke. Nybegynnere kan enkelt bruke denne applikasjonen uten noen veiledning. Med Typeform kan du ta undersøkelsesprosessen og virksomheten din til neste nivå.

SurveyMonkey

En av de mest fremhevede applikasjonene for spørreundersøkelser på listen er SurveyMonkey. Den er perfekt for de som er ivrige etter å lage sine undersøkelser på en telefon eller nettbrett.

Brukere veiledes med strukturen for å formatere undersøkelsesspørsmålene sine. I motsetning til de fleste undersøkelsesapplikasjoner, tillater SurveyMonkey brukere å opprette, redigere, samle svar og analysere resultater på smarttelefonene sine.

Lar deg sende en personlig takkemelding når undersøkelsen er over. Med et brukervennlig grensesnitt kan du lage flotte undersøkelser for kundene dine i løpet av få minutter. Kort sagt, SurveyMonkey har funnet ut en enkel måte å la deg bore ned selv på smarttelefoner og nettbrett.

Jotform

Strømlinjeform undersøkelsesprosessen med Jotform survey maker-applikasjonen. Utmerket plattform for de som leter etter undersøkelsesmaler for å lette prosessen. Den mest imponerende funksjonen til Jotform er tilgjengeligheten av widgets og tillegg.

Enten du ser etter en søknad for å gjennomføre undersøkelser eller innhenting av tilbakemeldinger, kan du velge Jotform. Med Jotform kan du lage engasjerende nettundersøkelser ved å bruke gratis dra-og-slipp-verktøy.

  Har datamaskinen din et virus? Slik sjekker du

Analyser dine registrerte undersøkelsesdata raskt med Jotforms sanntidsrapporteringsverktøy. Jotforms funksjoner støtter alt fra å legge til flere spørsmål til å endre font og farger. Du kan også finne widgets for skjemaberegning for å gjøre beregningene automatiske og nøyaktige.

Gjør dessuten undersøkelsen din interaktiv, kort og engasjerende. Flere innebygde funksjoner lar brukere kopiere og lime inn kode på et hvilket som helst nettsted for videre bruk. Du kan dele undersøkelsen din via e-post, lenke, sosiale medier osv.

Meningsstadiet

Opinion Stage er en utmerket online spørreundersøkelsesapplikasjon for mange kreative spørreundersøkelser. Nettundersøkelser er morsomme å lage, men noen ganger kan de også være utfordrende. Men her er en fantastisk plattform for å redusere arbeidet ditt og øke kvaliteten.

Dessuten vil dra-og-slipp-verktøyene for redigering og formatering være til nytte for deg. Uttalelsen lar deg også dele undersøkelsene dine via flere plattformer for tilbakemelding. Opinion Stage hjelper deg med å samle høykvalitetsdata fra målgrupper raskt og effektivt.

Plattformen lar brukere strategisk kombinere kvalitative og kvantitative svar, inkludert åpne og lukkede spørreskjemaer. Gjør undersøkelser tilgjengelige for kundene dine og deg selv via Opinion Stage-plattformen.

I tillegg kan du dele undersøkelsen via en hvilken som helst nettplattform på noen få minutter for å få tilbakemelding. Riktig analysert tilbakemelding hjelper deg å heve merkevaren din og virksomheten din.

Gratis online undersøkelser

Gratis Online Surveys nettsted har mer enkel navigering og gir effektive resultater. Denne nettsiden tilbyr gratis CRM for forskning og markedsføringskontakter. Spor alle data og svar, og det hjelper også å analysere hver enkelt individuelt.

Plattformen prøver å holde respondentene engasjert og sørger for å fullføre alle spørsmål. Intelligent undersøkelsesdesignassistent bidrar mye for å hjelpe deg med å gjøre undersøkelsen rask og forståelig.

Du kan dra-og-slippe og lage undersøkelser som gjør data enkle å visualisere. Den gir deg et bredt spekter av tilpasningsalternativer for svar. Begynn med forskjellige maler og finjuster dem deretter til fortreffelighet ved å redigere i henhold til deg selv.

Gratis online undersøkelser støtter alle typer, fra flere spørsmålsbaserte undersøkelser til spørreskjemabaserte undersøkelser. Men uten å investere mer tid i å lage en undersøkelse, kan du lage en spørreskjemabasert undersøkelse sømløst.

SurveyPlanet

SurveyPlanet er blant de beste undersøkelsesappene å begynne å lage undersøkelser med. Den tilbyr mange attraktive maler med forhåndsskrevne spørsmål om dem. Du kan bruke disse spørsmålene eller legge til de nødvendige spørsmålene for å passe dine behov bedre.

Den logiske forgreningsfunksjonen er den beste blant alle andre funksjoner. En rekke gratisverktøy er tilgjengelige for å designe og lage undersøkelsen din. Brukere kan også legge til bilder for å gjøre det iøynefallende.

Dessuten fungerer SurveyPlanet-applikasjonen på mobiler, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Ved hjelp av denne undersøkelsesmaskin-appen kan du tilpasse undersøkelsen uten problemer. Funksjonen for forgrenings- og hopplogikk lar deg kontrollere spørsmålene som klienten din ser.

For en fantastisk brukeropplevelse og flotte funksjoner, bytt til SurveyPlanet survey maker-appen. I tillegg lar denne applikasjonen brukere lage forskjellige undersøkelser for forskjellige formål, for eksempel medarbeider-, forskning-, utdannings-, kunde-, helse- og offentlig sektorundersøkelser.

  Hvordan oppdage mistenkelige påloggingsforsøk med Zenlogin?

Super undersøkelse

Super Survey-applikasjonen er designet enkelt for personlig bruk, studenter og ideelle organisasjoner. Nettundersøkelser gjør det enkelt for folk å være mer ærlige med sine erfaringer.

Super Survey gir brukervennlige verktøy, temaer, logoer, personlige fonter osv. Du trenger bare å legge til ditt opprettede spørreskjema og trykke på for å tilpasse temaer eller lage dine egne.

Du kan dele undersøkelsen din med kundene dine for tilbakemeldinger og gjøre undersøkelser. Super Survey lar applikasjonen sin fungere på mobilene dine så vel som på nettbrettene dine.

Videre kan du legge til flere spørsmål i Super Survey Dashboard hvis du vil. Plattformen hjelper deg også med å integrere de innsamlede svarene for å flyte direkte inn i CRM-en din.

Proffs undersøkelse

Profrfs Survey maker-programvaren effektiviserer spørreundersøkelser, spørrekonkurranser, avstemninger, skjemaer osv. Den gir deg tilgang til å bruke over 100 forhåndsdesignede maler for undersøkelsene dine. Hold kundene dine engasjert med de ekstraordinære funksjonene til Profrfs-applikasjonen.

Du kan legge til logoer, temaer, bilder eller merkenavn for å få undersøkelsen til å se enestående ut. Lag en tilpasset og merkevareundersøkelse med verktøy som er gratis å bruke.

I tillegg til det kan du integrere undersøkelsen din med tredjeparts CRM-applikasjoner. Proffs kundeserviceledere er alltid vennlige og tilgjengelige for å løse alle dine spørsmål.

Du kan enkelt spore publikums bevegelser og sjekke hvem som ga hvilket svar for å forstå publikumet ditt dypere. Gjør evalueringsprosessen sømløs med Profrfs.

SurveyNuts

Sist men ikke minst er SurveyNuts-applikasjonen for undersøkelsesmaker. SurveyNuts er blant de brukervennlige applikasjonene for spørreskjemamaker og undersøkelsesbygger.

Den har et superintuitivt grensesnitt for å begynne å lage spørreskjemaet ditt. Det lar deg velge temaer fra biblioteket deres raskere. I sanntid kan du også se utviklingen av hver respons.

Din utmerkede undersøkelse er nå bare tre skritt unna. Bare lag, del og analyser lagrede svar og data. SurveyNuts «dashboard viser resultatene statistisk med enkle diagrammer gjennom dataeksperter.

Brukere kan være kreative med SurveyNuts» programvare. Du kan samle inn detaljerte data i alle svar fra publikum, avhengig av hva som passer deg.

Konklusjon

For å oppsummere, blir det vanligvis gjennomført undersøkelser for evaluering av kunder. Kundeundersøkelser er viktige for bedrifter. Å analysere undersøkelsesdata vil øke vekstnivået til selskapet.

I dag er det en smerte i hodet for store bedrifter å samle inn data manuelt. Dessuten er det ikke gjennomførbart. Undersøkelsesprogramvare hjelper deg med å oppleve en effektiv prosess med datainnsamling og analyse.

På grunn av de mange fordelene, byttet forhandlere, forretningsfolk og selskaper til applikasjoner for undersøkelsessystem. Disse applikasjonene er billigere, mindre tidkrevende, mer nøyaktige og hjelper deg også å få raskere resultater.

Du kan også utforske noen interaktive og engasjerende innholdsideer for å utvide virksomheten din.

x